«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

TO ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ 2023! ΠΟΙΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΕΧΕΙ! ΓΙΑΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

12 σχόλια:

  1. Εν τω μεταξύ, στην Βραζιλία έχουμε το παρακάτω :

    "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ VILLAS BOAS

    Χωρίς άλλες ταλαιπωρίες, κηρύσσουμε κενή την Προεδρία της Δημοκρατίας της Βραζιλίας, αναστέλλοντας έτσι το Εθνικό Κογκρέσο και απομακρύνοντας τους πάντες από τις λειτουργίες τους ως Υπουργών του Αρείου και από το μηδέν την ημερομηνία 31/10/2020

    Με αυτό, η Κυβέρνηση της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ αναλαμβάνει τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Στρατιωτικό Συμβούλιο που θα κυβερνήσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.. Μέχρι τότε όλα τα κόμματα θα έχουν εκλείψει, και σίγουρα επιβάλλεται με νομιμότητα και ολοκληρωτικές ιδεολογίες.

    Ενεργοί πολιτικοί που δεν έχουν διαπλοκή με τη διαφθορά θα μπορούν να συνεργαστούν για να αναπτυχθεί μια νέα κομματική φόρμουλα. Το κάνουμε μετά από αίτημα του Βραζιλιάνικου Έθνους..

    Στρατηγός Villas Boas"

    Προσέξατε μέχρι πότε ; 31/12/2023 (2023 !!!!)

    https://nikolaosanaximandros.gr/ekpliktiki-anakoinosi-tou-vrazilianikou-stratou/

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία ακόμα είδηση από Τέλεγκραμ, που δεν ισχύει. άλλος ένας ο Αναξίμανδρος, όπως πολλοί άλλοι, οι οποίοι πετάνε φωτιές και ο κόσμος μπερδεύεται περισσότερο.
      Απλά, ο λαός έχει εξαγριωθεί και ζητάει από το στρατό να επέμβει και να ακυρώσει τις εκλογές. Τίποτα περισσότερο..

      Διαγραφή
    2. Θέλει προσοχή!
      Οι σκοτεινοί μέσω τέλεγκραμ και άλλα μέσα, υποτίθεται αντικαθεστωτικά, παρουσιάζουν ως φωτεινούς κάποιους δικούς τους, ή κάποια ευχάριστα σε εμάς νέα, που υποτίθεται ότι είναι επιχειρήσεις των φωτεινών.

      Διαγραφή
    3. Έχεις δίκιο Κώστα. εμείς ΔΕΝ μπορούμε να διασταυρώσουμε καμία πληροφορία εύκολα. Παρασύρθηκα λόγω ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ, αλλά τελικά όλοι παρασυρόμαστε.

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Τα είδα τα άσπρα σημαδάκια στη φωτό. Όντως δεν μπορεί να είναι πουλιά. Φαίνεται να είναι και σε κάποιου είδους σχηματισμό αν το δείς προσεκτικά.

      Διαγραφή
    4. Αυτός ο Αναξίμανδρος Κώστα τι ρόλο παίζει? Έχεις καμιά ιδέα?

      Διαγραφή
    5. Πολύ καλό παιδί είναι. Απλά, τον θεωρώ κάπως λιγότερο επιφυλακτικό από 'μένα.

      Διαγραφή
  2. Ένας είναι ο απόλυτος παίκτης, αυτός που είναι απρόβλεπτος, εκείνος που χτυπάει γερά και φεύγει γρήγορα και έτοιμος, για νέο χτύπημα το όνομα αυτού, ΒΛΑΜΙΔΗΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Denocracy, οχι Δημοκρατια, ειναι μια βαθεια διεφθαρμενη εννοια (Ροτσιλντ, Σβαμπας), η οποια μετατρεπει την α τ ο μ ι κ η ν αγνοια και αγραμματοσυνη σε συνολικη κοινωνικη συνειδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγανακτησμενος Πολιτης05 Νοεμβρίου, 2022 15:31

      Θα ελεγα οτι η "δημοκρατια" ειναι μια πνευματικη ψωρα οπως ακριβως και ο κομμουνισμος.
      Οταν το καταλαβει ο κοσμος μπορει να δουμε Φως στο τουνελ γιατι με δημοκρατια τοσα χρονια το "φως" που βλεπουμε ειναι της ατμομηχανης που ερχεται με 1000 κατα πανω μας

      Διαγραφή
  4. Αγαπητε, Αγανακτησμενος Πολιτης, ωραιο και δυνατο σχολιο. Παντα τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ προτείνω την αναρχία ως μια εναλακτικη λύση , υπό κάποιες στιβαρές προϋποθέσεις, και κατά τόπους ρυθμίσεις, που θα γίνουνε από μια (εκτελεστική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή