«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Ο δρόμος από τη δουλοπαροικία

Aπό Batiushka (the Saker blog) - Μετάφραση: Διόδοτος


Εισαγωγή: Παθολογία

Ακριβώς όπως και οι Σιωνιστές Εβραίοι (και, όπως έχουμε πει συχνά στο παρελθόν, κάθε άλλο παρά όλοι οι Εβραίοι είναι Σιωνιστές), η δυτική ελίτ πάσχει από ένα παθολογικό σύμπλεγμα ανωτερότητας, το οποίο υποστηρίζει ότι έχει το δικαίωμα να παριστάνει τον Θεό. Έτσι, η δυτική ελίτ υποτιμά τον Χριστό-Θεό, διακηρύσσοντας ότι είναι ο Βικάριος του Θεού, δηλαδή ο αντικαταστάτης του Θεού, στη γη. Ως εκ τούτου, μοιάζει με τον Ιουδαϊσμό και ακόμη και με το Ισλάμ, τα οποία επίσης διακηρύσσουν ότι είναι μοναδικοί Πολιτισμοί. Ωστόσο, δεν έχουν αναπτύξει την πρακτική τεχνολογία της βίας. Ισραηλιτικής προέλευσης, το σύμπλεγμα αυτό έχει ένα θεολογικό όνομα και μια χιλιόχρονη ιστορία αυτοδικαίωσης, με τις λεπτομέρειες της οποίας δεν θα απασχολήσω τους αναγνώστες εδώ. Αυτό το "ιερό και ρωμαϊκό" αυτοκρατορικό σύμπλεγμα ήταν από την αρχή μια ιδεολογία που λέει ότι η δυτική ελίτ είναι ο εκλεκτός λαός και επομένως όλα τα εγκλήματά της είναι δικαιολογημένα. "Gott mit uns" ("Ο Θεός μαζί μας"), όπως συνήθιζε να διακηρύσσει ο γερμανικός στρατός ή, πιο πρόσφατα, όπως δήλωσε ο Τζορτζ Μπους: 'Οδηγούμαι με μια αποστολή από τον Θεό. Ο Θεός μου έλεγε: "Τζορτζ, πήγαινε να πολεμήσεις αυτούς τους τρομοκράτες στο Αφγανιστάν. Και το έκανα. Και στη συνέχεια ο Θεός μου έλεγε: "Τζορτζ, πήγαινε να βάλεις τέλος στην τυραννία στο Ιράκ". Και το έκανα". (1)

Καουμπόηδες και Ινδιάνοι

Ο Σκωτοαμερικανός ιστορικός Niall Campbell Ferguson (ναι, θα πρέπει να είναι ένας "καταραμένος" Campbell - ρωτήστε έναν Σκωτσέζο τι σημαίνει αυτό) είναι ένας από τους πιο εύγλωττους σύγχρονους εκπροσώπους τους, για τους οποίους η Δύση είναι η καλύτερη και οι υπόλοιποι είναι μπερδεμένοι (2). Αυτή η παθολογία, γιατί περί αυτού πρόκειται, έχει μετατραπεί σε κληρονομικό ναρκισσισμό σε ένα μεγάλο μέρος, αν και όχι σε όλους, των δυτικών ανθρώπων. Αυτοί οι ναρκισσιστές αποκαλούν τη Μη-Δύση "καθυστερημένη", "υπανάπτυκτη", "κακή" και "πρωτόγονη". Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν ακόμη "εξελιχθεί" στα βάθη της δυτικής βαρβαρότητας. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι Δυτικοί βλέπουν τον κόσμο μέσα από τον φακό των καουμπόικων ταινιών, που πολύ εύστοχα ονομάζονται "γουέστερν". Σε αυτές υπάρχουν λευκά και μαύρα καπέλα, καλοί και κακοί, με άλλα λόγια, η Δύση και οι υπόλοιποι. Και οι Υπόλοιποι είναι "κόκκινοι Ινδιάνοι", "ιθαγενείς", "άγριοι" και πρέπει να αποκεφαλιστούν (η πρακτική που διαδόθηκε από τους δυτικούς εποίκους) και να "καθαριστούν" σαν άγρια ζώα ή αλλιώς να σταλούν σε "καταυλισμούς" σε ερήμους ή σε κάποια άλλη άχρηστη γη, έτσι ώστε να υπάρξει "πρόοδος" και να "αναπτυχθούν" οι φυσικοί πόροι των κλεμμένων εδαφών τους για να επωφεληθούν οι "πολιτισμένοι" άνθρωποι.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι οι καουμπόηδες, όχι οι Ινδιάνοι, είναι αυτοί που έχουν προκαλέσει όλα τα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη, από τη βιομηχανική εκμετάλλευση μέχρι την οικολογική καταστροφή, από τα πυρηνικά όπλα μέχρι τους "Παγκόσμιους Πολέμους", ή μάλλον, ίσως, μέχρι τον Παγκόσμιο Πόλεμο. Ας θυμηθούμε ότι ο κανιβαλισμός του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου προκλήθηκε από τη δολοφονία το 1914 από έναν άθεο, που απασχολούνταν από μια μασονική οργάνωση, ενός δίκαιου ζευγαριού που ήθελε να διορθώσει κάποιες τρομερές αδικίες. Και ήταν αυτή η υποσχόμενη διόρθωση που τους έφερε τον θάνατο (3). Με τη σειρά του, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος προκλήθηκε από το άδικο αποτέλεσμα αυτής της δολοφονίας, το αποτέλεσμα που έλαβε χώρα στην αίθουσα των καθρεφτών στις Βερσαλλίες το 1919. (Τι πιο κατάλληλο μέρος για τους ναρκισσιστές από το να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον σε μια αίθουσα καθρεφτών;) Όσο για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ξεκίνησε στο Κίεβο το 2014, στην εκατονταετηρίδα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ίσως τότε θα έπρεπε πιο σωστά να ονομάσουμε αυτόν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, Μέρος ΙΙΙ. Όλος αυτός ο κανιβαλισμός λαμβάνει χώρα επειδή δεν έχουμε ακόμη αναιρέσει τις αδικίες που προκάλεσαν και στη συνέχεια ακολούθησαν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, Μέρος Ι και ΙΙ.

Η ελίτ που υποκρύπτει το φως των αερίων ισχυρίζεται ότι οι Δυτικές Αξίες της (Αντι-Αξίες;) είναι οι μόνες που είναι "Παγκόσμιες" και κηρύσσουν τα "Ανθρώπινα Δικαιώματα", την "Ελευθερία και τη Δημοκρατία". Μόλις οπλιστούν, όπως είναι, αυτές οι αυτοαποκαλούμενες "Αξίες" σημαίνουν ότι ο Δυτικός κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να ταπεινώνει, να καταστρέφει και να αρνείται ("ακυρώνει", όπως λένε σήμερα) και να κατακτά, να εκμεταλλεύεται και να αποικίζει όλους τους άλλους, όλους τους Μη Δυτικούς Πολιτισμούς. Οι τελευταίοι κυμαίνονται από τον Ορθόδοξο Χριστιανικό έως τον Εβραϊκό, από τον Μουσουλμανικό έως τον Ινδουιστικό, από τον Αζτέκικο έως τον Ζιμπάμπουε, από τον Αμαζόνιο έως τον Καχόκιο, από τον Βουδιστικό έως τον Κομφουκιανό Πολιτισμό. Οποιαδήποτε αντίσταση στις δυτικές "Αξίες" πρέπει να συντριβεί με οργανωμένη βία, είτε με όπλα, είτε με "κυρώσεις", είτε με προπαγάνδα, είτε στον 11ο αιώνα είτε στον 21ο αιώνα, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία. Η Ρωσία, έχοντας αφελώς καταπιεί τη δυτική αυταπάτη για πάνω από 300 χρόνια, τόσο στην εξίσου παραπλανητική καπιταλιστική όσο και στην κομμουνιστική της μορφή - πρόκειται ακριβώς για τον ίδιο καταστροφικό υλισμό - έχει τελικά ορθώσει το ανάστημά της στο παραπλανητικό δυτικό ψέμα. Αυτή είναι μια χιλιετής καμπή στην παγκόσμια ιστορία που εκτυλίσσεται μπροστά μας.

Ο δρόμος από τη δουλοπαροικία

Σήμερα, ολόκληρος ο ελεύθερος (= μη δυτικός) κόσμος παρακολουθεί και παρακολουθεί με αγωνία, υποστηρίζοντας βασικά τη Ρωσία, αλλά όχι πολύ εμφανώς - σε περίπτωση που αυτή η χιλιετής μεταμόρφωση πάει στραβά. Βασικά, ο ελεύθερος κόσμος γνωρίζει ότι αν η Ρωσία χάσει, τότε η υπόθεση της ελευθερίας και της κυριαρχίας στον κόσμο έχει τελειώσει, η ανεξάρτητη Κίνα και η Ινδία έχουν τελειώσει. Τότε ο εφιάλτης τύπου Κλάους Σβαμπ για την Παγκόσμια Δικτατορία των δουλοπάροικων, παύει να είναι φαντασίωση και γίνεται πράξη. Δεν θα υπάρχει άλλο νόημα στην ανθρώπινη ζωή και έτσι ο κόσμος θα τελειώσει στην Αποκάλυψη. Εναλλακτικά, άλλοι διακηρύσσουν ένα άλλο, εξίσου καταστροφικό σενάριο. Αυτό είναι ότι η Δύση δεν θα υποχωρήσει στον πόλεμό της στην Ουκρανία και ως εκ τούτου θα καταστήσει το μέλλον πυρηνικό μέσω ενός πυρηνικού συμβάντος με ψεύτικη σημαία στην Ουκρανία, το οποίο θα φορτώσει στη Ρωσία, όπως την πτήση MH17. Αλλά οι ψυχροί και πεινασμένοι της Δύσης δεν θέλουν πυρηνικό πόλεμο και ακόμα και αν κάποιοι από την ελίτ είναι τόσο τρελοί ώστε να τον θέλουν, όχι όλοι. Οι τρελοί ελιτιστές θα μπορούσαν να αντικατασταθούν. Όσο για τους δημοσιογράφους που μέχρι σήμερα έλεγαν συνεχώς ψέματα, θα έλεγαν απλώς ότι προηγουμένως ανέφεραν μόνο αυτά που τους είχαν πει να αναφέρουν.

Με άλλα λόγια, ο πυρηνικός πόλεμος δεν είναι ένα αναπόφευκτο σενάριο. Σε κάθε περίπτωση, πώς μπορεί να χάσει η Ρωσία; Όλοι πιστεύουμε ότι η Ρωσία θα νικήσει, διότι η προδοτική αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία δεν πρόκειται να συμβεί όπως συνέβη τον Φεβρουάριο του 1917, και αυτός ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο, πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη για τη νίκη, η Ρωσία έχασε τότε (4). Ακόμη και οι έμποροι όπλων που βρίσκονται πίσω από το ΝΑΤΟ φοβούνται οποιαδήποτε επίσημη εμπλοκή ή την εξάπλωση του πολέμου και η ίδια η Ρωσία φροντίζει να αποφύγει οποιαδήποτε εξάπλωση του πολέμου σε μια χώρα του ΝΑΤΟ. Θέλουν μόνο να γεμίσουν τις τσέπες τους, όχι την Αποκάλυψη. Είναι ακριβώς η απώλεια του πολέμου από τη Δύση που θα μπορούσε να δώσει τη λύση στο δυτικό πρόβλημα. Η λύση για να αντιστραφεί η κατάσταση στη Δύση πρέπει να είναι ριζοσπαστική, διότι, όπως είπαμε, η δυτική αυταπάτη είναι χιλιόχρονη, η αυταπάτη βρίσκεται στις ρίζες της (5). Προειδοποιήσεις έχουν δοθεί εδώ και αιώνες, αλλά κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ. Είναι μάλλον σαν ένα παιδί στο οποίο λέτε να μην παίζει με σπίρτα, αλλά το οποίο επιμένει να παίζει με σπίρτα για να δει τι θα συμβεί αν ανάψει ένα σπίρτο και στη συνέχεια βάλει φωτιά σε όλο το σπίτι. Και αυτό ακριβώς συνέβη. Όλο το δυτικό σπίτι έχει πλέον πάρει φωτιά σε μια πράξη αυτοκτονίας.

Η λύση είναι η αλλαγή καθεστώτος στην ΕΕ και στις ΗΠΑ/ΗΒ, δηλαδή η αλλαγή των ελίτ. Τώρα, όλες οι δυτικές χώρες του κόσμου διοικούνται από ελίτ με τα πολλά τσιράκια τους. Οι ελίτ παρέχουν δικομματικές δικτατορίες. Το ειρωνικό γεγονός ότι πραγματικά τολμά να αποκαλεί αυτές τις δικτατορίες, από τους πλούσιους για λογαριασμό των πλουσίων, "φιλελεύθερες δημοκρατίες" είναι άσχετο. Αμφιβάλλω αν οποιαδήποτε αλλαγή καθεστώτος θα έρθει μέσω κάποιου είδους ένοπλης εξέγερσης και δεν θα το ενθάρρυνα ούτε αυτό. Μάλλον οι κυβερνήσεις -μαζί με τη φανταστική, αντιρωσική ρητορική τους- θα καταρρεύσουν από το βάρος των ίδιων τους των ψεμάτων, των αδικιών και της διαφθοράς, των διαδηλώσεων, των απεργιών και των χρεοκοπιών, του κρύου, της φτώχειας και της πείνας ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν έχουν ξαναγίνει τόσο κρύοι, φτωχοί και πεινασμένοι. Με άλλα λόγια, τα δυτικά καθεστώτα θα καταρρεύσουν κάτω από την πίεση της βάσης, επειδή είναι τόσο σάπια στο εσωτερικό τους. Ποιο θα καταρρεύσει πρώτο, η ΕΕ ή οι ΗΠΑ/Ηνωμένο Βασίλειο, το Eurosodom ή η Gomerica; Υποψιαζόμαστε τους ευρωζωνικούς της ΕΕ, επειδή οι χώρες αυτές σηκώνουν το βάρος της αυτοκτονίας των δικών τους ελίτ κατ' εντολή της ελίτ των ΗΠΑ/ΗΒ, και ήδη υπάρχουν διασπάσεις μεταξύ τους.

Συμπέρασμα: Όταν ο θάνατος έχει χαθεί, η κόλαση ανατρέπεται

Μόνο η κατάρρευση των ευρωπαϊκών χωρών στη ναρκισσιστική τους μορφή θα μπορούσε να επιτρέψει στους Ευρωπαίους να γίνουν ξανά πραγματικοί Ευρωπαίοι. Το κρύο, η φτώχεια και η πείνα θα μπορούσαν να καταστρέψουν τις ψευδαισθήσεις του πλουσιότερου μισού (το φτωχότερο μισό δεν τις είχε ποτέ πραγματικά) ότι η Ευρώπη αποτελείται από ανώτερα όντα με δικαίωμα στην παγκόσμια κυριαρχία και ότι η ανθρωπότητα δεν είναι στην πραγματικότητα όλοι στην ίδια βάρκα (6). Μόνο τότε οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν να καταλάβουν ότι η μόνη σημασία της Ευρώπης είναι ότι αποτελεί ένα μικρό τμήμα της Αφρο-Ευρασιατικής χερσονήσου και ότι δεν έχει κανένα θεϊκό δικαίωμα να λεηλατεί τα πάντα έξω, ή ακόμη και μέσα, από την άκρη της βορειοδυτικής χερσονήσου αυτής της χερσονήσου. Μιλάμε για την επιστροφή της Ευρώπης στις γεωγραφικές και ιστορικές της ρίζες, και αυτό είναι κυριολεκτικά ριζοσπαστικό. Το πλουσιότερο ήμισυ του δυτικού κόσμου, το μέρος που ύψωσε ουκρανικές σημαίες, όχι το φτωχότερο ήμισυ, έχει απορροφηθεί τόσο πολύ από την αυταπάτη του που μπορεί να αλλάξει μόνο όταν αντιμετωπίσει τον θάνατο. Μόνο μια επίσκεψη στις πόρτες του θανάτου μπορεί να μαλακώσει τις περήφανες καρδιές τους. Ο θάνατος, ο εχθρός της ζωής, προβάλλει. Αλλά το ίδιο και η ζωή μετά θάνατον για όσους δεν θέλουν την κόλαση, όπου ο διάβολος κρατάει τους νόμους. Αυτός είναι ο Δρόμος από τη δουλοπαροικία.

17 Δεκεμβρίου 2022


 

Σημειώσεις:

1. https://www.pbs.org/wnet/civilization-west-and-rest/about/

2. Για παράδειγμα: https://www.reddit.com/r/NoStupidQuestions/comments/8c7xri/did_george_w_bush_really_say_god_told_me_to/

3. Ο προς δολοφονία Γερμανός Φραγκίσκος-Φερδινάνδος, παντρεμένος με Σλάβα σε γάμο αγάπης, συμβουλεύτηκε προσεκτικά για το μέλλον της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας και προσέφερε στους καταπιεσμένους λαούς της ένα μέτρο δικαιοσύνης. Γι' αυτό η αντιπολίτευση τον συκοφάντησε ως "παράφρονα". Βλ:

https://en.wikipedia.org/wiki/Trialism_in_Austria-Hungary

4. Όπως είπε ακόμη και ο Τσώρτσιλ στις 5 Νοεμβρίου 1919: "Οι Μπολσεβίκοι στέρησαν από τη Ρωσία με ένα χτύπημα τα δύο πιο πολύτιμα πράγματα, την ειρήνη και τη νίκη - τη νίκη που ήταν στα χέρια της και την ειρήνη που ήταν η πιο διακαής της επιθυμία".

5. Όπως είπε ο Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής: "Και τώρα επίσης ο πέλεκυς τίθεται στη ρίζα των δέντρων- γι' αυτό κάθε δέντρο που δεν παράγει καλό καρπό κόβεται και ρίχνεται στη φωτιά" (Ματθαίος 3:10).

6. Η ινδική προεδρία της G20 και η σύνοδος κορυφής της στο Νέο Δελχί στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2023, έχει ως σύνθημα: "Μία Γη, Μία Οικογένεια, Ένα Μέλλον". Αυτό θέλει η Ρωσία, όχι όμως και η Δύση, η οποία θέλει την αδιάκοπη καταστροφή, την διχόνοια και ένα μέλλον αδιάκοπου πολέμου και διχασμού.


thesaker.is

 

1 σχόλιο:

  1. Dr Rοger Ηοdkinsοn - Όπoιoς γιατρoς το έκαvε αυτo πpέπει vα πάει φυλακη
    Ο Dr. Roger Hodkinson πρόεδρος της ιατρικής Ένωσης της Οττάβα και πρόεδρος ενός μεγάλου εργαστηρίου ιατρικών ερευνών στο Έντμοντον στην Αλμπέρτα, έκανε λόγο για φυλακίσεις υπευθύνων σε σχέση με τους θανάτους που αυξάνονται επικίνδυνα!!!

    https://rumble.com/v20a8uu-dr-roger-hodkinson-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή