«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο εχθρός είναι το ΝΑΤΟ

 γράφει ο ΕργΔημΕργ



Πολύς ο λόγος τώρα τελευταία περί πολέμων· ουσιαστικά, περί ενός πολέμου: εναντίον της Ρωσσίας.

Καί πολλοί οι πολεμοχαρείς της πλάκας – που μόνον εκτοξεύουν λόγια-πορδές εκ του ασφαλούς. (Όποιος θέλει πόλεμο με τη Ρωσσία, κράνος / όπλα / παλάσκες, αίτημα στην πρεσβεία της Ουκρανίας, καί στο μέτωπο. Όχι στα λόγια! Κι όχι ν’ ανακατέψει τρίτα άτομα! Εμάς, τους πραγματικούς Έλληνες, τέτοιος πόλεμος δεν μας αφορά.)

Ωστόσο, μαίνεται εναντίον μας εδώ καί χρόνια ένα είδος πολέμου. Αδήλου μέν, αλλά άγριου, αδίστακτου, γενοκτόνου.

Γιά την ακρίβεια, δεν πρόκειται ακριβώς γιά πόλεμο, αλλά γιά μιά σειρά εξακολουθητικών γκανγκστερικών ενεργειών εναντίον μας.

. . . . . . . . . . .

Πόλεμος νοείται, μόνον όταν κηρύσσεται κατά τα ειωθότα. (Κι όχι μέσα στη Γερουσία των ηπαπάρα, αλήτη καί χέστη Κλίντον.) Δηλαδή:

  • Ένα κράτος παραδίδει τελεσίγραφο (ultimatum) σ’ ένα άλλο, με ένα αίτημα· το οποίο, αν δεν ικανοποιηθεί, τότε σημαίνει πόλεμο. (Συνήθως αίτημα εδαφικών διεκδικήσεων, αλλά μπορεί να είναι οσονδήποτε εξωφρενικό. Πχ: «- Αν δεν μας παραδώσετε αύριο το πρωΐ εκατό εκατομμύρια σοκολάτες, τότε…»)
  • Το κράτος, που δέχεται το τελεσίγραφο, είτε υποχωρεί καί αποδέχεται το αίτημα (άρα, αποφεύγει τον πόλεμο – αλλά με υποχωρήσεις εις βάρος του), είτε αρνείται, οπότε ο πόλεμος ξεσπάει.
  • Η επόμενη διαδικασία είναι η αμοιβαία απομάκρυνση των πρέσβεων (τους οποίους δεν επιτρέπεται να πειράξει κανείς) εντός προθεσμίας τριών ημερών.
  • Καί μετά, μιλάνε τα όπλα.

Συνεπώς, εάν δεν προηγηθεί αυτή η διαδικασία, οι εχθρικές ενέργειες ενός κράτους εναντίον κάποιου άλλου δεν συνιστούν πόλεμο, αλλά γκανγκστερικές επιδρομές· οι οποίες, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, τιμωρούνται. (Θεωρητικώς,… αλλά οκ.)

Έτσι, στην τέως Γιουγκοσλαυΐα δεν έγινε κάποιος πόλεμος, αλλά γκανγκστερικές επιδρομές των ηπαπαραίων. (Καί μέχρι σήμερα ατιμώρητες από κάτι «δικαστήρια της Χάγης» καί λοιπούς διεθνείς οργανισμούς του πρωκτού.)

 

Εμείς εδώ έχουμε συνεχείς, σχεδόν καθημερινές γκανγκστερικές επιδρομές εναντίον μας με τα αεροπλάνα των αεροψεκασμών.

Αυτά:

  • Πετάνε σε ύψος περί τα 20 χιλιόμετρα. (Κατεβαίνουν καί χαμηλότερα, αλλά πολύ σπάνια.)
  • Δεν φέρουν διακριτικά ατράκτου. (Αριθμούς αερονηολογίου, δηλαδή.)
  • Δεν εκπέμπουν σήμα, όπως τα συνηθισμένα επιβατηγά καί εμπορικά αεροπλάνα. (Γεγονός, που μπορεί κάποιος να διαπιστώσει πανεύκολα, με εφαρμογές τύπου FlightRadar24 στο κινητό του.)
  • Παραβιάζουν κάθε κανόνα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. (Πχ πετάνε πάνω από πόλεις, πετάνε σ’ όποιον αεροδιάδρομο γουστάρουν, παραβιάζουν τα εναέρια σύνορά μας, κτλ κτλ.)
  • Ρίχνουν απάνω μας δηλητήρια.
  • Καί βέβαια, στις πλείστες των περιπτώσεων ρίχνουν τα σκατά τους με τέτοιον τρόπο, ώστε τα αέρια ρεύματα να τα φέρουν καταποπάνω στους ανθρώπους. (Σε ελάχιστες περιπτώσεις σημαδεύουν την ύπαιθρο.)

Δυστυχώς, η Πολεμική μας Αεροπορία αποδεικνύει πως είναι μονάχα γιά παρελάσεις, διότι μέχρι στιγμής δεν «κλάδεψε» κανένα από δαύτα – κι έχει απόλυτο δίκιο ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος, που τραβάει κάτι ξεγυρισμένα βρισίδια εναντίον της ηγεσίας της.

. . . . . . . . . . .

Εδώ, θα εξέφερε κανείς την αντίρρηση ότι η Πολεμική Αεροπορία πρέπει να λάβει εντολή από πολιτικό προϊστάμενο γιά καταρρίψεις… κι αυτή δεν έρχεται ποτέ!

Σύμφωνοι, όσον αφορά πχ αεροσκάφη της Τούρκ Χαβά Κουβεττλερί (Ο …χαβάς αυτός σημαίνει Πολεμική Αεροπορία της τουρκίτσας.) Πάει στο διάολο, διότι εμπλοκή πολεμικού επεισοδίου με την τουρκίτσα μπορεί να εξελιχθεί καί σε πλήρη πόλεμο… καί κάποιοι χέστες τον αποφεύγουν, όπως ο διάολος το λιβάνι. (Αλλά, είχε απόλυτο δίκιο ο μακαρίτης ο Κονδύλης: Εμείς το πρώτο χτύπημα εναντίον των τουρκαλάδων! Όχι να περιμένουμε αυτούς!)

[Αν κι εκεί, έπρεπε να «κλαδέψουμε» πεντέξη, όχι μόνον ένα καί δύο – καί δεν θα είχαμε αυτόν τον βραχνά σήμερα με τις διαρκείς παραβιάσεις τους. Τέλος πάντων…]

Αλλά, από την εποχή των «Διδύμων Πύργων» οι κανόνες λένε ότι αεροσκάφη «renegade» («αντάρτικα», δηλαδή χωρίς σήμα, χωρίς διακριτικά, που πετάνε ανεξέλεγκτα, που δεν υπακούν σε εντολές από τον πλησιέστερο πύργο ελέγχου, κτλ), σηκώνονται πολεμικά καί τα συνοδεύουν… καί, σε περίπτωση που εξακολουθούν να μην υπακούν, τα καταρρίπτουν – ακόμη κι αν είναι επιβατηγά καί γεμάτα κόσμο. Κι ετούτα εδώ των αεροψεκασμών είναι ο ορισμός του «renegade»!!!… αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτε εναντίον τους από πολεμικά δικά μας.

Προς τούτο (δηλαδή, προς αντιμετώπιση «renegade» αεροσκάφους) δεν χρειάζεται εντολή πολιτικού προϊσταμένου. Εδώ πήγαν να καταρρίψουν το μοιραίο αεροσκάφος της «Helios», στους αληταράδες των αεροψεκασμών διστάζουν; Γιατί;

. . . . . . . . . . .

Να σας πω εγώ το γιατί.

Διότι ξέρουν, όπως ξέρουμε όλοι μας, ότι τα αεροπλάνα των αεροψεκασμών είναι νατοϊκά. Αυτό ακριβώς τους σταματάει.

Αυτά απογειώνονται από τις νατοϊκές βάσεις πυρηνικού πολέμου του Αβιάνο (Ιταλία) καί του Ραμστάϊν (Γερμανία) καί κάνουν ό,τι κάνουν… ρίχνοντας ιδιότυπα «σαμπουάν» στα κεφάλια μας – καί στη χλωρίδα, καί στην πανίδα. (Δηλαδή, οι εντολές τους έρχονται «από πολύ ψηλά». Γιά να καταλάβετε τη διαφορά, η Σούδα δεν είναι βάση πυρηνικού πολέμου.)

Το ότι είναι νατοϊκά, ξεκαθαρίστηκε από ένα ειδησάριο πρό ετών (που μάλλον το ξέχασαν όλοι – καί δυστυχώς, δεν μπορώ να το εντοπίσω τώρα), όπου αυτές τις μαγκιές με τους ψεκασμούς πήγαν να τις κάνουν καί στην Κίνα… αλλά οι Κινέζοι κατέρριψαν το αεροπλάνο που διενεργούσε ψεκασμό, συνέλαβαν τους πιλότους (που έπεσαν με αλεξίπτωτο), καί αυτοί είπαν πως είναι Ουκρανοί καί εργάζονται γιά το ΝΑΤΟ.

Υπ’ όψιν, ότι η περίφημη Συνθήκη της Γενεύης γιά τους αιχμαλώτους ισχύει μόνον σε περίπτωση κανονικώς κηρυχθέντος πολέμου! Αλλοιώς, ο αιχμάλωτος θεωρείται κατάσκοπος, καί μπορούν να του κάνουν ό,τι θέλουν. (Οι δέ Κινέζοι έχουν καί μιά σχετική …παράδοση, στο πώς να κάνουν κάποιο σκληρό αντράκι να κελαηδήσει! lol!!!) Δεν έχει, δέ, απολύτως καμμία σημασία αν είναι στρατιωτικός, ή τί φοράει, ή αν ενήργησε κατόπιν διαταγών.

Όθεν, άριστα έπραξαν οι Σέρβοι, που συνέλαβαν Αμερικανάκια μιάς περιπόλου καί τα κρέμασαν σε κτίρια γιά ανθρώπινες ασπίδες. Καί σε τέτοιες περιπτώσεις, τα δάκρυα καί τους «ανθρωπιΖμούς» να τα χώσουν οι «ευαίσθητοι» εκεί που ξέρουν.

. . . . . . . . . . .

Ναί, σύμφωνοι… Νατοϊκά, γι’ αυτό δεν τα καταρρίπτουμε. Γι’ αυτό τ’ αφήνουμε να γενοκτονούν τους Έλληνες, γιά να μην τα χαλάσουμε με τον Στόλτενμπεργκ. (Θα κάνει μουτράκια καί θα μας κόψει την καλημέρα, φαντάζομαι.)

Αναρωτιέμαι, όμως: αν καταρρίψουμε ένα τέτοιο, με τί μούτρα θά ‘ρθει μετά το ΝΑΤΟ, να μας ζητήσει τα ρέστα;

Τί θα μας πεί; Ότι διενεργεί αεροψεκασμούς …γιά το καλό μας, καί το …παρεξηγήσαμε; Τότε, γιατί δεν υποβάλλουν σχέδιο πτήσης, ως οφείλουν; Γιατί δεν εκπέμπουν σήμα; Γιατί δεν φέρουν διακριτικά;

Το ότι διενεργούν αεροψεκασμούς ακόμη κι απάνω από τις Άλπεις (γεγονός!), ουδόλως με απασχολεί. (Ούτε με παρηγορεί, που δεν είμαστε οι μόνοι υφιστάμενοι γενοκτονία από αέρος.) Ας ξεσηκωθούν οι κουτο-Ευρωπαίοι, να τους σπάσουν τα κεφάλια. Εμένα, μόνον η Ελλάδα με απασχολεί.

Έ, λοιπόν, αν θέλει κάποιος να είναι ραγιάς, αν το τραβάει ο κώλος του το ραγιαδιλίκι, βραδερφέ, θα είναι ραγιάς μιά ζωή – χωρίς ελπίδα ν’ αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στη ζωούλα του.

Τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες – καί πορδές απ’ το στόμα.

 


Ο παρατηρητικός αναγνώστης θα με ρωτήσει τί μ’ έπιασε με τα διαβολοπλάνα αυτά, εφ’ όσον αυτή είναι παλιά ιστορία. (Αν δεν κάνω λάθος, πρό του 2010.) Γιατί δεν μιλούσα τόσον καιρό;

Έ, λοιπόν!

Δεν ξέρω τί σκατά ρίχναν επάνω μας τόσα χρόνια (διότι δεν παρατήρησα αρνητικές επιδράσεις σε ανθρώπους, εκτός ίσως από ομαδική υπνηλία σε κάποιες περιπτώσεις), αλλά με τους τελευταίους αεροψεκασμούς -πρίν τρείς, τέσσερεις- μέρες πάνω από τον Βόλο (ίσως καί πάνω από άλλα μέρη της Ελλάδας) το παράχεσαν.

Ο γράφων (ο οποίος σωματικώς καί από υγεία αντέχει σαν παλιόσκυλο) γύρισε πτώμα από τη δουλειά του με τρομερό πονοκέφαλο καί διαλυμένη μέση· καί μετά, πέρασε δεκαέξι ώρες κλινήρης καί νηστικός, σε κατάσταση μεταξύ ύπνου καί ξύπνιου. (Ευτυχώς, με το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας είχα ήδη συνέλθει.) Τα δέ παιδιά μου θετικά στον κοβίντ καί τα δύο.

Τί σημαίνει αυτό;

Αν διαβάζετε συστηματικά ειδήσεις, σίγουρα κάπου θα πήρε το μάτι σας (μέσα στο καλοκαίρι) ότι προσπαθούν να κάνουν το εμβόλιο (με όσα δηλητήρια έχει μέσα του) καί σε μορφή ψεκαζομένης ουσίας. (Γιά να μην συναντούν άρνηση, από άτομα που δεν θέλουν να βελονιαστούν.)

Έ, λοιπόν, το κάνανε!…

…Καί το λουστήκαμε.

Νά γιατί τα πήρα στο κρανίο τόσο άσχημα.

. . . . . . . . . . .

Όχι πως δεν χάρηκα με το κλύσμα πού ‘φαγε η γερμανίτσα (καί η Ούρσουλα) απ’ τα συνεταιράκια της, τους ηπαπαραίους! Είναι ωραίο να τους βλέπεις να κατρακυλάνε… διότι, μέχρι τώρα περνούσαν μπέϊκα εις βάρος μας, κι ένοχοι ήμασταν πάντα εμείς… οι «διεφθαρμένοι» καί «τεμπέληδες» Έλληνες! (Ανάπηρε καί ΓΑΠατο, τεμπέληδες καί διεφθαρμένοι είσαστε καί φαίνεστε.) Καί, υποθέτω, θά ‘ρθουν κι άλλα τέτοια όμορφα!

Δεμπανα πεινάσουν οι Γερμανοί!… δεμπανα κρυώσουν!… δεμπανα πεθάνουν!… Ουδόλως με νοιάζει. Όσον «ανθρωπιΖμό» δείξαν αυτοί γιά μας, με τις δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων εξ αιτίας των μνημονίων καί τα θανατικά Ελλήνων από τα σκατοεμβόλια, άλλον τόσον θα δείξουμε κι εμείς γι’ αυτούς. Καί γι’ αυτούς, καί γι’ άλλους παρόμοιους «εταίρους» καί «συμμάχους». Τέλος!

Μέχρι τότε, όμως:

Ενώπιον του Σύμπαντος,

και εξ ονόματος του Ελληνικού Λαού,

ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ

τους νατοϊκούς των αεροψεκασμών να καούν ζωντανοί!

Άντε, καί να ευτυχήσουμε να δούμε να διαλύονται τα γκανγκστερικά σκατομάγαζα του ΝΑΤΟ καί της «Ε»Ε!

. . . . . . . . . . .

Γιά όσους έχουν αντιρρήσεις σε όσα λέω («- Άκου, μας ψεκάζουν! Χά χά χά!!!») : τη μπανάνα τους καί στο κλουβί τους.

Επίσης, γιά όσους απορούν (καλοπροαίρετα) πώς γνωρίζω σε τί ύψος πετάνε τα διαβολοπλάνα, ο τρόπος γιά να το βρούμε, είναι ο εξής:

  • Μ’ ένα φίλο μας, παίρνουμε από ένα σχολικό μοιρογνωμόνιο. (Δεν χρειάζεται κάτι ακριβέστερο!)
  • Τοποθετούμαστε σε γνωστή απόσταση, πχ ένα χιλιόμετρο (όχι λιγώτερο), που τη βρίσκουμε από κάτοψη του εδάφους στο Γκουγκλ Έρθ.
  • Όταν δούμε να πλησιάζει διαβολοπλάνο, καί σε ανοιχτή επικοινωνία με το κινητό, παίρνουμε συγχρονισμένα τη γωνία του αεροπλάνου από το έδαφος. (Με το σύνθημα: «-… Τρία, δύο, ένα, ΤΩΡΑ!»)
  • Σε ακριβώς πχ τριάντα δευτερόλεπτα (όχι περισσότερο, μπορεί το αεροπλάνο πχ να το κρύψουν πολυκατοικίες, ή σύννεφα), κάνουμε το ίδιο.
  • Μετά, επιλύουμε τετράπλευρο, όπως στο σχήμα:

Με γνωστά τα μεγέθη που σημειώνονται (τέσσερεις γωνίες καί απόσταση μεταξύ μας), μπορούμε να βρούμε το ύψος υ, την απόσταση x που διήνυσε το αεροπλάνο ανάμεσα στις δύο μετρήσεις, άρα καί την ταχύτητά του (x/t, όπου t = τα τριάντα δευτερόλεπτα του παραδείγματός μας).

Τώρα, μην περιμένετε να σας δώσω τη λύση έτοιμη! (Μ’ αρέσει να βασανίζω τους τεμπέληδες! 🙂 ) Πάντως, αυτή βρίσκεται εδώ, από τη σελίδα 109 του pdf (107 στην αρίθμηση του κειμένου) καί εφεξής. (Καί παραπάνω έχει κάποια στοιχεία, στην επίλυση τριγώνου.) Οπότε, όποιος θέλει λίγη δημιουργικότητα, ιδού στάδιο δόξης λαμπρόν!

. . . . . . . . . . .

Ωσάν υστερόγραφο:

Όσον αφορά τις σχέσεις μας με ηπαπαραίους / «Ευρωπαίους» / νατοϊκούς, εδώ καί χρόνια κυκλοφορούν κάτι αναλύσεις (μάλλον φουκαράκειας προελεύσεως), σε στύλ «μας τά ‘πε όλα ο Όμηρος»· κι ότι εμείς είμαστε ο θυμωμένος Αχιλλέας, ενώι οι «σύμμαχοι» ο παπάρας ο Αγαμέμνων. Κι ότι -την κρίσιμη ώρα- θα γονατίσουν καί θα μας παρακαλέσουν να συμμετάσχουμε στη μάχη ως σύμμαχοί τους.

Έχω να πω τα εξής:

  • Ναί μέν, ο Όμηρος διαβάζεται καί συμβολικώς, ως «σενάρια ζωής» κάποιων ανθρώπων (κυρίως αυτών, που βαδίζουν στο μονοπάτι του ήρωα).
  • Αλλά υπάρχει καί ο μέγας Ηράκλειτος! Δεν μπορείς να μπείς δύο φορές στο ίδιο ποτάμι!

Καί όντως, σήμερα οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές.

  • Τότε, ο στρατός των Μυρμηδόνων καί των λοιπών Θεσσαλών του Αχιλλέα ήταν περίπου ισάριθμος με τον στρατό των Αργείων του Αγαμέμνονα, οι δέ συμπάθειες στο στρατόπεδο των λοιπών Ελλήνων ήταν μοιρασμένες.
  • Τα όπλα των δύο παρατάξεων του σκορποχωρίου των Αχαιών ήταν ίδια.
  • Το κυριώτερο: τα δύο παρ’ ολίγον αντίπαλα στρατόπεδα ήσαν ομόφυλα, όμαιμα, ομόγλωσσα, ομόθρησκα.

Σήμερα, όμως;

  • «Ευρωπαίοι» καί λοιποί κοπρίτες «σύμμαχοι» δεν έχουν καμμία φυλετική σχέση μ’ εμάς. Κι αν κάποιοι απ’ αυτούς είχαν κάποτε, στο απώτατο παρελθόν, δεν έχουν πιά. Όλοι τους, δέ, μας μισούν με μίσος βαθύτατο. (Οι υπερασπιστές μιάς δήθεν ενιαίας «λευκής φυλής», παρακαλούνται να βγάλουν το σκασμό. Την είδαμε τη «λευκή φυλή» πώς μας ξηγήθηκε!)
  • Τα δέ όπλα τους σε σύγκριση με τα δικά μας, είναι η μέρα με τη νύχτα.

Άρα, τελείως άστοχη η παρομοίωση με Αχιλλείς καί Αγαμέμνονες. Κι όπως τα βλέπω να πηγαίνουν τα πράγματα, μάλλον εμείς θα παρακαλάμε γιά τις ζωούλες μας.

Αν δεν σας αρέσει αυτή η πιθανή εξέλιξη, δηλαδή να παρακαλάτε αλητάμπουρες να σας λυπηθούν, αντιδράστε πρίν να είναι αργά.

Ειδικά σ’ εσένα το λέω, μαλάκα ψηφοφόρε.


ergdhmerg.wordpress.com



32 σχόλια:

  1. Αντικειμενικα δεν μπορεις ουτε να προσθεσεις ουτε να αφαιρεσεις αλλα ουτε και να σχολιασεις πανω σ αυτο το υπεροχο αρθρο.
    Ενα μεγαλο ευχαριστω ισως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αντιπαλοτητα Τουρκιας-Ελλαδος ηταν και ειναι για τους επικυριαρχους Αγγλοαμερικανους του ΝΑΤΟ αφενος ενας ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΣ μοχλος και αφετερου ενας μηχανισμος που εξυπηρετουσε-ει και το διαιρει και βασιλευε της Αγγλοσαξονικης αυτοκρατοριας.Που ειναι και χουι συν τοις αλλοις. Η Αγγλοαμερικανικη πολιτικη εχει ως ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ της γεωπολιτικης της στην περιοχη μας την ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ εις βαρος μας!!!!!!Στησανε απο παλια εναν γεωπολιτικο αλγοριθμο βασει του οποιου ελεγχουν οχι μονο την χωρα μας αλλα και την Τουρκια οπως και τα περιξ ταυτοχρονα. Οχι μονο με μηδενικο κοστος γιαυτους αλλα ΚΑΙ με κερδος!!!! Ασυλληπτο κερδος!!! Πως???? Πουλωντας ΑΔΙΑΚΟΠΑ πανακριβους και πολλες φορες ελλατωματικους-αχρηστους εξοπλισμους εκατερωθεν και ΚΥΡΙΩΣ εξαπλωνοντας μια επιρροη δυσαναλογη προς τις πραγματικες τους δυνατοτητες.Ασχολουνται κυριαρχικα και ΕΜΜΟΝΙΚΑ με μας επειδη μας εχουν αγκιστρωσει με τον τροπο αυτο!!!Οπως ενας ψαρας που δεν ασχολειται γενικως με ολα τα ψαρια αλλα μονο μαυτα που εχει αγκιστρωμενα! Ειναι σαν να εκμεταλλευονται τα δικαιωματα μιας ευρεσιτεχνιας τους!!!Πουθενα αλλου πλην της Ελλαδος οι Αγγλοσαξονες μεσω ιδιως του ΝΑΤΟ δεν ειναι τοσο κυριαρχικα παροντες!!!! Δεν ειναι οτι μας μισουν!!!! Ειναι οτι ειμαστε το σιγουρακι γιαυτους και η ευκολη λυση στα οικονομικα των εταιρειων τους!!!Μολις η χωρα μας ανελισσεται καπως, ΑΚΑΡΙΑΙΑ εξαπολυουν εναντιον μας την Τουρκια.Αυτο ειναι το τρυκ. Η Ελλας ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ!!!!!Αλλιως ΔΕΝ θα μας αφησουν ποτε ησυχους!!!!! Πεινανε πολυ!!!!!Ζουνε ΚΑΙ απο αυτο και δεν θα το εγκαταλειψουν ποτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που συζήταγα με τον Κώστα, ήταν η παρατήρησή μου οτι μετά το θάνατο της σαύρας, τουλάχιστον στην Αττική, είχαν σταματήσει να ψεκάζουν. Όντως οι ημέρες ήταν ηλιόλουστες και απο ψέκασμα το απόλυτο τίποτε. Μέχρι που την περασμένη εβδομάδα άρχισαν πάλι τα...όργανα. Όμως αυτή τη φορά, ήταν σαν κάτι να μην πήγαινε καλά. Δηλαδή οι γραμμές εξαφανίζονταν πιο γρήγορα και ο ουρανός γινόταν πάλι γαλανός. ΔΕΝ ήταν όπως παλιά !!!

    Δύο τα τινά. Ή η ποιότητα των υπο ψέκασμα υλικών έχει αλλάξει και δεν είναι οι γραμμές ορατές για πολύ ώρα ή κάτι περίεργο τα απενεργοποιεί. Η υπόθεσή μου περί απενεργοποίησης, ενισχύθηκε με την ανάγνωση του παρόντος απο τον Φίλτατο Εργοδότη. Άν όντως προσπαθούν να μας εμβολιάσουν μέσω των ψεκασμών τότε, για εμένα τουλάχιστον, παραβαίνουν το νόμο της ελεύθερης βούλησης αυτών που ΔΕΝ το θέλουν με κανένα κόστος. Και επειδή εμείς είμαστε ανίσχυροι να προστατεύσουμε την ελεύθερή μας βούληση, "κάτι" ή "κάποιος" επεμβαίνει υπέρ ημών.

    Σήμερα, λές και η συγχρονικότητα "δούλεψε", γύρω στις 14:00 παρατήρησα στα Νοτιοδυτικά της Αθήνας μια γραμμή ψεκάσματος, η οποία όμως ήταν κομμένη και είχε μείνει λειψή !!!!

    Το σίγουρο είναι οτι ψεκάζουν, όπως και το σίγουρο είναι οτι, τελικά, ο ανθρώπινος οργανισμός είναι πιο ανθεκτικός απο ό,τι υπολόγιζαν και δεν "ξεπαστρεύεται" εύκολα. ΔΕΝ το γνωρίζω.

    Αγαπητέ Εργοδότη, σε ευχαριστούμε για το άρθρο. Ίσως είμαι ρομαντικός και αιθεροβάμων, αλλά βαθιά μέσα μου πιστεύω στην άνωθεν παρέμβαση όταν καταστρατηγούνται κάποιοι νόμοι. Και ΔΕΝ μιλώ για Θεϊκή παρέμβαση, διότι ΠΙΣΤΕΥΩ στον Ανώτερο Εαυτό μου.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς παρατηρώ κ γω αγαπητέ... μόλις εμφανίζονται γραμμές μετά από λίγη ώρα καθαρίζει εντελώς ο ουρανός λες και κάτι το σταματά κάτι το απενεργοποιεί.... Είναι εντυπωσιακό. Ο ουρανός ξαναγίνεται γαλανος κ υπέροχος... μακάρι να συνεχιστεί

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.
      ΘΑ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
      ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΛΑΣΠΟΒΡΟΧΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
      ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ.

      ΜΗΠΩΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΟΥΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΩΣΕΙΣ;

      ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ.
      ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ,
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ.

      ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
      ΣΤΑ 10 ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΑ 2 ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΝΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ.
      ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ.

      ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΟΥΞΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ.

      ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΑΛΛΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΝΤΟΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΜΑΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Καθόλου δεν γελάμε. Έχεις απόλυτο δίκηο! Συμπληρωματικά να πω, πως ενώ κρυωσε αρκετά ο καιρός στις Σέρρες, έχουμε ακόμη κουνούπια. Και ζωηρά, όπως τα περιγράφεις. Απορούμε όλοι!
      Μαίρη

      Διαγραφή
  4. ΚΑΠΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ;
    ANAKOINΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!
    ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!
    ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΑΠΟ ΤΙΣ 6.00 TO ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΩΡΑ ΣΙΔΝΕΥ-ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ON-LINE ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΣΑΣ!!! ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ!!!!
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=120672607440595&set=a.105282422312947

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχε πεί ο Charlie Ward σε ένα πρόσφατο Live του. Ειχε μάλιστα πει οτι για 10 ημέρες δεν θα λειτουργήσει μια τράπεζα της Ν. Ζηλανδίας. Το συνέδεσε με "δοκιμές" ή "εφαρμογή" του νέου Quantum Financial System.

      Πάντως όλο και πληθαίνουν οι "ειδήσεις" για βίαιο ξεφούσκωμα της οικονομίας (τους) τώρα που η Ρωσία είναι έξω απο το δίκτυο.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ, ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΝΗΛΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΣΕ, ΣΤΟΜΑΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΩΜΟΠΛΑΤΕΣ, ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΡΙΝΟΡΡΟΙΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΩΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

    ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ,
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΘΟΛΟ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΙΑ, Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ, ΕΓΚΛΟΒΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΟΛΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΕΦΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΒΡΟΧΗΣ.
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΡΟΧΗ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΝΕΦΩΝ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ...ΘΕΑΣΕΙΣ, ΕΚ ΤΗΣ...ΘΑΛΑΣΣΗΣ🧐…
    https://www.facebook.com/100085322799812/videos/511451447478516

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλαμε για τους αεροψεκασμους της αρκουδας το απογευμα σημερα...Πολεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Πετάνε σε ύψος περί τα 20 χιλιόμετρα. (Κατεβαίνουν καί χαμηλότερα, αλλά πολύ σπάνια.)
    Δεν φέρουν διακριτικά ατράκτου. (Αριθμούς αερονηολογίου, δηλαδή.)
    Δεν εκπέμπουν σήμα, όπως τα συνηθισμένα επιβατηγά καί εμπορικά αεροπλάνα. (Γεγονός, που μπορεί κάποιος να διαπιστώσει πανεύκολα, με εφαρμογές τύπου FlightRadar24 στο κινητό του.)

    ΛΑΘΟΣ !!! ΌΧΙ ΠΙΑ! Χρησιμοποιούν κυρίως Charters ΚΑΙ EL AL airway

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η RYANAIR ME TO ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  9. ETYXE NA EIMAI ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟ 70 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΕΝΑ -ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,

    ΗΤΑΝ ΤΗΣ Ε.Μ.Υ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ , ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΛΠ... ΤΟ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙ , ΤΟ 1987 ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Κ ΤΑ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ! ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΑΛΑΡΜ ...ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ .. ΕΚΤΟΤΕ ΔΑΠΑΝΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ , ΕΡΕΥΝΑΣ Κ ΑΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ( ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΒΟΣΚΩ..ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ) Κ ΟΤΑΝ ΣΥΝΘΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟ 95 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ..!
    ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ : OI NAZI EIXAN THN ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1928 ( ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ ΜΙΞΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ Κ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΝΕΦΟΣ ) Κ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ! ΟΚ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1951 https://weathermod.org/aboutus/ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Κ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !
    2022 ΕΧΟΥΜΕ , ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΜΥΑΛΟΥ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΛΠ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΙΓΡΗΣ ( ΣΚΟΤΩΣΑ 1-2 ΠΡΟΧΤΕΣ 4-5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ) , ΤΟ ΕΙΠΕ Κ Ο WINDOWS MAN ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙΑ .
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ... ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3ΩΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΝΕΦΩΣΗ ΜΕ 0 ΜΠΟΦΟΡ...!
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ !!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ DRONES ΣΤΕΛΘ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΛΠ...
    ΧΑΧΑ... ΤΟ 2012 ΕΛΑΒΑ Κ ΜΑΙΛ Κ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ !!! ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS KAI KOYKOYROYKOY ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ...ΛΑΓΚΛΕΙ...Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ( ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ...) ΕΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ..

    ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ... ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ...

    ΧΑΧΑ....Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ( ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ https://www.3dsa.gr/el/ ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ...Κ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ..!
    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ LINK ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 2008
    https://vickytoxotis.blogspot.com/2008/06/chemtrails.html

    https://terrapapers.com/meteorologikos-polemos-aeropsekasmi/

    https://stoxeri.wordpress.com/category/chemtrails-%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b5%cf%83-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%88%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%ce%b9/

    K MOYSIK https://www.youtube.com/watch?v=5okhEqd5t_w

    ΣΕ ΕΝΑN MAD WORLD

    https://www.youtube.com/watch?v=pesHQJSfe38

    ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ !!!

    KISSES !!!

    VPX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ VPX, EIΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ VPX ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ, 00:32 ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΣΤΑΛΛΕΙ 00:32 ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.
      ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ,
      ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ;
      ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ .

      Διαγραφή
    3. ΗΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ , ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΕΙΑ...!

      Διαγραφή
  10. &
    Prince The singer Talks about chemtrails on live television
    https://www.youtube.com/watch?v=nXxbo09DxYw
    ( PRINCE Κ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ )

    ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ ...ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ...

    & ΣΤΟ 3.42 ΤΟΥ VIDEO
    https://www.youtube.com/watch?v=gC_pUEI6nXQ

    VPX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E T Σ Ι !
      -----------------------------------------------------------
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=YHh5xNdmuek

      Διαγραφή
    2. KAΛΗΣΠΕΡΑ !
      Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΒΑΛΣΑΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ Σ.Κ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ...

      Liquid Soul ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΧΙ ΣΤΙΧΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΛΠ...

      https://www.youtube.com/watch?v=OMplizlzOJc

      Διαγραφή
  11. Παρατηρώντας αυτά τα αεροπλάνα ακόμα και δια γυμνού οφθαλμού βλέπουμε καθαρά να ψεκάζουν με 4 ακροφύσια από την ουρά. Είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι το καυσαέριο από τους κινητήρες που βρίσκονται στα φτερά. Επίσης συμβαίνει κάποιες φορές ταυτόχρονα να πετούν αεροπλάνα κανονικά που δεν αφήνουν πίσω τους τους τίποτα. Οπότε μόνοι τους καρφώνονται για τους αεροψεκασμούς. Και κάτι τελευταίο: πριν 50 χρόνια οι ουρανοί ήταν καταγάλανοι και τα αεροπλάνα που πετούσαν τότε δεν άφηναν τίποτα ή αν άφηναν έσβηνε αμέσως και δεν γινόταν αυτή η λευκή μούχλα που βλεπουμε όταν ψεκάζουν βάριο, αλουμίνιο ή ότι ότι άλλο έχουν επιλέξει οι ανώμαλοι νεοταξίτες. ΥΠΕΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΟΨΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΧΓΡΟΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥ , TA ΨΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙΑ ..

      ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ

      https://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU

      VPX

      Διαγραφή
  12. Διαβάζω πάντα με πολύ προσοχή τα σχόλια στον Διοδοτο, τα οποία είναι πολλές φορές και συμπληρωματικά της ανάρτησης σε επίπεδο ποιότητας και πληροφορίας.

    Τα κουνούπια είναι επιθετικά όσο δεν πάει, τα τραβάω έτσι κι αλλιώς από παιδί, αλλά τον τελευταίο καιρό όπου τσιμπάνε το σημείο πονάει για 1-2 μέρες, λες και το χτύπησα κάπου...

    Επιβεβαιώνω την εξάντληση και τους σωματικούς πόνους, σχεδόν όλοι στην οικογένεια.

    Θέλω την γνώμη οποίων γνωρίζουν, σε Αγγλόφωνες ιστοσελίδες διαβάζω ότι το λευκό ξύδι έχει την ιδιότητα να διαλύει τα σύννεφα που προκαλούν οι αεροψεκασμοί.

    Παραθέτω σύνδεσμο που αναφέρεται στο θέμα με μπόλικα βίντεο.

    Τι λέτε? Έχει νόημα να αρχίσουμε να το κάνουμε μαζικά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. & ΜΥΛΟΞΥΔΟ ΑΘΗΝΑ , ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Κ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ . ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΚΛΠ... ΠΗΓΑ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑΚΙ Κ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΛΠ... ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ , ΜΕΤΑ ΒΑΖΩ Κ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ Κ ΤΕΛΟΣ ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΛΗ ΜΕΛΛΙΣΟΚΟΜΟΥ ! ΧΑΧΑ

      VPX

      Διαγραφή
    2. ΔΙΑΛΥΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΟΙ... ΤΟ ΞΥΔΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ...

      Διαγραφή
  13. https://adrenogate.net/wp/2022/04/10/does-white-vinegar-really-dissipate-chemtrails-or-just-more-counter-narrative-disinfo-photo-of-cia-chemtrail-apparatus-w-patent-fake-chemtrail-planes-holographic-shapeshifters-hiding-ufos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λίγα χρόνια πρίν..: https://wariscrime.com/new/chemtrail-geoengineering-programs-confirmed-testimony-un/
    και μιά άλλη ενδιαφέρουσα άποψη για την αποδυνάμωση του ανδρικού φύλου :
    http://bigamericannews.com/2015/03/16/proof-chemtrails-being-used-to-chemically-infect-men-with-homosexuality/
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!
      Θα το μεταφράσω πιο προσεκτικά, και μάλλον θα αναρτηθεί.
      Ευχαριστούμε πολύ αγαπητή Capricorn!!!

      Διαγραφή
    2. Εμείς σε ευχαριστούμε για τον κόπο σου φίλε μου. Οποιος καταλάβει, κατάλαβε, αλλα μάλλον υπνωτισμένοι είμαστε. Λίγες οι εξαιρέσεις, ευτυχώς που υπάρχετε εσείς.
      Capricorn

      Διαγραφή
    3. Σήμερα τα ζώα μας κάνουν εμετό απο χόρτα που έφαγαν στον κήπο. Μέλισσες αργοπεθαίνουν στο μπαλκόνι μας απο νευροτοξικό παράγοντα προφανώς. Ισως έχει σχέση με πόνους στη μέση όπως ο φίλος ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ, Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, σκλήρυνση κατα πλάκας, αρρώστιες κινητικού νευρώνα και άλλα νευρολογικά προβλήματα της εποχής μας.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή