Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ο Έλον Μασκ «έδωσε» την προηγούμενη διοίκηση του Twitter: «Έκρυψαν το σκάνδαλο του Χάντερ Μπάιντεν με εντολή των Δημοκρατικών» Η ομάδα Μπάιντεν έκανε την «επεξεργασία» των Tweets και των αντίπαλων χρηστών. _ [ Πρόλογος Διόδοτου ]

 

Αγαπητοί αναγνώστες του Διόδοτου,

τον τελευταίο καιρό, το ιστολόγιό μας τρώει καταφανείς επιθέσεις (ότι "εξυπηρετούμε ύποπτους σκοπούς", ότι "θα μάς βγάλουν στα μανταλάκια" κ.ά. "καλούδια") όσον αφορά τον τρόπο που παρουσιάζουμε διάφορες προσωπικότητες και τη δράση τους. Έχουμε εξηγήσει κατά καιρούς, και με άρθρα του εξωτερικού τα οποία έχουμε μεταφράσει για να σάς δοθεί πληρέστερη εικόνα, γιατί δίνουμε βάρος σε ενέργειες διαφόρων προσωπικοτήτων όπως Τραμπ, Πούτιν, Τσιπίνγκ κ.ά. Ενέργειες οι οποίες δείχνουν να συμβάλλουν προς την απαλλαγή των λαών από την κυριαρχία της χαζαρικής μαφίας της Δύσεως, και συνηγορούν υπέρ της ακύρωσης του γνωστού σεναρίου.. "δικοί τους είναι κι αυτοί και παίζουν το ρόλο του καλού, της εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας δικτατορίας από την πίσω πόρτα". Το τελευταίο αυτό σενάριο δε, κατ' ανάγκη χρησιμοποιείται από τους χαζάρους νεοταξίτες, ως περαιτέρω ψυχολογικός πόλεμος εναντίον μας και ως διαστρέβλωση της ολοκληρωμένης εικόνας. Κι αυτό να το προσέξουν κάποιοι, γιατί μπορεί αυτοί "να εξυπηρετούν" άθελά τους τις μεθόδους του εχθρού. Ο Διόδοτος δεν ερωτεύτηκε ξαφνικά αυτές τις προσωπικότητες ως "σωτήρες" και απελευθερωτές (πέραν του Βλ.Πούτιν στον οποίο διακρίνουμε μια σύγχρονη στρατηγική ιδιοφυΐα σαν του Ιουλίου Καίσαρα). Ο Διόδοτος ενέκυψε θετικά σε ενέργειές τους, οι οποίες στην πορεία, πλείστες εξ αυτών, απεδείχθησαν καίρια πλήγματα στους εχθρούς μας. Θα αναφερθούμε ξανά σε αυτούς σύντομα. Σήμερα, κι επειδή θέλουμε να είμαστε καθ' όλα εντάξει απέναντί σας,  σάς προτείνουμε, εκτός της ανάρτησης του τίτλου, να διαβάσετε ΠΡΏΤΑ το ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ "Ίλον Μασκ: Ο στρατολόγος της Ατζέντας 2030" , ΕΔΩ ,  το οποίο δεν κολακεύει καθόλου τον Έλον Μασκ, το αντίθετο μάλιστα, αλλά τουλάχιστον είναι γραμμένο με στοιχειώδη ψυχραιμία και όχι με τρομοκρατικές κορώνες. 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 


Ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, αποκάλυψε πως η προηγούμενη ιδιοκτησία απέκρυψε στοιχεία και γεγονότα του σκανδάλου Χάντερ Μπάιντεν, του υιού του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, δημοσιεύοντας τα εσωτερικά έγραφα του κοινωνικού δικτύου.

Από τα έγγραφα μάλιστα αποκαλύφθηκε πως η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν «επεξεργάζονταν» χρήστες και αναρτήσεις και απέρριπταν ότι έστεκε εμπόδιο στον ίδιο και τους Δημοκρατικούς!

Ο Έλον Μασκ, έχοντας αποκτήσει την ιδιοκτησία του Twitter άρχισε αμέσως να πραγματοποιεί οργανωτικές μεταρρυθμίσεις και να αλλάζει την εσωτερική πολιτική συντονισμού και δημοσίευσης περιεχομένου.

Εκτός από την αποκατάσταση εκατοντάδων λογαριασμών που είχαν αποκλειστεί στο παρελθόν για ξεκάθαρα ιδεολογικούς λόγους, ο Μασκ υποσχέθηκε όχι μόνο να καταπολεμήσει την απλή και μεροληπτική λογοκρισία, αλλά ανακοίνωσε επίσης τη δημοσίευση λεπτομερειών σχετικά με την απόκρυψη της ιστορίας του Χάντερ Μπάιντεν, του σκανδάλου που θα μπορούσε να γκρεμίσει την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Η προηγούμενη ιδιοκτησία του Twitter φρόντισε να μην φτάσουν «ευαίσθητες» λεπτομέρειες στο ευρύ κοινό προστατεύοντας την οικογένεια Μπάιντεν με σκανδαλώδη και καθεστωτικό τρόπο.

twitter.com/NobleNetwork.....


Μάλιστα, ο Μασκ αποφάσισε να μην περιοριστεί στην αποκάλυψη σκανδαλωδών γεγονότων που σχετίζονται με τη μυστική ζωή και τις μυστικές συναλλαγές του γιου του νυν προέδρου των ΗΠΑ.

Την προηγούμενη μέρα, δημοσίευσε στο προφίλ του έναν σύνδεσμο με τα εσωτερικά έγγραφα του κοινωνικού δικτύου, τα οποία δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Matt Taibbi, γράφοντας την σύντομη λεζάντα σε tweet: “Πάμε!”

twitter.com/elonmusk.....


Ο Μασκ τόνισε ότι τα ιδιαίτερα δυσώδη για την κυβέρνηση Μπάιντεν γεγονότα ελέγχθηκαν διπλά πριν από τη δημοσίευση.

Ο Taibbi δημοσίευσε πολλές αναρτήσεις ταυτόχρονα, με τίτλο “Twitter X-Files” (αρχεία Twitter).

Μεταξύ άλλων, περιέχουν πληροφορίες για την ιστορία με το φορητό υπολογιστή του γιου του προέδρου των ΗΠΑ, για το περιεχόμενο του οποίου είχε γράψει παλαιότερα ο αμερικανικός Τύπος, αλλά στη συνέχεια η ιστορία αποσιωπήθηκε γρήγορα.

Μιλάμε για τη φορολογική απάτη του Μπάιντεν Τζούνιορ και την παροχή ψευδών πληροφοριών για τον εθισμό του στα ναρκωτικά.


Επιπλέον, ο Taibbi αποκάλυψε τη λογοκρισία που ασκούσε η διοίκηση του κοινωνικού δικτύου κυρίως υπέρ του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ γενικά και, αρχικά, του υποψηφίου και στη συνέχεια Προέδρου Joe Biden ειδικότερα.

Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στιγμιότυπα από την εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ των διαχειριστών του κοινωνικού δικτύου, ένας από τους οποίους στέλνει μια σειρά από συνδέσμους σε αναρτήσεις, συνοδευόμενες από μια υπογραφή:

Περισσότερα προς εξέταση από την ομάδα του Μπάιντεν!

Το email απάντησης αναφέρει ότι το περιεχόμενο έχει «επεξεργαστεί».

twitter.com/mtaibbi.....


Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι τα κείμενα των αναρτήσεων που δεν πέρασαν τον έλεγχο διαγράφηκαν. Η αλληλογραφία έχει ημερομηνία 24 Οκτωβρίου 2020, ακριβώς στο απόγειο της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές.

Ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι μετά από τέτοιους ελέγχους από τρίτες υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, όχι μόνο μεμονωμένες δημοσιεύσεις θα μπορούσαν να διαγραφούν, αλλά και οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων γνωστών πολιτικών και διασημοτήτων, που θα μπορούσαν να αποκλειστούν ισόβια.

Ήταν μια τέτοια εκστρατεία μελέτης και εκκαθαρισμού περιεχομένου στο κοινωνικό δίκτυο που πραγματοποιήθηκε μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου της New York Post τον Οκτώβριο του 2020 σχετικά με μυστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν από το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, που είχαν ξεχαστεί κατά την επισκευή του.

Στη συνέχεια, κατόπιν εντολής επιμελητών από τον Τ.Μπάιντεν η διοίκηση του κοινωνικού δικτύου «έλαβε έκτακτα μέτρα για να κρύψει αυτή την ιστορία», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, το κοινωνικό δίκτυο αφαίρεσε συνδέσμους με σκανδαλώδες υλικό, ανάρτησε προειδοποιήσεις για την «ασφάλειά» τους και απέκλεισε τη μετάδοσή τους απευθείας μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Η αφαίρεση της ιστορίας εξηγήθηκε από το γεγονός ότι παραβίαζε την πολιτική σχετικά με το «χακαρισμένο υλικό».

Επιπλέον, σημειώνει ο Taibbi, σύμφωνα με τους κανόνες της εταιρείας, το μπλοκάρισμα των απευθείας μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών προορίζεται μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις που παραβιάζουν άμεσα τη νομοθεσία ή υπερβαίνουν τα ηθικά πρότυπα.

 

twitter.com/LeDevoteDiMaria..... 

twitter.com/newsoneplace..... 

twitter.com/mtaibbi..... 

twitter.com/mtaibbi..... 


Θεόφραστος Ανδρεόπουλος | email: andreopoulos@pronews.gr


--------------------------------------------------------------------


Διαβάστε επίσης:

Η ΕΕ απειλεί τον Ε.Μάσκ: Δεν θα ανεχθούμε τον ελεύθερο λόγο στο twitter- Ή θα συμμορφωθείς ή σε κλείνουμε -- "Όχι" από Βρυξέλλες στην αποκατάσταση της ελεύθερης πληροφόρησης στο twitter - Τι του διεμήνυσε ο Γάλλος πρόεδρος Ε.Μακρόν σε έκτακτη συνάντησή τους


 

4 σχόλια:

 1. Ένα ακόμη τσιράκι της ΝΤΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και μόνο που το focus fm, του γνωστού .... λαγού και ΑΠΑΤΡΙΔΟΣ π(ω)λιτικού, είναι ΕΝΑΝΤΙΩΝ του Μασκ, είναι ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ οτι ο Μασκ τελικά ενεργεί ΟΡΘΑ και προς το ΚΑΛΟ. Ο εν λόγω άπατρις καραφλός πωλητής των γνωστών (!!!) επιστολών του Ιησού, είναι χειρότερος απο τους αναγνωρισμένους απάτριδες, διότι φοράει τον μανδύα του πατριώτη (!!!) και έχει ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ πολλούς αγνούς πατριώτες.

  Αδέλφια μου ΕΛΛΗΝΕΣ, να θεωρούμε τον εαυτο μας ΤΥΧΕΡΟ, διότι ζούμε τις πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ στιγμές στην πορεία της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και αυτό θα φανεί στο τέλος (και μόνο τότε).

  Έρρωσθε
  Διός Κούρος

  Υ.Γ. Κώστα, εμείς έχουμε ΔΙΑΛΕΞΕΙ στρατόπεδο και ΔΕΝ παρασυρόμαστε απο σειρήνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΩΣΤΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή