«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 'THE SAKER'

Η Ρωσία θα κινητοποιήσει περίπου το 1,2% του δυναμικού της κινητοποίησης

Έτσι, μετά από πολλές εικασίες, τώρα γνωρίζουμε ότι το Κρεμλίνο αποφάσισε να κινητοποιήσει περίπου 300.000 στρατιώτες από ένα συνολικό δυναμικό κινητοποίησης 25.000.000 στρατιωτών. Αυτό είναι λίγο περισσότερο από το 1% του δυναμικού κινητοποίησης της Ρωσίας . Μιλάμε μόνο για εκείνους τους στρατιώτες που έχουν επίσημο καθεστώς «εφέδρων» και όλοι τους θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδική εκπαίδευση πριν σταλούν στην Ουκρανία.

Μερικές παρατηρήσεις για αυτή την απόφαση:

  • Θα χρειαστούν μερικούς μήνες η Ρωσία για να συγκεντρώσει και να επανεκπαιδεύσει (μαθήματα ανανέωσης) αυτές τις δυνάμεις και δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμες για την προστασία των περιοχών Λουγκάνσκ, Ντόνετσκ, Ζαπορόζιε και Χερσώνα κατά το επικείμενο δημοψήφισμα σχετικά με το αν θα ενταχθούν στη Ρωσία ή όχι. Το 3ο εθελοντικό σώμα στρατού έχει ήδη αναπτυχθεί στο νότο και θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ σε αυτό.
  • Ο Πούτιν και ο Σόιγκου έδωσαν αρκετούς λόγους για αυτήν την απόφαση, συμπεριλαμβανομένης της πολύ μεγάλης γραμμής επαφής, της άμεσης εμπλοκής του προσωπικού του ΝΑΤΟ που διοικεί τώρα το καθεστώς Ουκρονάζι στο Κίεβο και των απειλών από τη Δύση για διάλυση της Ρωσίας.
  • Ο Σόιγκου ανέφερε ότι η UAF έχασε περίπου το 50% του προσωπικού της (πάνω από 100.000 στρατιώτες από ένα συνολικό δυναμικό περίπου 200.000). Πρόσθεσε επίσης ότι τα περισσότερα από τα ουκρανικά οπλικά συστήματα, τα οποία ήταν σοβιετικής προέλευσης, καταστράφηκαν ως επί το πλείστον. Τα ρωσικά KIA είναι λίγο λιγότερο από 6000 στρατιώτες.
  • Ο Σόιγκου διευκρίνισε επίσης ξεκάθαρα ότι « δεν πολεμάμε τόσο ενάντια στην Ουκρανία αλλά ενάντια στο ΝΑΤΟ συν την ενωμένη (συλλογική) Δύση ».
  • Ο Σόιγκου ανέφερε επίσης ότι όλες οι δορυφορικές δυνατότητες του ΝΑΤΟ (70 στρατιωτικοί και 200+ πολιτικοί δορυφόροι) χρησιμοποιούνται εναντίον της Ρωσίας αυτή τη στιγμή.
  • Τέλος, ο Σόιγκου πρόσθεσε ότι τα όπλα υψηλής ακρίβειας του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούνται σκόπιμα από τους διοικητές του ΝΑΤΟ για να τρομοκρατήσουν αμάχους.

Με άλλα λόγια, η Ρωσία προετοιμάζεται για μια κλιμάκωση αυτού του πολέμου τους επόμενους μήνες. Ουσιαστικά αυξάνει τις δυνάμεις της σε ένα επίπεδο που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη κλιμάκωση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία (και αλλού, καθώς δεν θα έπρεπε όλες οι κινητοποιημένες δυνάμεις να είναι μονάδες μάχης· αναπτύσσοντας περισσότερες δυνατότητες C4ISR, δυνάμεις επιμελητείας/εφοδιασμού ή πολιτικών υποθέσεων και αντι- θα είχαν επίσης νόημα οι μονάδες της τρομοκρατίας).

Η άλλη μεγάλη είδηση ​​της ημέρας είναι, φυσικά, ότι η Ρωσία θα στηρίξει και θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα των δημοψηφισμάτων στις τέσσερις περιφέρειες που προαναφέρθηκαν.

Ειλικρινά, έχω ανάμεικτα συναισθήματα για αυτήν την απόφαση, αλλά καταλαβαίνω ότι το Κρεμλίνο απλά δεν είχε άλλη επιλογή για τους εξής λόγους:

  • Αυτή η απόφαση έθεσε πίσω το ακανθώδες ζήτημα «οι Ρώσοι θα μείνουν ή θα φύγουν». Μόλις οι τέσσερις περιφέρειες ψηφίσουν για να γίνουν μέρος της Ρωσίας (κάτι που οι περισσότερες δημοσκοπήσεις λένε ότι θα συμβεί), θα διατηρήσουν για πάντα αυτό το καθεστώς.
  • Με όλες τις φήμες στη Δύση για περιορισμένη χρήση πυρηνικών δυνάμεων, καθιστώντας αυτές τις τέσσερις περιοχές μέρος της ρωσικής ιδιοκτησίας, όχι μόνο de facto αλλά και de jure , η Ρωσία επεκτείνει την πυρηνική της ομπρέλα πάνω τους (το ρωσικό στρατιωτικό δόγμα επιτρέπει τη χρήση πυρηνικά εάν απειλείται η εδαφική ακεραιότητα και η ασφάλεια της Ρωσίας). Εδώ θα αναφέρω τον Πούτιν:

Έχουν καταφύγει ακόμη και στον πυρηνικό εκβιασμό. Αναφέρομαι όχι μόνο στον βομβαρδισμό του πυρηνικού σταθμού του Ζαπορόζιε, υπό την ενθάρρυνση της Δύσης, που αποτελεί απειλή πυρηνικής καταστροφής, αλλά και στις δηλώσεις ορισμένων υψηλόβαθμων εκπροσώπων των κορυφαίων χωρών του ΝΑΤΟ σχετικά με την πιθανότητα και το παραδεκτό χρησιμοποιώντας όπλα μαζικής καταστροφής –πυρηνικά όπλα– κατά της Ρωσίας. Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όσους κάνουν τέτοιες δηλώσεις σχετικά με τη Ρωσία ότι η χώρα μας διαθέτει επίσης διαφορετικούς τύπους όπλων και μερικά από αυτά είναι πιο σύγχρονα από τα όπλα που διαθέτουν οι χώρες του ΝΑΤΟ. Σε περίπτωση απειλής για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας και για την υπεράσπιση της Ρωσίας και του λαού μας, σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα οπλικά συστήματα που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτό δεν είναι μπλόφα .

  • Επιπλέον, ανέκαθεν έλεγα ότι, παρ' όλη την πλήρη υποστήριξη και συμπάθειά μου, οι δημοκρατίες του LDNR έχουν μεγάλα ζητήματα (συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων ασφαλείας!) και νιώθω τεράστια ανακούφιση που τα ρωσικά κρατικά όργανα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών ασφαλείας, δεν θα αναλάβουν άμεσα τη διαχείριση του αυτές οι δημοκρατίες.

Φυσικά, μπορούμε να περιμένουμε τις συνήθεις υστερίες και τον διπλασιασμό από τη δυτική άρχουσα τάξη που ήδη είχε υποσχεθεί ότι δεν θα αναγνωρίσει ποτέ το αποτέλεσμα κανενός δημοψηφίσματος. Η Ρωσία το κατανοεί αυτό και έχει λάβει τώρα τα μέτρα που χρειάζονται για μια μακρά σύγκρουση.

Όσο για τους Ukronazis, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προσπαθήσουν να διαταράξουν τα δημοψηφίσματα. Επιπλέον, οι διοικητές του ΝΑΤΟ στο Κίεβο κατανοούν πλήρως ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα γίνουν πιο ισχυρές μόνο τους επόμενους μήνες, επομένως θα βιαστούν να σημειώσουν τόσες νίκες (συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας αμάχων και των χτυπημάτων κατά της αστικής υποδομής) δυνατόν.

Αναμένω πλήρως αύξηση των επιθέσεων NATO+Ukronazi τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Αυτές οι επιθέσεις θα σταματήσουν μόνο όταν α) η Δύση εξαντληθεί από πόρους και β) τότε η έκβασή τους δεν θα φέρει κανένα απτό αποτέλεσμα.

Για την ενοποιημένη Δύση, αυτό αφορούσε κυρίως την οπτική: PR, PSYOPs, προπαγάνδα, όπως το πείτε. Με αυτήν την τελευταία ρωσική αντίδραση, θα γίνει ακόμη πιο κρίσιμο για τους ηγέτες της ενοποιημένης Δύσης να πείσουν τους δουλοπάροικους τους ότι η Ρωσία χάνει και η Δύση κερδίζει.

Δεδομένου ότι οι δυτικές άρχουσες τάξεις γνωρίζουν ότι ο χρόνος τελειώνει (τόσο στρατιωτικά όσο και οικονομικά) προσπαθούν απεγνωσμένα να το κρύψουν αυτό διακηρύσσοντας θορυβωδώς ότι οι Ρώσοι «νέγροι του πεδίου» θα τιμωρηθούν (λιντσάρονται!) για το θράσος τους να παρακούσουν τους Μεγάλους Δασκάλους του το σύμπαν.

Θέλω να σημειώσω εδώ ότι αυτή η μίνι κινητοποίηση θα έχει μια σημαντική ψυχολογική επίδραση στη ρωσική κοινωνία: η νοοτροπία «business as usual» είναι πλέον ξεκάθαρα ξεπερασμένη. Το ρωσικό MIC έλαβε ένα άμεσο μήνυμα ότι τώρα είναι επίσης «κινητοποιημένο». Η υπόλοιπη ρωσική οικονομία θα προσέξει, είμαι βέβαιος. Όπως και ο λαός. Χαιρετίζω πολύ αυτή την «αλλαγή του τόνου».

Τέλος πάντων, θα ολοκληρώσω με μερικά σύντομα στοιχεία.

Μερικά τρολ με παρακαλούν συνεχώς να «τους δείξω τα σώματα». Εντάξει, βρήκα ένα κανάλι Telegram με αρκετά σώματα για να τα ικανοποιήσω, ελπίζω: https://t.me/ZLOIORK

Στη συνέχεια, οι Πολωνοί έχουν ήδη απειλήσει να πραγματοποιήσουν το δικό τους δημοψήφισμα στη δυτική Ουκρανία. Ποιος θα αμφέβαλλε ότι η ύαινα της Ευρώπης θα δαγκώσει λίγη μπουκιά από την Ουκρανία για τον εαυτό της (ειδικά μια που ανήκε στην Πολωνία ιστορικά).

Στο μεταξύ, η Αρμενία απείλησε να αποχωρήσει από τον Οργανισμό της Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO), μια απόφαση την οποία, αν συμβεί αυτό, θα υποστηρίξω πλήρως και θα γιορτάσω! Το CSTO χρειάζεται μια καλή καθαριότητα, για να το θέσω ήπια. Η Ρωσία έσωσε τα λυπημένα γαϊδούρια του Λουκασένκο, του Τοκάεφ και του Πασινιάν, και όμως και οι τρεις εξακολουθούν να παίζουν αυτήν την έξυπνη πολιτική της «πολυδιανυσματικότητας» που, σε απλά αγγλικά, σημαίνει «θέλουμε η Ρωσία να μας προστατεύει όσο ξεπουλάμε η ΗΠΑ". Η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία έχει πολύ καλύτερους συνεργάτες από τους περισσότερους από τους άμεσους γείτονές της και άνθρωποι όπως ο Λουκασένκο, ο Τοκάεφ και ο Πασινιάν πρέπει να μάθουν τα πράγματα με τον δύσκολο τρόπο. Αυτό ακριβώς βιώνει η Αρμενία. Ίσως ο Λουκασένκο και ο Τοκάεφ πάρουν το μήνυμα και μάθουν το μάθημα. Όσο για την Αρμενία, θα πάρει αυτό που της αξίζει…

Σε έντονη αντίθεση με την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, το Ιράν και ακόμη και η Τουρκία υπήρξαν πολύ πιο υπεύθυνοι εταίροι για τη Ρωσία (αν και η Τουρκία χρειάζεται επίσης μια «υπενθύμιση» κατά καιρούς για να συμπεριφερθεί). Και αφού τώρα οι Αρμένιοι έχουν «εγγυήσεις ασφαλείας» από την Πελόζι (!), μπορούν τώρα να κοιμούνται ήσυχοι χωρίς να χρειάζονται ρωσική προστασία, σωστά; :-)

Όσο για το City on the Hill, την παγκόσμια Μοναδική Υπερδύναμη, είναι απασχολημένη με ανοησίες όπως αυτή: « Απροσδόκητα, η USAF βρίσκεται με κρίσιμη έλλειψη πιλότων ενώ λέει ότι έχει πάρα πολλούς λευκούς αξιωματικούς ». Όπως θέλουν να λένε οι Γάλλοι, όσο περισσότερα πράγματα αλλάζουν, τόσο περισσότερο παραμένουν ίδια…

Αντρέι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι τα δυτικά PSYOP διαδίδουν ενεργά FUD σε όλο το ρωσικό Διαδίκτυο με κάθε είδους ανοησίες σχετικά με τη μερική κινητοποίηση . Δεν αποτελεί έκπληξη, γι' αυτό προσπαθήστε να μην πέσετε σε αυτή την ανοησία.

ΥΓ: η ανίδεη ρωσική 5η φάλαγγα προσπάθησε να οργανώσει κάποιες διαμαρτυρίες εναντίον αυτής της μίνι κινητοποίησης . Το αποτέλεσμα? Συνελήφθησαν 364 άτομα. 96 είναι η Αγία Πετρούπολη, 89 στη Μόσχα και 45 στο Εκατερίνμπουργκ . Κάτι που σας δίνει μια καλή ιδέα για το πόσο εντελώς άσχετη έχει γίνει η 5η στήλη στη Ρωσία (εκτός από τους κύκλους εξουσίας όπου οι Ατλαντικοί Ολοκλήρωσης εξακολουθούν να κρύβονται περιμένοντας καλύτερες στιγμές).

Εδώ είναι μια φωτογραφία του Alexander Belik, του συντονιστή (ενώ ο Navalnyi βρίσκεται στη φυλακή για απάτη) του «κινήματος των αντιρρησιών συνείδησης». Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω αυτό ;-)

 

thesaker 

enaasteri.blogspot.com 


 

10 σχόλια:

  1. "Όσο για την Αρμενία, θα πάρει αυτό που της αξίζει…

    Σε έντονη αντίθεση με την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, το Ιράν και ακόμη και η Τουρκία υπήρξαν πολύ πιο υπεύθυνοι εταίροι για τη Ρωσία"
    Της μάνας του το μ@υνι σε αυτόν που έγραψε το άρθρο. Έτσι δικαιολογούν την μη βοήθεια στους Αρμένιους που τους έχουν κατασφαξει οι βρωμοτουρκοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Γιάνναρε! Ο θυμός είναι χρυσός! Κι άσε τούς του χριστιανικού βίου να μιλούν για μακροθυμία.. χεχε..

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Κώστα,

      Δεν τα γνωρίζεις καλά τα γράμματα ;)

      Οργιζεσθε και μην αμαρτάνετε, λέει Κύριος ο Θεός και φυσικά εννοεί να αντιδρώ, να οργίζομαι στο κακό , στο λάθος, στο παράλογο και στη αμαρτία.

      Η μακροθυμια είναι Αρετή η οποία αποκτάται μετά κόπων και βασάνων. Είναι δώρο Του Θεού και αναφέρεται στις σχέσεις μεταξύ μας...

      Οι αληθινοί Χριστιανοί αγαπητέ έχουν γνώση του εαυτού τους και δεν κάνουν καμία υπερβολή ...

      Διαγραφή
    3. Σωστή η διόρθωσή σας. Ναι, έτσι είναι.

      Διαγραφή
    4. Πάντως, τώρα που το ξαναδιάβασα το σημείο, φίλε Γιάννη25, κάτι λέει για "Πελόσι", ..οπότε.. η Αρμενία "θα πάρει αυτό που της αξίζει".. από τη Ρωσία.. και θα είναι καλό... αλλά ίσως λίγο αργότερα. Με αυτή τη λογική, θα σφάξει και η Τουρκία μπόλικους Έλληνες.. μέχρι να επέμβει η Ρωσία, όταν..στα Στενά θιγούν καταφανώς και τα δικά της συμφέροντα βεβαίως βεβαίως. Α..! Όλα κι όλα..! Ορθόδοξοι ξε-ορθόδοξοι, παραμένουν Ρους, όχι Ρουμ, κοιτούν πρώτα τα του οίκου τους, στον οποίο η 5η φάλαγγα της Ελλάδος μάς στέρησε την είσοδο.
      Υπάρχει Θεός, αλλά υπάρχει και Αριθμητική για τους Ρώσους. Και ιστορικά έχουν δείξει ότι μετράνε σωστότερα και δικαιώτερα τους Συμμάχους, από ό,τι οι σατανικοί Δυτικοί.

      Διαγραφή
  2. Μια μικρή παρατήρηση, που αφορά την μετάφραση, αγαπητέ Κώστα: Η έκφραση "fifth column" μεταφράζεται ως πέμπτη φάλαγγα και εννοεί αυτούς που είναι καλυμμένα υποχείρια τού εχθρού. Αυτή προέρχεται από τον Ισπανικό εμφύλιο, όταν αποδείχθηκε, ότι η πέμπτη φάλαγγα, που είχει συμπράξει με τις τέσσερις φάλαγγες των Δημοκρατικών κατά την επίθεση στην Μαδρίτη, ήταν προδοτική και στημένη από τον Φράνκο. Με τίτλο "Η Πέμπτη Φάλλαγγα" έχει γράψει ένα βιβλίο και ο Έρνεστ Χέμινγκγουέι για τον Ισπανικό εμφύλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ φίλε Διονύση, δεν το είχα προσέξει το σημείο. Διορθώθηκε.

      Διαγραφή
  3. Η Αρμενια βιωνει την ιδια κακοδαιμονια με εμας εχει εναν μητσοτακη για πρωθ

    Ελευθερια Αγωνιζομεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχομαι ν' απολαυσης την βολτα σου στον αμπελωνα. Μονιμα εγκατεστημενος, Ρωσσος, στην Αμερικη. Η γραφη του στοχευει εις την αφυπνιση των Αμερικανων, αποκλειστικα, γι' αυτο καμια φορα ειναι λιγο περιεργη για 'μας.

    Τα νεα απο 'κει παντα ευπροσδεκτα και χρησιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή