«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Σκουλήκια και έντομα, στο πιάτο του Κούλη! ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !

Σχόλιο Διόδοτου: Δεν βλέπω κάτι το περίεργο.. Οι σαύρες τρελλαίνονται για σκουλήκια κι έντομα. Τέτοιες σαύρες που είναι λοιπόν ο Μητσοτάκης κι ο γκουρού του, Κλάους Σβαμπ, ας τα φάνε και να μάς αφήσουν ήσυχους. Και κάτω τα χέρια από τα αγροκτήματά μας και τις κτηνοτροφικές/πτηνοτροφικές μονάδες μας! Δείτε ΕΔΩ χάλια, στην Ολλανδία, τα οποία έχει ξεκινήσει κι ο Κούλης.. Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο της ανάρτησης, με τον δημοσιογράφο κ. Χρόνη Προσαλέντη, είναι συγκλονιστικό.


 

H Κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτελεί την Ατζέντα της Νέας Ταξης..Φτιάχνουν ένα κόσμο διαφορετικό, μειωμένο σε πληθυσμό με έλεγχο ακόμη και στο είδος τροφής.. Παρουσιάζουν ότι δηθεν υπάρχει πρόβλημα με το κλίμα και ότι τα ζωα αποβάλουν μεθάνιο που προκαλεί πρόβλημα..

Eτσι χρηματοδοτούν προγράμματα για να αλλάξει την τροφή του ο Έλληνας και να αρχίσει να τρώει έντομα και σκουλήκια..


Ξεκίνησε να τα πασάρει από την ελεγχόμενη Τηλεόραση και με χρηματοδότηση του προγράμματος HelEntoFood από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας..

Η Φιλοσοφία που βάζει την Ιδεοληψία πάνω από την πραγματικότητα. Ετσι προσπαθεί να κανει θύματα αυτής της Ιδεοληπτικής παρουσίασης από την Τηλεόραση αρχικά.


Παρουσιάζονται ως ΣΩΤΗΡΕΣ που θα σώσουν τον πλανήτη ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να κατσικωθούν πάνω μας για να υποτάξουν πλήρως σε ότι παρανοϊκό εφαρμόζουν βάσει της ατζέντας τους.

Η Αυστραλία ξήλωσε το Υπουργείο Κλιματικής αλλαγής και τις πράσινες Επιτροπές..Κατάλαβαν τι παίζει.

Στην Ελλάδα περνούν αυτήν την ατζέντα για να αλλάξουν την Μεσογειακή διατροφή μας και να την αντικαταστήσουν με σκουλήκια, αράχνες και άλλα έντομα.

Μετά την παρουσίαση της ομάδας στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης που μας έδειξε τα «γευστικά» μπισκότα από σκουλήκια αρχίζουν και φτιάχνονται ΦΑΡΜΕΣ που παρουσιάζουν τα σκουλήκια ως την τροφή του Μέλλοντος..

Στην τελευταία έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ είχαν και περίπτερο …Δείτε πως η ΕΤ 3 παρουσίασε το θέμα με την Φάρμα στην Έδεσσα και το Video από τη έκθεση στη Θεσσαλονίκη…


Σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το συγκεκριμένο είδος σκουληκιού είναι φαγώσιμο ενώ αναμένεται να δώσει πράσινο ΦΩΣ σε ακόμη 11 έντομα!!!

Ο τελικός στόχος είναι να μας ταΐζουν τεχνητό κρέας ,τεχνητό ψάρι, σκουλήκια κι᾿έντομα  ..Τι θα έχουν μέσα τα τεχνητά αυτά «φαγώσιμα» νομίζω φαντάζεστε..

Eτοιμάζονται όλες οι Μαριονέτες - Κυβερνήσεις να το επιβάλλουν ως Υποχρεωτικό !! Γι αυτό κτυπάνε την Κτηνοτροφία με αυξήσεις στις Ζωοτροφές μέχρι που θα την απαγορεύσουν με πρόσχημα την Κλιματική αλλαγή..Χρειάζεται αντίσταση για να επανέλθει η Κανονικότητα .Δεν δεχόμαστε τις εντολές που εκτελεί ο ΚΟΥΛΗΣ ..

Δεν δεχόμαστε τη ΖΩΗ που επιλέγουν τα Παρανοϊκά Ναζίδια για εμας..Την ΖΩΗ μας την επιλέγουμε εμεις και η Ζωή αυτή θα επανέλθει όταν ο Λαός θα σας κυνηγήσει με τις πέτρες.

 

 

Ἀπό : amazonios.net

Εὐχαριστοῦμε τήν Ἀγγελική -Ἀχαρναί (ἐδῶ)

Σημ. Οἱ φωτό καί οἱ παραπομπές,δικές μας.

Διαβάζουμε κάποια ἀπό τά σχετικά θέματά μας  : 
Ἡ Πελασγική




18 σχόλια:

  1. Ἀγαπητέ Κώστα εὐχαριστῶ πολύ γιά τήν ἀναδημοσίευσιν τοῦ θέματος. Ἑννοεῖται πώς τό ἄρθρο δέν τό γράφω ἐγώ,τήν παρουσίαση ἐκανα μέ κάποιες προσθῆκες ( φωτό- λεζάντες) καί παραπομπές σέ παλαιότερα συναφῆ θέματα τοῦ ἱστολογίου μου.

    Καί πολύ ἐπιτυχές τό σχόλιο στήν ἀρχή !
    «Δεν βλέπω κάτι το περίεργο.. Οι σαύρες τρελλαίνονται για σκουλήκια κι έντομα. Τέτοιες σαύρες που είναι λοιπόν ο Μητσοτάκης κι ο γκουρού του, Κλάους Σβαμπ, ας τα φάνε και να μάς αφήσουν ήσυχους..»

    Καλόοο ! ! !

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα
      όχι απλά σαύρες, αλλά σιχαμένες χαζαρόσαυρες με τους προγόνους τους να προέρχονται από εγκλεισμένες περιοχές κάτω απ' τη γη, με δρακονιανό dna που βασίζεται στο πυρίτιο χαχαχαχαχαχαχα

      Καλό βράδυ αγαπητή μας Πελασγική!!!

      Διαγραφή
  2. ΤΡΏΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΕΝΤΟΜΑ
    ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΩΡΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ 'Μ !
      ΣΤΙΣ ΥΠΌΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΣΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΆ ΠΑΙΔΆΚΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑ ΣΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ.. ΕΔΩ:
      https://youtu.be/8-hMKHdIx6E

      Διαγραφή
  3. KAΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟΥ 158 ``ARRESTED @ EXECUTED'' ΣΤΟ GITMO, NA MHN ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΕΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ Χ@ΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαρη κουλααααα καλη ορεξη.....σιχτιρ παλιομαλακα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγγραφα στην εταιρεία Veggie Meat του Bill Gates : επιβλαβή βακτήρια, μούχλα και μόλυνση στα προϊόντα της.

    https://www.aetos-apokalypsis.com/2022/11/veggie-meat-bill-gates.html

    ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ???????????

    https://www.sklavenitis.gr/katepsygmena/katepsygmena-anapliromata-kreatos/katepsygmena-anapliromata-kreatos/beyond-meat-burgers-futika-226gr-246474/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν (σύμφωνα με τα σχέδιά τους) δεν θα βρίσκουμε κρέας ούτε για δείγμα, τι θα κάνουμε ; Να δείτε που στο τέλος θα γίνουμε όλοι Vegan !!!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί.. Δεν θα μπορούμε εμείς να εκτρέφουμε; Και θα τούς φοβηθούμε που θα μάς το απαγορέψουν..;

      Διαγραφή
    2. Ειρωνικό ήταν το σχόλιό μου. Μάλλον δεν το έγραψα κατάλληλα.

      Πάντως και οι αγελαδίτσες και τα προβατάκια και τα γουρουνάκια, σανό, χορταράκι και φρουτάκια τρώνε. Άρα Vegan είμαστε χαχαχα.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  7. Αναζήτηση στο google:

    - "karmic retribution"
    - “revelation of the method”

    https://nitter.moomoo.me/Morpheusresist/status/1596985840286470146

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς θα τρώτε τα σκουλίκια και εμείς θα τρώμε τους αστακούς

    https://nitter.moomoo.me/MacGregorMT/status/1598453649541582848

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε κάποιες παλιές δρακουλιάρικες ταινίες υπήρχε συνήθως ένας δούλος-βοηθός του βρικόλακα. Τον είχε για να του κάνει τις βρομοδουλειές την ημέρα που κρυβόταν από τον ήλιο και για να τον διευκολύνει στην ανεύρεση νέων θυμάτων. Αυτό το ζωντανό ανθρωποειδές τρεφόταν με αράχνες, σκουλήκια και άλλα «ευγενή» εδέσματα. Όλοι αυτοί που ορέγονται και διαφημίζουν τέτοια διατροφή, ανήκουν σίγουρα στη συνομοταξία των υπανθρώπων ανδραπόδων που υπηρετούν τους βρικόλακες, στην κυριολεξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θυμοσαστε, επι Τσιριζα, μια μεγαλη καμπανια του ιδρυματος Νιαρχου οτι θα ερχοταν η Σπιριτ Κουκιν/ να μας δειξη την νεα μαγειρικην/ Η ημερα ηλθε αλλα αυτη δεν φανηκε. Ουτε εδοθη καμια εξηγηση για την απουσια της.

    Και τωρα δυο λογακια για την κυρια αυτη. Συζυγος του Μπιλ Γκεητς και το Σπιριτ Κουκιν ειναι η μαγειρικη μελων του ανθρωπινου σωματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκθεση: Η Κλίντον συνδέεται με σατανικά τελετουργικά που αφορούν παιδιά απαγωγής και τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς

    https://nymag.com/intelligencer/2016/11/spirit-cooking-explained-satanic-ritual-or-fun-dinner.html
    ============
    Email; Η Hillary Cleared, αλλά η καλλιτέχνης Marina Abramović αποκάλεσε σατανιστή
    https://glasstire.com/2016/11/07/emails-hillary-cleared-but-artist-marina-abramovic-called-a-satanist/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι μόνο στο πιάτο της χαραμοφάϊσσας της κούλας μα και στον πάτο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή