«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Καταρρέει η Αμερική εκ των έσω;

του Larry Johnson 


Κάποιοι από τους αναγνώστες μου που είναι πρώην πατριώτες και απολαμβάνουν τη ζωή τους σε μέρη όπως η αγροτική, νότια Γαλλία, μου ζήτησαν να τους δώσω μια γεύση για το πώς είναι πραγματικά οι Ηνωμένες Πολιτείες αυτές τις μέρες. Δεν είναι ωραία.

Ας ξεκινήσουμε με τον διάχυτο και αυξανόμενο εθισμό στα παράνομα ναρκωτικά. Μασήστε αυτό το γεγονός - σχεδόν διπλάσιοι Αμερικανοί πέθαναν από υπερβολική δόση φαιντανύλης μέσα σε ένα χρόνο (Φεβρουάριος 2021 έως Φεβρουάριος 2022) απ' ό,τι πέθαναν στο Βιετνάμ κατά τη διάρκεια του 20ετούς πολέμου (1955 έως 1975).

    Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εκτιμούν ότι περισσότεροι από 108.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ πέθαναν από υπερβολική δόση ναρκωτικών μεταξύ Φεβρουαρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022. Από αυτούς, περισσότερο από το 70% αφορούσε φαιντανύλη και άλλα συνθετικά οπιοειδή.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι περισσότεροι πέθαναν κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους (Φεβρουάριος 2022 έως Φεβρουάριος 2023). Αυτοί είναι συγκλονιστικοί αριθμοί. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατασκεύασε ένα πολεμικό μνημείο για το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό που σκοτώθηκε σε αυτή τη σύγκρουση. Όταν μαθαίνετε ότι περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Αμερικανοί έχουν πεθάνει από υπερβολική δόση φαιντανύλης τα τελευταία είκοσι χρόνια, τότε αρχίζετε να καταλαβαίνετε τη σοβαρότητα αυτής της απειλής. Είναι περισσότεροι από διπλάσιοι από όσους έχασαν οι ΗΠΑ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και ποια είναι η εγχώρια αντίδραση; Ένα μεγάλο χασμουρητό.

Θυμάστε τον σάλο που προκλήθηκε όταν ο Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε κάποιες ξένες χώρες ως "σκατότρυπες"; Λοιπόν, πολλές από τις μεγαλύτερες αμερικανικές πόλεις αξίζουν αυτόν τον τίτλο. Προειδοποίηση - ελπίζω να μην τρώτε ενώ τα παρακολουθείτε αυτά- μπορεί να αρρωστήσετε. Εδώ είναι το Σαν Φρανσίσκο:



 

Το ίδιο συμβαίνει και στη Φιλαδέλφεια:



 

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στην Ουάσινγκτον:



 

Και τι κάνει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών; Στέλνει δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία.

Στο στρατιωτικό μέτωπο, όλοι οι κλάδοι του αμερικανικού στρατού αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κάλυψη των ποσοστώσεων πρόσληψης. Ένας φίλος μου, του οποίου ο γιος είναι πεζοναύτης των ΗΠΑ, συνάντησε τις προάλλες τον στρατολόγο του γιου του, έναν αρχιλοχία. Ο νεοσύλλεκτος του είπε ότι είχε πρόβλημα με την πρόσληψη νέων νεοσύλλεκτων. Ο φίλος μου ζει στην περιοχή της Τάμπα, Φλόριντα. Πριν από δέκα χρόνια, τα παιδιά σε στρατιωτική ηλικία συνέρρεαν για να καταταγούν. Όχι πια. Ο αφυπνισμένος στρατός και η απερίσκεπτη πολιτική ηγεσία που επιδιώκει ατελείωτους υπερπόντιους πολέμους έχει εξαντλήσει την εργατική τάξη στην Αμερική που προηγουμένως ενθάρρυνε τα παιδιά της να καταταγούν.

Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι η Αμερική μετατρέπεται σε μια παράσταση φρικιών. Τα μέσα ενημέρωσης προωθούν την ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ και των τρανσέξουαλ με επιμονή και πολλοί Αμερικανοί έχουν μουδιάσει και έχουν γίνει παθητικά αποδεκτοί αυτής της παραξενιάς. Όποιος τολμά να γελοιοποιήσει ή να αστειευτεί σχετικά με αυτό δέχεται επιθέσεις, τόσο σωματικές όσο και λεκτικές. Απλά ρωτήστε τον Dave Chapelle, έναν διακεκριμένο κωμικό:

 


 

Έτσι, αν έχετε μετακομίσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ζείτε σε κάποιο ειρηνικό και όμορφο μέρος, πείτε τις ευχαριστήριες προσευχές σας. Η Αμερική μετατρέπεται σε μια δυστοπική κοινωνία. Το κάρμα είναι μια σκύλα.


sonar21.com

μετάφρ. Διόδοτος

 

 


16 σχόλια:

  1. Διαγράψτε την ελίτ!!!

    https://twitter.com/Eleni86825997/status/1612926434527289344?cxt=HHwWgICxrf2CouIsAAAA
    ========
    https://pbs.twimg.com/media/FmFwQwHX0AAFVoP?format=jpg&name=medium

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.kingdomclaritylabel.com/news/a-comprehensive-list-of-food-companies-and-products-that-use-senomyx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο με Tor Browser μπόρεσα να μπω σε αυτό το σύνδεσμο. Ο mozilla μού λέει.."Your Browser Is No Longer Supported - To view this website and enjoy a better online experience, update your browser for free" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Μεταφέρω και μεταφράζω λοιπόν και για τους υπόλοιπους αναγνώστες:

      Ένας πλήρης κατάλογος εταιρειών τροφίμων και προϊόντων που χρησιμοποιούν Senomyx (χρησιμοποιημένα αμβλωμένα μωρά)

      Ένας μεγάλος αριθμός μεγάλων εμπορικών σημάτων τροφίμων και ποτών στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο έχουν συνεργαστεί με την εταιρεία "Senomyx", με έδρα το Σαν Ντιέγκο, η οποία δημιούργησε έναν ενισχυτή γεύσης χρησιμοποιώντας τις κυτταρικές σειρές ενός ανθρώπου που έκανε εκλεκτική έκτρωση. Συνέταξα έναν αναλυτικό κατάλογο των εμπορικών σημάτων τροφίμων που χρησιμοποιούν το senomyx, για όσους επίσης επιδιώκουν να μην υποστηρίζουν ή καταναλώνουν πλέον αυτά τα εμπορικά σήματα.

      Θα κάνω τα πάντα για να μην υποστηρίξω εταιρείες που κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν τη σφαγή αθώων ανθρώπινων παιδιών. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει σχεδόν πάντα μια πιο τοπική, πιο βιολογική επιλογή ακριβώς δίπλα στα επώνυμα προϊόντα, και αυτές οι εναλλακτικές επιλογές φαίνεται να είναι πάντα δύο έως δέκα φορές πιο υγιεινές, καθώς επίσης, τείνουν να μην έχουν σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, κόκκινες/μπλε χρωστικές ουσίες, καθώς και τη χρήση senomyx ως ενισχυτικό γεύσης.

      Περισσότερες πληροφορίες με άμεσες πληροφορίες. πηγές και παραπομπές μπορείτε να βρείτε παρακάτω, αλλά χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι η ολοκληρωμένη λίστα που έχουμε καταρτίσει:

      Παρακάτω παρατίθεται ένας ολοκληρωμένος κατάλογος εμπορικών σημάτων και προϊόντων που χρησιμοποιούν σήμερα ή έχουν χρησιμοποιήσει senomyx:

      (Κάντε κλικ στα βέλη στα αριστερά για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πλήρεις λίστες)

      Μάρκες

      Ποτά (νερό, σόδα, ενέργεια, καφές, τσάι, γάλα)

      Τρόφιμα (τσιπς, τσίχλες, σούπες, καρυκεύματα, φάρμακα)

      Καραμέλες

      Τροφές για κατοικίδια

      Άμεσες πληροφορίες. Πηγές

      * Θα προσθέσουμε μια δήλωση αποποίησης ευθυνών δίπλα στις μάρκες σε αυτό το άρθρο που έχουν διακόψει πλήρως όλες τις συμβάσεις τους με τη senomyx, μόλις μας γνωστοποιηθεί αυτή η πληροφορία.

      Η Senomyx βρέθηκε να κερδίζει περίπου 29,32 εκατομμύρια δολάρια το 2017. Τι προϊόν εξυπηρετούν; Σύμφωνα με την περιγραφή της εταιρείας τους, "η Senomyx μυρίζει ένα καλό πράγμα όταν το μυρίζει". Η οποία είναι μια τρομακτική φράση όταν συνεχίσετε να διαβάζετε και να μαθαίνετε πώς λειτουργεί αυτή η ανόητη εταιρεία. "Η εταιρεία έχει εντοπίσει γονίδια ανθρώπινων υποδοχέων που σχετίζονται με την ανίχνευση οσμών και γεύσεων". Και μπορεί να αναρωτηθείτε τι εννοούν με τον όρο γονίδια ανθρώπινων υποδοχέων; Αυτό εξηγείται με περισσότερες λεπτομέρειες εδώ σε ένα έγγραφο της κυβέρνησης των ΗΠΑ από το 2007: "Η Senomyx είναι μια κορυφαία εταιρεία που επικεντρώνεται στη χρήση ιδιόκτητων δοκιμασιών που βασίζονται σε υποδοχείς γεύσης." Και επειδή οι πληροφορίες είναι τόσο συγκεκαλυμμένες, είτε η επίσημη ιστοσελίδα της senomyx είναι μυστηριωδώς μη ανταποκρινόμενη... είτε όχι, εμείς ως άνθρωποι που αγαπάμε την Αλήθεια θα συνεχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς είναι οι ιδιόκτητες δοκιμασίες που βασίζονται σε υποδοχείς γεύσης.

      Διαγραφή
    2. Ο κατάλογος είναι
      Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      θΑ ΔΏΣΩ λίγα δείγματα (Το έν εικοστό 1/20 μόνο, ..φαντάσου!!!!), τα οποία εμφανίζονται όταν πατήσει κάποιος πάνω στις λέξεις: Μάρκες, Ποτά, Τρόφιμα, Καραμέλες, Τροφές για κατοικίδια :

      Starbucks
      Quaker
      Gatorade
      Lipton
      Nestle
      Kraft
      Coca-Cola
      Pepsi
      Pfizer Inc
      NESCAFÉ
      NESQUIK
      Perrier
      Sprite
      7 UP
      Monster
      Carnation
      Maxwell House
      Doritos
      Cheetos
      Ruffles
      Lay's potato chip
      Trident
      Dentyne
      Chiclets
      Philadelphia Cream Chees
      Halls
      Oreo Cookies
      Hagen Dazs
      Gerber
      Pasta Buitoni
      Maggi
      Toblerone
      Jacobs
      Friskies

      ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΝΊΒΑΛΟΥΣ ΛΟΙΠΌΝ......
      ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΜΠΌΛΙΚΑ ΑΜΒΛΩΜΕΝΑ ΜΩΡΑ...

      Διαγραφή
    3. Και εδώ:
      https://katohika.gr/diethni/enas-olokliromenos-katalogos-etaireion-trofimon-kai-proionton-pou-chrisimopoioun-senomyx-chrisimopoiimena-amvlomena-mora/

      Διαγραφή
    4. Χυμός Cranberry - δείτε τι μπορεί να κάνει

      https://twitter.com/grimwood_zoe/status/1612868015384825857?cxt=HHwWgsDQ6cS6h-IsAAAA

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  3. https://el.sainte-anastasie.org/articles/psicologia/la-ventana-de-overton.html

    (to parathyro overton kai to foot on the door einai dyo texnikes xeiragisis tis koinwnias ..)idi efarmozontai (den mporv na brw tropo na diakopoyn )kai gia opoion thelei diabaste kai meta isws perisoteroi na broyme ena antimetro (toylaxiston gia kapious einai i para-pliroforisi kai gia ayto theloun na tin stamatisoyn )

    https://www.psychologistworld.com/behavior/compliance/strategies/foot-in-door-technique

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίτλος του τελευταίου συνδέσμου:

      Η τεχνική του "πόδι στην πόρτα" (The foot-in-the-door technique or FITD) είναι μια στρατηγική που χρησιμοποιείται για να πείσει τους ανθρώπους να συμφωνήσουν σε μια συγκεκριμένη ενέργεια, βασιζόμενη στην ιδέα ότι αν ένας ερωτώμενος συμμορφωθεί με ένα μικρό αρχικό αίτημα, τότε είναι πιο πιθανό να συμφωνήσει σε ένα μεταγενέστερο, πιο σημαντικό αίτημα, το οποίο δεν θα συμφωνούσε αν του το ζητούσαν ευθέως.
      Τεχνικές συμμόρφωσης

      Διαγραφή
    2. το παραθυρο του οβερτον ειανι μεθοδος εδω και χρονια κοινωνικης αποδοχης ( ακομη και των πιο ακραιων ιδεων ) μπραβο ρε φιλε κωστα γιατι η καρκαλα μου δεν σκεφτηκε και τους αδερφους που δεν σκαμπαζουν την βαρβαρικη ...

      Διαγραφή
  4. https://evaggelatos.com/?p=5961 (ektenis analysi )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ό,τι αναφέρει ο αρθρογράφος για το αμέρικα, συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ σε όλο τον κόσμο, χωρίς διαφορά !!!!! Αυτή είναι η ΝΤΠ και αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση που θέλουν. ΔΕΝ είναι, λοιπόν, μόνο η αμερική.

    Το κακό είναι οτι οι παραπάνω εικόνες και καταστάσεις έχουν γίνει "φυσιολογικές" και δεν ενοχλούν κανέναν πλέον !!!

    Επειδή εμείς τα ξέρουμε, ποιόν θέλει να αφυπνίσει ο αρθρογράφος ; Νομίζετε οτι με όλη την πληροφορία διαθέσιμη, υπάρχουν περιθώρια αφύπνισης πολλών ακόμα ; Εγώ ΔΕΝ το νομίζω. Όποιος ξύπνησε, ξύπνησε.

    Καιρός για τον πρώτο αισυμνήτη, δε νομίζετε ; (για να το συνδέσω και με την άλλη ανάρτηση περί Αισυμνητείας).

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍
      Προτείνω τον Περίανδρο (κι ας τον ονόμασαν "Τύραννο") γιατί θέλω να δω και κεφάλια καρφωμένα σε πασσάλους! 🙂

      Διαγραφή
    2. Εγώ θα προτιμούσα τον Λυκούργο. Αυτή την περίοδο μας χρειάζεται ένας Λάκων.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Ας παλουκωθουν οι οικογενειες τους και αυτοι να βλεπουν μεσα σε γυαλεσ μεχρι να σαπισουν σαν εκθεματα ///δεν με νοιαζει πως λεγεται αυτος που θα το κανει...λυουργος ,,,περιανδρος η' και οποιος αλλος .Δυστυχως τα ατομα που αντιτιθεντε στην βια και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν σχεδια για το μελλον
      των γενιων μας φυλασονται απο ατομα που ειναι επιρρεπη σταην βια ..Οποτε εχουμε αναγκη απο αναλογα τερατα (και ας μην αρεσει η ιδεα αυτη σε μερικους )

      Διαγραφή