«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

O Πούτιν απαγόρευσε στον Ρότσιλντ και στην οικογένεια τού τραπεζικού καρτέλ της Νέας Τάξης Πραγμάτων να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος - ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ Κεντρική Τράπεζα Rothichild ΣΤΗ ΡΩΣIΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΚΟΥΒΑ, Β.ΚΟΡΕΑ - GEORGE SOROS και το LGBT του, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

από το CS GLOBE, 21 Σεπτ.2016


Μαζί με τα σχέδιά του για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η απαγόρευση του Jacob Rothschild δεν αποτελεί έκπληξη.

 

Αφού πλήρωσε το χρέος που είχε η Ρωσία με τους Ρότσιλντ, ο Πούτιν δεν δίστασε να ενημερώσει τους συμβούλους για τις ενέργειές του: "τους άρπαξε από το σβέρκο και τους πέταξε έξω από την πίσω πόρτα της Ρωσίας".

 

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, ο Πούτιν ήταν σαφώς δυσαρεστημένος για την ατζέντα της μυστικοπαθούς ελίτ να καταλάβει τη χώρα.

 

Φαίνεται ότι η πράξη του να χτυπάει τη γροθιά του στο τραπέζι και η υπόσχεση να καταστρέψει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων δείχνουν ξεκάθαρα την ακεραιότητα του Πούτιν.

 

Σύμφωνα με πηγή του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος αγωνίζεται πράγματι για τη χώρα του ενάντια στον Ρότσιλντ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίζεται:

 

"Δεν τους ανήκει ο κόσμος και δεν έχουν carte blanch για να κάνουν ό,τι θέλουν. Αν δεν τους αμφισβητήσουμε θα υπάρξουν άλλα ζητήματα. Δεν θα μας εκφοβίσουν".

 

Η ρωσική οικονομία σε κίνδυνο

Με βάση τις πηγές, οι τραπεζικές δραστηριότητες των Ρότσιλντ έκαναν ζημιά στη ρωσική οικονομία. Με αυτόν τον τρόπο, η συνέχιση αυτού του δρόμου θα οδηγούσε μόνο σε μεγαλύτερο αγώνα για τον πληθυσμό της.  (ΝΑ ΘΥΜAΣΤΕ ΌΤΙ Η ΡΩΣIΑ ΑΓOΡΑΖΕ ΣΕ ΜΕΓAΛΟ ΒΑΘΜO ΧΡΥΣO ΑΠΌ ΤΟ 2008 ΚΑΙ  ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΟ ΜΕΤA ΤΟ 2014……  ξέρει η πάπια πού είναι η λίμνη)

 

Από τις πρώτες ημέρες της προεδρίας του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έθεσε ως βασική του προτεραιότητα την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ρωσίας. Η σύλληψη του  Μιχαήλ Χοντορκόφσκι ήταν μόνο η αρχή.

 

Επίσης, ο Χοντορκόφσκι είναι γνωστός για το γεγονός ότι όρισε τους Χένρι Κίσινγκερ, Άρθουρ Χάρτμαν και ακόμη και τον Ρότσιλντ ως διευθυντές του ιδρύματος "Ανοιχτή Ρωσία".

 

Για τον Ρώσο πρόεδρο, ο κύριος στόχος ήταν να αποφύγει τις συγκρούσεις που ξεσπούσαν από μέλη όπως οι Ρότσιλντ.

 

Μήπως οι Ρότσιλντ προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο; Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο; ( το 2016 αυτά..)

 

Αγώνας για τη ρωσική οικονομία κατά των Ρότσιλντ

Παρά τις προσπάθειες του Πούτιν να τους βάλει τέλος, η Νέα Τάξη Πραγμάτων συνεχίζει να απλώνει τα παρακλάδια της, όχι μόνο στη Ρωσία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στον Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία είναι πλέον ασφαλής.

 

Η παγκόσμια κυριαρχία δεν αποτελεί πλέον ζήτημα. Η απαγόρευση των σχεδίων των Ρότσιλντ που έδωσε ο Πούτιν κατάφερε να βάλει τέλος στην επιρροή και την επέκτασή τους στη Ρωσία.

 

Ακόμα και αν αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες απειλές αυτή τη στιγμή, η οικογένεια Rothschild τρέχει τώρα φοβισμένη από τον πρόεδρο. Σε αντίθεση με την εικόνα που συνδέεται με αυτόν, από την άλλη πλευρά, τα μέσα ενημέρωσης δεν αναδεικνύουν τη δύναμη του Πούτιν να αγωνίζεται για το σωστό.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Πούτιν δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο. Προσπαθεί να πάει κόντρα στο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για ενοποίηση και δημιουργία ενός κόσμου που θα καθοδηγείται από μία κυβέρνηση.    (2016...)

 

Ένα σαφές παράδειγμα αυτού είναι οι ενέργειές του στη Συρία. Σε αυτή την κατάσταση, υπερασπίστηκε την κυριαρχία ενός κράτους και αυτό αύξησε επίσης τη φήμη του ως ισχυρού ηγέτη.

 

Ο κόσμος έχει αρχίσει να τον προσέχει. Περισσότερο από αυτό, η Νέα Τάξη Πραγμάτων πρέπει να αντιμετωπιστεί, ό,τι κι αν συμβεί. Γνωρίζοντας όλα αυτά, ο κόσμος θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα περιμένει ανθρώπους όπως οι Ρότσιλντ να πάρουν τον έλεγχο του κόσμου;


csglobe.com

μετάφραση: Con



5 σχόλια:

  1. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να αγνοούν τη δημόσια «λίστα θανάτου» της Ουκρανίας με στόχο όσους αμφισβητούν το καθεστώς του Κιέβου

    https://kanenazori.com/2022/09/11/dimosia_lista_thanatou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://dimpenews.com/: “Ο Ντούγκιν από το 2014 και η κόρη του από το 2021, προστέθηκαν στον ιστότοπο Mirotvorets («Ειρηνοποιός») (“Peacemaker”) λίστα προγραφής— ένα έργο που επιμελήθηκε το ουκρανικό καθεστώς και συγκεντρώνει πληροφορίες για όσους θεωρούνται εχθροί της Ουκρανίας. ”
      “Ο σταρ των Pink Floyd ο Roger Waters ανακηρύχθηκε επίσης «Εχθρός της Ουκρανίας»
      Το Mirotvorets είναι μια βάση δεδομένων που καταγράφει χιλιάδες δημοσιογράφους, ακτιβιστές και οποιονδήποτε άλλο έχει κηρυχθεί «Εχθρός της Ουκρανίας». Δημοσιεύονται τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως οι διευθύνσεις των σπιτιών τους, οι αριθμοί τηλεφώνου και οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών τους. οτιδήποτε μπορεί να τους βοηθήσει να εντοπιστούν εύκολα. Όταν τα άτομα σε αυτή τη λίστα δολοφονούνται, όπως ήταν ο Ιταλός δημοσιογράφος Andrea Rocchelli, η λέξη ЛИКВИДИРОВАН, «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΣ», γραμμένη στα Ουκρανικά, είναι σφραγισμένη στη φωτογραφία τους με μεγάλα κόκκινα γράμματα. ”
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  2. Άμα σάς λέω μην ακούτε τις malakies που διαδίδονται αριστερά δεξιά...

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/anasxesi-tis-oukranikis-antepithesis-oi-eikones-diapseydoun-tin-ptosi-tis-liman-kai-aerodromiou-tou-ntonetsk/

    Ανάσχεση της ουκρανικής αντεπίθεσης σε Α.Ουκρανία; – Οι εικόνες διαψεύδουν την πτώση Λίμαν και αεροδρομίου Ντονέτσκ
    Ρωσική αντεπίθεση με Πυροβολικό και Αεροπορία στο Χάρκοβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι άλλος πόνος, και πού 'σαι ακόμα...

    Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «Στον άξονα Χαρκόβου – Ιζιούμ οι μάχες» – Επιστρέφουν οι Τσετσένοι στην Ουκρανία - Μεγάλη αντεπίθεση προετοιμάζουν οι ρωσικές δυνάμεις

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/rosiko-ypourgeio-amynas-ston-aksona-xarkovou-izioum-oi-maxes-epistrefoun-oi-tsetsenoi-stin-oukrania/

    ΑπάντησηΔιαγραφή