«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Υπάρχει μια επικίνδυνη αγέλη από ύαινες στην Ευρώπη..

 ..με πρώτη και καλύτερη την αναιδέστατη, "αντιρωσική" και ψευτο-τσαμπουκαλού Πολωνία, η οποία έχει απαγορεύσει και στον Ρότζερ Γουότερς (Pink Floyd) να εισέλθει στο έδαφός της, καταχωρώντας τον στους εχθρούς της Ουκρανίας, έπεται και της Πολωνίας. 

[ H αναδημοσίευση αυτή, περιέχει και το νέο βίντεο του Ρότζερ Γουότερς, το οποίο ανέβασε ο ίδιος στο Youtube στις 17-11-2022 ! ]

 

περίμεναν να τους συμπεριφερόμαστε με κανέναν σεβασμό;
μπορούν να γυαλίσουν τα μετάλλιά τους και να ακονίσουν το
χαμόγελό τους και να διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια για λίγο
μπουμ μπουμ, μπανγκ μπανγκ, ξαπλώστε είστε ν
εκροί
 

Ρότζερ Γουότερς

 

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να έχετε ακούσει για το «μυστηριώδες» χτύπημα πυραύλων που έπληξε την Πολωνία. Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς «αναπτύχθηκε» αυτή η ιστορία. Πρώτα παρουσιάστηκε ως ρωσική επίθεση. Φυσικά. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Στη συνέχεια έγινε αρκετά προφανές ότι ο πύραυλος ήταν ένας ουκρανικός πύραυλος αεράμυνας S-300. Τώρα θα πρέπει να σας πω ότι οι Ουκρανοί έχουν κατηγορήσει τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί παλιούς S-300 εναντίον χερσαίων στόχων. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ρωσικοί S-300 εντός της εμβέλειας της τοποθεσίας στην Πολωνία όπου προσγειώθηκε ο πύραυλος, παρά μόνο ουκρανικοί. Και, όπως τόνισε ο Gonzalo Lira, ένας Πολωνός αγρότης έκανε πραγματικά κάτι σπουδαίο όταν φωτογράφισε τα συντρίμμια του πυραύλου. Θα ήθελα να σημειώσω ότι ο Lira κάνει λάθος όταν λέει ότι ένας ρωσικός πύραυλος θα μπορούσε να έρθει μόνο από την Ανατολή. Τα ρωσικά όπλα standoff χρησιμοποιούν δορυφορική, αδρανειακή και καθοδήγηση που ακολουθεί το έδαφος για να ακολουθήσουν μια προσεκτικά προετοιμασμένη τροχιά για να παρακάμψουν την αεράμυνα και μπορούν σε μεγάλο βαθμό να πετάξουν γύρω από έναν στόχο πριν τον χτυπήσουν από «πίσω».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συνήθης συμμορία των τρελών απαίτησε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και συνεδρίαση του ΝΑΤΟ. Οι Ούγγροι ήταν ιδιαίτερα φωνακλάδες, και είναι προφανές γιατί: Οι ουκρανικοί S-300 χτυπούν κτίρια εδώ και αρκετό καιρό, και κάθε μια από αυτές τις εκρήξεις κατηγορήθηκε, φυσικά, στη Ρωσία (ή ακόμα και προσωπικά στον Πούτιν). Υπάρχουν βίντεο στο Telegram με ουκρανικούς πυραύλους αεράμυνας να απογειώνονται, να κάνουν μια μεγάλη καμπύλη και είτε να εκρήγνυνται στον αέρα είτε, ακόμα χειρότερα, να πέφτουν στο έδαφος. Το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβη κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου, όταν οι αμερικανικοί Patriots απέτυχαν να αναχαιτίσουν ιρακινά SCUD και σκότωσαν πραγματικά ανθρώπους στο έδαφος. Οι προσπάθειες του Κιέβου να αποκρύψει την πραγματική προέλευση αυτού του πυραύλου με δυνατές υστερίες περί «ρωσικής επιθετικότητας» δεν απέδωσαν και πολύ καλά αυτή τη φορά.

Αρχικά, φαίνεται ότι κάποιοι Πολωνοί πολιτικοί ήθελαν να χρησιμοποιήσουν άμεσα αυτό το περιστατικό για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες εντάσεις, αλλά η μάλλον χλιαρή αντίδραση των ΗΠΑ τους έστειλε ένα σαφές μήνυμα: οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάτι που θα ήταν πραγματικά γελοίο (και δυνητικά πολύ επικίνδυνο) PSYOP ή false flag.

Οι Πολωνοί πήραν το μήνυμα και σύντομα συμφώνησαν επίσης ότι ο πύραυλος ήταν ουκρανικός.

Το μόνο «βραβείο παρηγοριάς» που πήραν οι Πολωνοί και οι Ούγγροι ήταν μια χαλαρή δήλωση των ΗΠΑ ότι η Ρωσία ήταν «τελικά υπεύθυνη», η οποία είναι τόσο ουσιαστική και ενδιαφέρουσα όσο ένα βρεγμένο πυροτέχνημα.

Παρόλα αυτά, η ύαινα της Ευρώπης προσπαθεί σκληρά να δείξει την ανδρεία της, διεξάγοντας «μικρούς πολέμους», αφού τα αφεντικά τους στις ΗΠΑ δεν τους επιτρέπουν (ακόμα!) να προκαλέσουν τον μεγάλο πόλεμο που αυτή η ύαινα χρειάζεται απεγνωσμένα για να δαγκώσει, για άλλη μια φορά, κάποια εδάφη από την ηττημένη Ουκρανία (όπως ακριβώς έκανε κατά τη διάρκεια του διαμελισμού της Τσεχοσλοβακίας με τη βοήθεια του Χίτλερ το 1938).

Η τελευταία πολωνική νίκη είναι η «ήττα» του Ρότζερ Γουότερς, στον οποίο έχουν πλέον απαγορεύσει να εμφανιστεί στην Πολωνία. Ο Ρότζερ Γουότερς ήταν ήδη καταχωρημένος ως «εχθρός της Ουκρανίας» στη διαβόητη λίστα επιτυχίας «Mirotvorets». Τώρα έχει αναβαθμιστεί σε «εχθρό της Πολωνίας».

Άλλη μια επιβεβαίωση ότι οι ναζιστές Ουκρανοί, οι Λατίνοι Πολωνοί και οι Σιωνιστές Ισραηλινοί έχουν τους ίδιους «εχθρούς» παρά τις, σχετικά μικρές, διαφορές τους στην ιδεολογία.

Για να είμαστε δίκαιοι, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, το Μπαντεραστάν ή οποιοδήποτε από τα τρία κρατίδια της Βαλτικής δεν είναι λιγότερο ύαινες από την Πολωνία – και αυτοί δείχνουν θάρρος μόνο όταν προστατεύονται από τους Αμερικανούς επικυρίαρχους.

Οπότε ναι, αυτή τη φορά, οι Ουκρανάζι και οι Πολωνοί δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν έναν αδιαμφισβήτητα ουκρανικό πύραυλο για να προσπαθήσουν να ενισχύσουν το ΝΑΤΟ ώστε να επιτεθεί στη Ρωσία. Αλλά τι θα συμβεί την επόμενη φορά, αν δεν είναι διαθέσιμες οι φωτογραφίες (οι Ουκραναζί έχουν ήδη απαγορεύσει τη δημιουργία φωτογραφιών ή βίντεο από οποιαδήποτε τοποθεσία χτυπήθηκε από οποιονδήποτε πύραυλο!);

Πού οδηγούνται λοιπόν όλα αυτά;

Απλά: πρώτον, οι Πολωνοί μισούν τους Ουκρανούς όσο μισούν και τους Ρώσους. Οι Ουκρανοί, παρεμπιπτόντως, μισούν τους Πολωνούς όχι λιγότερο από ό,τι μισούν τους Ρώσους (και τους Εβραίους). Η μόνη διαφορά είναι ότι το αντι-ουκρανικό μίσος των Πολωνών είναι διανθισμένο με περιφρόνηση, ενώ το αντιρωσικό μίσος τους είναι διανθισμένο με φόβο. Προσθέστε σε αυτή την εικόνα και τους Βρετανούς με τους δικούς τους αυτοκρατορικούς φανταστικούς πόνους και την αίσθηση φυλετικής ανωτερότητας έναντι των «ηπειρωτικών» Ευρωπαίων («ομίχλη πάνω από το κανάλι, η Ευρώπη απομονωμένη») και γρήγορα καταλαβαίνετε ότι υπάρχει άφθονο μίσος μεταξύ αυτών των «συμμάχων».

Αυτό λοιπόν που έχουμε να κάνουμε είναι μια ολόκληρη αγέλη γεμάτη μίσος από ύαινες.

Οι Πολωνοί και οι Ούκις έχουν ένα βασικό κοινό σημείο – θέλουν το ΝΑΤΟ να κάνει πόλεμο κατά της Ρωσίας: οι Ούκις το θέλουν απλά για να επιβιώσουν και οι Πολωνοί για να αρπάξουν ένα κομμάτι της Ουκρανίας. Ορισμένα πολιτικά κόμματα στην Πολωνία θέλουν ακόμη και Ουκρανούς πρόσφυγες να ορκιστούν πίστη στην Πολωνία! Για να λέμε την αλήθεια, οι Ουκρανάζι έχουν περάσει νόμους που στην ουσία επιτρέπουν στους Πολωνούς υπηκόους να έχουν το ίδιο δικαίωμα με τους Ουκρανούς.

Σίγουρα φαίνεται ότι η Πολωνία ή τουλάχιστον ένα μέρος του Μπαντεράσταν προετοιμάζεται για μια ενδεχόμενη συγχώνευση σε μια οντότητα. Αν αυτό συμβεί πραγματικά, η ΕΕ θα έχει ένα μεγάλο και πολύ άσχημο πρόβλημα στα χέρια της 🙂

Και, φυσικά, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ θα ήθελαν πολύ να νικήσουν τη Ρωσία σε έναν μεγάλο πόλεμο, αλλά γνωρίζουν ότι απλά δεν έχουν το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνουν, εξ ου και η «προσοχή» των ΗΠΑ και οι συζητήσεις για «αποσυγκέντρωση».

Κάποιοι σκέφτονται κάποιο είδος «συνασπισμού των προθύμων» ή μια «συμμαχία των δημοκρατιών», αλλά όλες αυτές οι όμορφα ηχηρές έννοιες δεν παρέχουν ούτε ανθρώπινο δυναμικό ούτε δύναμη πυρός. Αυτή η προσέγγιση απέτυχε παταγωδώς παντού όπου δοκιμάστηκε και θα αποτύχει ξανά.

Η επίθεση κατά της Ρωσίας όταν η Ρωσία είναι αδύναμη, ή όταν ήδη δέχεται επίθεση από άλλους εχθρούς, αποτελεί μια πατροπαράδοτη πολωνική παράδοση και ο εθνικός τους ήρωας είναι ένας ψυχοπαθής ηγέτης που ήθελε σοβαρά να γίνει η Πολωνία ευρωπαϊκή υπερδύναμη καταλαμβάνοντας όλη τη γη μεταξύ της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας. Ο Θεός ξέρει ότι προσπάθησαν αρκετές φορές για να ξέρουν ότι αυτό απλά δεν πρόκειται να συμβεί, οπότε το επόμενο καλύτερο πράγμα για τους Πολωνούς είναι να αρπάξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας.

Η άλλη «εκλεπτυσμένη» στρατηγική των Πολωνών είναι να είναι το πιο άθλια υποταγμένο κανίς στο «αγγλικό ευρωπαικό σκυλάδικο» με την ελπίδα ότι αυτό που η «νέα Ευρώπη» του Ράμσφελντ (δηλαδή η Πολωνία) θα αντικαταστήσει την «παλιά Ευρώπη» (δηλαδή τη Γερμανία και τη Γαλλία). Θυμάστε που ήθελαν ένα «Φρούριο Τραμπ»; Ήταν μάλιστα πρόθυμοι να πληρώσουν (κυρίως με επιδοτήσεις της ΕΕ) για την «τιμή» να στεγάσουν τις αμερικανικές δυνάμεις!

Έτσι θέλουν οι Πολωνοί να γίνουν «υπερδύναμη της ΕΕ». Χωρίς πλάκα!

Το ίδιο ισχύει και για τους Βρετανούς, των οποίων η επί αιώνες εξωτερική πολιτική μπορεί να συνοψιστεί σε μια φράση: «βάλτε φωτιά στην Ευρώπη πυροδοτώντας πολέμους και επαναστάσεις».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Βρετανοί και οι Πολωνοί έχουν σήμερα κάτι σαν ερωτικό πανηγύρι (παρά τη βρετανική αίσθηση ανωτερότητας απέναντι σε αυτή την επίδοξη ευρωπαϊκή υπερδύναμη).

Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι ότι καμία από τις δύο χώρες δεν έχει πυρηνικά και χρειάζονται και οι δύο το πράσινο φως του θείου Shmuel όχι μόνο για να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά, αλλά ακόμη και για να οργανώσουν ένα (σχετικά) μικρό περιστατικό ή μια ψευδή σημαία. Και ενώ οι Πολωνοί εξοπλίζονται (και εξακολουθούν να εξοπλίζονται) σαν τρελοί, ο βρετανικός στρατός είναι ως επί το πλείστον ένα ανέκδοτο. Και απλά δεν υπάρχει περίπτωση οι Πολωνοί να συγκεντρώσουν το (ομολογουμένως αυτοκτονικό) θάρρος να επιτεθούν μόνοι τους στις ρωσικές δυνάμεις. Τα τρία κρατίδια της Βαλτικής θα συνεισέφεραν ευχαρίστως σε έναν τέτοιο ευγενή σκοπό, αλλά οι στρατιωτικές τους δυνατότητες είναι πραγματικά ασήμαντες και η γεωγραφία τους μια θανατική καταδίκη αν επιτεθούν στη Ρωσία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν Πολωνοί που πολεμούν στην Ουκρανία. Υπάρχουν τουλάχιστον αρκετές χιλιάδες Πολωνοί που πολεμούν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία, αλλά, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό του ΝΑΤΟ, είναι επισήμως είτε «εθελοντές» είτε «σύμβουλοι» είτε «πάροχοι βοήθειας». Παρεμπιπτόντως, οι «παλιοί Ευρωπαίοι» εκπροσωπούνται επίσης καλά στην Ουκρανία με γαλλικές, ισπανικές και ιταλικές μονάδες να είναι επίσης παρούσες.

Όμως αυτοί οι αριθμοί δεν πλησιάζουν ούτε κατά διάνοια το είδος των αριθμών που απαιτούνται για να αντιμετωπιστεί άμεσα ο ρωσικός στρατός.

Όπως και να έχει, οι πραγματικά παράλογες πολιτικές και συμπεριφορές τόσο των Πολωνών όσο και των Ουκρανών φέρνουν σιγά σιγά τη συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι η επέκταση της ΕΕ προς τα ανατολικά ήταν ένα τεράστιο και μοιραίο λάθος. Όχι μόνο χώρες όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία δεν είναι διατεθειμένες να υπακούσουν σε κάθε εντολή των ευρωγραφειοκρατών, αλλά και η απέραντη αλαζονεία των Ουκρανών που απαιτούν συνεχώς, όχι ζητούν, να τους στηρίξει το ΝΑΤΟ και η ΕΕ ό,τι κι αν γίνει, έχει πλέον ως αποτέλεσμα να υπάρχει κάτι σαν αντίδραση (ακόμα πολύ σεμνότυφη, οι περισσότεροι πολιτικοί της ΕΕ είναι ακόμα ανίκανοι να αψηφήσουν ανοιχτά τις ΗΠΑ). Καθώς οι δυτικές οικονομίες βυθίζονται περαιτέρω σε μια οικονομική άβυσσο, η αλαζονεία και η αίσθηση του δικαιώματος τόσο των Πολωνών όσο και των Ουκρανών θα προκαλούν όλο και περισσότερες αντιδράσεις.

Αργά ή γρήγορα, η υπόλοιπη ΕΕ θα βαρεθεί αυτούς τους τρελούς.

Ορισμένοι, όπως ο πολύ δημοφιλής Τάκερ Κάρλσον, έχουν ήδη βαρεθεί αυτούς τους άσχημους κλόουν.

Ακόμη και ορισμένοι πολιτικοί των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων φιλελεύθερων και συντηρητικών, αντιδρούν στην πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ προς το καθεστώς του Κιέβου.

Θα αθροιστούν ποτέ αυτές οι φωνές για την επιστροφή στη λογική; Ειλικρινά δεν ξέρω.

Το μέλλον της ευρωπαϊκής ηπείρου θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα των, ας πούμε, «λογικών χωρών της ΕΕ» να χαλιναγωγήσουν και να περιορίσουν τους σκληροπυρηνικούς τρελούς της συμμορίας 3Β+PU+UK. Αυτή τη στιγμή, οι 3B+PU+UK έχουν την απόλυτη υποστήριξη των ΗΠΑ, κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς τους ενθαρρύνει να εμπλακούν περαιτέρω σε πραγματικά επικίνδυνες, ακόμη και απερίσκεπτες ενέργειες. Οι Νεοσυντηρητικοί των ΗΠΑ είναι τουλάχιστον τόσο γεμάτοι μίσος προς τη Ρωσία όσο και η συμμορία 3B+PU+UK, οπότε μπορούμε μόνο να προσευχόμαστε και να ελπίζουμε ότι υπάρχουν αρκετά λογικά μυαλά στο Πεντάγωνο και αλλού για να προτρέψουν σε προσοχή (κάτι που, προφανώς, συνέβη στην περίπτωση της «μυστηριώδους» πυραυλικής επίθεσης στον πολωνικό ελκυστήρα).

Το συμπέρασμα είναι το εξής: αν οι ενήλικες στο δωμάτιο δεν μπορέσουν να κρατήσουν τις διάφορες «ύαινες της ΕΕ» σε σύντομο λουρί, αργά ή γρήγορα μια από αυτές τις ύαινες θα πυροδοτήσει μια δυνητικά κατακλυσμική αλυσίδα γεγονότων. Λάβετε υπόψη ότι οι άνθρωποι που έβαλαν τους Ναζί στην εξουσία στο Κίεβο είναι οι ίδιοι που ομοσπονδοποίησαν τους Τακφίρι σε αυτό που έγινε γνωστό ως Αλ Κάιντα (ευχαριστώ Zbig!). Αυτό έγινε πριν από 40 χρόνια, και ο κόσμος εξακολουθεί να πληρώνει ένα τεράστιο τίμημα σε αθώο αίμα για αυτό το «λαμπρό» σχέδιο της CIA…

Αυτή τη στιγμή, δεν βλέπω κανέναν «ενήλικα στο δωμάτιο», αλλά ίσως αυτό αλλάξει κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Σύντομα θα το μάθουμε.

Πριν κλείσω, θέλω να σας αφήσω τρία ενδιαφέροντα στοιχεία:

Πρώτον, αυτό που φαίνεται να είναι αποχαρακτηρισμένο υλικό από τη CIA, το οποίο δείχνει ότι η CIA ήταν βαθιά αναμεμειγμένη με τους εθνικιστές Ουκροναζί. Δεν μπορώ να εγγυηθώ για τη γνησιότητα αυτών των εγγράφων, αλλά ρώτησα έναν φίλο που θα μπορούσε να γνωρίζει, και μου είπε ότι του φάνηκε αληθινό.

Δεύτερον, φροντίστε να δείτε το σχόλιο του Αντρέι Μαρτιάνοφ σχετικά με αυτή την «πυραυλική ψεύτικη σημαία». Συμφωνώ απόλυτα μαζί του όταν λέει ότι οι (περισσότεροι) δυτικοί δημοσιογράφοι είναι εγκληματίες πολέμου.

Τρίτον, σας αφήνω με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του συνταγματάρχη ε.α. Douglas MacGregor, ενός εξαιρετικού στρατιωτικού αναλυτή των ΗΠΑ και ενός ανθρώπου που λέει την αλήθεια για τον πόλεμο στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό.

Μπορώ μόνο να ελπίζω και να προσεύχομαι ότι οι άνθρωποι στο Πεντάγωνο και στην επιστολική σούπα θα ακούσουν τι έχει να πει ο MacGregor!

Η αρχική συνέντευξη βρίσκεται στο κανάλι του στο YouTube:

 


 


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: the saker

kanenazori.com 

 

Διαβάστε επίσης:

«Όλοι οι πραγματικοί skinheads πήγαν στην Ουκρανία»: Ένας Αμερικανός νεοναζί περιγράφει τα εγκλήματα των Ουκρανών «συναδέλφων» του 

 

Δείτε/Ακούστε:

Από τον Roger Waters, την νέα εκτέλεση του εμβληματικού τραγουδιού  των Pink Floyd -σύνθεση Waters- "Comfortably Numb". Ο Γουότερς το ανέβασε στο Youtube την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου!

 


 

 ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΑ ΣΠΆΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...

ΑΛΛΆ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ COMFORTABLY NUMB ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΠΤΆΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ !!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ
ΡΟΤΖΕΡ ΓΙΓΑΝΤΑ ! ..ΚΙ ΑΣ ΣΕ ΈΒΡΙΖΑ ΠΡΌΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΊΧΑΜΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ· ΠΟΎ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΊ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟΥ... ΣΕ ΚΑΜΙΆ ΆΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Κ-Τ

 

 

20 σχόλια:


  1. Ντοκυμαντέρ
    LIVE Παγκόσμια Πρεμιέρα: Died Suddenly

    https://www.stewpeters.com/live/?auth_pass=yes#gf_6

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό.
    Να τολμησω ...
    Η ψυχοσύνθεση της υενας ειναι αγελαια. Ειναι σαρκοβορο. Δεν εχει θεση ο ανθρωπος εδω.Ο ορθιος ανθρωπος ειναι θηραμα και μονον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ World Premiere: Died Suddenly (διάρκεια 68 λεπτά). Είναι ένα ντοκιμαντέρ παραγωγής τού Stew Peters (γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής).

    Δεν παρουσιάζει κάτι που δεν γνωρίζουμε, ΑΛΛΑ έχει σημαντικό οπτικό υλικό (π.χ. ζωντανή ταρίχευση με τρομακτικούς “θρόμβους” κλπ). Έχουν συγκεντρώσει μαρτυρίες ταριχευτών, στρατιωτικών ιατρών, ιατρών, κλπ.

    00:00 – 06:00 Εισαγωγή (αγγίζει στα γρήγορα όλα τα κάτωθι)
    06:00 – 20:00 Ταριχεύσεις κ Ταριχευτές (οπτικό υλικό)
    20:00 – 27:30 Στρατιωτικοί ιατροί κλπ (μαρτυρίες)
    27:30 – 33:30 Υπερπληθυσμός, Προπαγάνδα, Ατζέντα 2030 κλπ
    33:30 – 48:45 S Kirsch +”ξαφνικήτιδες”(1 million $ για δημόσια συζήτηση)
    48:45 – 55:00 Ζωντανή Ταρίχευση + Θρόμβοι (οπτικό υλικό)
    55:00 – 62:00 Γέννηση νεκρών εμβρύων και αποβολές
    62:00 – 65:30 Μείωση Πληθυσμού/Βιολογικό όπλο (συμπέρασμα)

    Το βίντεο εδώ :
    https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

    Το είδα εδώ : https://nikosantoniadis.tv/2022/11/22/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81-68-%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bd-died-suddenly-%cf%80%ce%b5%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%be%ce%b1/

    Δεν ξέρω αν θα αντέξω να το δώ, αλλά σας το κοινοποιώ.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις είδα οτι το βίντεο που σας έβαλα, το έβαλε και η Αγγελική !!
    Συγνώμη Αγγελική μου, δεν ήθελα να σε υπερκεράσω.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ.

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ..........

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
  5. Όσο αφορά το άρθρο, όσο περνάει ο καιρός, τόσο ξετυλίγονται και τα σχέδια πολλών. Πράγματα που δεν φαίνονταν πριν, φαίνονται τώρα και πράγματα που δεν φαίνονται τώρα θα φανούν μετά. Όλα στην "πλάτη" της Ευρώπης.

    Εγώ ένα έχω να πω : Η Ευρώπη ήταν τόσο όμορφη, που μια μέρα την είδε ο Δίας και θαμπώθηκε από την ομορφιά της. Αφού της φανερώθηκε τελικά, την έκανε μητέρα τριών αγοριών. Του βασιλιά Μίνωα, του Ραδάμανθυ και του Σαρπηδόνα.

    Λέτε ο Δίας να αφήσει την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ του Ευρώπη, βορά των βαρβάρων ;

    Καρτερία.......

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσχετο με το παρόν άρθρο, αλλά κάπου πρέπει να το πω.

    Προκαταβολικά ζητώ να μην με "πετροβολήσετε", αλλά αρχίζω και έχω μια διαφορετική άποψη για το θέμα κιβωτού του κόσμου.

    Follow the money λένε και ΔΕΝ έχουν άδικο.

    Το οτι σύσσωμα τα ΜΜΕ (της γνωστής λίστας), πυροβολούν κάποιον, σε πρώτη φάση με κάνει να είμαι ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ με ό,τι λένε. Αν για ό,τι λένε είναι τόσο σίγουροι όσο ήταν όταν μας λέγανε για τον γιόκα19, τότε μάλλον λένε π@π@ριές. Έχουν πάρει ντοκτορά στο να κατασκευάζουν γεγονότα και ειδήσεις και να παίζουν με την άποψη του κόσμου που τους βλέπει. Οταν τα γεγονότα αρχίζουν και τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, ποιός δύσμοιρος θα βρεί το δίκιο του ; Και μην μου πείτε "μα πώς ; τόσα παιδιά βγαίνουν και μιλάνε". Κανείς ΔΕΝ γνωρίζει ΤΙΠΟΤΕ άλλο απο αυτό που λένε τα ΜΜΕ και οι μ@λ@κες που κυβερνάνε μαζί με την ιεραρχία της εκκλησίας. Όλοι τους, δηλαδή, άνετα συννενοήσημοι μεταξύ τους (δεν είναι και τόσοι πολλοί, δα). Εδώ το κατάφεραν με τα μπόλια, δεν θα το καταφέρουν με ένα ίδρυμα ;;!!

    Σήμερα διάβασα οτι το ίδρυμα "πέφτει" σε χέρια καρασυστημικά. Θα γίνει πλιάτσικο όσο λίγα, σε ένα ίδρυμα που είναι ΠΛΟΥΣΙΟ. Μήπως αυτός ήταν ο λόγος της ξαφνικής δημοσιοποίησης "ενεργειών" του εν λόγω παππά ; Γιατι μέχρι στιγμής νόμιζα οτι όλο αυτό έγινε για αποπροσανατολισμό απο τις παρακολουθήσεις.

    ΔΕΝ ξέρω αν όσα λέγονται είναι αληθή. Αυτό που ξέρω είναι οτι ΚΑΙ ΕΚΕΙ θα βάλει το χεράκι της η αγία οικογένεια με τους έμπιστούς της.

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%b9%ce%b2%cf%89%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%92%ce%ac%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf-%ce%b8/

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό, κατ' εμέ το πιο πιθανό να είναι αθώος ο παπάς. Υπάρχουν και όλοι το ξέρουμε, αλλοδαποί πιτσιρικάδες 15χρονοι που για 500 ευρώ θα έλεγαν με εξαιρετική άνεση και ηθοποιία ότι στη θάλασσα ο παπάς έβαλε το χέρι του μέσα στο μαγιό τους..

      Διαγραφή
    2. Ένας λαθρολαγνος ήταν ο παπάς. Είχανε μια ΜΚΟ για τα αλλοδαπα και τα παιδιά των Ελλήνων τα είχανε χεσμενα. Από εκεί και πέρα θεωρώ απλά ότι η ανώτερη εξουσιαστική κάστα θυσίασε έναν υφιστάμενο της για να σωθεί η ίδια. Μέρος της γενικότερης "κάθαρσης" της κυβέρνησης προ εκλογών αλλά και επίθεσης στο γενικότερο πλαίσιο του πατρις θρησκείας οικογένειας

      Διαγραφή
    3. Γιάννη μου, στοιχειοθετημένη η καταγγελία σου. Και ναι, όντως ισχύει αυτό περί διακίνησης μόνο αλλοδαπών.

      Διαγραφή
    4. Ο γενικός γραμματέας των Σύρων βρίζει την πίστη μας κι απειλεί ότι θα εφαρμόσει το νόμο της ζούγκλας

      https://www.youtube.com/watch?v=t0vSVmnhKE0

      Διαγραφή
  7. Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 25 χρόνια ήταν η κιβωτός, τόσα χρόνια δεν βρέθηκε τίποτα και βρέθηκε τώρα που έγινε το νομοσχέδιο κρατικοποίησης όλων των ιδρυμάτων;
    Τώρα σώθηκαν τα παιδιά γιατί θα το πάρει η Unicef, ήδη δόθηκε η διαχείριση σε χέρια περιούσιας σύμφωνα με φήμες !!!
    Έτσι ξεχάσαμε :
    Τα 9 εκατομμύρια του κοκλώνη με κεφάλαιο μόλις 4.000 ευρώ!!!
    Τις υποκλοπές, τον μεγάλο περίδρομο του αδελφούλη, τους 300+ πελάτες του μίχου που πήγαν με την 12χρονη, την ακρίβεια, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, την διαφθορά, τον αφοπλισμό της χώρας, την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και… και… και… συμπληρώστε ότι ξέχασα…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδες αν δεν κανω λαθος ,ο WATERS ειναι δηλωμενος αντιτραμπιστης και μαλλον φιλοκαμπαλιστης (με μεγαλη λυπη το λεω).Αν δεν κανω λαθος,διαψευστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως κάνεις λάθος. Γιατί ο Γουότερς βγήκε και δήλωσε επίσημα πριν από 5-6 μήνες, δεν θυμάμαι τώρα ποια αλλά πολύ γνωστη συστημική αμερικανική εφημερίδα, "Τραμπ σε θέλουμε πίσω!".

      Διαγραφή
    2. Και δεν είναι φιλοκαμπαλιστής. Απλά είναι αριστερός, με τη λιτή λαϊκή έννοια.

      Διαγραφή
  9. ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΥΨΗΛΆ ΠΟΣΟΣΤΆ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΈΣ ΑΡΧΈΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΎΨΟΥΝ...

    https://www.brighteon.com/6730f170-5132-47d0-9647-04d2edc01b37

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
    Στο Stew Peters Show παρουσιάζουμε με περηφάνια την παγκόσμια πρεμιέρα του «These Little Ones».

    Εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο.
    83.000 κάθε μήνα.
    2.700 την ημέρα.
    115 την ώρα.
    1 κάθε 30 δευτερόλεπτα.
    Σε κάνει να αναρωτιέσαι… που πάνε όλα αυτά;

    Από τους παραγωγούς του «Watch the Water», οι σκηνοθέτες Matthew Miller Skow και Nicholas Stumphauzer αντιμετωπίζουν τον σκοτεινό υπόκοσμο της σεξουαλικής παράνομης διακίνησης CPS, την παιδεραστία της ελίτ και τον σκιερό θάνατο της αλήθειας που αναζητά το εικονίδιο Isaac Kappy.

    https://rumble.com/v1efm0d-world-premiere-these-little-ones.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.000+ μελέτες, που δημοσιεύτηκαν σέ ιατρικά περιοδικά, μέ αξιολόγηση από ομότιμους, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ότι τά ΔΙΑβόλια είναι ε π ι κ ί ν δ υ ν α… ΣΕ PDF

    https://acrobat.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Aaf20697a-58b3-326b-be54-276a73651ed0&viewer%21megaVerb=group-discover

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 🥰 🥰🥰


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή