«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Χθες, η Γροιλανδία απέκτησε αρκετό όγκο για να θάψει το Central Park της Νέας Υόρκης κάτω από 9.000 πόδια πάγου! -- Ο ψυχρότερος Νοέμβριος στην Ανταρκτική από το 1987! -- Η μεγάλη παγωνιά της Κίνας εντείνεται - η χαμηλότερη θερμοκρασία Νοεμβρίου στο Πεκίνο από το 1970! -- Ήρεμος ο Ήλιος..

Για ποιαα.. "κλιματική αλλαγή λόγω υπερθέρμανσης του πλανήτη" μάς μιλάς μετά μωρή Σβάμπωωωω..!!!!? ...Η ψευτο-ατζέντα σου με την οποία σχεδίαζες να δικαιολογήσεις την ανώμαλη παγκόσμια δικτατορία σας... πάει τώρα στον κάλαθο των αχρήστων!


 

Χθες, η Γροιλανδία απέκτησε αρκετή μάζα για να θάψει το Central Park κάτω από 9.000 πόδια πάγου


Για αποδείξεις της συσκότισης και της ατζέντας των κυρίαρχων μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο από την αναφορά τους στο στρώμα πάγου της Γροιλανδίας.


Φέτος, η αύξηση του ισοζυγίου επιφανειακής μάζας (SMB) -μια μέτρηση για τον προσδιορισμό της "υγείας" ενός παγετώνα- σπάει ρεκόρ, αλλά το CNN επέλεξε να αναφέρει τις εξελίξεις τον Ιούλιο:

"Η ποσότητα πάγου που έλιωσε στη Γροιλανδία μεταξύ 15 και 17 Ιουλίου ήταν αρκετή για να γεμίσει 7,2 εκατομμύρια πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων ή να καλύψει ολόκληρη την πολιτεία της Δυτικής Βιρτζίνια με ένα μέτρο νερό".

Αυτό, είμαι σίγουρος, ακούγεται μάλλον "καταστροφικό" για τον μέσο αναγνώστη, αλλά με τα συμφραζόμενα αποκαλύπτεται η συσκότιση.

Το CNN μιλούσε για την περίοδο τήξης που περιγράφεται παρακάτω:

 


 
Αυτό ήταν το αποκορύφωμα της περιόδου τήξης - το λιώσιμο είναι φυσιολογικό, εξ ου και το όνομα.

Αυτό που το CNN, το BBC, και ο Guardian κ.ά. παρέλειψαν επίσης να αναφέρουν είναι ότι οι μετρήσεις του SMB της Γροιλανδίας (μπλε γραμμή) παρέμειναν πάνω από τον μέσο όρο της περιόδου 1981-2010 για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου - αυτό είναι το θέμα εδώ, πονηρά μίντια, όχι κάποια ασήμαντη απώλεια 2 ημερών.

Πηγαίνοντας έξι εβδομάδες μπροστά, παρατηρούμε αξιοσημείωτες τιμές που σημειώθηκαν στις αρχές Αυγούστου:


 
Περιττό να πούμε ότι αυτή η εντυπωσιακή θερινή άνοδος δεν αναφέρθηκε από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, εκθέτοντας περαιτέρω την προκατάληψή τους.

Αν αυτές οι μαριονέτες που προωθούν την αφήγηση είχαν έστω και ένα ελάχιστο ενδιαφέρον για την αναφορά της αλήθειας, θα είχαν ασχοληθεί με αυτές τις καλοκαιρινές τιμές, θέτοντας ειλικρινείς ερωτήσεις, και ίσως ακόμη και να αμφισβητούσαν συνολικά την "υπόθεση της υπερθέρμανσης του πλανήτη".

Θα κάλυπταν επίσης τα τεκταινόμενα αυτής της περιόδου (η οποία ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 2022).

Μόνο χθες (Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου), το στρώμα πάγου της Γροιλανδίας κέρδισε 8 γιγατόνους μάζας. Αυτό είναι αρκετό για να θάψει το Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης κάτω από σχεδόν 9.000 πόδια πάγου - κοιτάξτε το CNN, μπορώ να βάλω και εγώ χαζούς, αποπλαισιωμένους τίτλους!



 ------------------------------------------------------------------

Διαβάστε επίσης: 

1.Πώς τα πήγε το παγόβουνο της Γροιλανδίας "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ" φέτος 

2. Η ψυχρότερη άνοιξη της Αυστραλίας εδώ και δεκαετίες - Η έκρηξη ρεκόρ στην Αρκτική της Κίνας παγώνει το ζωικό βασίλειο, παγιδεύει τους βοσκούς, σκοτώνει τους εργάτες στους δρόμους - Η Νότιος Κορέα τρέμει - Ρωσία/Ουκρανία προβλήματα με τις φυτεύσεις 

3. Η ηλιακή ακτινοβολία μειώθηκε τον Νοέμβριο! Οι θερμοκρασίες της ανατολικής Αυστραλίας θα παραμείνουν δροσερές κατά τη διάρκεια της "πολύ ασυνήθιστης" έναρξης του καλοκαιριού! Πιο κρύος από τον μέσο όρο του Νοεμβρίου για τον Καναδά!

 ------------------------------------------------------------------

 Μια πολύ πιο αξιόλογη προσπάθεια, ωστόσο, θα ήταν να εξετάσουμε τη σεζόν συνολικά.

Όπως φαίνεται παρακάτω, οι τιμές αύξησης πάγου (SMB) της περιόδου 2022-2023 δεν είναι μόνο πάνω από τον πολυδεκαετή μέσο όρο, αλλά και υψηλότερα από ό,τι έχει καταγραφεί ποτέ άλλοτε στα βιβλία του DMI που χρονολογούνται από το 1981:


 
Έτσι είναι τα πράγματα, "αγαπητά" μου ΜΜΕ...
...καταστρέφει την ατζέντα σας, το ξέρω, το ξέρω - η αλήθεια το κάνει συχνά.

 ------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Ο ψυχρότερος μήνας Νοεμβρίου στην Ανταρκτική από το 1987


Η Ανταρκτική φαίνεται να ψύχεται...

Η ήπειρος κατέγραψε πέρυσι τον ψυχρότερο "χειμώνα χωρίς πυρήνα" (Απρίλιος-Σεπτέμβριος) όλων των εποχών και συνεχίζει την τάση ψύξης το 2022, σημειώνοντας μια σειρά από ψυχρότερους μήνες από τον μέσο όρο και, μόλις πριν από δύο εβδομάδες, υπέστη τους τελευταίους -60C (76F) που έχουν καταγραφεί ποτέ.

Πιο πρόσφατα, η Ανταρκτική πήγε και έγραψε έναν ακόμη ασυνήθιστα κρύο μήνα.

Τόσο ο Σταθμός του Νότιου Πόλου όσο και το Βοστόκ κατέγραψαν τον πιο κρύο Νοέμβριο των τελευταίων 35 ετών.

Ο πρώτος κατέγραψε έναν προσωρινό μηνιαίο μέσο όρο -40,4C (-40,7F), ο οποίος είναι σημαντικά -3,2C κάτω από τον πολυδεκαετή μέσο όρο, ενώ το Βοστόκ κατέγραψε -44,3C (47,7F), ο οποίος είναι οριακά καλύτερος από τον Νοέμβριο του 1987 με -45C (-49F).

 Για λόγους αναφοράς, η χαμηλότερη μέση θερμοκρασία Νοεμβρίου στον Σταθμό του Νότιου Πόλου παραμένει η -43,1 C (-45,6 F), με την αντίστοιχη του Βοστόκ να είναι -45,4 C (-49,7 F) - και οι δύο σημειώθηκαν το 1983. Επίσης, για αναφορά, το γεγονός ότι η Ανταρκτική ψύχεται καταρρίπτει τη θεωρία της "Πολικής Ενίσχυσης" του κόμματος AGW

------------------------------------------------ 

 Εντείνεται η μεγάλη παγωνιά της Κίνας-Χαμηλότερη θερμοκρασία Νοεμβρίου στο Πεκίνο από το 1970


Μετά τις χθεσινές αναφορές για ψύχος ρεκόρ, παγωμένα ζώα, αγνοούμενους βοσκούς και νεκρούς εργάτες δρόμων, το "μεγάλο ψύχος" της Κίνας εντάθηκε και επεκτάθηκε νότια.

Το τιμωρητικό κύμα ψύχους του βορρά, που ευθύνεται για την επίτευξη ρεκόρ μηνιαίων χαμηλών θερμοκρασιών που πλησιάζουν τους -50 βαθμούς Κελσίου στο Σιντζιάνγκ, επεκτείνεται τώρα νότια, κατακλύζοντας όλη τη νότια Κίνα καθώς και το βόρειο Βιετνάμ - όπου καταρρίπτει πρόσθετα ρεκόρ.

Το κρύο είναι πραγματικά βάναυσο: Η Enhe AWS έπεσε στους -42,7C (-44,9F), με την Genhe να φτάνει τους -37,5C (-35,5F) - και οι δύο νέες μηνιαίες τιμές αναφοράς.

Η παγωνιά έχει επίσης διεισδύσει στις μητροπολιτικές περιοχές - παρά το φαινόμενο UHI.

Στο Πεκίνο, για παράδειγμα, τα θερμόμετρα έπεσαν στους -10,8C (12,6F) την Τετάρτη - η χαμηλότερη μέτρηση του Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα από το 1970- ενώ στο Tianjin, μια πόλη που βρίσκεται 150 χιλιόμετρα ΝΑ, σημειώθηκε νέο χαμηλό όλων των εποχών για τον Νοέμβριο με την ένδειξη των -11,7C (10,9F).

 -------------------------------------

 Ήσυχος ήλιος

Σήμερα, ο ηλιακός δίσκος που βλέπει προς τη Γη είναι σχεδόν άδειος - μόνο μια μικρή περιοχή ηλιακών κηλίδων είναι ορατή.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην πόρτα ενός ηλιακού μέγιστου, ο Ήλιος παραμένει τρομακτικά ήσυχος:


 


 

Κοιτάζοντας προς το νοτιοανατολικό άκρο, ωστόσο, τα μάτια αετού θα πρέπει να είναι σε θέση να δουν την εμφάνιση ενός νέου σμήνους ηλιακών κηλίδων - και φαίνεται αξιοσημείωτο. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις τις επόμενες ημέρες.

Ενημερώνω εδώ, ότι:

Τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιορίζουν την εμβέλεια της ιστοσελίδας μου Electroverse. Το Twitter εκκαθαρίζει τους οπαδούς, ενώ το Facebook χαρακτηρίζει τις αναρτήσεις ως "ψευδείς" και τώρα με έχει κλειδώσει από το λογαριασμό μου. Και πιο πρόσφατα, το CCDH αφαίρεσε από την ιστοσελίδα τη δυνατότητα να διαφημίζεται με τη Google.



Cap Allon, 1 Δεκ.2022,  Electroverse

μετάφραση: Διόδοτος


9 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤ@ΓΕΡΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΆ 26 ΧΡΟΝΩΝ.
      ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.
      ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.
      ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ. ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΌ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ. ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΑΝ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ -Ή ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ- ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΆ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ.
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΣΕ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ, Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ/ΜΠΑΪΝΤΕΝ/ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ/ΡΟΚΦΕΛΕΡ.

      Διαγραφή
  2. Αυτά περί της Παραμυθίας της Κλιματικής Αλλαγής — Tιμή σ' Εκείνους όπου εις την ζωήν των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες Της Αλήθειας και Μόνον Της Αλήθειας, Ποτέ από το χρέος μη κινούντες...
    Πλην όμως στην ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ;

    ''Όλo τo αρρωστημένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Ο Κλάους Σβάμπ έδωσε εντολή στις κυβερνήσεις να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες

    Όλο το αρρωστημένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και πλέον οι εμπνευστές του ζητούν από τις κυβερνήσεις να επιταχύνουν τις διαδικασίες υπό το φόβο της εξέγερσης:
    • Η αποστέρηση των ανθρώπων από κάθε περιουσιακό στοιχείο («δεν θα κατέχετε τίποτα», KlausSchwab)

    • Το φαινόμενο του θερμοκηπίου που κατέστρεψε τις σοδειές.

    • Η νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

    • Η κρατικά υποβοηθούμενη ευθανασία για όποιον την επιθυμεί (και ανακύκλωση των πτωμάτων σε διατροφικό μέσο της μάζας).

    • Η διατροφή της μάζας με πρωτεΐνες από έντομα, σκουλήκια, πλαγκτόν και ανακυκλούμενα πτώματα ανθρώπων.

    • Οι υπερ-φρουρούμενες ειδικές ζώνες κατοικίας για την «αλήτ», και

    • Τα υπερ-φρουρούμενα αγροκτήματα για την παραγωγή κανονικής τροφής για την «αλήτ», στα οποία δεν επιτρέπεται η πρόσβαση (Bλ. Το Κεφ. Nohumanzonesτης Ατζέντας 2030)

    Τα «εμβ#λια»-Frankenstein έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους, ενώ οι υπόλοιποι θα εξοντωθούν με την πείνα...

    http://www.oparlapipas.gr/2022/12/o-o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://fakeologist.com/blog/2022/12/02/fourth-reich-in-plain-sight/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως εν Ουρανώ και επί της Γης...

    Και νά' τανε μόνο ο Klaus Schwab θά' ταν ΚΑΛΑ...
    Τριαδικός Ο Παντοκράτωρ, Τριαδικό και Το ''Πακέτο'' που θα επιτρέψει, κατά παραχώρησή Του, για την παιδαγωγική μας (πάντα) Τιμωρία

    https://www.protoselidaefimeridon.gr/politikes/eleftheriora/

    Καρατσεκαρισμένο· Εάν δεν ξέρουν Ο Παναγιώτατος Μόρφου και Η Αγία Γερόντισσα των Αθηνών, με Τα Επουράνιά Τους ΚΟΝΈ;
    Τότε, ποιός ξέρει; εσύ κι εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. 9 years ago ΒΙΝΤΕΟ
    Η απάτη της κλιματικής αλλαγής - Νάιτζελ Φάρατζ
    Σοφός Άνθρωπος
    Ο Νάιτζελ Φάρατζ παρουσιάζει στον Μπαρόζο δύο φωτογραφίες της NASA με τους πάγους του βόρειου ημισφαιρίου του μήνα Αυγούστου των ετών 2012 και 2013 που αποδεικνύουν ότι οι πάγοι αυξάνονται.

    https://www.dailymotion.com/video/x15dsoa

    Έχουμε ξαναπεί ότι η "κλιματική αλλαγή" χρησιμεύει για να βοηθήσει στην εύκολη επιβολή πράσινων φόρων, στην ιδιοκτησία, και στα αυτοκίνητα, και γενικώς σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα αυτη ακριβως η αυξηση σου λενε οφειλεται ακριβως στην υπερθερμανση. Μονα-ζυγα δικα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο αφορά την Αυστραλία, επιβεβαιώνω οτι κάνει κρύο και ας μπήκε ο Δεκέμβριος, που για εκεί κάτω είναι σαν να μπήκε σε εμάς ο Ιούνιος. Εχθές που μίλαγα με τις κόρες μου που μένουν Brisbane, μου είπαν οτι κάνει κρύο !! Και φανταστείτε οτι το Brisbane είναι βόρεια, δηλ. κοντά στον ισημερινό, οπότε θα έπρεπε να κάνει πολύ ζέστη, για την εποχή.

    Να μου το θυμηθείτε οτι όσοι θα λέμε την αλήθεια για την απάτη του κλίματος, θα αντιμετωπιζόμαστε όπως όταν λέγαμε την αλήθεια για την άλλη μεγάλη απάτη, αυτή των τρυπημάτων. Όμως, έχουμε "εκπαιδευτεί" και ΔΕΝ θα μασάμε απο την συμπεριφορά των κοιμησμένων συνανθρώπων μας. Άλλωστε, όλοι στον ίδιο πλανήτη ζούμε και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, όπως αποκαλύπτεται σιγά σιγά και για τα μπόλια.

    Όσο αφορά τον ήλιο, ένα έχω να πω : Ήλιε μου, Ήλιε μου, Βασιλιά μου !!

    Το τι θα κάνει ο Ήλιος, ΔΕΝ το γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ. Έχετε εσείς εμπιστοσύνη στους "επιστήμονες" ; Ένα "τσαφ" θέλει και δεν έχουν σημασία ούτε Ηλιακά μέγιστα, ούτε τίποτε !! Το οτι είναι υπερβολικά ήσυχος, εμένα με κάνει αισιόδοξο, διότι είναι η ηρεμία πρίν την καταιγίδα.

    Έλα Ήλιε μου και ενεργοποίησέ μου το κωνάριον !!

    Τέλος, για τον αθρογράφο, το οτι τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιορίζουν την εμβέλεια της ιστοσελίδας του και το οτι το φατσοβιβλίο χαρακτηρίζει τις αναρτήσεις του ως "ψευδείς" και τον κλειδώνει από το λογαριασμό του, εμένα με προϊδεάζει ΘΕΤΙΚΑ για αυτά που λέει. Μάλλον ενοχλεί γιατί λέει αλήθειες.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ !
    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή