«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Σχετικά με το να περισώζεις την αξιοπρέπειά σου: Μερικές συμβουλές στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι..

από Batiushka (the Saker blog) - μετάφραση: Διόδοτος

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΛΗΓΜΕΝΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΡΝΟ-ΜΜΕ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


 

Διαβάστε επίσης: "Το Κίεβο θα θυσιάσει το λαό του για χάρη της Δύσης απορρίπτοντας την κατάπαυση του πυρός" (Ρωσική αποστολή στον ΟΗΕ).

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Το να είσαι εχθρός της Αμερικής μπορεί να είναι επικίνδυνο, 

αλλά το να είσαι φίλος είναι μοιραίο.
 

Χένρι Κίσινγκερ

 Δεν έχει σημασία πόσο πολύ εσείς, κύριοι, σκύβετε μπροστά τους,
Ποτέ δεν θα κερδίσετε την αναγνώριση της Ευρώπης:
Πάντα θα είστε γι' αυτούς,
όχι υπηρέτες, αλλά δουλοπάροικοι της φωτισμένης τους διάθεσης.
 

Φ.Ι. Τιούτσεφ, Ρώσος διπλωμάτης και ποιητής, Μάιος 1867

 

 Ξεφορτώνοντας την Ουκρανία

Η ελίτ των ΗΠΑ έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι υποτίμησε εντελώς τη Ρωσία από κάθε άποψη. Για παράδειγμα, στις 25 Μαρτίου 2014 ο αλαζόνας Ομπάμα αποκάλεσε περιφρονητικά τη Ρωσία "περιφερειακή δύναμη, που απειλεί άλλους από αδυναμία" (sic!). (Προφανώς, μιλούσε για τις ΗΠΑ). Ως αποτέλεσμα, τυφλωμένοι από την ύβρη, κάποιοι στις ΗΠΑ παραδέχονται τώρα ότι η Ουκρανία, η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη, είναι μια νεκρή πάπια, το παιχνίδι απλά δεν αξίζει πια το κερί. Πέρα από το ότι είναι μια μαύρη τρύπα για τα δυτικά χρήματα και τον στρατιωτικό εξοπλισμό, η Ουκρανία δεν είναι πλέον το πρόβλημα. Είναι μια παράπλευρη παράσταση, ένας αντιπερισπασμός, ένα απλό σύμπτωμα για κάτι πολύ πιο σημαντικό. Το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτό που συμβαίνει τώρα παγκοσμίως υπό τη ρωσική ηγεσία - το τέλος του μονοπολικού κόσμου, της παγκόσμιας ηγεμονίας των ΗΠΑ, που καμουφλάρεται κάτω από τον πιο αθώο στο άκουσμα όρο "παγκοσμιοποίηση".

Μετά την απόφαση και την ικανότητα της Ρωσίας να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον παγκόσμιο νταή, ολόκληρος ο μη δυτικός κόσμος ορθώνει τώρα επίσης το ανάστημά του. Για παράδειγμα, στην πρόσφατη συνάντηση των G20 στην Ινδονησία, η συζήτηση δεν αφορούσε την Ουκρανία, αλλά το αν θα συνεχίσουν να αποδέχονται ή όχι την αμερικανική φασιστική κυριαρχία ("τη διεθνή τάξη που βασίζεται σε κανόνες"). Όλες οι χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής και τέσσερις χώρες της Ασίας είπαν όχι, τελείωσε, ο κόσμος είναι πλέον πολυπολικός. Η Ταϊβάν θα γίνει αναπόφευκτα κινεζική και σύντομα - και περιμένετε να εμφανιστούν κινεζικά στρατεύματα στη Μεσοποταμία για να πάρουν τον έλεγχο του ιρακινού πετρελαίου και φυσικού αερίου και να ανοικοδομήσουν αυτή την τραγική χώρα. Η ελευθερία γνέφει. Οι επί μακρόν παραπλανημένοι δυτικοί ελιτιστές πρέπει να σοκαριστούν: και άλλες "περιφερειακές δυνάμεις" ορθώνουν τώρα το ανάστημά τους στον νταή. Ίσως και από αδυναμία; Ο Ζελένσκι πρέπει να υποψιάστηκε ότι το αφεντικό του, ο μέχρι τώρα αυτοσαρκαζόμενος κύριος του σύμπαντος, θα τον ξεφορτωθεί. Είναι ένας χαμένος και οι Γιάνκηδες δεν αντέχουν τους χαμένους.

Καθώς οι ΗΠΑ συνειδητοποιούν ότι τα ελεύθερα έθνη του κόσμου στρέφονται εναντίον τους, δεν θα διστάσουν να κατηγορήσουν το καθεστώς του Κιέβου. Οι ΗΠΑ πρέπει να σώσουν τα προσχήματα. Το Κίεβο έχει προειδοποιηθεί: θα πρέπει να αρχίσει ξανά τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Ο Ζελένσκι καλύτερα να σχεδιάσει τη διαφυγή του τώρα, γιατί οι Ουκρανοί δεν θα του συγχωρήσουν ότι τους έφερε σε δύσκολη θέση με ένα μάτσο ψέματα. Ανεξάρτητα από τους παραληρηματικούς ισχυρισμούς του Ζελένσκι ότι δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία και ότι θα καταλάβει εκ νέου ρωσικά εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας, υπάρχουν τρεις λόγοι για να πετάξει την πετσέτα τώρα, πριν όλα γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα.

 

 Τρεις λόγοι για να παραδοθείτε τώρα

Πρώτον, η Ρωσία έχει πλέον απρόθυμα προσεγγίσει τη στρατηγική "σοκ και δέος" των ΗΠΑ, δηλαδή την καταστροφή των υποδομών, όπως έκαναν οι ΗΠΑ στη Γερμανία και την Ιαπωνία (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος) και στη συνέχεια στη Σερβία και το Ιράκ. Στο στόχαστρο μπαίνουν σταθμοί και δίκτυα ηλεκτροδότησης, γέφυρες και "κέντρα αποφάσεων", όπως ορισμένα κυβερνητικά κτίρια στο Κίεβο. Η Ρωσία απέχει ένα ή δύο μαζικά πυραυλικά πλήγματα από το χτύπημα που θα θέσει εκτός λειτουργίας τα ουκρανικά συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας, ύδρευσης και σιδηροδρόμων. Με το 50% της ουκρανικής υποδομής ηλεκτρικής ενέργειας να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας από τα τρία πρώτα χτυπήματα στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, αρχίζουν οι διαδηλώσεις ενάντια στην επιδεινούμενη κατάσταση, με τον Ζελένσκι να στέλνει τη μισητή και φοβερή ουκρανική μυστική αστυνομία, την SBU, για να τις διαλύσει. Απαγορεύει επίσης την κάλυψή τους από τα αυστηρά λογοκριμένα μέσα ενημέρωσης. Το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας έχει εισέλθει σε ένα στάδιο "αυθαίρετης και ανεξέλεγκτης ανισορροπίας". Στους Ουκρανούς έχει ζητηθεί να εγκαταλείψουν τη χώρα για το χειμώνα. Πού να πάνε; Ποιος τους θέλει ούτως ή άλλως; Και αυτό περιλαμβάνει και τους στρατιωτικούς;

Δεύτερον, μόλις οι υποδομές αχρηστευθούν, οι 380.000 τακτικοί και πρόσφατα κινητοποιημένοι στρατιώτες της Ρωσίας θα ενσωματωθούν πλήρως στις συμμαχικές δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία. Ακόμη και χωρίς αυτούς, οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να προελαύνουν στο Ντονμπάς. Μια χειμερινή επίθεση από περίπου μισό εκατομμύριο στρατιώτες θα σημειώσει τεράστια κέρδη σε ολόκληρο το μέτωπο, προελαύνοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα και πολλαπλασιάζοντας τις συγκλονιστικές απώλειες του Κιέβου -και του ΝΑΤΟ-. Μετά την επιτυχία εδώ, οι στρατηγοί του προέδρου Πούτιν έχουν τη δυνατότητα να μετακινήσουν μια σοβαρή δύναμη στη δυτική Ουκρανία από τη Λευκορωσία, προκειμένου να αποκόψουν τους δρόμους ανεφοδιασμού του ΝΑΤΟ από την Πολωνία. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση των ήδη κατεστραμμένων ουκρανικών δυνάμεων και των μισθοφόρων τους. Τώρα η Ρωσία πηγαίνει μέχρι το Λβοφ και τα πολωνικά σύνορα. Αναγκάστηκε να το κάνει. Το καθεστώς του Κιέβου το προκάλεσε στον εαυτό του. Το μόνο που ήθελε η Ρωσία ήταν ασφάλεια για την Κριμαία και το Ντονμπάς και μια ουδέτερη, μη πυρηνική Ουκρανία. Όλα θα μπορούσαν να είναι τόσο απλά.

Τρίτον, οι δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του ανεγκέφαλου Στόλτενμπεργκ, πάσχουν από κόπωση της Ουκρανίας. Οι ουκρανικές σημαίες έχουν σχεδόν όλες κατέβει στην Ευρώπη. Η υποστήριξη έχει μειωθεί καθώς η πραγματικότητα έχει ανατείλει. Τα αποθέματα όπλων των χωρών του ΝΑΤΟ έχουν εξαντληθεί σοβαρά και απεργίες και το επακόλουθο κοινωνικό χάος έχουν εμφανιστεί στην Ευρώπη, Αυτό είναι το αποτέλεσμα του διψήφιου πληθωρισμού και της οικονομικής ύφεσης, που προκάλεσαν οι αυτοκτονικές δυτικές κυρώσεις, ναι, αυτές "κατά της Ρωσίας" (!). 'Κρυώνουμε και πεινάμε στην ίδια μας τη χώρα, επειδή δώσατε τα πάντα σε αυτό το τσούρμο των αποτυχημένων στο Κίεβο και στους Ουκρανούς τσάμπα μάγκες με τους οποίους εισβάλατε στη χώρα μας'. Η αθυρόστομη κακοποιός Νούλαντ πέτυχε τον στόχο της στην Ευρώπη. Όλα αυτά καθιστούν τη Ρωσία στρατηγικό νικητή και αναγκάζουν τις ΗΠΑ/ΗΒ/ΕΕ να καλέσουν τον Ζελένσκι να ξαναμιλήσει. Ο Βρετανός χρηματοδότης πρωθυπουργός Σουνάκ (ο οποίος ενδιαφέρεται ελάχιστα και γνωρίζει ακόμη λιγότερο για την πολιτική) χρησιμοποίησε ένα μέτριο βρετανικό πακέτο βοήθειας, που ανακοινώθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Κίεβο, για να πει στον Ζελένσκι ότι το χρεοκοπημένο Λονδίνο δεν μπορεί πλέον να πληρώσει. Το Κίεβο πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα. Κατόπιν αυτού, υπήρξε καθυστέρηση στον τέταρτο γύρο πυραυλικών πληγμάτων κατά των ουκρανικών υποδομών. Ο πρόεδρος Πούτιν περιμένει να δει αν ο Ζελένσκι θα υποχωρήσει και θα ξεκινήσει ρεαλιστικές συνομιλίες πριν η Ρωσία εξαπολύσει την τελευταία επίθεση στις ουκρανικές υποδομές και τη χειμερινή επίθεση.

 

Ξεφορτώνοντας τον Zelensky

Τουλάχιστον κάποιοι στο καθεστώς Μπάιντεν συνειδητοποιούν (αν και όχι ο ίδιος ο Μπάιντεν, ο οποίος δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει τίποτα - μια ξεκάθαρη περίπτωση κακοποίησης ηλικιωμένων) ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον Εβραίο δισεκατομμυριούχο ως εξιλαστήριο θύμα για την ήττα της Ουκρανίας. Όπως ακριβώς έκαναν σε αμέτρητους δικτάτορες και γκάνγκστερ της Λατινικής Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, τις προηγούμενες δεκαετίες, οι ΗΠΑ θα κάνουν το ίδιο και σε αυτόν στη μπανανία της Monsanto/Cargill. Μπορεί ο Ζελένσκι να τρέφει ακόμα ψευδαισθήσεις γι' αυτό; Φυσικά, οι ΗΠΑ θα αρνηθούν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν ποτέ μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας και θα δηλώσουν ότι ήταν πάντα μόνο "μια εσωτερική σύγκρουση" μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας. (Η Ουκρανία παρείχε μόνο το κρέας για τα κανόνια των υπερατλαντικών αφεντικών της, οι οποίοι ελέγχουν τη χώρα από το πραξικόπημά τους το 2014).

Ο πρώην πράκτορας της CIA της Ουκρανίας, ο ηθοποιός Ζελένσκι, έχει τώρα ενεργήσει. Το ουκρανικό πυραυλικό χτύπημα στην Πολωνία και η επιμονή του Ουκρανού προέδρου ότι επρόκειτο για ρωσικό χτύπημα, παρά τις σαφείς αποδείξεις για το αντίθετο, έπληξε την αξιοπιστία του Zelensky. Το εσκεμμένο ουκρανικό χτύπημα με ψεύτικη σημαία σε πολωνικό/ΝΑΤΟϊκό έδαφος, που σχεδιάστηκε για να προκαλέσει το ΝΑΤΟ ή τουλάχιστον να κάνει την Πολωνία να μπει στον πόλεμο, είναι μια αξιοθρήνητη ντροπή. Ακόμα και σε σύγκριση με όλες τις άλλες γελοίες σκηνοθετημένες ψευδείς σημαίες του Ζελένσκι, όπως η Μπούχα, για τις οποίες οι δωροδοκούμενοι δυτικοί δημοσιογράφοι πληρώθηκαν για να τις αναφέρουν, αυτή εδώ το παρατράβηξε. Η Δύση έχει βαρεθεί τα καμώματα του Ζελένσκι. Μια σφαίρα στο κεφάλι είναι πολύ φθηνότερη από το να συνεχίσουμε να επιδοτούμε αυτόν τον καραγκιόζη.

Κάποιοι ξυπνούν για τον Ζελένσκι, ο οποίος είναι πρόθυμος να εξαπολύσει πυρηνικό πόλεμο προκειμένου να αποφύγει τις διαπραγματεύσεις. Κάποιοι ίσως τώρα καταλάβουν ακόμη και ότι οι τρελοί ισχυρισμοί του ότι ο πρόεδρος Πούτιν ήθελε πάντα να καταλάβει όλη την Ουκρανία και να αποκαταστήσει την ΕΣΣΔ, αν όχι να κατακτήσει όλη την Ευρώπη, είναι παραμύθια. Αυτές οι ιστορίες λέγονται από το Κίεβο στα δυτικά βρέφη μόνο και μόνο για να πάρει στρατιωτική και οικονομική βοήθεια και κυρίως για να παρασύρει το ΝΑΤΟ στον πόλεμο. (Ο μισοαμερικανός Τσώρτσιλ πέρασε όλο το 1941 προσπαθώντας να βάλει τις ΗΠΑ στον πόλεμο της Βρετανίας κατά της Γερμανίας- σε αντίθεση με τον Ζελένσκι, ο Τσώρτσιλ τα κατάφερε τονίζοντας τη φυλετική του συμβατότητα και κρεμώντας μπροστά στους Γιάνκηδες το καρότο του Ειρηνικού Ωκεανού. Ο Ζελένσκι δεν μπορεί να προσφέρει κανένα από αυτά). Ο πρόεδρος Πούτιν έχει δηλώσει ξεκάθαρα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ότι: "Αυτός που δεν λυπάται για την ΕΣΣΔ δεν έχει καρδιά, αλλά αυτός που θέλει να την αποκαταστήσει δεν έχει μυαλό". Η επιθυμία να αποκατασταθεί η αποτυχημένη Σοβιετική Ένωση είναι ένας δυτικός προπαγανδιστικός μύθος που χρησιμοποιείται από τους εμπόρους όπλων και τους ψεύτες πολιτικούς για να δικαιολογήσουν την απληστία και τη φιλοδοξία τους.

 

Τρεις λόγοι για να τρέξετε τώρα

Αφού το ΝΑΤΟ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία και αφού δεν υπάρχει "συνασπισμός των προθύμων", εκτός από μερικούς φανατικούς Πολωνούς και Βαλτικούς που αυτή τη στιγμή εξοντώνονται ως μισθοφόροι στην Ουκρανία, τι μπορεί να κάνει ο Ζελένσκι; Θα μπορούσε να παροτρύνει τον Ουκρανό αρχιστράτηγο Ζαλούζνι να ανοίξει μια τελευταία (ναι, τελευταία) επίθεση στο Ντονέτσκ ή στο Ζαπορόζιε, προκειμένου να επανεκκινήσει την υποστήριξη της Δύσης. Ωστόσο, ο στρατηγός Zaluzhny έχει βαρεθεί να στέλνει τα στρατεύματά του να αυτοκτονήσουν. Είναι, άλλωστε, ένας επαγγελματίας στρατιωτικός. Ο Ζελένσκι, από την άλλη πλευρά, είναι ένας γελωτοποιός της αυλής του Λευκού Οίκου, ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του επιβίωση. Ο Zaluzhny έχει άλλες σκέψεις. Εδώ υπάρχει το ενδεχόμενο ενός πραξικοπήματος, μιας εξέγερσης του παλατιού στο Κίεβο.

Από τη μία πλευρά, οι αυτοεξευτελισμένοι και δολοφονικοί νεοναζί στην Ουκρανία που περιβάλλουν τον Ζελένσκι και που όλοι τους πήραν την εξουσία από τις ΗΠΑ, δεν θα ανεχθούν την παράδοση. Από την άλλη πλευρά, οι απλοί ψυχροί και πεινασμένοι Ουκρανοί θα ρωτήσουν γιατί δεν αποφεύχθηκαν όλα αυτά εξ αρχής συμφωνώντας στην ουκρανική ουδετερότητα και εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις του Μινσκ 2 με τους Ρώσους αδελφούς τους; (Μια καλή ερώτηση, η οποία θα πρέπει να τεθεί σε όλους τους δυτικούς ηγέτες που επίσης την απέρριψαν). Έτσι, ο Ζελένσκι είναι εγκλωβισμένος μεταξύ των νεοναζί και του μετριοπαθούς ουκρανικού λαού, ανάμεσα σε μια πέτρα και μια δύσκολη θέση. Είναι χαμένος-χαμένος γι' αυτόν. Οι Ρώσοι δεν μισούν τους Ουκρανούς, είναι αδέρφια. Αλλά μισούν τους Ναζί. Είναι εχθροί. Οι Ναζί δεν μπορούν να περιμένουν κανένα περιθώριο από τους Ρώσους και το ξέρουν. Η ΕΣΣΔ καθάρισε το τμήμα της Γερμανίας από τους Ναζί, απελευθερώνοντας τους Γερμανούς αδελφούς τους. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στην Ουκρανία. Με τη ρωσική απελευθέρωση ολόκληρης της Ουκρανίας (που αρχικά δεν ήταν στις προθέσεις της Ρωσίας, αλλά τώρα είναι απαραίτητη), ένα νέο κύμα Ουκρανών "προσφύγων" άρχισε να πλήττει τη Δυτική Ευρώπη, πριν από τα Χριστούγεννα. Αυτό θα μπορούσε να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μια Ευρώπη γεμάτη πρόσφυγες από άλλους εξίσου ηλίθιους και αχρείαστους πολέμους της αμερικανικής αυτοκρατορίας: Ιρακινούς, Αφγανούς, Σύριους, Λίβυους, Αλβανούς και τώρα Ουκρανούς. Η Ευρώπη δεν αντέχει άλλο. Καταρρέει μέσα σε κύματα κοινωνικής αναταραχής και ούτε η Βρετανία δεν μπορεί να ελέγξει αυτά τα κύματα.

Ο ανίδεος Στόλτενμπεργκ (πάλι αυτός) δήλωσε ότι η ήττα της Ουκρανίας σημαίνει (άλλη μια) ήττα για το ΝΑΤΟ. Στην πραγματικότητα, το περιττό ΝΑΤΟ έχει ηττηθεί προ πολλού, αλλά ο Στόλτενμπεργκ είναι πολύ άσχετος για να δει τα γραπτά στον τοίχο και να ενταχθεί στις μεγάλες ουρές των άνεργων πλέον πρώην σκλάβων των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων Αφγανοί και Ιρακινοί διερμηνείς. Οι ΗΠΑ και οι υποτελείς τους στο ΝΑΤΟ πρέπει τώρα να κάνουν πίσω. Κάποια δήλωση όπως: 'Μας απογοήτευσαν αυτοί οι παραδομένοι μπαμπουίνοι Ουκρανοί που πίνουν βότκα (τι να περιμένεις από αυτούς τους Σλάβους υπανθρώπους;), αλλά κερδίσαμε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας επειδή θριαμβεύσαμε σταματώντας το κτηνώδες ρωσικό θηρίο στα πολωνικά σύνορα. Αποστολή εξετελέσθη". Αυτό θα έκανε τη δουλειά. Οι ΗΠΑ και οι υποτελείς τους δεν μπορούν να σώσουν τα προσχήματα, αλλά, αφού νοιάζονται μόνο για τις δημόσιες σχέσεις, μπορούν τουλάχιστον να προσποιηθούν ότι σώζουν τα προσχήματα - κατηγορώντας τον Ζελένσκι. Θα μπορούσαν, βολικά, να τον δολοφονήσουν, ώστε να μην πει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβαινε στα παρασκήνια τα τελευταία χρόνια (ξέρει πάρα πολλά), ρίχνοντας την ευθύνη σε "εξτρεμιστές" και κάνοντάς τον νέο Εβραίο μάρτυρα. Αν ήμουν στη θέση του Ζελένσκι, θα έφευγα σήμερα για το Τελ Αβίβ. Έχει μείνει κανένα αεροπλάνο στην Ουκρανία;

 

thesaker.is

 

 

3 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΔΟΥΛΙ {ΤΣΑ] ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..........ΜΠΡΕΕΕΕΕ.......
    ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΟΤΙ Η MOZART ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ

    https://rumble.com/v23apgy--mozart-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή