«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Με παραλύει το αίμα Του Χριστού


 

 Αγαπητοί αναγνώστες,

θα σάς εξομολογηθώ σήμερα κάτι, αν και χρειάζεται σύντομα να προστρέξω και στον πνευματικό μου.

Το κάνω αυτό, γιατί δεν θα ήθελα να σκεφτείτε ότι τεμπελιάζω και δεν αναρτώνται αρκετά θέματα στο Διόδοτο, ώστε να τοποθετείστε επ' αυτών. Όταν κρίνω ότι κάτι θα σάς ενδιέφερε πολύ, θα το αναρτήσω. Για την ώρα, τα πράγματα στην επικαιρότητα είναι ιδιαιτέρως χλιαρά, δεν μού τραβούν το ενδιαφέρον, και ξέρω πως ήδη είστε όλοι καλά ενημερωμένοι σε όλα. Και ό,τι είναι απαραίτητο να ανακοινωθεί και να σχολιαστεί και να αναλυθεί, θα το κάνετε εσείς, χωρίς περιστροφές, στα σχόλια, και θα σάς ακολουθήσω.

Αυτός ο μήνας, κυλάει στην προσωπική μου καθημερινότητα πολύ περίεργα. Στις τρεις ώρες ύπνου, ξυπνάω με ημικρανίες, που ακόμα δεν έχω καταλάβει πού μπορεί να οφείλονται, και αποφεύγω και τους γιατρούς. Είναι η ιγμορίτιδα που έχω;.. εκπομπή υπόηχων;.. στρες;.. βαρβάτο μάτιασμα/γλωσσοφαγιά/συκοφαντία/ψυχική επίθεση από κάποιους (κάτι θα σάς περνάει απ' το μυαλό)..; 

Συνεχίζω: Την εβδομάδα που πέρασε, σε κάποιο δρομάκι που έβγαλα το κράνος, γιατί έψαχνα μία οδό, με σταμάτησαν αδίστακτοι  πιτσιρικάδες τροχαίοι και μού πήραν άδεια και δίπλωμα για 60 ημέρες! Καταλαβαίνετε με τί δυσκολία πλέον πάω κι έρχομαι από την εργασία μου. Και ότι αυτή η κατάσταση με έχει οδηγήσει σε ένα είδος παράλυσης/λοκ ντάουν στο σπίτι. 

Και όλο το μήνα.. να χαλάει η μία συσκευή μετά την άλλη, τρεις φορές υδραυλικός στο σπίτι και σπασίματα τοίχων, και άλλες ψιλές ατυχείς καταστάσεις, για τις οποίες δεν χρειάζεται να σάς ζαλίσω περισσότερο. 

Άντε να βρεις διάθεση μετά να φυσάει το μπλογκ σου.. 

Βέβαια, δεν μασάω, και ούτε θέλω να γίνομαι και να θεωρούμαι μίζερος, επειδή το μοιράζομαι μαζί σας το θέμα αυτό. Απλά το συζητώ γιατί με παραξενεύει αυτή η κατάσταση. Και οι δικές μου δυσκολίες αυτές, σαφώς και δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που ζουν εκατομμύρια συμπολίτες μας αυτή τη στιγμή. Μάλλον μια μικρή δοκιμασία απ' το Θεό είναι, για να συνεχίσω την πορεία μου πιο νηφάλια.  

Κάνετε μια προσευχούλα όσοι θέλετε για 'μένα, να ξαναποκτήσουμε ενέργεια και γκάζια.  Εντωμεταξύ.. ο χώρος των σχολίων θα είναι ακατάπαυστα ανοιχτός για εσάς, σαν ορθάνοικτες πύλες υποδοχής.

Το τραγούδι που συνοδεύει αυτή την ανάρτηση, είναι του ΠΟΛΥ ταλαντούχου κυρίου Ρόμπερτ Σμίθ, των Cure. Τίτλος: "Το αίμα - Έχω παραλύσει απ' το αίμα Του Χριστού"

Κ-Τ

 


 

 

76 σχόλια:

  1. Εχεις δεδομενη την εστιασμενη προσευχη μου καθημερινα φιλε μου για πληρη επανοδο στην ενεργειακη σου αυτονομια γιατι κανεις μας δεν περισευει.
    Με ολη την αγαπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες στο jhmromeo ενα υπεροχο αρθρο για το νοημα της Ζωης σημερα / τωρα που ισχυει για ολους τους ορθιους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, πολύ καλό το κείμενο στο jhmromeo, φίλε zen!
      Σε ευχαριστώ για όλα!

      Διαγραφή
    2. NA EIΣΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ,ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΔΕΙΣ.
      ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
      ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΑΛΟΓΟΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ.
      ΕΙΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ .
      ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΩ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.
      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ,ΕΙΜΑΙ 60 ΦΕΥΓΑΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ.ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΑ ,Η ΑΞΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ .ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΙΧΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ,

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ ανώνυμε 22:31,

      ορθώς ομίλησες!
      Όσον αφορά το μέγεθος των γραμμάτων,
      στην οθόνη του ίντερνετ, πάνω πάνω, θα δεις την λέξη "Προβολή". Πατώντας επάνω, θα σού δωθούν 6-7 επιλογές. Διάλεξε "Ζουμ", και μετά "Μεγέθυνση". Αυτή η τελευταία επιλογή, μεγεθύνει όλη την εικόνα. Υπάρχει και η επιλογή "Ζουμ μόνο στο κείμενο". Διάλεξε ό,τι σε εξυπηρετεί περισσότερο μεταξύ αυτών.
      Να είσαι κι εσύ επίσης καλά!

      Διαγραφή
    4. Αλίμονο εις αυτόν που θα πέσει εις τας χείρας του ζώντος θεού.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ψαλμο142 και γενικά είσαι έτοιμος,έτσι νομίζω μετά από όσα γράφεις, για εξομολόγηση -μεταληψη. Δέχεσαι δαιμονική επίθεση, χωρίς πλακα

      Διαγραφή
  4. αγαπουλινι μου ολος ο κοσμος ειναι ετσι...διαβασε, [αν θες ακουσε με],την ευχη του κυπριανου που ειναι για το ματι και την γλωσσοφαγια....και καθε πρωι μαθε [ειναι ευκολο] τον ψαλμο 69,ειναι οτι καλυτερο..φιλακια περαστικα ,και μη σε παιρνει απο κατω,προσωρινο ειναι.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θενκς μπέιμπυ!
      Μάκια!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δε θυμασαι που για κανα μηνα ψεκαζαν ασυστολα;;;.απο τοτε μεχρι τωρα ολοι αρρωστησαν

      Διαγραφή
  5. Φιλε Κωστα, απεστημεν του αιματος του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου και διαβιουμε σ' ενα διαβολικο κοσμο. Προσευχη απο ολους για ολους τους Ελληνες για την επιπολαιοτητα των επιλογων μας.

    Οι Brothers Four το λενε με δικα τους λογια. Εσυ μπορεις να το βαλης σε ακομα καλλιτερα.

    https://www.youtube.com/watch?v=F4FbISbQGHs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ κύριε Ahoy,

      πόσο τυχεροί είμαστε και πλούσιοι, που υπάρχεις με τη σοφία σου, και βάζεις τα πράγματα στη θέση τους.
      Την αγάπη μου,
      και μεταφράζω το ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΘΕΙΟ ΑΣΜΑ που μάς δώρισες:

      Κάποτε υπήρχαν πράσινα χωράφια που φιλούσε ο ήλιος,
      Κάποτε υπήρχαν κοιλάδες όπου έτρεχαν ποτάμια,
      Κάποτε υπήρχε γαλάζιος ουρανός με λευκά σύννεφα ψηλά,
      Κάποτε ήταν μέρος μιας αιώνιας αγάπης.
      Ήμασταν οι εραστές που περπατούσαμε στα πράσινα χωράφια.
      Τα πράσινα χωράφια χάθηκαν τώρα, ξεραμένα από τον ήλιο,
      Έφυγαν από τις κοιλάδες όπου έτρεχαν τα ποτάμια,
      Έφυγε με τον κρύο άνεμο που σάρωσε την καρδιά μου,
      Έφυγαν μαζί με τους εραστές που άφησαν τα όνειρά τους να φύγουν.
      Πού είναι τα πράσινα χωράφια που περιπλανιόμασταν;
      Ποτέ δεν θα μάθω τι σε έκανε να φύγεις μακριά.
      Πώς μπορώ να συνεχίσω να ψάχνω όταν τα σκοτεινά σύννεφα κρύβουν τη μέρα;
      Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα εδώ για μένα,
      Τίποτα σ' αυτόν τον κόσμο δεν έχει μείνει για μένα να δω.
      Αλλά θα συνεχίσω να περιμένω μέχρι να επιστρέψεις.
      Θα συνεχίσω να περιμένω μέχρι τη μέρα που θα μάθεις
      ότι δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος όσο η καρδιά σου περιπλανιέται.
      Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος μέχρι να την φέρεις σπίτι,
      σπίτι στα πράσινα χωράφια και σε μένα για άλλη μια φορά.

      Διαγραφή
  6. Για κάποιο λόγο, κάνεις εντατικά μαθήματα ή περνάς εξετάσεις.
    Αναβαθμίζεσαι. Υπομονή.

    Αγιασμός στο σπίτι σου και καπάκι ευχέλαιο.
    Ό,τι είναι να κάνεις, κάντο σύντομα, μην μαζοχίζεσαι.

    μνκ


    Υ.Γ. Η μηχανή μπορεί να σου αφαιρέθηκε για προστασία, εφ'όσον είσαι σε τέτοια κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου σε ευχαριστώ!
      Πιθανότατα να έχεις δίκιο.. Γνωρίζω από Θεϊκή Οικονομία...
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/11/blog-post_16.html

      Διαγραφή
  7. Αυτά που περνάς, Κώστα μου, είναι για εμένα καθημερινότητα εδώ και αρκετό καιρό. Επιπλέον, από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι και πριν λίγες ημέρες, είμαστε όλοι κάτω από την επήρεια δύο πολύ σκληρών εκλείψεων και άλλων αστρολογικών παραμέτρων, που οι ενέργειές τους δεν αφήνουν τίποτα ήρεμο στο πέρασμά τους. Σημεία των καιρών, στην κυριολεξία.
    Από τον αέρα που αναπνέουμε μέχρι τις συμπαντικές δονήσεις που δεχόμαστε, όσοι δεν είμαστε χοντρόπετσοι ή σύμμαχοι με τις κινητήριες δυνάμεις του κακού, έχουμε διάφορα τέτοια συμπτώματα. Αυτό είναι απολύτως φυσικό, γιατί στο αόρατο πεδίο – αλλά και στο φυσικό που ζούμε αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι παίζεται στις σκιές- δίνονται μάχες επικράτησης ή αφανισμού του αντιπάλου. Επόμενο είναι – αφού υπάρχει ενεργειακή σύνδεση των πάντων- να επηρεαζόμαστε, ιδιαίτερα όσοι συντονιζόμαστε με αυτές τις μάχες. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο πλανήτης μας εισέρχεται σε μα άλλη πραγματικότητα και η απαραίτητη κάθαρση είναι συνήθως επώδυνη. Δεν πειράζει, όμως, αν είναι να διευρύνουμε τη συνειδησιακή μας κατάσταση. Υπομονή και το αίμα του Χριστού μας, που χύθηκε για τη σωτηρία του ανθρώπου, είτε μέσω της θείας κοινωνίας, είτε μέσω της ειλικρινούς προσευχής, είναι το ελιξίριο της σωτηρίας και της προστασίας μας σε αυτή την τραγικά οριακή εποχή που μας έμελε να ζήσουμε.
    Το κομμάτι των Cure, Close τo me, με είχε συγκλονίσει κάποτε, που λόγω τέτοιων ενεργειακών επιθέσεων, είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση, όπως την εκφράζει αυτό το καταπληκτικό κομμάτι.
    The Cure - Close To Me
    https://www.youtube.com/watch?v=gw8Hwz3Xumc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασούλα μου γλυκιά,
      πόσο τυχερός νιώθω που έχω εσάς πια στη ζωή μου,
      και μαζί μου εδώ, ενδυναμώνετε τούς εν κατοχή Έλληνες,
      να στέκονται στα πόδια τους με ακονισμένες τις "κόψεις τις τρομερές"...

      The Cure - Close To Me

      Περίμενα ώρες γι' αυτό
      Έχω αρρωστήσει τόσο πολύ
      Μακάρι να είχα κοιμηθεί σήμερα.
      Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτή η μέρα θα τελείωνε
      Ποτέ δεν πίστευα ότι απόψε θα μπορούσε να είναι
      Τόσο κοντά σε μένα
      Απλά προσπάθησε να δεις στο σκοτάδι
      Απλά προσπάθησε να τα καταφέρεις
      Να νιώσω το φόβο πριν έρθεις
      Κάνω τα σχήματα να έρχονται πολύ κοντά
      Βγάζω τα μάτια μου έξω
      Κρατάω την αναπνοή μου και περιμένω μέχρι να τρέμω
      Αλλά αν είχα την πίστη σου
      Τότε θα μπορούσα να το κάνω ασφαλές και καθαρό
      Μακάρι να ήμουν σίγουρος
      Ότι το κεφάλι μου στην πόρτα ήταν ένα όνειρο
      Περίμενα ώρες γι' αυτό
      Έκανα τον εαυτό μου τόσο άρρωστο
      Μακάρι να είχα κοιμηθεί σήμερα
      Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτή η μέρα θα τελείωνε
      Ποτέ δεν πίστεψα ότι απόψε θα μπορούσε να είναι
      Τόσο κοντά σε μένα
      Αλλά αν είχα το πρόσωπό σου
      Τότε θα μπορούσα να το κάνω ασφαλές και καθαρό
      Αχ, Μακάρι να ήμουν σίγουρος
      Ότι το κεφάλι μου στην πόρτα ήταν ένα όνειρο

      Διαγραφή
  8. Το Αίμα αυτό γίνεται ένα με το αίμα σου και κάθε κύτταρό σου, όταν Κοινωνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Τελικά,το αίμα του Χριστού είναι το τίμημα που καταβλήθηκε για την ελευθερία μας.

    Ο Θεός δεν έχει ψευδαισθήσεις ότι είμαστε τέλειοι. Θα μπορούσε απλώς να μας καταστρέψει όλους, αλλά αντ 'αυτού,επέλεξε να μας δώσει το δώρο της λύτρωσης.
    Ο Θεός μας αγάπησε και ο γιος του πλήρωσε το τίμημα για μας.
    Υπάρχει δύναμη σε αυτό το αίμα.
    Έτσι, όταν μιλάμε για το αίμα του Χριστού, μιλάμε για μία από τις πιο
    ισχυρές πράξεις που αποδεικνύουν την αγάπη του Θεού
    για την ανθρωπότητα.
    Το αίμα του Χριστού δεν πρέπει να ληφθεί ελαφρώς. Τόσο η κυριολεκτική όσο και η εικονιστική σημασία πίσω από το αίμα του Χριστού έχουν κάποιο βαρύτερο νόημα.
    Γι` αυτο όταν εμπιστευόμαστε τον Θεό, όταν συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η θυσία, μπορεί στην πραγματικότητα να απελευθερωθεί και να κάνει τις μέρες μας να φαίνονται πολύ πιο χαρούμενες

    Μη σε παιρνει απο κατω ΚΩΣΤΗ.
    Το ξερω πως ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ❤️ ❤️

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου,
      σε ευχαριστώ πολύ!
      Σήμερα, σε αυτή την ανάρτηση, είδα ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αυτή η πλευρά σας, για την οποία ούτως ή άλλως ένιωθα υπερηφάνεια. Και είναι η υπερηφάνεια η καλή· όχι αυτή που ενώ φαντάζει θεοφανής, εντούτοις δεν είναι θεάρεστη, καταλαβαίνεις τί εννοώ.

      ΠΆΜΕ ΜΕ ΔΎΝΑΜΗ !!!

      Διαγραφή
  10. Φίλε Κώστα,

    Λές και έχει πέσει επιδημία απο "κακοτυχία" σε πολλούς. Τυχαίο είναι οτι αυτοί που τα "τραβάνε" είναι άνθρωποι που έχουν το μικρόβιο της αναζήτησης και της αμφισβήτησης ; Ποιός ξέρει !! Η ρημαδοΤεχνητή Νοημοσύνη, ξέρει που να στοχεύσει και ας μην μας φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

    Οι πονοκέφαλοι, το "βαρύ" κεφάλι, η αϋπνία, οι μαζεμένες ζημιές (ευτυχώς υλικές, άρα άνευ σημασίας), τυχαίνουν και σε εμένα το τελευταίο 20ήμερο περίπου. Η μανούλα μου, δε, κάνει υπερωρίες στο ξεμάτιασμα (ΝΑΙ παιδιά, πιστεύω στο μάτι) και πάντα μου λέει "Τι περίεργο μάτι είναι αυτό !!". Δυσκολεύεται, δε να ηρεμήσει μετά το ξεμάτιασμα, αφού χασμουριέται για πολύ ώρακαι δεν της φεύγει !!

    Το οτι σου πήραν άδεια και δίπλωμα, ΣΙΓΟΥΡΑ είναι για καλό. Πιθανότατα σε προφύλαξε απο ένα πιθανό ατύχημα που θα είχες και τώρα ΔΕΝ θα συμβεί. Μέσα σε όλες τις επιθέσεις των ανάποδων, το σύμπαν φροντίζει για την άμυνα των φωτεινών ανθρώπων και ας μην το καταλαβαίνει ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

    Σου εύχομαι Δύναμη και ΜΗΝ επιτρέπεις σε κανέναν να σου ρίχνει τους κραδασμούς.

    Έρρωσο

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διός Κούρε σε ευχαριστώ!
      Εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε εσένα και στην οικογένειά σου! Να ξεπεραστούν άμεσα όλα αυτά τα αρνητικά.
      Οπότε.. μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, όποτε αποφασίσουμε να πιούμε τα καφεδάκια μας ή τις μπυρίτσες μας, θα με φέρει ο γλυκός μας Ηλίας που μένει σχετικά κοντά σε εμένα.

      Έρρωσο boy μου!!!

      Διαγραφή
  11. Κωστή μου, στις θρησκευτικές συμβουλές προηγήθηκαν οι φίλοι σχολιαστές, με τη ΜΝΚ να με εκφράζει λίγο περισσότερο, χωρίς να έχει σημασία αυτό. Ασφαλώς και θα είσαι στις προσευχές μας! Κάτι όμως που θα ήθελα να προσθέσω για τον πονοκέφαλο, είναι οτι απο την περασμένη εβδομάδα διαδοχικά είχαμε πονοκέφαλο εγώ και η αδερφή μου, ενώ οι άντρες του σπιτιού δεν είχαν. Απο αυτά που ρίχνουν στα κεφάλια μας, κάποια συστατικά άλλους τους επηρεάζουν και άλλους όχι, ψαγμένα πράγματα ωστε να νομίζουν οι άνθρωποι οτι το θέμα είναι δικό σου παθολογικό. Οπως στα εμβόλια, άλλα ήταν τοξικά και άλλα placebos ωστε να μην ταυτιστούν με κατοπινές αρρώστιες.
    Είναι μιά καλομελετημένη υπόθεση για το κακό του κόσμου. Τουλάχιστον να ξέρουμε οτι δεν οφείλονται σε παθολογικά δικά μας προβλήματα, αλλα είναι δημιουργημένα και συνήθως σε 1-2 μέρες περνάνε.
    Σου εύχομαι καλή δύναμη και υγεία και να ξεπεραστούν ένα ένα τα πρακτικά θέματα που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Πάντα μετά τη μπόρα βγαίνει ο ήλιος και ζεσταίνει την καρδιά μας.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Capricorn,

      το σχόλιό σου συμπληρώνει ακόμα περισσότερο το παζλ του μυστηρίου. Σαφέστατα και θα τα έχουμε όλοι υπ' όψιν μας αυτά, γι αυτό άλλωστε και στο κείμενο έκανα έναν υπαινιγμό λέγοντας «εκπομπή υπόηχων;», που μπορεί ΚΑΙ αυτό να παίζει, αντί των chemtrails.
      Nα είσαι καλά! Υγεία και πίστη στο Θεό!

      Διαγραφή
    2. Αλάτι χοντρό (κρύσταλλος) με μισό λεμόνι σ'ενα γυαλινο ποτήρι στην είσοδο του σπιτιού σου. Κι υπομονή. Η περιοχή σου βάλλεται από αρνητική ενέργεια. Τα υπόλοιπα από κοντά...

      Διαγραφή
    3. Πολύ μπορεί να παίζει αυτό για τους υπόηχους, όλο και περισσότερος κόσμος διαμαρτύρεται ΚΑΙ για εμβοές που δεν είχε τέτοια προβλήματα. Όλα παίζουν.
      Υπομονή μαζί με πίστη, να τα καταφέρουμε όλοι μας.
      Capricorn

      Διαγραφή
    4. βρε καλέ μου Έλληνα τι το θες το βαρβαρικό θενκς και γκρεκινγκλις;

      Διαγραφή
    5. Σάς παρακαλώ μην με καταπιέζετε. Αφήστε με να εκφράζομαι όπως αισθάνομαι κάθε φορά, και ανάλογα με ποιον μιλάω, ώστε να αντιλαμβάνεται την μεταξύ μας οικειότητα. Την ελληνική γλώσσα στο ιστολόγιό μας την έχουμε τιμήσει και με το παραπάνω. Μάλιστα είμαι ο μόνος που πιο συχνά μού βγαίνουν αρχαιοπρεπείς ή λόγιοι ρηματικοί τύποι, πράγμα το οποίο επίσης δεν μπορώ να αλλάξω, γιατί και σε αυτές τις περιπτώσεις..πάλι εκφράζομαι όπως αισθάνομαι, όπως μού βγαίνει.
      Να είστε καλά!

      Διαγραφή
  12. You never looked as lost as this
    Sometimes it doesn't even look like you
    .....
    Say hello on a day like today
    Say it every time you move
    ........
    Can't stand here like this anymore
    ...I want it to be perfect
    Like before
    I want to change it all. - The Cure - A Night Like This

    https://youtu.be/G05BjQSSHKI

    ΔΥΝΑΜΗ!!!

    .Legion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επίσης αυτό που λέω συχνά,,,,It Can't Rain All The Time.....Σωστά;

    https://youtu.be/QO0fCxBQOEU

    μία καινούργια βδομάδα άρχισε, Θα τα ξεπεράσεις όλα,.... Δύναμη.

    Legion.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένα ανεκτίμητο, μικρό φυλακτό; απ΄τα παλιά... επιστροφή στις ρίζες και παράδοση άνευ όρων στην απέραντη σαγήνη της παιδικής και δη κοριτσίστικης φωνής...

    https://youtu.be/T5qSjKTc-zY?t=61

    Ένας εις μικρόν ψαλμός του Δαβίδ, ταπεινός όπως και η σφεντόνα Του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.895.522 προβολές το βίντεο!!!!!
      Και φυσικά.. ΥΠΈΡΟΧΟ!!!!!
      Να είστε καλά, ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  15. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΡΑ ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωστα αρκετος κοσμος εχει φαει πακετο αυτο τον μηνα, συμπεριλαμβανομενου κι εμου. Ουτε η κυρα Παγωνα να μας ειχε καταραστει. Αλλα δε μασαμε μια, λεμε.
    Την αμεριστη συμπαρασταση μου με μια Dub ηλεκτρονικιλα, με καταλληλο τιτλο.

    Operandum - Resilience --- https://www.youtube.com/watch?v=LryHBY0DfI8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩ ΠΩ !!!!! ΤΈΛΕΙΟ!!! ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ SPACE !
      Σε ευχαριστώ φιλαράκι !!!

      Διαγραφή
  17. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ.
    ΜΗ ΓΕΛΑΣ, ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΟΣ [ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ], ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΗ. ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΥΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΟΝΤΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΤΣΆΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!
      ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!

      Διαγραφή
    2. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

      Διαγραφή
  18. Αντίδωρο, αγιασμό και προσευχή καθημερινά. Μπορεί να οφείλεται η κακή διάθεση και στην αλλαγή των δονήσεων του πλανήτη στον δρόμο προς την 5η διάσταση...;;;; Οι δονήσεις της γης στην καταγραφή Σούμαν από 2.83 hz που ηταν επί χιλιετίες, από το 2010 κι εδώ φθάνουν τις 50-100. Ο ανθρώπινος οργανισμός προσπαθει να προσαρμοστεί και στην καινουργια κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντίδωρο, αγιασμό και προσευχή,
      τα τηρώ κάθε πρωί πριν φύγω για τη δουλειά, αρκετά χρόνια τώρα.
      Όσο για τα περί 5ης διάστασης.. κρατάω ακόμα καλάθι γι αυτές τις θεωρίες.
      Να είστε καλά αγαπητή Δωδεκανησία!

      Διαγραφή
    2. Κώστα, επειδή τα τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει (κι εγώ μαζί με χιλιάδες άλλους) χρονικές ασυνέπειες και ασυνέχειες, μαζί με αλματώδη αύξηση της εντροπίας, ρίξε μια ματιά εδώ:

      "ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ"
      Χρυσούλα Μπουκουβάλα

      https://aperopia.fr/12-2021/sti-mesi-tis-avyssoy/


      μνκ


      Διαγραφή
    3. Μαράκι μου,
      Σε ευχαριστώ πολύ για το λινκ από Μπουκουβάλα!

      Διαγραφή
  19. Είσαι άνθρωπος...καλή δύναμη και ευλογία Χριστού αδερφέ...καλήν επάνοδο.
    Προσευχή δι εσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, να είσαι καλά αδελφέ Προμηθεῦ !!!
      Ήδη οι καλές σκέψεις και η προσευχή που κάνατε σήμερα οι μισοί τουλάχιστον σχολιάζοντες, με έχουν κάνει και νιώθω αυτή τη στιγμή ανάλαφρος, εύρωστος, εύχαρος. Σάς ευχαριστώ όλους!!!

      Διαγραφή
  20. ΕΔΩ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ.
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΥΠΟΗΧΟΥΣ;
    https://www.facebook.com/100085322799812/videos/1904577826552999

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μην δούμε ποτέ το φαινόμενο αυτό να συμβαίνει και με ανθρωπους. Αν και τίποτα πια δεν με εκπλήσσει.
      Αν δεν φταιει το 5G, τότε ίσως να διαισθάνονται κάτι μεγάλο που έρχεται μπορεί έναν σεισμό. Δεν έχει να κάνει με την 5η διάσταση.Ουτε εμένα με πείθει αυτή η θεωρια




      Διαγραφή
  21. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ❤️ ❤️
    με γαληνεύει, με ταξιδεύει...............ΕΣΑΣ ????????????

    https://www.youtube.com/watch?v=EL2ywkX1xGU

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΗ και στα Αρρωστούλικα Της Παρέας.
    Πιστεύω πολύ στη δύναμη της σκέψης και στο Θεό...
    Αν ενώσουμε όλοι τις σκέψεις και τις καρδιές μας όλα θα φτιάξουν.
    Μια θετική σκέψη και μια προσευχούλα ΓΙΑ όλους Σας... ❤️ ❤️

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δειτε τον χαρτη της Ελλαδος ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
    Και το Ν.Αττικης επισης

    Χάρτης κάλυψης 5G

    https://www.nperf.com/el/map/5g

    ΚΩΣΤΗ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ,

      ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ, ΙΣΡΑΗΛ, ΚΥΠΡΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ITAΛΙΑ, ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ...ΘΑ ΤΗΓΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 5ΤΖΙΖΖΖΖΖ.

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ Μ@Λ@ΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ:
      ΡΩΣΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΥΡΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΙΡΑΚ, ΙΡΑΝ.

      ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ Μ@Λ@ΚΕΣ,EXOYN ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ.....

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
  23. ειναι δικια μου εντυπωση οτι κατι εχει αλλαξει στις ημερες ??κατι ειναι OFF ...
    αν ειναι δικη μου εντυπωση να ψαχτω βιοχημικα , αλλα ειπα πρωτα να ρωτησω σε ενα μεγαλυτερο συνολο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί εννοείς φίλε Pananas ;
      "κατι εχει αλλαξει στις ημερες"
      Πώς δηλαδή την αντιλαμβάνεσαι εσύ αυτή την αλλαγή;

      Διαγραφή
    2. ενω ολα πανε ρολοι στην καθημερινοτητα , η βιωματικη αισθηση ειναι οτι κατι ειναι λιγο OFF σαν αισθηση ...ειτε χρονου (σαν να επιμηκυνεται ), ειτε αντιληψης (μονιμως σε κατασταση διευρυμενης αντιληψης ), υπνος ποοοοολυ βαθυς αλλα λιγοωρος ...Σαν να βρισκομαι σε λαθος ΄΄φουσκα '' απο την ωρα που ξυπναω και αυτο συνεχιζεται χωρις ιδιαιτερη αξια στην καθηερινοτητα ( οχι σε φαση να μην εκτιμαω αλλα σαν να ξερω οτι βρισκομαι σε ''αλλο '' μερος , με αλλη συχνοτητα .....Συνηθως το παθαινω οταν σε αλλα πεδια υπαρχουν σημαντικες αλλαγες αλλα δεν εχουν φτασει ακομη στο δικο μας πεδιο...(αν γινομαι κατανοητος , αλλα επειδη ακριβως ειναι βιωματικο γιααυτοκαι ειναι δυσκολο να το περιγραψω ασχετα εαν η γλωσσα μας ειναι ικανη /)...Ακουγονται παλαβιαρικα αυτα αλλα ειναι για εμενα η πραγματικοτητατ μου εδω και περιπου μια εβδομαδα ....και ειπα να το μοιραστω ...

      Διαγραφή
    3. @ Pananas

      Περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ.
      Τι ακριβώς παρατηρείς;

      μνκ

      Διαγραφή
    4. Σε εμένα ήσουν απόλυτα κατατοπιστικός φίλε Pananas. Και ο φίλος Διός Κούρος μάς έχει κάνει μία παρόμοια περιγραφή, όπως αυτός επίσης τα αντιλήφθηκε.

      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
    5. file μνκ ειναι σανα περνααω την καθημερινη παρατηρηση μεσα απο διοπτρα .Η δημιουργικη ικανοτητατα ειναι στα πιο υψηλα της και η πραγματικοτητα σιγονταρει σε κανα δυο επιθυμιες που δεν εχουν αντικτυπο σε κανεναν αλλο .Η ενεργεια συνεχης αλλα σταθερη ..χωρις αυξομειωσεις , οπως γινεται συνηθως .Οι πορπονησεις βγαινουν σε ανηφορα .Το σωμα ειναι σαν να εχει δικια του αντζεντα .Ακουω απο πολλους φιλου που ερχονται απο το εργαστηριο οτι νιωθουν με βαρη και βαριουνται να κανουν πραγματα και δεν εχουν την ενεργεια να σηκωνοντια το πρωι ευκολα ..ενω για ολα τα προηγουμενα χρονια το πρςινο ηταν στισ 0630 και προπονηση ..Η κατανοηση ειναι επιφανειακη και η αντιληψη διευρυμενη αλλα οχι με αγκυρα (οποιοςκαταλαβαινει )...ειναι σαν να βρισκεσαι σε αναμονη της πτησης σε αεροδρομιο ....Σαν να πλησιαζουν οι μερες να πας εκδρομη (καποτε με το σχολειο )
      καπως ετσι αλλα συνεχομενα και χωρις να καμπτεται .....Προσωππικα το βρισκω ενδιαφερον αν και λιγο τρομακτικο μιασ και ειναι σαν προετοιμασια..., επισης βρισκομαστε σε σημειο στο γλαξια οπου υπαρχουν φαινομενα χρονικης μετατοπισης η ' και επιμηκυνσης ( μονο στο επιπεδο αντιληψης ) πχ ακους ενα κομματι στο αμαξι και μετα απο λιγο ξυπνας , δεν εχεις φτασει εκει που θες και σου φαινεται οτι παιζει το ιδιο 2 ωρες σε λουπα .. και εσυ μαζι οδηγεις για παραπολυ χρονο , σε διαδρομη μισης ωρας .Το φως του ηλιου ειναι διαφορετικο και πολλες φορες νομιζω οτι μπαινει με λαθος γωνια στο σπιτι μετα απο τοσα χρονια που βλεπω τα ιδια ...και αυτο ηταν φιλε οσο πιο απλα μπορω να τ περιγραψω ..

      Διαγραφή
    6. @Pananas, αλλά και για όλους τους φίλους,

      Αναζητήστε την αιτία στην αλλαγή της συχνότητας Shuman. Ανεβοκατεβαίνει πολλές φορές μέσα στο 24άωρο και ΔΕΝ είναι σταθερή όπως θα έπρεπε ή με ελάχιστες αποκλίσεις. Αυτή η συχνότητα επηρρεάζει απο τη διάθεσή μας, μέχρι το βουητό στα αυτιά μας, τις ζαλάδες, την απώλεια ισορροπίας, την κακοκεφιά και ένα σωρό άλλα !!

      Ο χρόνος δε, τρέχει ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. Για να το εξηγήσω λίγο, αυτό που εννοώ οτι ο χρόνος ως σταθερά (και ανθρώπινο κατασκεύασμα) ΔΕΝ αλλάζει. Αυτό που αλλάζει είναι η ΑΝΤΙΛΗΨΗ μας για το χρόνο. Η ΑΙΣΘΗΣΗ δηλαδή που έχουμε για ένα πχ 12ωρο ΔΕΝ είναι ίδια. Είναι σαν να περνάει πιο ΓΡΗΓΟΡΑ. Και αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (και όχι κάτι που έχουμε ορίσει ως σταθερά). Για αυτό και όταν κοιμόμαστε για πχ 8 ώρες, όταν ξυπνάμε νομίζουμε οτι κοιμηθήκαμε 6 ώρες !! Το βιολογικό μας ρολόι προσαρμόζεται, ενώ το "λογικό" μας όχι.

      Όσο αφορά τον Ήλιο, το φώς του ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. Είναι σαν να φωτίζει led ενώ παλαιότερα φώτιζε αλογόνο !! Και το χρώμα του πια δεν είναι το "πατροπαράδοτο" κίτρινο, αλλά το ψυχρό λευκό. Έχω μέτρο σύγκρισης, διότι για πάνω απο 30 χρόνια φεύγω κάθε πρωί απο το ίδιο σημείο και τον βλέπω στην ανατολή του. Τον τελευταίο χρόνο ειδικά, το φως του, το πρωί, είναι ενοχλητικό. Αιτία είναι τα φωτόνια της ζώνης που μπαίνουμε σιγά σιγά όλο και πιο βαθιά.

      Πάντως τελευταία βλέπω πολύ περίεργα όνειρα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά τα όνειρά μου, μου δίνουν την αίσθηση οτι έχουν αρχίσει προετοιμασίες για "κάτι".

      Τέλος, αν μου επιτρέπετε Φίλοι μου, μια συμβουλή. ΜΗΝ αγχώνεστε για αλλαγές (έστω και επίπονες) στο σώμα σας και στη διάθεσή σας. Οι περισσότεροι απο εμάς νοιώθουμε πόνους στις αρθρώσεις, περίεργο φτερούγισμα στο στήθος και νοιώθουμε καταπονημένοι χωρίς να έχουμε κάνει τίποτε !! Αφήστε τις ενέργειες να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι για ΚΑΛΟ.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      ΥΓ το ξεμάτιασμα ενδύκνειται για αποφόρτιση

      Διαγραφή
    7. @ Panana

      Eυχαριστώ για την λεπτομερή περιγραφή.
      Μπορώ να επιβεβαιώσω σχεδόν τα πάντα, απ' όσα γράφεις.
      Τα έχω δει/βιώσει/παρατηρήσει.

      Αυτό, που μπορώ να συμπληρώσω, είναι ότι η πραγματικοτητα μοιάζει σαν να μην είναι πραγματική, σαν να γίνεται λιγότερο συμπαγής, σταθερή και παγιωμένη. Σαν να γίνεται πιο αραιή, ρευστή και ευεπηρέαστη από σκέψεις, προθέσεις και συναισθήματα.


      μνκ


      Διαγραφή
    8. Ευχής Έργον — Θεία Τύχη — Θαύμα-Θαυμάτων. Ενώ, δώδεκα χρόνια τώρα, Άσπρο Πάτο Το Κώνειον,
      Ουδείς, έστω και Ένας, για Δείγμα, από Εμάς, Βιώνει —σύμφωνα με τα παραπάνω σχόλια— Την ΕΠΑΡΑΤΟΝ Κ Α Τ Α Θ Λ Ι Ψ Η, Αντίπαλον Δέος Της άλλης ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΝΟΣΟΥ, που μόνο η Αναφορά Της προκαλεί Δέος — Οι Ομοιότητες και οι Διαφορές, στα τελικά Τους στάδια, λίγο, πολύ γνωστές, περιττή η Αναφορά Τους.

      Το Γεγονός πως Ενώ, δώδεκα χρόνια τώρα, Σαν τα σκουλίκια κάθε φτέρνα όπου μας εύρει μας πατεί,
      ΕΜΕΙΣ, σε πείσμα Των Καιρών, βιώνουμε μόνο ελαφρά, συνήθη πλέον και, σε κάθε περίπτωση, ανεκτά (αν και πρωτόγνωρα) συμπτώματα, κατά παρέκλισιν του πάλαι ποτέ ''κανονικού'',
      Συνειρμικά φέρνει στο νου, Ατομικά μεν, για τον καθένα Μας, Τον Κύριον που περπάτησε πάνω στη θάλασσα χωρίς να βουλιάξει και να πνιγεί,
      Συλλογικά δε, ως Λαό, Τους Ισραηλίτες που, με Μπροστάρη Τον Μωυσή, διέβησαν Την Ερυθράν Θάλασσα ''αβρόχοις ποσί''.

      Προσωπικά, Πιστεύω πως πρέπει να σταθούμε στην Δεύτερη Περίπτωση καθώς, πέραν της Ιστορικής, έχει και Προφητικήν Αξία για Την Μελλούμενη Τιμωρία Των Εχθρών Μας:

      Η Διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας

      Ο Μωυσής, παρόλο που έβλεπε τη δύσκολη κατάσταση, είχε την ελπίδα του στον Θεό. Μίλησε λοιπόν στον λαό μ’ αυτά τα λόγια: «Ο Κύριος έδειξε τόσες φορές τη δύναμή του και τη θέλησή Του να μας ελευθερώσει. Σ’ αυτόν ας έχουμε την ελπίδα μας. Δεν θα μας εγκαταλείψει τώρα». Ο λαός ησύχασε και περίμενε τη βοήθεια του Θεού. Κι Εκείνος δεν τους ξέχασε. Πρόσταξε τον Μωυσή να σηκώσει το ραβδί του και να το στρέψει στην Ερυθρά Θάλασσα. Μόλις ο Μωυσής σήκωσε το ραβδί του και έδειξε τη θάλασσα, τα νερά χωρίστηκαν στη μέση, στάθηκαν όρθια σαν να τα συγκρατούσαν τεράστια φράγματα κι ανοίχτηκε στεγνός δρόμος. Με θάρρος, με ψαλμούς και ύμνους, μπήκε όλος ο λαός στο δρόμο που είχε ανοιχτεί με θαυμαστό τρόπο ανάμεσα σε υδάτινα τείχη και πέρασε γρήγορα απέναντι. Στο μεταξύ οι Αιγύπτιοι είχαν πλησιάσει. Είδαν αυτό το υπερφυσικό πέρασμα κι όρμησαν πίσω από τους Ισραηλίτες κι αυτοί ανάμεσα στα χωρισμένα νερά. Όταν κι ο τελευταίος Ισραηλίτης είχε περάσει απέναντι κι όλος ο αιγυπτιακός στρατός με τον Φαραώ βρισκόταν ακόμη μέσα στη θάλασσα, ο Μωυσής στάθηκε όρθιος με το ραβδί του και παρακάλεσε τον Θεό να τον βοηθήσει. Ύστερα σήκωσε το ραβδί του κι έδειξε μ’ αυτό προς τη θάλασσα. Αμέσως τα υδάτινα τείχη έσπασαν και τα νερά με φοβερή ορμή γύρισαν στη φυσική τους θέση. Οι Αιγύπτιοι, πριν καταλάβουν τι συνέβαινε, βρέθηκαν στον πάτο της θάλασσας. Όλα τα πολεμικά αμάξια, τα άλογα κι οι καβαλάρηδες, όλος ο στρατός του Φαραώ χάθηκαν στα αφρισμένα νερά.
      Οι Ισραηλίτες συγκλονισμένοι από το μεγαλείο του Θεού τους και λυτρωμένοι για πάντα από τη δουλεία τους στους Αιγυπτίους άρχισαν να ψάλλουν και να υμνολογούν τον Θεό. Ήταν ολοφάνερο πως ο Θεός τους προστάτευε και τους οδηγούσε ο ίδιος με τον πιστό του δούλο, τον Μωυσή.

      ΠΗΓΗ: https://www.pemptousia.gr/2021/04/i-diavasi-tis-erithras-thalassas/

      Θαρσείν χρή, ταχ' αύριον έσετ΄ Άμεινον".

      Α.Κ.

      Διαγραφή
  24. Αγαπητέ Κώστα,
    καλέ μου φίλε σού εύχομαι τα καλύτερα, δηλαδή: Κάθε κρίση είναι τατοχρόνως και ευκαιρία. Και κάθε έντονη κρίση είναι ταυτοχρόνως και μια σημαντική ευκαιρία. Επίσης κάθε πρόκληση σε συλλογικό επίπεδο έχει ταυτοχρόνως και προσωπική εκφορά. Μέσα από αυτήν την οπτική, σού εύχομαι όχι μόνον γρήγορο ξεπέρασμα τής κρίσης, αλλά κυρίως δημιουργικό και ωφέλημο (εξ άλλου τέτοια περάσαμε και μεις και θα περάσουμε πάλι, όπως κάθε άνθρωπος). Η δημιουργία βρίσκεται πάντοτε στο πευρό μας και βάσει τού σχεδίου τής ψυχής μας, μάς προσφέρει πάντοτε τα πλέον γόνιμα ερεθίσματα, ως εν δυνάμει ευκαιρίες, για γόνιμη αξιοποίηση. (Θα μού επιτρέψω, με την άδεια σου, να επικοινωνήσουμε σύντομα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος22 Νοεμβρίου, 2022 15:33

      Το σχόλιο 12:45 είναι από εμένα. Από απροσεξία στάλθηκε ανώνυμα.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Διονύση,
      ναι, όντως "κάθε ΕΝΤΟΝΗ κρίση είναι ταυτοχρόνως και μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ευκαιρία" να επιβάλλεις τους δικούς σου -και μόνον- όρους για τη συνέχεια.. χαχαχα

      Να είσαι καλά, τα λέμε..

      Διαγραφή
  25. Κώστα σε καταλαβαίνω, γιατί έτσι νιώθω και εγώ και από ότι βλέπω και οι περισσότεροι γύρω μου.Υπάρχουν πολλές αναποδιές, ζημιές,περίεργα περιστατικά και πεσμένη ψυχολογία και συμφωνώ με την Αναστασία ότι η επιρροή των εκλείψεων είναι πολύ δυνατή γιατί "όπως επάνω έτσι και κάτω" και μάλλον τα πραγματικά τους αποτελέσματα θα φανούν σταδιακά.Εδώ και πολλές μέρες νιώθω σαν κάτι να είναι OFF όπως έγραψε ο φίλος Pananas χωρίς όμως να μπορώ να αντιληφθώ τι είναι αυτό ή τι έχει αλλάξει, όμως έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι σε "άλλο μέρος" και η επικοινωνία μου με κάποιους ανθρώπους έχει γίνει αρκετά δύσκολη και ψάχνω να βρω τι φταίει.Το μόνο που κάνω σχεδόν κάθε μέρα αυτό το διάστημα είναι να διαβάζω την προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και αυτό με ηρεμεί λίγο.Σου εύχομαι να νιώσεις σύντομα καλύτερα και πιό δυνατός
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ευρυδίκη μου, σε ευχαριστώ πολύ! Ήδη ξεκίνησα να το πιάνω αλλιώς αντιμετωπίζοντας τα πράγματα πιο δυναμικά, και αυτό το οφείλω περισσότερο σε εσάς.

      Καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή
  26. ΞΑΦΝΙΚΑ ...
    https://www.brighteon.com/4367e512-030c-4938-a320-949a5a6ec03d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ Σ' ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ Ή ΜΕΓΑΛΕΣ ''ΣΤΡΑΒΕΣ'' ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ —ΕΥΚΟΛΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΑ— ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ
    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΗΠΙΑΚΗ Ή ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Σ' ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ, ΒΑΡΥ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΔΙΚΑΙΑΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΗ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ...

    https://youtu.be/UVnHfZrs7i0?t=13

    ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΛΑΒΕ, ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κωνσταντέν, εμένα να ακούς (και οι άλλοι καλούτσικα τα λένε χι χι χι μπατ δεν .....)
    Το πρόβλημα ,εύμορφε, βρίσκεται στην προσπάθειά σου να ισορροπήσης τα ανισορρόπευ(φ)τα
    Και ποιά είναι αυτά;
    Θεωρείς (λανθασμένα) πως οι ,κατά δήλωσίν τους, πατριώτες είναι και τέτοιοι ( δηλ πατριώτες. η απο δω πλευρά)
    Αμ δε. Είναι κάποιοι που είναι εκτός εκτός και επί τα αυτά
    Όταν δηλώσης στον εαυτό σου , εν γνώσει των συνεπειών του πολέμου που θα επακολουθήση -στανταράκι αυτό-
    όταν λοιπόν δηλώσης.. "όπως έστρωσε ο καθένας ας πορευτεί", τότε και μόνο τότε θα απαλλαγής από την ανάγκη,
    που επέβαλες στον εαυτό σου, να είσαι ισορροπιστής
    Δεν προτείνω να αρχίσης τα μπινελίκια, αν και θα έπρεπε,
    Υπάρχει τρόπος αλάνθαστος
    Το έχω ξαναπή, όταν κάτι ζαβώνει λέω" 'Ο Ιησούς Χριστός νικάει κι όλα τα κακά σκορπάει"
    ΚΑΙΙΙΙΙ έτοιμος ο ΦΩΝΤΑΣ
    Με δεδομένη την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ!
      Έχεις καταλάβει, αρκετά χρόνια τώρα, τις προθέσεις μου,
      οπότε μπόρεσες να δεις πιο μακρυά
      και να μού επισημάνεις ότι έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο,
      Συνιστάται άλλη στρατηγική.

      Μάκια !!!

      🌷

      Διαγραφή
  29. Μαγεια τρως λεβεντη μου στα ισα.τρεξε σε πνευματικο ,κοινωνησε αν σου πει και νηστεψε να σουταρεις τα δαιμονια γιατι δεν παιζουν με αυτα.ειναι μονο η αρχη.θα αγριεψουν.προστατεψου φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή