«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Μυστήριο Εξωφύλλου του The Economist: The World ahead2023 - Οι Rothschild Έδειξαν Πώς Θα Είναι Ο Κόσμος Του Χρόνου;

 

Ο Economist κυκλοφόρησε το διάσημο 

εξώφυλλό του για την επόμενη χρονιά, The World ahead2023, που απεικονίζει τους ανθρώπους που θα διαμορφώσουν τον κόσμο το 2023. Η έκδοση ανήκει στην οικογένεια Rothschild, τους κύριους τραπεζίτες του βρετανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Στο τέλος κάθε έτους, εκδίδουν ένα κρυπτογραφημένο σενάριο για την επόμενη χρονιά, υποδεικνύοντας τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών.

Οι αναλυτές σημειώνουν ότι τα στελέχη που απεικονίζονται στο εξώφυλλο του περιοδικού θα καθορίσουν την πολιτική το 2023.


Σε μαύρο φόντο απεικονίζονται τα ακόλουθα:

 

Ο Κινέζος ηγέτης Xi Jinping,

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν,

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν,

O πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky

Η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι,

Η Πρόεδρος της Ταϊβάν Τσάι Ινγκ-γουέν

 

Τα πορτρέτα των πολιτικών έχουν διαφορετικές κλίμακες στη μασονική παράδοση, γεγονός που αντανακλά το διαφορετικό βάρος τους στην παγκόσμια πολιτική.

Τα πορτρέτα του Σι και του Πούτιν είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος, ο Μπάιντεν, λόγω υφιστάμενων ή πιθανών παθήσεων που σχετίζονται με την ηλικία, είναι ελαφρώς μικρότερος, ακολουθούμενος από την ηγέτη της Ταϊβάν, τον Ζελένσκι και την Μελόνι, που εκφράζει την εξάρτησή τους από τα τρία κέντρα εξουσίας. Ηνωμένες Πολιτείες, Κίνα και Ρωσία.

Είναι σημαντικό ότι ο Πούτιν τοποθετείται στο κέντρο και οι άλλοι ηγέτες βρίσκονται σε κύκλο γύρω του.

Σημαίνει αυτό ότι η Ρωσία παραμένει στο επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής και θα συνεχίσει να διαδραματίζει αποφασιστικό ρόλο στις παγκόσμιες διαδικασίες;

Σημαντικό ρόλο παίζει το πού κοιτάζουν οι πολιτικοί.

Οι απόψεις του Πούτιν και του Σι Τζινπίνγκ κατευθύνονται προς την ίδια κατεύθυνση, πράγμα που σημαίνει ότι οι ηγέτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Κίνας είναι σύμμαχοι και σκέφτονται προς την ίδια κατεύθυνση. Κατά συνέπεια, ο Μπάιντεν και ο Ζελένσκι κοιτάζουν προς την αντίθετη κατεύθυνση – βρίσκονται στην άλλη πλευρά της ρωσο-κινεζικής πλευράς.

Είναι σημαντικό ότι η ηγέτης της Ταϊβάν κοιτάζει προς την ίδια κατεύθυνση με τον Σι – αυτό είναι μια σαφής υπόδειξη ότι η Κίνα και η Ταϊβάν θα επιδιώξουν να ενωθούν σαν δύο ετεροθαλή αδέρφια, στο κινεζικό «tongbao».

Αλλά το άμεσο βλέμμα της Μελόνι υποδηλώνει ότι παίρνει μια ανεξάρτητη θέση της ευρωπαϊκής δεξιάς, αλλά τα χέρια που είναι στραμμένα προς το βλέμμα του Μπάιντεν, παρεμπιπτόντως, καθολικού στη θρησκεία, δείχνουν ότι είναι στο πλευρό των Ηνωμένων Πολιτειών. Πράγματι, η Μελόνι είναι κοντά στους Ρεπουμπλικάνους και μάλιστα ταξίδεψε στις ΗΠΑ πριν από τις εκλογές.

Τέλος, τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερμηνεία των εξωφύλλων του Economist.

Αυτή τη φορά είναι πολύ λακωνικό: μαύρο φόντο με κόκκινα παράθυρα και ασπρόμαυρα πορτρέτα.

Το μαύρο προσωποποιεί τον εθνικισμό (εξ ου και οι ονομασίες "μαύρη διεθνής", "μαύρη εκατό") - αυτό σημαίνει ότι στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης, κάθε χώρα επιδιώκει να προστατεύσει τα εθνικά της συμφέροντα πρώτα από όλα και η παγκοσμιοποίηση καταρρέει.

Το κόκκινο είναι το χρώμα της κομμουνιστικής Κίνας και του θυρεού της οικογένειας Rothschild, το όνομα του οποίου μεταφράζεται ως «κόκκινη ασπίδα».

Αυτό σημαίνει ότι σε όλες τις χώρες που αναγράφονται στο εξώφυλλο (Κίνα, Ταϊβάν, ΗΠΑ, Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία), η τραπεζική δυναστεία έχει τα δικά της συμφέροντα.

Τα ασπρόμαυρα πορτρέτα είναι επίσης σημάδι του εθνικού προσανατολισμού των ηγετών.

 

Τέλος, ας δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες που απεικονίζονται στα κόκκινα παράθυρα πίσω από τα πορτρέτα.

 

Δίπλα στον Xi, ένας διαστημικός σταθμός φαίνεται να πετά γύρω από τη Γη.

Η Ταϊβάν είναι η επιτομή των πινακίδων υψηλής τεχνολογίας - ένα ρομποτικό χέρι και ένα drone.

Ο Μπάιντεν απεικονίζεται μπροστά από αιολικούς πύργους και ένα τάνκερ LNG.

Ο Ζελένσκι, με φόντο ένα χημικό στοιχείο, σκέφτεται ξεκάθαρα τα ναρκωτικά και τα συστήματα αεράμυνας.

Η φιγούρα της Μελώνη στέκεται είτε σε βακτήρια είτε σε χάπια, αλλά και τα δύο εκφράζουν την αρνητική της στάση απέναντι στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Και μόνο ο Πούτιν δεν έχει σύμβολα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πούτιν εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο για τη Δύση.

 

pravda

enaasteri.blogspot.com


11 σχόλια:

 1. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟ ΑΛΟΗΓΚΟΡ
  ΡΌΤΣΙΛΝΤ.
  ΈΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαράς Ευαγγέλια, Ευχής Έργον, Θαύμα-Θαυμάτων:

   Αναντίρρητα, Αποδεδειγμένα πλέον, Υπάρχει Θεός που βλέπει και δεν ευλογεί, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, Το Άδικο· κι Αν κάποτε αργεί, τελικά πάντα Τιμωρεί.
   Κι Απόδειξη Το Γεγονός Ότι στον Θίασο Του The World ahead2023 δεν συμμετέχει ούτε καν σαν guest star, κομπάρσος ή έστω φιλική συμμετοχή
   Ο Μέγας Διδάσκαλος, Γκουρού, Προφήτης K.S., που, κατά ανεπιβεβαίωτες πλην αξιόπιστες πληροφορίες, μετά Την Συντριβή Του από Την Παγκόσμια Λαϊκή Πάλη —Με Αιχμή Του Δόρατός Της Τις Αντιδυνάμεις και Υπέρμαχους Στρατηγούς Τα Άνωθέν Μας Αδέλφια—
   Πανικόβλητος, Περιδεής, Άπελπις, Αξιοθρήνητος Υποκλίθηκε επί σκηνής, ψέλλισε ''Ενδεχόμενα Mea Culpa, Ουδείς Αναμάρτητος, Εγώ για Το δικό Σας Το Καλό Πρότεινα...'' και με ένα Μεγαλόπρεπο ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ Απεχώρησε με Ψηλά Το Κεφάλι, Ρήγας Πικρός που επολέμησε για Άπαρτο Βασίλειο, Προφήτης Παράφρονας που στο θολωμένο Του μυαλό "ό, τι να' ναι" χίλια καρναβάλια πάνε και ξαναγυρνούν· και σ' αυτό το πηγενέλα Βασίλισσα είναι
   η Τρέλα, Προδομένος Οδηγητής που, στην τραγική απάτη Του δοσμένος, πίστεψε πως κάπου πέρα Η Δόξα Της ΕΛΙΤ καρτερεί.

   Κι έκτοτε σπασμένο καράβι που το κύμα ξέβρασε σ' αφιλόξενη, ερημική, άγονη ξέρα, παρέα με τον θλιβερό Του Σάντσο, τρέφονται με ακρίδες, έντομα, σκουλίκια και κάνουν τον σταυρό τους με τα τέσσερα, χέρια και πόδια, που δεν καταλήξανε με Πορτοκαλί Στολή και ''Νουμεράκι'' στο Διαβολικό Νησί, ένθα New Look Λερναία Ύδρα, και δικαίως, Η Ανθρωποβόρα Καταπακτή.

   Δεν Τους λυπόμαστε, Ας πρόσεχαν.

   Διαγραφή
 2. Let's Go to the Movies: Εβδομάδα 28 Νοεμβρίου 2022: Πρέπει να μιλήσουμε για τον κ. Global – Μέρος 3

  https://home.solari.com/lets-go-to-the-movies-week-of-november-28-2022-we-need-to-talk-about-mr-global-part-3/

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι δεν θέλει να γνωρίζουμε ο Fauci; Θα μάθουμε σύντομα.

  Ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ότι ο Δρ. Άντονι Φάουτσι και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι πρέπει να καταθέσουν ενόρκως για το εάν συνεννοήθηκαν με την Big Tech για να λογοκρίνουν ορισμένους χρήστες και απόψεις.

  Καλείται ο Φάουτσι και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε δικαστήριο να καταθέσουν ΕΝΟΡΚΩΣ για το εάν συνεννοήθηκαν με την Big Tech για να λογοκρίνουν όσους έχουν αντίθετη άποψη.
  Κατηγορούνται για καταστολή της ελευθερίας του λόγου...
  Κατηγορούνται οτι έχουν συνεννοηθεί ή εξανάγκασαν εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να καταστείλουν λογαριασμούς και απόψεις, χαρακτηρίζοντας το περιεχόμενο ως.. "παραπληροφόρηση".
  Άντε και στα δικά μας... 😉

  https://childrenshealthdefense.org/defender/anthony-fauci-big-tech-collusion-cola/?fbclid=IwAR0TEenGDlzrPeT7ptDknBw0ZxDg_lAxI6vF_AkdtdC351nViUjajahQJKo

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ιατρός Dr. Roger Hodkinson τα είπε όλα σε 2 λεπτά!
  " Συνάδελφοι γιατροί και χειρουργοί παγκοσμίως ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ! Είστε συνεργοί και συνωμότες με τις κυβερνήσεις σε ΣΤΥΓΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ."

  https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/11/dr-roger-hodkinson-2.html

  ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι: Οι πολιτικοί είναι μέρος του σχεδίου είναι οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι.

  https://www.bitchute.com/video/x7c8hH2A6pn1/

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Νομίζω πώς όλα αυτά τά πρόσωπα ήταν πρωταγωνιστές τού '21 - '22 ... κάτι νέο δέν μάς δείχνουν ,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα στο Σοφάκι μας!!!!!

   Συμφωνώ, όμως πάντα αυτή η σειρά εξωφύλλων τους, έστω και με υποσυνείδητο τρόπο, θέλει να μάς ενημερώσει για μία κατεύθυνση στην οποία θέλουν να πάνε το πράγμα.

   Διαγραφή
 7. μα γιατι λειπει ο κουλης απ το εξωφυλλο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τέτοιες σκηνές εκτυλίσσονται καθημερινά πλέον στην Κίνα της απόλυτης κορωνοχούντας

  https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/vasta-kina-mesa-sto-drimy-psychos-anag/

  ΑπάντησηΔιαγραφή