«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Έτσι κυβερνούν όλοι· και η νδ και το πασοκ και ο συριζα (βίντεο)


 

Αγαπητοί Φίλοι,

 

Έτσι κυβερνούν όλοι. Και η νδ και το πασοκ και ο συριζα, όλοι. Περνούν τροποποιήσεις σε πολλούς νόμους ώστε να κόβουν και να ράβουν το σύστημα στα μέτρα τους. Δεν ασχολούνται με την Ανάπτυξη γιατί δεν τους ενδιαφέρει. Να τους ξανα ψηφίσετε. Εγώ δεν πήγα να ψηφίσω το 2019 και δεν ξαναπάω μέχρι να εντοπιστεί υγιής πολιτική κίνηση.

Αποκαλυπτικός ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, για τους λόγους που τον παρακολουθούσαν επειδή ερευνούσε τις υποθέσεις απιστίας τραπεζικών στελεχών και τον τρόπο που ανακάλυψε ότι είχαν παγιδεύσει το τηλέφωνό του στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη:

 


 

Τα σημαντικά του βίντεο, έως το 10’ περίπου:

 

Αύγουστος 2019 δντης τύπου του υπ παιδείας.

 

Νοέμβριος 2019, η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τροποποίηση στον ποινικό κωδικό, προκειμένου ένας εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη σε στέλεχος τράπεζας για κακουργηματική απιστία θα πρέπει η τράπεζα να καταθέσει μήνυση. Θα πρέπει το ΔΣ της τράπεζας να συγκληθεί και να πάρει απόφαση για μήνυση. (Μέχρι τότε ο Εισαγγελέας μπορούσε αυτεπάγγελτα).

 

Στο ίδιο νομοσχέδιο ακολούθησε τροποποίηση για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Και συγκεκριμένα αν μαύρο δεσμευμένο χρήμα είναι δεσμευμένο για περισσότερο από 18 μήνες και δεν έχει ύπαρξη δίκη τότε επιστρέφεται στους κατόχους, τους ενδεχομένως εγκληματίες.

 

Λίγους μήνες μετά άλλη τροποποίηση όπου η κακουργηματική φοροδιαφυγή, η φοροδιαφυγή άνω των 150.000 ευρώ να μην διώκεται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα παρά μόνο όταν έχει υπάρξει τελεσίδικη βεβαίωση από την Φορολογική Διοίκηση.

 

Όλα τα σκάνδαλα που έχουν σχέση με τα δάνεια των κομμάτων, τα δάνεια προς μμε, σκάνδαλα σχετικά με υποθέσεις τραπεζών αρχειοθετήθηκαν.

 

Και επειδή τα διερευνούσαμε προφανώς κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων στην κυβέρνηση.

 

(Περιγράφοντας τα συμπτώματα ότι η μπαταρία άδειαζε γρήγορα και σε εισερχόμενη κλήση δεν άκουγε ήχο άλλα κατ ευθείαν την φωνή, μπορώ να πω ότι το ίδιο συμβαίνει και με το δικό μου κινητό).

 

Στις 12/08/2020 καταθέτω καταγγελία και ζητώ να μου γνωστοποιήσουν γιατί με παρακολουθούν.  Την ίδια μέρα σταματά η παρακολούθηση.

 

Με μια εκπρόθεσμη τροπολογία τα μεσάνυχτα της 31/03/2021 η κυβέρνηση τροποποιεί τον νόμο για την ΑΑΔΕ ώστε να μην είναι σε θέση να ενημερώσει κάποιον που έχει υποβάλλει αίτημα για να μάθει γιατί τελούσε υπό παρακολούθηση.

 

Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 

πηγή: Email στον Διόδοτο από ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ

 

Σχόλιο Διόδοτου: Όλο το θέμα των υποκλοπών, θεωρούμε ότι είναι στημένο, για να μάς αποσπάσουν την προσοχή από τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την επιβίωσή μας. Όσο για τον δημοσιογράφο κύριο Θ.Κουκάκη.. δεν ξεχνούμε ότι στο παρελθόν βρέθηκε να δουλεύει στο γραφείο της Κεραμέως. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΥΠ: Οι κακοποιοί κατέστρεψαν το υλικό του εγκλήματος! – Χάθηκαν τα αρχεία των υποκλοπών! «Λόγω τεχνικών προβλημάτων»!

 

8 σχόλια:

  1. ....Αποκαλυπτικός ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, για τους λόγους που τον παρακολουθούσαν επειδή ερευνούσε τις υποθέσεις απιστίας τραπεζικών στελεχών και τον τρόπο που ανακάλυψε ότι είχαν παγιδεύσει το τηλέφωνό του στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη....

    Ωραια.
    Τα κουμμουνια ομως οπως τον Κουκακη, τον Κουλη, την Κεραμμυδω, την Γιαμαλη (αυτη δεν αυτοϊκανοποιειτω με την "ζωαρα" που εκανε καποια φορα τρυπωνοντας στο αεροπλανο του Τσιπρα και δειχνοντας ολιγον μπουτι;) δεν τους πιστευω ακομα κι αν πανω στην γλωσσα τους εχουν αναγλυφη συμβολαιογραφικη σφραγιδα.

    Οσο για το θεμα των "υποκλοπων" ειναι μαλλον κολπο για να μαθουμε οτι υπαρχει και κομμα ...ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΑΥΤΌ ΤΟ
    '' Δεν ξαναπάω μέχρι να εντοπιστεί υγιής πολιτική κίνηση".
    ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΌΤΙ

    ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΈΝΑΣ
    ΑΠΌ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟΥΣ - ΑΠΌ ΤΟ ΣΌΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΤΡΊΒΟΥΝ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΒΓΟΎΝΕ ΠΆΛΙ.
    ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ Η ΑΠΟΧΉ...
    ΓΚΕ ΓΚΕ??

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑΚΗΗΗΗΗ !
    Η ΜΠΟΧΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ .
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕ .ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ! ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
    ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ .
    ΕΕΕΕ ! ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ...ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ .
    ΜΠΕΝ ΑΝΤΟΝ ΜΠΕΝΑΚ ΚΑΙ ΑΒΕΣΑΛΩΜ
    ΑΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ ΤΟΥ ΚΙΘΕ ΜΠΛΟΜ.
    ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ .
    ΠΑΝΤΟΥ ΦΙΔΙΑ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΥΓΕ .....ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΑΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!! 8.500.000.00€ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΥΛΟΓΙΑ” ΤΟΥ ΟΗΕ – ΜΟΙΡΑΖΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

    http://greeknewsondemand.com/2022/09/08/αποκαλυψη-με-ντοκουμεντα-8-500-000-00e-εδωσε-ο-δ/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΜΒΑ! «ΕΦΥΓΕ (αεροπορικώς) στο εξωτερικό ο Γρηγόρης Δημητριάδης...»

    http://www.press-gr.com/2022/09/blog-post_80.html?m=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή