«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΑΤΗΕΝS OLYMPICS 2004 - H ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


 

Διαβάζοντας τα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια των αναγνωστών μας και πολύ καλών προσωπικών μου φίλων, Μεσσήνιου Αργοναύτη και Διός Κούρου, στην ανάρτηση "Η μεθοδευμένη ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ τών ΕΛΛΗΝΩΝ",

και στούς οποίους αφιερώνω με μεγάλη εκτίμηση την παρούσα ανάρτηση,

μού ήρθαν στο μυαλό δύο κειμενάκια (τα μεταφέρω ως φωτο, γιατί δεν έχω χρόνο να δακτυλογραφώ), που είχα γράψει το Μάιο του 2001, με χρονική διαφορά μεταξύ τους 2 μέρες. Το πρώτο μάλιστα, με τίτλο "Η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004", το έστειλα αμέσως, μήπως το δημοσιεύσουν, στην επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων - Αθήνα 2004,  που μόλις είχε ενημερωθεί καλύτερα το μενού της. Φυσικά..ουδεμίαν απάντησιν είχα, ούτε είδα ποτέ το κείμενο να δημοσιεύεται.

Το δεύτερο κείμενο το κράτησα για 'μένα, και απλώς το έδωσα να το διαβάσουν (δίνοντας ως τίτλο τον "Η Παγκοσμιότητα Του Ελληνισμού") δυο τρεις φίλοι, με τους οποίους συζητούσα εκείνο τον καιρό σχετικά θέματα. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά, Νοέμβριο 2001, έρχεται ένας από αυτούς τους φίλους και μού λέει: "Ρε φίλε, θα τρελλαθούμε..; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο χλαπακώνω βόδια, κυκλοφόρησε αυτή τη βδομάδα ένα καινούριο του βιβλίο , στο οποίο υπάρχουν μέσα και φράσεις διατυπωμένες ακριβώς όπως οι δικές σου στο κείμενο που μάς είχες δώσει".

Η αλήθεια είναι πως τα χρόνια εκείνα βρισκόμουν σε έναν οργασμό αναζητήσεων και αναλύσεων, παρόλα τα 36 μου χρόνια, τα οποία διέποντο από ναρκισσισμό (είχα γκαρνταρόμπα εφάμιλλη του Μίκι Ρούρκ στο '9μισι βδομάδες' και γκομένιζα σαν κοκκόρι-επιβήτωρ ασκώντας τα καθήκοντά μου ως dj σε μπαρς). Ευτυχώς, η αγάπη μου στα βιβλία και μια της προκοπής πρωινή δουλειά με μεγάλες απαιτήσεις, κρατούσαν ένα χαλινάρι πάνω μου, ώστε να μην "υλιστικο-ποιηθώ" μέχρι αηδίας. 

Τα δύο κειμενάκια, τα είχα από τότε φυλαγμένα, σε ένα μαλακό χάρτινο ντοσιέ, που μού χάρισε μια αιθέρια ύπαρξη, η οποία απασχολούνταν εθελοντικά στο πρότζεκτ Athens 2004. Αυτό το ντοσιέ, το οποίο βλέπετε και στην αρχική φωτο, μού ήρθε στο νου, όταν διάβασα τα σχόλια του Μεσσήνιου και του Διός Κούρου. Έψαξα στην βιβλιοθήκη μου και το βρήκα. Γιατί υπάρχουν κάποια σημεία μέσα σε αυτά τα δυο κείμενα, τα οποία όπως είναι διατυπωμένα..πρέπει να τα διαβάσουν οι απανταχού πραγματικοί Συνέλληνες, για να μην χάσουν ποτέ την επιμονή και το θάρρος και την αίσθηση της γενναιοψυχίας και της ανωτερότητος που μάς διέπει.

Καλή ανάγνωση, όσοι ενδιαφέρεστε, 

..και τις πέτρες.. κρατήστε τις για τους κρυφοβριούς και τους προδότες, όταν έρθει η ώρα - όχι για τον Κώστα του έτους 2001. Και το λέω αυτό, γιατί δεν μπορώ -τώρα στο 2022, που έχω γίνει πιο σταθερός έως απόλυτος στις απόψεις μου- να κρύψω το γεγονός ότι εκείνο τον καιρό (1996-2004) ήμουν κάπως πιο της "ανεκτικότητας", δηλαδή πιο mainstream άτομο. Να το πω αλλιώς: Λίγα (όχι πολλά), αλλά μερικά επίσημα αφηγήματα του συστήματος, τα κατάπινα κι εγώ. Πίστευα, αντίθετα με ότι πιστεύω σήμερα για τον κάθε καρεκλοκένταυρο, ότι υπήρχαν και κάποιοι με καλές προθέσεις για την χώρα στην οποία γεννήθηκαν. Ευτυχώς, αυτό το ροζ συννεφάκι στο οποίο καθόμουν, διαλύθηκε σύντομα χωρίς να γκρεμοτσακιστώ, ..και είναι κρίμα, τώρα στα γεράματα, να πάω από πέτρες των αναγνωστών μου. 🤣

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  


 "Η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004", Κ-Τ 2001


"Η Παγκοσμιότητα Του Ελληνισμού", Κ-Τ 2001




28 σχόλια:

  1. Ερώτημα εξόδου της Ιταλίας από την ΕΕ είναι έτοιμη να θέσει η Τζόρτζια Μελόνι
    https://www.pronews.gr/kosmos/enoxlimeni-i-tz-meloni-me-tin-gallida-ypourgo-eyropaikon-ypotheseon-lorans-mpoun/

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστα γιατι εχεις κλεισει τα σχολια στην αναρτηση fake news;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε να δεις αγαπητέ, 'ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...,

      Ξέρω ότι είναι εκ του πονηρού η ερώτησή σου, αλλά θα μπορούσα να προσποιηθώ ότι δεν το αντελήφθην, και να σού απαντήσω κάτι γρήγορο και τυπικό, όπως "Για τεχνικούς λόγους", ή.. "Τα έκλεισα γιατί κάτι με στενοχώρησε και δεν ήθελα να ξαναδώ να έρχονται περισσότερα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση", κ.ά. πολλά..

      Αλλά, θα ικανοποιήσω "την περιέργειά σου".

      Το ότι με στενοχώρησε κάτι, ναι ισχύει. Με στενοχώρησε το ότι μάλλον κληρονόμησα από τους γονείς μου το ίδιο ριζικό. Δηλαδή, 4 στις 5 φιλίες μου να αναγκάζομαι να τις διακόψω, για πολιτικούς λόγους! Και δεν μιλώ για μικρομαλακίες τύπου ελλαδικής, κόμματα αποκόμματα δεξιοί αριστεροί κεντρώοι κι άλλα φαιδρά. Μιλάω για κανονική πολιτική, δη επί των ημερών μας. Βλέπε NWO vs ΠΟΥΤΙΝ.
      Φαντάσου λοιπόν τώρα, να έχεις εσύ ένα μπλογκ όπως τον Διόδοτο. Με την ίδια γραμμή. Και να είσαι όχι απλώς φιλορωσικό, αλλά και φιλοπουτινικό. Και να έχεις δημοσιεύσει δεκάδες αναρτήσεις με άρθρα (και από όλο τον κόσμο, που έχεις μεταφράσει ο ίδιος), που αποδεικνύουν ότι ο ανωτέρω διπολικός πόλεμος είναι αληθινός· ο Πούτιν επιβεβαιώνεται ότι είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητος. Και βγάζουμε κυριολεκτικά τα μάτια μας αν αναπαράγουμε κι εμείς όλη την αστήριχτη λασπολογία προς το πρόσωπό του, την κατασκευασμένη από τους εχθρούς του που είναι και δικοί μας εχθροί. Με μόνες αποδείξεις, κάποιες φωτο με κιπά στο κεφάλι, χειραψίες με Κλάους Σβαμπ και άλλες τέτοιες παπαριές που απλά ανήκουν στην σφαίρα της ημερήσιας διάταξης διεθνών συναντήσεων που δεν μπορούν να αποφευχθούν, για λόγους συμφέροντος της χώρας σου, ή.. είναι παρελθόντος χρόνου, όπου "μπήκες να δεις τί παίζει".. και λάκισες άμεσα εφόσον διαπίστωσες ιδίοις όμμασι ότι πρόκειται για το σατανά.
      Επιτελείς λοιπόν αυτό το έργο στο μπλογκ σου, χωρίς να αεροβατείς, και έχεις εμένα τον Κώστα, υποτίθεται φίλο σου, ο οποίος έχω κι εγώ ένα μπλογκ, πατριωτικό κι αυτό, αλλά... με έχει πιάσει μια μανία -ίσως γιατί δεν έχω διαβάσει καμία από τις τόσες προσωπικές αναρτήσεις του ιστολογίου σου που ασχολούνται με αυτό το θέμα- με έχει πιάσει μια μανία λοιπόν.. σε όλες σχεδόν τις αναρτήσεις του δικού μου ιστολογίου, να μην χάνω ευκαιρία, στα σχόλια που συζητώ με τους αναγνώστες μου, να λέω -λες και το έχω ηχογραφήσει σε κασετοφωνάκι- το ίδιο πράγμα συνέχεια:

      "..κι ο Πούτιν!
      ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!
      δικός τους είναι κι αυτός!
      ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!! "

      Ε, μια δυο τρείς διακόσιες τρείς, πόσο θα το αντέξεις αυτό ρε φίλε...
      Και καπάκι... να έρχομαι και στο μπλογκ σου να σού την πω ότι "αυταπατάσαι..!"

      Άστα να πάνε λοιπόν.. κάτι τέτοιο έχω πάθει, κι απ' τη στενοχώρια μου έβγαλα έναν μικρό επιχείλιο έρπη που ακόμα δεν έχει φύγει τελείως.

      Νά 'σαι καλά, ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες σου...
      .

      Διαγραφή
    2. Ρε γράψτους στα @δια σου που κάθεσαι καί στενοχωριέσαι. Κάποιες φορές χρειάζεται καί λίγη αναισθησία.

      Διαγραφή
    3. Είναι κατανοητή η ανάγκη να ξεδιαλύνει κανείς τους διάφορους γρίφους από τα κομμάτια του παζλ, που δεν μπορεί να ταιριάξει στη συνολική εικόνα της όλης κατάστασης, σχετικά με τις Αντιδυνάμεις που αντιπροσωπεύονται φανερά από τα πρόσωπα του Πούτιν και του Τραμπ. Αυτό, όμως, απέχει πολύ από το να δημιουργούμε δικά μας αυθαίρετα κομμάτια για να τα ταιριάξουμε όπως- όπως στη συνολική εικόνα, διαστρευλώνοντάς την. Και στην τελική, είναι απόλυτα καταστροφικό στη σημερινή συγκυρία να αμολιέται τόσο δηλητήριο από "φιλικές" επάλξεις.....Κρίμα, που άνθρωποι που δηλώνουν πως βρίσκονται στο μέρος του καλού αγώνα, να αφήνουν τα πάθη της ψυχής τους ανεξέλεγκτα και να καταστρέφουν φωτεινούς ψυχικούς χώρους, που είναι απαραίτητοι για να μας κρατήσουν όρθιους σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία......

      Διαγραφή
  3. Διός Κούρος 1ο Μέρος

    Φίλε Κώστα,

    Μόλις διάβασα μια ωδή στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!! Με συγκίνησες βρε μπαγάσα !!!! Δεν είναι τυχαίο ότι συναντηθήκαμε σε ένα «χρονικό σημείο». Άλλωστε, στον συμπαντικό χωροχρόνο όλα είναι στο τώρα. Συνεπώς γνωριζόμαστε από πάντα για πάντα και παντού.

    Τα δυο σου κείμενα ΔΕΝ είναι του 2001. Είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, όπως είναι οι ιδέες και οι σκέψεις που καταγράφονται στα Ακασικά Αρχεία και παραμένουν αεί για την εξυπηρέτηση της ύπαρξης. Συνεπώς το ερώτημα «ποιος θα μας ακούσει» που βρίσκεται κάπου στο κείμενό σου, είναι ΑΣΤΟΧΟ. Από τη στιγμή και μόνο που μια σκέψη, έστω και υπό τη μορφή του ερωτήματος, κατεγράφη, τότε καθίσταται ΑΚΟΥΣΤΗ και δυνητικά ΧΡΗΣΙΜΗ όταν πρέπει.

    Όσο αφορά τα Ελληνικά γλυπτά, σύμβολα, συγγράμματα, ιδέες, επιστήμες, αρμονία, μέτρο και εν γένει την Ελληνική κοσμοθέαση, όσο και αν αυτά καπηλευτούν, ΔΕΝ παύουν να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! Η καπηλεία σημαίνει αδυναμία του καπηλευτή να δημιουργήσει κάτι δικό του. Και όσο υπάρχει Ελληνισμός θα υπάρχει και καπηλεία. Στο κάτω κάτω της γραφής, καλλίτερα να αναρωτιέται κάποιος ποιου Ελληνικού θησαυρού είναι αντίγραφο κάτι υλικό ή μια ιδέα, παρά να αναρωτιέται τι έκτρωμα είναι αυτό που βλέπει ή στοχάζεται. Αυτό το ξέρει καλλίτερα από όλους ο βασιλάκης ο πόρτας, όταν η απάντησή του στο ερώτημα «μα τα windows τα κλέβουν όλοι», ήταν «καλλίτερα να κυκλοφορεί αντίγραφο δικό μου, παρά πρωτότυπο ανταγωνιστή μου» !!

    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, όμως για εμένα, του κειμένου σου, είναι η τελευταία παράγραφος, η οποία προσπαθεί να εξηγήσει τον όρο ΕΛΛΑΣ. Όχι σε εμάς, βεβαίως, που το ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, διότι είναι αποτυπωμένο στην 5η έλικά μας και κάποια στιγμή όλοι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ενθυμηθούν, μέσω της ενεργοποίησης της επίφυσης (ας είναι καλά ο Ήλιος), αλλά για τους βάρβαρους που έχουν βαλθεί να μας εξαφανίσουν. Χωρίς ίχνος ρατσισμού, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει Ελληνική φυλή. Υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΔΟΣ και όποιος παρεξηγείται ή διαφωνεί ή χλευάζει, ας πιεί ξυδάκι το οποίο θα είναι ευγενική προσφορά του Διονύσου.

    Οι παππούδες μας ΓΝΩΡΙΖΑΝ. Οι τελετές των «μυστηρίων» είχαν τη ΓΝΩΣΗ και την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τη ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ και τις ανώτερες οντότητες, εκεί «ψηλά» στο Σείριο και τη Λύρα. Η μεγαλύτερη ΚΑΠΗΛΕΙΑ είναι αυτή των αρχαίων μυστηρίων από τους βαρβάρους, που ΕΥΤΥΧΩΣ αντέγραψαν ΛΑΘΟΣ, διότι αν το έκαναν σωστά ΔΕΝ θα υπήρχε σωτηρία !!

    Αδέλφια μου Έλληνες. Ο ΔΙΑΣ, ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ μας, είναι μια υπεροντότητα, στην οποία οφείλεται η ύπαρξη όχι μόνο του «ΕΓΩ ΕΙΜΙ», αλλά και η ύπαρξη της οντότητας – ανώτερου εαυτού μας στο αμέσως ανώτερο πεδίο από το δικό μας. Είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να κατανοήσουμε το «ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ» και το «ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ». Εγώ ακόμα προσπαθώ να το αποκωδικοποιήσω και συνεχώς ανακαλύπτω ότι «εν είδα ότι ουδέν είδα».

    Συνεχίζεται ….

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διός Κούρος 2ο Μέρος


    Ο Ελληνισμός ΑΝΑΓΕΝΑΤΑΙ και η απόδειξη είναι η ΜΗ τυχαιότητα ότι από τους Ολυμπιακούς του 2004 ξεκίνησε η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος. ΕΥΤΥΧΩΣ όχι η πνευματική !!! Λες και ήθελαν για ακόμα μια φορά να μας δείξουν πόσο πολύ «πονάνε» από τα Ελληνικά ιδεώδη. Χρειάστηκαν μόλις 183 γήινα χρόνια (από το 1821) για να αρχίσει ξανά ο Έλλην να δείχνει στον πλανήτη ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ και αυτό τους ΤΑΡΑΞΕ περισσότερο από ό,τι θέλουν να μας πείσουν. Και μόνο η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας τους ΤΡΟΜΑΞΕ, διότι αποκάλυψε τη ΓΥΜΝΙΑ τους.

    Αφήνω για το τέλος το πιο σημαντικό. Τον πόλεμο που δεχόμαστε «σήμερα» και τον τρόπο αντίστασής μας. Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να κατανοήσουμε όλοι μας ότι ΔΕΝ είμαστε μόνοι μας. Αυτό σε καμία περίπτωση, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι θα περιμένουμε κάποιον να μας «σώσει» χωρίς να βάλουμε και εμείς το χεράκι μας. Σύν Αθηνά και χείρα κίνει.

    Ο πόλεμος μαίνεται και ΕΠΑΝΩ και ΚΑΤΩ. Επάνω, μάλιστα, δίδονται οι πιο «αιματηρές» μάχες. Στο δικό μας πεδίο αυτό εμφανίζεται πχ ως έντονη κακοκαιρία (όχι ο χάρπας) σε πρωτόγνωρο βαθμό, αλλά κυρίως εμφανίζεται ως η δυστοπική τάξη πραγμάτων που προσπαθούν να μας επιβάλλουν με τα μπόλια, τις υποχρεωτικότητες και το ΦΟΒΟ του πολέμου. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε για να αντισταθούμε, το ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΔΗ. Το πνεύμα μας, μέσω του νου, ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ό,τι και να συναντήσει. Ακόμα και οι βάρβαροι «άνθρωποι» που μας ανακοινώνουν ευθαρσώς τι θα μας κάνουν (sic), τελικά μας κάνουν ΚΑΛΟ παρά κακό. Είναι αυτοί που δημιουργούν τις καταστάσεις που πρέπει να περάσουμε, ως συμπληγάδες πέτρες για να αποδείξουμε ότι ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Για αυτό θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κατανοήσουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ και τις καταστάσεις - συναισθήματα που μας κρατάνε δέσμιους εδώ «κάτω». Για παράδειγμα, πρέπει να σταματήσουμε πλέον να λυπόμαστε (πόσο μάλλον να ασχολούμαστε) τους συνανθρώπους μας που έχουν παρασυρθεί και ακολουθούν τις «σειρήνες». Ακόμα και αν είναι στην οικογένειά μας !!!

    Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΖΕΥΣ (το Ζευς είναι ιδιότητα και όχι όνομα), ο οποίος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. Η «αρμάδα» του είναι ΕΔΩ και δίνει μια ύστατη μάχη. Τη μάχη ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Έρρωσθε Αδέλφια μου και Ευδαιμονείτε. Το τέλος έχει ΗΔΗ έρθει, για αυτόν που θέλει και μπορεί να το δει. Και το τέλος αυτό ΔΕΝ αρέσει καθόλου στους ανάποδους.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 🙂

      Διαγραφή
    2. Φίλε, θα τολμούσα να πω πως σε αγαπώ! Βέλη οι λέξεις σου στην καρδιά μου!
      Μαίρη

      Διαγραφή
  5. HAPPY BIRTHDAY TSAR VLADIMIR!
    Τα εβδομηκοστά του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο Τσάρος Βλαντιμίρ Πούτιν!
    Happy birthday to the Regatherer of Russian Lands
    Happy Birthday, Mr. President!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Αντιγονάκι μου!!!
      ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ!!!
      ΡΕ, ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝΙΈΣ..?
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/10/13-23.html
      ΕΤΣΙ ΜΑΜΆΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ..!
      XAXAXAXAXAXAXA

      Διαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ...ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

    https://choratouaxoritou.gr/?p=175589

    ΥΓ.-1 ΚΩΣΤΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ [ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΚΑΝΑΛΑ ] ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ...

    ΥΓ.-2 ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΕΡΙΑ...

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΔΕΗ ΚΕΡΙΑ...

    ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΕΡΙΑ...

    ΚΑΝΕΙΣ SEX Η ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΚΕΡΙΑ...

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΟ
    MARKETING...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν Δια φωνώ περί Putin ( έκανε νόμο τον Χημικό Ευνουχισμό των παιδεραστών επί παραδείγματι κλπ.. άκου παιδόφιλος ! ) άλλα το έργο...πρέπει να κλείσει ΓΡΗΓΟΡΑ !
    ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΕΙ.... MAZI & την Παρέα του .
    https://linkpicture.com/view.php?img=LPic634095d4bd7a8409185947
    Ηγέτης της Ουκρανίας ο παραπάνω με δημο κρατικές δια δικασίες ...Μάλιστα...!

    ο Μπένυ Τούρκογλου θα έκλεβε κ την μάνα του για μια σοκολάτα ... όπως κάποτε στην Γαλλία ...

    Μπένυ το ΔΕΛΦΙΝΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !

    https://www.youtube.com/watch?v=RBn2kTSG6Nw

    VPX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε σίγουροι ότι "το σφαλιαρίζει το δελφίνι η Ζελέ", η φωτογραφία αυτή όμως, με την περούκα, είναι φωτοσοπιά (fake).

      Kαλό βράδυ και καλό ξημέρωμα αγαπητέ VPX !
      .

      Διαγραφή
    2. Επίσης καλή Συνεχεια , μετά τα πεοπιανισματα κ τα λοιπά.. δεν θεώρησα ότι δεν είναι αυτος/η κλπ. VPX

      Διαγραφή
    3. Xαράρι: Θα γivoυμε ΘΕOl ! ! ! Oι άvθρωπoι θα εivαι μέρoς εvoς ΔlΚΤYOΥ....

      Αυτος θελει δεσιμο....
      Ζουρλομανδυα...
      Και δυστυχως μεχρι στιγμης, κυκλοφορει ελευθερος....
      Ακουστε τον τρελο...

      https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/10/x-ivo-ol-o-vo-iv-o-vo-lyo.html


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή


    4. Mπαivει η κoπελiτσα μεσα σαv τα κpυα τα vερα αλλα η vεα ταξn….

      H Νεα Ταξη προτιμα τον ανωμαλο….

      Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας…..

      Ακουστε την Νικη….

      https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/10/miv-oi-v-p-v-v-n.html


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  8. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...........

    Αποκάλυψη από τον Μελ Γκίμπσον για τους σατανιστές του Hollywood που σκοτώνουν και κακοποιούν παιδιά .
    ΒΙΝΤΕΟ
    Ο Mel Gibson εμφανίστηκε στο Graham Norton Show και εμφανίστηκε μπροστά στο BBC και σόκαρε στους φιλοξενούμενους για την αληθινή φύση της ελίτ του Χόλιγουντ.

    Εξήγησε ότι για τα τελευταία δέκα χρόνια δούλευε στις δικές του ιδέες έξω από το σύστημα του Χόλιγουντ, αφού έμεινε σε μαύρη λίστα από το Χόλιγουντ το 2006 επειδή μοιράστηκε απόψεις για τη βιομηχανία και τον κόσμο που έρχονται σε αντίθεση με τη φιλελεύθερη ορθοδοξία.

    «Δεν ξέρω πώς να το σπάσω απαλά … Το Χόλιγουντ είναι θεσμοποιημένη παιδεραστία. Χρησιμοποιούν και κακοποιούν τα παιδιά. »

    https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2019/08/hollywood.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ👈
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!👈
    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΕ'Ι'ΚΟΥ👈

    https://twitter.com/klimhs13/status/1578134272199761921?cxt=HHwWgoCx5cuw1OYrAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγγελικούλα μου,
      για να είσαι τρελλός, τότε είσαι άνθρωπος. Πολύ αμφιβάλλω για το ότι ο Χαράρι είναι ανθρώπινο ον. Περισσότερο προς σαύρα τον κόβω, με γλωσσίτσα διχαλωτή. Οπότε θα τού κοπεί σύντομα.
      Όσο για αυτούς που έχουν στην κατοχή τους τα κανάλια της ανωμαλίας, τούς έχουμε ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ!

      Καλημέρα και σε ευχαριστούμε για τους συνδέσμους!

      Διαγραφή
    2. Καλό απόγευμα Κωστή.

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  10. Χωρίς να έχω ολόκληρο το κείμενο σου Κωστή, αντιλαμβάνομαι έστω κι από αυτό το μικρό απόσπασμα ότι προ 20ετίας είχες, ήδη, μνήμες αρχέγονες.

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες -και όχι παιχνίδια (games) όπως τα λένε οι βάρβαροι- ήταν αφιερωμένοι στον Ολύμπιο Ζευς. Έπαυαν τις εχθροπραξίες για να (ξανα-)θυμηθούν ότι οι πόλεμοι γίνονται στο γήινο πεδίο για υλικά αγαθά (εκτάσεις, πλούτο, σκλάβους κλπ) ενώ ο ανώτερος σκοπός του ανθρώπου είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ η πνευματική εξέλιξη.

    Και τι καλύτερο από ένα γεγονός όπου οι συμμετέχοντες οφείλουν να προετοιμαστούν πειθαρχώντας σε όλα τα ζωώδη ένστικτα τους ακονίζοντας παράλληλα την σοφία της στρατηγικής που θα εφαρμόσουν κατά την διάρκεια των αγώνων. Ακόμα και η έλλειψη ενδυμασίας από την μεριά των συμμετεχόντων υποδείκνυε ότι τα μόνα εφόδια που έχουν είναι το σώμα και το πνεύμα συνεργαζόμενα αρμονικά. Οι ερμηνείες ότι το έκαναν δήθεν για να είναι τίμιο το αγώνισμα είναι τουλάχιστον αστείες γιατί σε κανένα Έλληνα δεν υπήρχε καν η σκέψη να κλέψουν σε έναν αγώνα. Γι' αυτό δεν επέτρεπαν να λαμβάνουν μέρος οι αλλόφυλοι. Γνωρίζανε τον τρόπο σκέψης τους αλλά δεν θέλανε να μολύνουν αυτή την ιερή τελετουργία με την συμμετοχή πνευματικά απαίδευτων φυλών.

    Διαβάζοντας και τα σχόλια του Διός-Κουρου θέλω να υπογραμμίσω, ξανά, ότι άλλο Έλληνας κι άλλο ελληνόφωνος. Ελληνόφωνος γεννήθηκα, πασχίζω, δια βίου, να εξελιχθώ σε αληθινό Έλληνα. Ξέρω ότι το κουπί θα το τραβάω μέχρι τέλους κι όχι απλά έχω συμβιβαστεί με αυτό αλλά πλέον μου αρέσει!

    Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό ΣΚ κι από 'μένα φίλε μου Γιώργο!
      Είναι μεγάλη η ευθύνη του να είσαι ή να γίνεσαι Έλληνας, γιατί σημαίνει "Αποστολή".

      Διαγραφή
  11. Κώστα μου, το κείμενό σου αποκαλύπτει μια ελληνική ψυχή με διαύγεια, καθαρότητα και αγνότητα. Δεν έχει σημασία ότι την εποχή εκείνη πολλοί από εμάς, όπως κι εσύ, δεν είχαμε πλήρως αφαιρέσει το βρώμικο και παραμορφωτικό αόρατο πέπλο, που παραπλανητικά μας παρουσίαζε τα φτιασιδιασμένα προσωπεία, που έκρυβαν τις δαιμονικές προθέσεις τους και χρησιμοποιώντας τα ιερά σύμβολα του ελληνισμού, υπέσκαπταν με δολιότητα τα θεμέλιά του. Όλοι την πατήσαμε –σε κάποια σημεία- στις ημέρες της πλαστής ευημερίας. Θεωρώ, όμως, πως τα δικά μας παραπατήματα ήταν πταίσματα μπροστά σε όλη αυτή την ανείπωτη κακότητα των μολυσματικών τρωκτικών- εννοώ τους ελληνόφωνους και τους παρτάκηδες- που επωφελούνταν ποικιλοτρόπως τότε, ροκανίζοντας το σώμα και την ψυχή της ιερής μας Πατρίδας.
    Όλοι οι σημερινοί αφυπνισμένοι, όλο και κάπου κάναμε τα λάθη μας, σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας. Βλέπεις, δεν γνωρίζαμε τα σκοτάδια και μας ήταν άγνωστα τα νοσηρά παιχνίδια τους. Υπήρχαν, βέβαια, πολλές ενδείξεις και κάποιοι φωτισμένοι Έλληνες, με κορυφαίο το Λιαντίνη με τη θυσία του, μας έδειχναν το τέρας που γιγαντωνόταν μπροστά στα μάτια μας, τυλιγμένο με μια ψεύτικη αχλή δήθεν καλών προθέσεων…..Κάποια ύποπτα στοιχεία της δαιμονικής χυδαιότητας τα εντοπίσαμε μερικοί από εμάς και κυνηγηθήκαμε ανηλεώς…και αναγκαστήκαμε να ξυπνήσουμε, αλλά όχι εντελώς….Είναι τόσο απέραντη η χυδαιότητα τους και η μανία τους για την καταστροφή της Ελλάδας και του ελληνικού πνεύματος, τόσο μεγάλο το μίσος τους για την ελληνική ψυχή, που δεν μπορούσε να χωρέσει στη σκέψη μας, γιατί δεν είναι σε θέση να συλλάβει τη φύση του ερέβους του μίσους του άτιμου Αντίπαλου του Ελληνισμού και όλης την Ανθρωπότητας, που θα πρέπει να συνειδητοποιήσει βαθιά πως για να υπάρξει αληθινά, έχει ανάγκη το ελληνικό πνευματικό φως, όπως το οξυγόνο για να διατηρηθεί στη ζωή.
    Πολλές ευχαριστίες για το μοίρασμα των διαμαντιών σου με εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να πω Αναστασία μου για το σχόλιό σου..
      Να πω ότι η ομορφιά του είναι τέτοια, όπως το απαστράπτον κάλλος μιας κοπέλας, που σε αφήνει άφωνο και τραυλίζεις αν δοκιμάσεις να της μιλήσεις; Ναι, κάπως έτσι είναι η χωρίς περιστροφές περιγραφή σου και ταυτόχρονα όμορφος λόγος μιας πραγματικής Ελληνίδας!
      Σε ευχαριστώ κι εγώ για την τιμή της παρουσίας σου εδώ.

      Διαγραφή
  12. Είμεθα αμαθείς; Αμαθέστατοι; Μάλλον κάτι ζήλεψες τις τελευταίες δύο μέρες και προσπαθείς να το επισκιάσεις.
    Α! ..Και το σχόλιό μου..δεν τό 'βαλες όμως ολόκληρο... Λείπει το κομμάτι που αναφέρεται σε κάποια κίνησή σου, την οποία κάποιος θα την έλεγε προδοτική απέναντι στο συνάδελφο που σε εμπιστεύεται τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή