«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Τί φταίει επιτέλους..; Τα τραπ,τα μπολιάπ..; Παρηκμασμένος εσμός

Περισσότερα εδώ - Περί κυνηγού/κυνηγημένου, ψευδαισθήσεων και παρενεργειών, εδώ:


10 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑΡΑ !
    ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ! ΜΕ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ . ΚΑΙ ΟΙ SIMPLE MINDS ΜΙΑ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ @@ΡΧΙΔΙΑ ! ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ . ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ . Ο ΕΝΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ . ΤΙ ΝΑ ΠΩ , ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ , ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΖΟΜΠΙ .
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Punisher,

      τεράστια φιλοσοφία και καμπανάκι για το μέλλον, όλο το άλμπουμ New Gold Dream (1982). Είναι το σημαντικότερό τους. Επί 40 χρόνια, ίσως και καθημερινά, όταν οδηγώ, σφυράω τα Hunter and the Hunted, Big Sleep και Somebody Up There Likes You. Kι ο περισσότερος κόσμος.. φυσικά αγαπάει το Someone, Somewhere in Summertime!
      Το άλμπουμ είναι και λιγο θρησκευτικό. Υπονοεί την αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο μέσω του ιππότη του (Αρθούρου;). Τα δε σύμβολα του άλμπουμ, καρδιά-σταυρός-σπαθί, η μπάντα τα κράτησε μέχρι και σήμερα.

      Όσο για την Ελλάδα μας την σημερινή την παρηκμασμένη, τον απόλυτο πάτο, τί να πώ..... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ!!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα σας
    Το συγκεκριμένο σύμπλεγμα συμβόλων είναι καθαρά μασονικό και το εξηγεί ο μακαριστός γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος στις ομιλίες του περί μασονίας.
    https://www.impantokratoros.gr/masonia-mp3.el.aspx

    Επιστρέψατε μου να σας θυμίσω ότι αυτά που βλέπουν τα μάτια σήμερα είναι περασμένα στο υποσυνείδητό μας από όλα αυτά τα τραγούδια που ακούγαμε από πιτσιρικάδες επειδή η μασονία κατέχει τις δισκογραφικές και τα μέσα να παρουσιάζει τους μουσικούς και τις μπάντες ως θεούς ημίθεους ήρωες και κυρίως ως πρότυπα για να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε.
    Μασονία η μάστιγα της πατρίδας μας και όλης της γης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και έτσι να είναι, μην τα βλέπετε αυτά μόνο από την αρνητική πλευρά. Οι λαϊκές ανθρώπινες συνειδήσεις έχουν τη δύναμη να μεταστοιχειώνουν μασωνικά σύμβολα και οράματα, σε φωτεινά θεϊκά όπλα για να οραματιστούν και να αγωνιστούν για ένα δικό τους φωτεινό και εν Χριστώ ελεύθερο μέλλον. Εκεί πρέπει να στοχεύουμε, διυλίζοντας ό,τι προέκυψε στο παρελθόν μας κρατώντας το χρήσιμο υλικό.

      Διαγραφή
    2. Εάν δεν διαλυθούν μέχρι στάχτης, όλοι αυτοί που αποτελούν τον κορμό τις ρίζες και τα παρακλάδια της μασονίας, αλλά και των θρησκειών που φτάνουν μέχρι και ανθρωποθυσίες να ορίζουν, αυτά τα σύμβολα πάντα θα στοιχειώνονται από τον όξ από δώ.
      Η κάθαρση θα αργήσει να έρθει

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ εν Θεώ Αδελφέ kyrios,
      Μιλάω μετά Λόγου Γνώσεως, ως Παθών – Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.

      Ο ''Πονηρός'' –Τι άλλη εξήγηση να δώσω;– με στοχοποίησε-θυματοποίησε-καταδίκασε και μικρός, άβγαλτος κι ανυποψίαστος καθώς ήμουνα η μασονία –μέσω των δισκογραφικών εταιριών που ελέγχει και των τραγούδιών τους που άκουγα– πέρασε στο υποσυνείδητό μου ότι Super Duper Star – Λατρεμένο Ίνδαλμα της Εποχής

      https://youtu.be/gOugsEh4Kkk?t=79

      ήτανε ήρωας, ημίθεος, θεός και, ως εκ τούτου, πρότυπο για να γίνω σαν κι Εκείνον όταν θα μεγαλώσω. Κι ήμουνα Τόσο Μ@λ@κ@ς που δεν είδα, δεν άκουσα εκείνους που μου τό' λεγαν, ποτέ δεν παραδέχθηκα πως η φωνή μου Ενώ ήτανε Ιδανική για λαϊκατζή που (με πάγκο) πουλάει γαύρο κραυγάζων '' Έλα να πάρεις. Είναι ζωντανός λέμε. Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει'',
      Ήταν Επιεικώς Απαράδεκτη για Την Ερμηνεία ποιοτικών, έντεχνων, με ''Μηνύματα'' πάντα Τραγουδιών.
      Κι έμελλε Αυτή η πασιφανέστατη, φαεινότερη του ήλιου Έλλειψη Χαρίσματος, που εθελοτυφλικά, εμμονικά, αυτοκαταστροφικά Αρνήθηκα να Δω, να με καταδικάσει να αξιωθώ μόνο το ξεχωριστό, προχώ, μεγαλόπρεπο LOOK Του Iνδάλματός Μου, κλείνοντας ήδη τριάντα πέντε συναπτά έτη σαν Πορτιέρης –με, περιστασιακά, καθήκοντα Παρκαδόρου και Babysitter (Nταντάς) για τα σκυλάκια που Κυρίες δε θέλανε νά' χουν μεσ' στα πόδια τους κατά τις ερωτικές Τους συνευρέσεις σε χλιδάτες Σουίτες– Μεγάλου Κεντρικού Ξενοδοχείου της Αθήνας – Φορώντας πάντα Χρυσοποίκιλτη Στολή, με Σειρήτια και Πηλήκιο Ναυάρχου·

      Και μένει τώρα, μετά την συμπλήρωση τριακονταπενταετίας, με καμιά πετσοκομμένη, πενιχρή, δίκην φιλοδωρήματος συνταξούλα να ξεροσταλιάζω στις ατέλειωτες ουρές για Καλήν Απολογίαν, Την επί του φοβερού βήματος Του Κυρίου, ένθα και ''παίζεται'' –ρώσικη ρουλέτα– Η Αιωνία Ανταμοιβή ή Τιμωρία Μου.
      Κι Εκεί, θέλω να πιστεύω, Εάν δώσω το κατιτίς Του στον Φύλακα Άγγελό Μου –όπως και με τους παπάδες: Εν τη παλάμη και βοήσωμεν Λυτρωτικά– Εκείνος δεν θα Αρνηθεί Την Καλήν Του Μαρτυρία. Είθισται γαρ Η Ελπίδα να πεθαίνει Τελευταία και Νυν και Αεί και εις τους Αιώνες των Αιώνων. Αμήν.

      Ν.Β.


      Διαγραφή
  3. EL - Το ΒΙΝΤΕΟ τα λέει όλα!! Ούτε ο σκύλος της ΕΜΑΚ δεν άντεξε!
    https://twitter.com/JeronymoBoss2/status/1626578301157511171

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλίμονο αν δεν καταλάβαινε την βρωμιά και την σατανικότητα που κρύβει ένας άνθρωπος. Άραγε.. τον δικό του σκύλο ο μητσοτάκης, τον έχει συνέχεια μπουκωμένο με ηρεμιστικά και κάθεται έτσι ήσυχος να τον χαϊδεύει..; 🙂

      Διαγραφή
  4. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να προωθούν το ψευδές αφήγημα του «καρδιακού covid» για να εξηγήσουν τους υπερβολικούς θανάτους

    https://kanenazori.com/2023/02/18/prowthoun_to_afigima_tou_kardiakou_covid/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Φταίει ξεκάθαρα η, επί 30 χρόνια, ατιμωρησία του κάθε παλιανθρωπάκου, αρχής γενομένης από την κυβέρνηση Σημίτη.
    2) Μήπως φταίνε και οι πολιτισμικές καταβολές του συγκεκριμένου παλιανθρωπάκου; Από που κρατάει η σκούφια του, δεν μας είπαν.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή