«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Το τέλος της αρχής και η αρχή του τέλους

By Batiushka - Τhe Saker


 

Εισαγωγή: Πόσο ακόμα;

Πολλοί αναρωτιούνται πόσο ακόμα θα διαρκέσει ο πόλεμος των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας; Κάποιοι λένε ότι μόνο δύο ή τρεις μήνες ακόμα, άλλοι πολύ περισσότερο, ακόμα και πέντε χρόνια και περισσότερο. Για τους δικούς μου λόγους λέω άλλους δεκαοκτώ μήνες, μέχρι τις 5 Μαΐου 2024. Ό,τι κι αν πιστεύετε, όλα εξαρτώνται από το πόσο θέλει να κλιμακώσει τον πόλεμό της η αμερικανική νεοσυντηρητική/νεοφιλελεύθερη ελίτ μέσω των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ, ιδίως του Ηνωμένου Βασιλείου, της σέχτας Ζελένσκι και των μισθωμένων δολοφόνων τους (των λεγόμενων μισθοφόρων - γιατί λίγοι εθνικιστές του Κιέβου έχουν μείνει τώρα για να πολεμήσουν). Και το κάνουν, γι' αυτό και δεν τελείωσαν όλα τον περασμένο Μάρτιο, ενώ θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει. Με άλλα λόγια, πόσο θέλει η αμερικανική ελίτ να υποφέρουν οι υποτελείς λαοί της, στη Βόρεια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και την Ουκρανία;

Φαίνεται ότι η αμερικανική ελίτ θέλει να υποφέρουν μέχρι να πεθάνουν όλοι. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί, γιατί το σκουλήκι θα γυρίσει, πολύ, πολύ πριν από αυτό. Πράγματι, στη σημερινή Ουκρανία με τους περιορισμούς στην ενέργεια και το νερό, κάποια σκουλήκια έχουν ήδη γυρίσει. Και ακόμη και κάποιοι ψυχροί και πεινασμένοι άνθρωποι στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική γυρίζουν επίσης. Αυτό που θέλει η ελίτ και αυτό που θα ανεχτεί ο λαός, ειδικά στην Ουκρανία, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όλα θα μπορούσαν να τελειώσουν αύριο, αν η ελίτ το ήθελε. Πολύ πιθανότερο είναι ότι αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο, γιατί ο πόλεμος δεν είναι μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, αλλά μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Η Ουκρανία είναι απλώς το πεδίο της μάχης. Όχι, επαναλαμβάνω, περιμένετε υπομονετικά μέχρι τον Μάιο του 2024.


Χίλια χρόνια κόλασης

Αυτό που δεν συνέβη ποτέ μεταξύ 1857 και 1945 συνέβη: Πόλεμος μεταξύ της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και της Μεγάλης Βρετανίας. (Συνέβη στη Σεβαστούπολη το 1856- και η Ρωσία δεν έχει ακόμη δώσει στο βρετανικό κατεστημένο μια ματωμένη μύτη γι' αυτό). Αυτό που δεν συνέβη ποτέ μεταξύ 1945 και 1991 συνέβη: Πόλεμος μεταξύ της ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ. Πράγματι, η Ρωσική Αυτοκρατορία/ΣΣΔ ονομάζεται πλέον Ρωσική Ομοσπονδία και η Μεγάλη Βρετανία/ΗΠΑ ονομάζεται πλέον "ΝΑΤΟ" (στην πραγματικότητα, κυρίως συμμορίες διεθνών μισθοφόρων) και το πεδίο της μάχης είναι τα νοτιοδυτικά σύνορα της παλιάς Ρωσικής Αυτοκρατορίας/Σοβιετικής Ένωσης, που ονομάζεται πλέον Ουκρανία. Και το κίνητρο δεν είναι η διαμάχη μεταξύ του αγγλοσαξονικού καπιταλισμού και της μοναρχίας/κομμουνισμού, αλλά η διαμάχη μεταξύ της παγκόσμιας τυραννίας των ολιγαρχών και της ελευθερίας και της κυριαρχίας των λαών του κόσμου. Είναι η διαμάχη μεταξύ των λίγων και των πολλών.

Ο δυτικός κόσμος, και σήμερα αυτό σημαίνει απλώς τις ΗΠΑ, που κρύβεται πίσω από τη λέξη "Παγκοσμιοποίηση", ενώ στην πραγματικότητα σημαίνει αμερικανοποίηση, και λέξεις όπως "Δύση", "ΝΑΤΟ", "πολιτισμένος κόσμος", "διεθνής κοινότητα", "τάξη βασισμένη σε κανόνες", γνωρίζει μόνο ένα σύστημα: Φεουδαρχία. Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά το σύστημα πυραμίδας των εγκληματιών εκβιαστών. Όπως έχει γράψει με τόση ακρίβεια ο Michael Hudson:

"Το ανάλογο της Μεσαιωνικής Ευρώπης με τον Νέο Ψυχρό Πόλεμο της Αμερικής εναντίον της Κίνας και της Ρωσίας ήταν το Μεγάλο Σχίσμα το 1054. Απαιτώντας μονοπολικό έλεγχο της Χριστιανοσύνης, ο Λέων Θ' αφορίζει την Ορθόδοξη Εκκλησία με κέντρο την Κωνσταντινούπολη και ολόκληρο τον χριστιανικό πληθυσμό που ανήκε σε αυτήν. Μια μοναδική επισκοπή, η Ρώμη, αποκόπηκε από ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο της εποχής, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων Πατριαρχείων της Αλεξάνδρειας, της Αντιόχειας, της Κωνσταντινούπολης και της Ιερουσαλήμ.

Η απόσχιση αυτή δημιούργησε ένα πολιτικό πρόβλημα για τη ρωμαϊκή διπλωματία: Πώς να κρατήσει όλα τα δυτικοευρωπαϊκά βασίλεια υπό τον έλεγχό της και να διεκδικήσει το δικαίωμα οικονομικής επιχορήγησης από αυτά. Ο στόχος αυτός απαιτούσε την υποταγή των κοσμικών βασιλιάδων στην παπική θρησκευτική εξουσία. Το 1074, ο Γρηγόριος Ζ', ο Χίλντεμπραντ, ανακοίνωσε 27 παπικά διατάγματα που περιέγραφαν τη διοικητική στρατηγική της Ρώμης για να κλειδώσει την εξουσία της στην Ευρώπη.

Αυτές οι παπικές απαιτήσεις είναι εντυπωσιακά παράλληλες με τη σημερινή αμερικανική διπλωματία. Και στις δύο περιπτώσεις τα στρατιωτικά και κοσμικά συμφέροντα απαιτούν μια υποβάθμιση με τη μορφή ενός ιδεολογικού σταυροφορικού πνεύματος για να εδραιωθεί το αίσθημα αλληλεγγύης που απαιτεί κάθε σύστημα αυτοκρατορικής κυριαρχίας. Η λογική είναι διαχρονική και οικουμενική".

http://thesaker.is/germanys-position-in-americas-new-world-order/

Σήμερα ο Πάπας Τζο είναι στην εξουσία, ή μάλλον το προσωπικό συμφέρον αυτών που στέκονται πίσω από τον θρόνο του είναι στην εξουσία. Αλλά αυτή η εξουσία καταστρέφεται στρατιωτικά (το ΝΑΤΟ θα μείνει άοπλο με τον σημερινό ρυθμό φθοράς), οικονομικά (ποιος θα θέλει τα άχρηστα δολάρια ενός χρεοκοπημένου και διχασμένου κράτους;) και πολιτικά (ποιος θέλει να είναι μέρος μιας μικροσκοπικής και ηθικά απαξιωμένης μειοψηφίας;).

Μετά τη νίκη

Όταν, με την πάροδο του χρόνου, η Ρωσία θα έχει κερδίσει αυτό που στην πραγματικότητα είναι απλώς η τελευταία φάση του χιλιόχρονου αγώνα μας, τότε όλα θα αλλάξουν. Τότε ολόκληρος ο κόσμος θα απελευθερωθεί βήμα προς βήμα από τον αμερικανικό ζουρλομανδύα και επιτέλους θα πριονίσει τα κάγκελα, θα κατεβάσει τα σεντόνια και θα εγκαταλείψει το φρενοκομείο της Ουάσιγκτον.

Πρώτα απ' όλα, υπάρχει η πέμπτη και η έκτη φάλαγγα της ίδιας της Ρωσίας. Τους υπολογίζουμε στο 5% του πληθυσμού - αυτό ήταν το ποσοστό εκείνων που υποστήριξαν τον προδότη της CIA Ναβάλνι. (Το γεγονός ότι η CIA προσπάθησε στη συνέχεια να δηλητηριάσει τον Ναβάλνι, επιρρίπτοντάς το στη Ρωσία αλά MI5, είναι σχεδόν απόδειξη ότι ο δράστης ήταν η CIA. Δολοφονία είναι αυτό που κάνει πάντα η CIA με τους πράκτορές της για τους οποίους δεν έχει πια καμία χρήση, από τους πάμπολλους λατινοαμερικάνους και ασιατικούς τενεκεδένιους δικτάτορες μέχρι τον Σαντάμ Χουσεΐν και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν). Είτε η πέμπτη και η έκτη φάλαγγα μπορούν να φύγουν από τη Ρωσία (κάποιοι έχουν ήδη φύγει, για τη Φινλανδία, τη Γεωργία και, κυρίως, το Ισραήλ), καθαρίζοντας έτσι τη Ρωσία από την παρουσία τους, είτε μπορούν να μετανοήσουν για την προδοσία τους. Η Μεγάλη Εκκαθάριση της Ρωσίας έχει μόλις αρχίσει, όλη η τάξη των ολιγαρχών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της "δημιουργικής τάξης" και των διεστραμμένων και εμμονικών με το χρήμα καριεριστών στην ιεραρχία της Εκκλησίας, θα πρέπει όλοι να φύγουν.

Τότε η Λατινική Αμερική μπορεί να απελευθερωθεί από τους δυσάρεστους δικτάτορες που επιβάλλει η CIA, τους διακινητές ναρκωτικών και την εξάρτηση από τις αγορές ναρκωτικών της Βόρειας Αμερικής. Η Νότια Αμερική, η Κεντρική Αμερική, η Καραϊβική και το Μεξικό μπορούν να αρχίσουν να ανακτούν τους προηγμένους πολιτισμούς τους που καταστράφηκαν από τους Ισπανούς και Πορτογάλους εκμεταλλευτές, τους "κονκισταδόρες", οι οποίοι έστειλαν τους επιζώντες να εγκαταλείψουν τα παλάτια, τους ναούς και τα χωριά τους και να ζήσουν σε απομακρυσμένα μέρη που έγιναν ζούγκλες.

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι υποτελείς των ΗΠΑ στην ασιατική περιφέρεια (οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν ποτέ να διεισδύσουν στο εσωτερικό της Ευρασίας, αφού τις έδιωξαν ακόμη και από τη χερσόνησο της Νοτιοανατολικής Ασίας, καθώς και από το Ιράν, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και σύντομα από την Ευρώπη, στην οποία διείσδυσαν μόνο μέχρι την Ουκρανία): Η Ιαπωνία μπορεί να απελευθερωθεί από τους κατακτητές της μετά από τρεις και πλέον γενιές και να ξεκινήσει το δρόμο της ανακάλυψης της πραγματικής της ταυτότητας- η κορεατική χερσόνησος μπορεί να επανενωθεί- η Ταϊβάν μπορεί επιτέλους να επανενωθεί με τη μητέρα πατρίδα- στη δυτική Ασία, το Ισραήλ αναγκάζεται να συνάψει ειρήνη με τους ιθαγενείς λαούς των οποίων τα εδάφη έκλεψε και μετονόμασε σε Παλαιστίνη.

Τότε οι υποτελείς των ΗΠΑ στη βορειοδυτική Ευρασία μπορούν να γυρίσουν την πλάτη τους στον κρύο και άδειο γκρίζο Ωκεανό, με τα σύννεφα, τον άνεμο και τη βροχή του, και να κοιτάξουν εκεί που ήδη κοιτάζουν οι πρωτεύουσές τους, το Ρέικιαβικ, το Δουβλίνο, το Λονδίνο - ανατολικά - προς την ανατολή, προς την πατρίδα, προς τις ρίζες τους στην Ευρασία, την καρδιά των κυρίαρχων εθνών. Τα τυραννικά και παρασιτικά κατασκευάσματα της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου, που επιβλήθηκαν από μισητές και ξένες ελίτ του κατεστημένου, μπορούν να πέσουν στο παρελθόν, αχρείαστα και μη αγαπημένα. Ακριβώς όπως η Ουκρανία, έτσι και τα κράτη της Βαλτικής θα διαλυθούν μετά την απελευθέρωσή τους από τα φασιστικά καθεστώτα τους.

Η Αφρο-Ευρασία είναι τα επτά όγδοα της ανθρωπότητας, με βιομηχανική και οικονομική ηγεσία από την Κίνα και την Ινδία, ιδεολογικά και στρατιωτικά από τη Ρωσία, μαζί με το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους της Αφρικής, μόλις δημιουργηθούν οι υποδομές της.

Η Ωκεανία, που ίσως μετονομαστεί σε Πολυνησία, τα Πολλά Νησιά, με το κεντρικό νησί της να εξακολουθεί να ονομάζεται με το ξένο λατινικό όνομα "Αυστραλία", αλλά να μετονομαστεί ίσως  "Το Μεγάλο Νησί", μπορεί να ξαναβρεί την αρχική της ταυτότητα της Ανατολικής Ασίας.

Τέλος, αυτό θα αφήσει τον Καναδά και τις ΗΠΑ να διαλυθούν σε μια σειρά από Πρώτα Έθνη, στα οποία οι αρχικοί αυτόχθονες πληθυσμοί τους θα μπορούν να διαδραματίσουν έναν νέο και σημαντικό ρόλο, καθώς ο παλιός συγκεντρωτισμός θα έχει εκλείψει. Θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να μπορέσουν να ευημερήσουν ξανά, καθώς είναι πολύ επιβαρυμένοι από τα χρέη του μιλιταριστικού ιμπεριαλισμού, αλλά υπάρχει η δυνατότητα για κάποια μέτρια ανάκαμψη στο μέλλον.

Όσον αφορά τους "διεθνείς" θεσμούς, οι οποίοι ποτέ δεν ήταν καθόλου διεθνείς, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που διοικούνται από τις ΗΠΑ θα μπορούσαν πιθανώς απλά να κλείσουν. Είναι ακριβώς όπως η ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική πτέρυγά της, που ονομάζεται ΕΕ, η οποία σήμερα χρεοκοπεί από τους αυτοκτονικούς ηγέτες της, και η ευρωπαϊκή στρατιωτική πτέρυγά της, που ονομάζεται ΝΑΤΟ, η οποία σήμερα εξοντώνεται στην Ουκρανία.

Ο υποτελής των ΗΠΑ, ο λεγόμενος ΟΗΕ, θα μετονομαστεί και θα μετακινηθεί στο κέντρο του κόσμου, μακριά από την πρωτόγονη άκρη του στη Βόρεια Αμερική. Ίσως κάποιο όνομα όπως "Η Συμμαχία των Λαών" (AP) θα ήταν κατάλληλο; Ίσως λίγο έξω από το Εκατερίνμπουργκ, στα σύνορα της καρδιάς της Ευρώπης και της Ασίας; Ή ίσως σε αυτό το κέντρο του Αρχαίου Πολιτισμού, την Τεχεράνη, πιο κοντά στο κέντρο της Αφρο-Ευρασίας;

Συμπέρασμα: Η μακρά, μακρά πορεία προς την ελευθερία

Ζούμε το τέλος αυτού του παλιού δυτικοκεντρικού κόσμου και βλέπουμε τη γέννηση του νέου πολυκεντρικού κόσμου. Αυτός είναι ο κόσμος που θα υπήρχε από την αρχή, αν δεν υπήρχε η παρεκκλίνουσα χιλιόχρονη δυτική διακοπή της ιστορίας. Η Δύση θα συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την άφησε, ή μάλλον από εκεί που αναγκάστηκε να παρεκκλίνει πριν από τόσους αιώνες. Όπως έγραψε παραπάνω ο Michael Hudson: "Το ανάλογο της Μεσαιωνικής Ευρώπης με τον Νέο Ψυχρό Πόλεμο της Αμερικής εναντίον της Κίνας και της Ρωσίας ήταν το Μεγάλο Σχίσμα του 1054". Καθώς προχωρούμε προς το 2054, η Δύση θα αναγκαστεί να απελευθερωθεί από το χιλιόχρονο βάρος του παρελθόντος της.

Και άλλοι επίσης θα μάθουν να καταλαβαίνουν ότι η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, της Ρωσίας, ήταν μια επιχείρηση απελευθέρωσης μιας χώρας από την κατοχή της από τη νεοφεουδαρχική ελίτ των ΗΠΑ. Η τελευταία ανέτρεψε παράνομα τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας το 2014, ημερομηνία κατά την οποία ξεκίνησε αυτός ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος, που αναμένεται να διαρκέσει μία δεκαετία. Αλλά το ίδιο ισχύει και για όλη τη Δυτική Ευρώπη, και αυτή έχει καταληφθεί. Μόνο που έχει καταληφθεί από την ίδια τη φεουδαρχική της ελίτ τουλάχιστον από το 1054, όταν αυτή η νέα ελίτ επέβαλε μια νέα νοοτροπία και στη συνέχεια χειραγώγησε τους λαούς, αφαιρώντας τους τα δικαιώματα σε δουλοπάροικους, πληβείους και υποτελείς. Η απελευθέρωση της Ουκρανίας θα κάνει τους δυτικούς λαούς εκτός των ΗΠΑ να σκεφτούν: "Δεν είμαστε κι εμείς υποτελείς των ελίτ, χειραγωγημένοι από αυτές;". Ας είμαστε ελεύθεροι και ας είμαστε αυτοί που θα έπρεπε να είμαστε, αυτοί που πραγματικά είμαστε, πριν μας αιχμαλωτίσουν οι ελίτ. Ας πετάξουμε τις αλυσίδες της δουλοπαροικίας στις ελίτ. Ας είμαστε ελεύθεροι, όπως και πριν. Αυτό είναι το τέλος της αρχής και η αρχή του τέλους.

Επιτρέψτε μου να παραθέσω και πάλι ένα απόσπασμα. Αυτή τη φορά όχι από τον λαμπρό οικονομολόγο Μάικλ Χάντσον, αλλά από τον πρώην πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος έγραψε σήμερα αυτά τα λόγια αλήθειας:
 

"Απέναντί μας σήμερα είναι μέρος ενός κόσμου που πεθαίνει. Πρόκειται για ένα μάτσο τρελούς ναζιστές ναρκομανείς, ανθρώπους ζόμπι και εκφοβισμένους από αυτούς και μια μεγάλη αγέλη από σκυλιά που γαβγίζουν από τα δυτικά κυνοκομεία"

Μαζί τους είναι ένα ετερόκλητο κοπάδι γκρινιάρικων γουρουνιών και στενόμυαλων αστών της καταρρέουσας δυτικής αυτοκρατορίας, που το σάλιο τρέχει στα πηγούνια τους από τον εκφυλισμό. Δεν έχουν πίστη και ιδανικά, εκτός από τα αισχρά έθιμα που επινόησαν και τα πρότυπα της διπλής σκέψης που εμφύτευσαν, αρνούμενοι την ηθική που απονέμεται στους φυσιολογικούς ανθρώπους. Ως εκ τούτου, έχοντας ξεσηκωθεί εναντίον τους, έχουμε αποκτήσει μια ιερή δύναμη...

Γιατί ήμασταν σιωπηλοί για τόσο πολύ καιρό; Ήμασταν αδύναμοι, κατεστραμμένοι από τους κακούς καιρούς. Και τώρα έχουμε αποτινάξει από πάνω μας αυτόν τον συγκολλητικό ύπνο και τη θλιβερή ομίχλη των τελευταίων δεκαετιών, στην οποία μας βύθισε ο θάνατος της πρώην πατρίδας. Άλλες χώρες περίμεναν την αφύπνισή μας, βιασμένες από τους άρχοντες του σκότους, τους δουλοκτήτες και τους καταπιεστές, που ονειρεύονται το τερατώδες αποικιοκρατικό παρελθόν τους και λαχταρούν να διατηρήσουν την εξουσία τους στον κόσμο. Πολλές χώρες δεν έχουν πιστέψει τις ανοησίες τους εδώ και πολύ καιρό, αλλά εξακολουθούν να τους φοβούνται. Σύντομα θα ξυπνήσουν. Και όταν η σάπια παγκόσμια τάξη πραγμάτων καταρρεύσει, θα θάψει όλους τους αλαζόνες αρχιερείς της, τους αιμοδιψείς οπαδούς της, τους χλευαστικούς υπηρέτες και τα βουβά ζόμπι κάτω από έναν πολύτονο σωρό από τα συντρίμμια της.

Ποια είναι τα όπλα μας; Τα όπλα μας είναι ποικίλα. Έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε όλους τους εχθρούς μας στην πύρινη Γέεννα, αλλά αυτό δεν είναι το καθήκον μας. Ακούμε τα λόγια του Δημιουργού στην καρδιά μας και τα υπακούμε. Αυτά τα λόγια μας δίνουν έναν ιερό σκοπό. Ο στόχος είναι να σταματήσουμε τον ανώτατο άρχοντα της κόλασης, ανεξάρτητα από το όνομα που χρησιμοποιεί ....γιατί ο στόχος του είναι ο θάνατος. Ο δικός μας στόχος είναι η ζωή. Το όπλο του είναι ένα περίπλοκο ψέμα. Και τα όπλα μας είναι η Αλήθεια. Γι' αυτό ο σκοπός μας είναι σωστός. Γι' αυτό και η νίκη θα είναι δική μας!

 

thesaker.is 

μετάφραση: Διόδοτος 

 

 

2 σχόλια:

  1. Πόσους τόνους σκατά χρειάζονται για να βουλώσει το σάπιο στόμα αυτού του γλοιώδους ερπετού;
    Χαράρι: Σέξυ μαραγκός ρευστού φύλλου και Χίπυ Γκουρού o Χριστός – ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.el.gr/thriskia/o-giavche-toy-charari-kai-i-pagida-poy-sti/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=yCxkGOCN3f4

    Σ Ω Σ Τ Ό Ο Ο Σ !!!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή