«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Πανθρησκεία, εργαλείο της Νέας Τάξης!

γράφει ο  Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ


 

Πολλά γράφονται, λέγονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την λεγόμενη Πανθρησκεία (ένωση όλων των επί γης θρησκευμάτων) και τον Οικουμενισμό (ένωση όλων των χριστιανικών ομολογιών).  

Για το λόγο αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση να καταθέσω απλά την ταπεινή μου άποψη, προϊόν μελέτης των παγκοσμίων πολιτικών και θρησκευτικών δρώμενων ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Είναι πλέον σαφές, καθόσον διατυμπανίζεται περίτρανα από διάφορα ντόπια και ξένα φερέφωνα, ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη βιάζεται να ολοκληρώσει την εφαρμογή του νέου Παγκόσμιου Συστήματος και να εγκαθιδρύσει δια πυρός και σιδήρου μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση, δηλαδή μια αυταρχική Παγκόσμια Δικτατορία. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, με ναυαρχίδα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Νέα Τάξη μεταλλάχθηκε σε Μεγάλη Επανεκκίνηση, με σημαία τον λεγόμενο «μετανθρωπισμό», εκμεταλλευόμενη εμετικά και απάνθρωπα τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες.

Αυτή η προσπάθεια των γκλομπαλιστών (παγκοσμιοποιητών), οι οποίοι φαίνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα που διανύουμε «δίνουν τα ρέστα τους», εκτός των άλλων πολιτικο-οικονομικών σχεδίων τους, σκοπεύει να αναδείξει ως «καρδιά» του Συστήματος ένα Πανανθρώπινο Πολιτιστικό πρότυπο, μέσω του λεγόμενου Συγκρητισμού.

Ο Συγκρητισμός αναφέρεται στην μίξη διαφορετικών πολιτιστικών αξιών και προτύπων. Εφαρμοζόμενος στην πολιτική την προσδιορίζει ως «συγκρητιστική πολιτική», στην τέχνη και στον πολιτισμό λέγεται «εκλεκτικισμός», ενώ στην θρησκεία καλείται Θρησκευτικός Συγκρητισμός.

Θρησκευτικός λοιπόν Συγκρητισμός είναι ο συνδυασμός διαφορετικών πίστεων και παραδόσεων, με ανάμειξη πρακτικών διαφόρων σχολών σκέψης, με σκοπό την προσέγγιση διαφορετικών θρησκευτικών δογμάτων για την επιβολή μιας δήθεν ενότητας.

Έτσι, την τελευταία ιδίως δεκαετία, βλέπουμε μια τρομερή και αγωνιώδη προσπάθεια προσέγγισης διαφόρων θρησκευτικών δογμάτων και δοξασιών, η οποία στηρίζεται ιδιαίτερα στα θέλγητρα της εξουσίας και του χρήματος, αλλά και στην χρήση της απειλής και του φόβου.

Ουσιαστικά επιχειρείται μια ένωση όλων των θρησκειών, δήθεν επειδή όλες πιστεύουν στον ίδιο Θεό -αφού ένας είναι ο Θεός-, έτσι ώστε τελικά να καταλήξουμε σε μια Πανθρησκεία, πολτοποιώντας ουσιαστικά κάθε υπάρχουσα έννοια θεολογίας και πίστεως.

Γνωρίζοντας λοιπόν τα τεκταινόμενα σε παγκόσμιο αλλά και σε εθνικό επίπεδο, ως Έλληνας και Ορθόδοξος Χριστιανός, δηλώνω μετά παρρησίας ότι:

-Απορρίπτω κάθε σκέψη και μόνο για την πολτοποίηση της μόνης και αληθινής πίστης στο Χριστό με άλλα θρησκεύματα.

-Δεν αποδέχομαι την σύνθλιψη της Ορθοδοξίας σε ένα δήθεν ενωτικό Χριστιανικό σχήμα, με τη μέθοδο του «φτηνού παζαριού» αποδοχής αμοιβαίων υποχωρήσεων σε υψίστης σπουδαιότητας θεολογικά θέματα και μάλιστα υπό την πρωτοκαθεδρία, όπως φαίνεται, του Πάπα.

-Διακηρύσσω ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη σε καμία περίπτωση δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Οι οικουμενικές σύνοδοι, οι ιεροί κανόνες και τα κελεύσματα των αγίων πατέρων της Ορθοδοξίας δεν τίθενται υπό ουδεμία αμφισβήτηση.

-Επισημαίνω ότι όλες αυτές οι δήθεν ενωτικές κινήσεις εντάσσονται στην προσπάθεια εδραίωσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ή μάλλον «αταξίας», η οποία επιδιώκει την διάλυση των κρατών-εθνών, ισοπεδώνοντας τα συστατικά στοιχεία των εθνικών ταυτοτήτων, με σκοπό τη δημιουργία μιας αυταρχικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Είναι πλέον πασιφανές ότι ο μεγάλος εχθρός της παγκοσμιοποίησης είναι ο Χριστός και μαζί του ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία. Προσωπικά δηλώνω στρατιώτης του Χριστού και της Ελλάδας!

Η ορθοδοξία, οι ρίζες μας, η πολιτιστική μας παράδοση, η ταυτότητα του λαού και του έθνους μας είναι ιερά και απαράβατα και απαιτείται να τα διαφυλάξουμε απαραβίαστα!

Έχουμε χρέος να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία! Με γνώση, πίστη στο Χριστό και στις δυνατότητές μας, αλλά και πρωτίστως με αγώνα, προσωπικό και συλλογικό, στο τέλος εμείς θα νικήσουμε!

 

pronews.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΙΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ....  

 

 

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κάτω από το βίντεο αυτό, υπάρχει λινκ και με ΕΛΛΗΝΙΚΟΎΣ ΥΠΌΤΙΤΛΟΥΣ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο,ΤΙ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ....

    ``ΣAΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ: ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ και ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ – ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ και ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ την ΧΩΡΑ''
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Π@@ΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΕΡΑΡΧΗ ΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Π@@ΣΤΗΔΩΝ.
    ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ !!!!
    https://sinomosiologos.blogspot.com/2022/11/blog-post_370.html#more

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν απο αρκετα χρονια (δεκαετια του 1990) το Πανεπιστημιο της Οξφορδης (τμημα μελετων του εγκεφαλου) ειχε κανει μια ανακοινωση στον τυπο σχετικα με αυτο που λεγεται πολιτικη-κομματικη-θρησκευτικη κατηγοριοποιηση των πολιτων. Θυμαμαι οτι υπεστηριζαν οι επιστημονες οτι η κατηγοριοποιηση των πολιτικων αλλα και των θρησκευτικων αποψεων δεν ειναι μονο θεμα ιδεολογιας, συμφεροντων η κοσμοαντιληψης αλλα ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ του εγκεφαλου.Αν ειναι ετσι, που πιθανοτατα ειναι, τοτε ισως το ευρυτερο ιδεολογικο-θρησκευτικο παιγνιο να μη ειναι τιποτα αλλο παρα το αποτελεσμα ενος ανωθεν γεννετικου σχεδιασμου και ετσι να εξηγουνται οι τοσο θεμελιωδεις διαφορες αντιληψεων μεταξυ των ανθρωπων. Ενω για παραδειγμα σε πολλους απο εμας φανταζει απιστευτα παρανοικο και εξω απο καθε παραδοχη να ζευγαρωνουν-φυσικα και ιδιως νομικα ομοφυλοφιλοι και μαλιστα να υιοθετουν παιδια(μια τρελα), σε αλλους η παρανοια αυτη φανταζει κανονικοτητα.Λεω λοιπον οτι δεν μπορει αυτη η τεραστια διασταση αποψεων να ειναι μονο αποτελεσμα ιδεολογικων η θρησκευτικων ας πουμε πεποιθησεων και αντιληψεων. Μαλλον ειναι και βιολογικο το χασμα και ισως να ειναι πραγματι μια ανωθεν γενετικα κατασκευασμενη διαφορα δυναμικου που κινει την πολιτικη εξελιξη και την ιστορια κατ επεκταση ενω ειναι ο κυριος υπαιτιος για τις τοσες πολιτικες διαμαχες προστριβες και εντασεις. Ακομα και η λογικη, ο διαλογος και η ιδια η αυτηκοος η η αυτοπτης σε ολους αληθεια των αισθητηριων οργανων δεν μπορει να ανατρεψει αυτην την πιθανοτατα ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ροπη του ανθρωπου προς κατι που μοιαζει ως ΕΓΧΑΡΑΚΤΗ ψυχικη μονοδρομικη πεποιθηση!!!!!Υπο την εννοια αυτη η διαφαινομενη θρησκευτικη πολτοποιηση μοιαζει να ειναι και μια ακομα βολη, προκληση και υβρις προς την υπαρχουσα φυσικη ταξη των πραγματων και την εναλλακτικοτητα. Το ιδιο βεβαια απαραλλαχτα υβριστικο αφηγημα πρεσβευουν οι Νεοταξιτες και για τις ιδεολογικες και οχι μονο διαφοροποιησεις αφου φαινεται οτι ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τιποτα εξω απ αυτους. ΟΝΕ WORLD δεν λενε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι θεμα αντιληψης που εχει ο καθενας πιστευω. Ακομα και μεσα στην ιδια θρησκεια αλλιως διαβαζει και κατανοει ο ενας και αλλιως ο αλλος.

      Διαγραφή
  4. ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥ@ΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ
    ΤΕΕΕΕΛΟΣ
    Αυτό το δίποδο ανθρωποειδές, που αυτοαποκαλείται #Ζανετ , δηλώνει ξεδιάντροπα ότι δεν έχει πρόβλημα μπαμπάδες να υιοθετούν παιδιά & να τα βιάζουν, γιατί είναι λέει στη δικαιοδοσία τους! Μήπως να τον μαζέψει κανένας εισαγγελέας να τελειώνουμε; Η κοινότητα #ΛΟΑΤΚΙ τι λέει για αυτό;

    https://twitter.com/dstefanos/status/1596955055122714628?cxt=HHwWiMDU7auKw6ksAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΧΩ ΕΔΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ.
      ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
      ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΟΞΥΜΩΡΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
      ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΗΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ.
      ΑΥΤΗ Η Π@@ΣΤΑΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ;
      ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ``ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ'' .... ΧΑΧΑΧΑ...
      ΔΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΝΩΡΙΜΟ.
      [ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΛΙΓΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ]
      https://sinomosiologos.blogspot.com/2022/11/blog-post_994.html#more

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Έλα, δεν το ΠΙΣΤΕΎΩ.
      Τι ζούμε Θεέ μου;;;;

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
  5. Η νέα χριστουγεννιάτικη σειρά της Disney δείχνει παιδιά να κρατούν ταμπέλες "We Love You Satan" (Βίντεο)

    https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/new-disney-christmas-series-shows-children-holding-signs-love-satan-video/
    ===========

    Η Disney για να βοηθήσει τους υπαλλήλους, τα παιδιά τους να αποκτήσουν διαδικασίες «επιβεβαίωσης φύλου»

    https://mynbc15.com/news/nation-world/disney-plans-to-help-its-employees-their-children-obtain-gender-affirming-procedures-reimagine-tomorrow-trans-transgender-lgbtq-gay
    ============

    Το "Little Demon" της Disney εξομαλύνει τον σατανισμό και την παιδοφιλία για τις μάζες

    https://www.youtube.com/watch?v=F1D1MWG-ZO0&t=268s
    =======
    «Δεν κρύβουν πια την ατζέντα τους»
    https://www.wnd.com/2022/11/watch-kids-carry-disneys-holiday-message-love-satan/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή