«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Καλύτερες Πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης Που Τιμούν Την Ελευθερία Του Λόγου Και Το Απόρρητο Των Χρηστών

περισσότερα εδώ

7 σχόλια:

  1. 🤣🤣🤣 ΠΟΣΟΙ Κ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ,ΕΙΣΑΙ Κ ΠΟΛΎ...

    ΜΙΛΆΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ?! ΕΣΥ ΚΟΤΣΑΜ ΜΕΓΑΛΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΛΕΣ Κ ΟΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΚΑΘΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΈΤΕ.

    ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! ΣΟΥΡΓΕΛΟ!
      ΜΠΑ.. ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ; ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΆΛΛΑ ΤΑ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΆ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΊΣΤΙΚΗ. ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ.
      ΜΑΖΕΨΟΥ ΕΙΠΑ! ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ip ΣΟΥ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν σου αρέσει "αει shαπέρα" που λένε και στο χωριό μου.

      Σε λίγο που θα σας κόψουν την χρηματοδότηση (τα 0,60/ανάρτηση),
      σε βλέπω μαζί με τα πακιστανά, να στέλνεις το αδέσποτο
      στο φούρνο με πατάτες.


      Διαγραφή
    3. Ρε σAΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ .Γιατι δεν πας να τα πεις κατα ιδιαν ?παλιο κοτα .σαχλοπροδοτη ....φτηνομαλακα που για μισο ευρω , μωρη φτηνοπουτανα , πικαρεις αγνωστους σου μονο και μονο επειδη στο ειπαν σκατοσκαλουλα .ΟΤΑΝ θα ερθει η αγια ωρα χωρισ νομους και θα δοθουν IPs και μετα οι διευθυνσεις σας και οι λογ πληρωμων και απο τα σπιτια στην κυψελη , τελεπερφομανς , στις αποθηκες στο ρεντη και στον ταυρο και απεναντι απο την ΝΣκατοκρατια στην πειραιως και στα διαμερισματα στην καλλιθεα κλπ .τοτε θα σε δω κρατικη πορνη ( αδικω και τις κοπελες με το να σε λεω ετσι αχρηστο πουλημενο τομαρι ).

      Διαγραφή
    4. "ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ". Επειδή μάλλον εννοείς blog (δηλ ΜΠΛΟΓΚ), να σε ενημερώσω οτι πρόσφατη μελέτη απέδειξε οτι το κουτσομπολιό (άλλως "η θείτσα κίτσα τα λέει με τις φιλενάδες της") βοηθάει στην πρόληψη του αλτσχάϊμερ.

      Συνεπώς, μετά απο μια κατ' ιδίαν σύσκεψη των "ίδιων σχολιαστών" με τη "θείτσα κίτσα", απεφασίσθει να τα λέει η θείτσα κίτσα με τους ίδιους και τους ίδιους, προκειμένου ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

      Και σε ΒΕΒΑΙΩ οτι ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. ΔΕΝ αμοίβομαι για τα σχόλιά μου σε χρήμα, αλλά σε .... (ασε, και να στο πω δεν θα το καταλάβεις)

      Διαγραφή
  2. Ηρεμηστε ρε.ο αι αμ πως ειναι απο το συνομοσιολογο.εννοω γραφει και εκει σχολια ..εχει τα θεματακια του.απλα κλειστον ρε κωστα..για τη μαλακια δεν υπαρχει ελευθερια ρε κοπανε μας τα χεις πρηξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιό πάνω ο Κωστής γράφει για τις πλατφόρμες ελεύθερου λόγου. Ας πάει εκεί να γράφει ο ακατάληπτος αφού βγάζει όλη τη μέρα του στα μπλόγκς γιατι μάλλον πολύ μόνος του είναι. Ναί, και στον Συνωμοσιολόγο γράφει να περάσει τη μέρα του, αλλα απο αυτά που έχει κόψει ο Κώστας φανερώνεται ο κακός χαρακτήρας του. Ε, και η υπομονή έχει τα όριά της, δεν φτάνει που φιλοξενείται ανεκτικά εκεί, βγαίνει και βρίζει και απο πάνω. Ας πάει λοιπόν εκεί που θα τον ανέχονται χωρίς συζήτηση και θα δούμε πόσο θα τον αντέξουν. Ο τύπος πάντως σίγουρα έχει θέματα.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή