«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Γιάννης Δεμερτζής στον Focus FM, επικοινωνία με Στέφανο Δαμιανίδη - ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ από 2:25:27 έως 2:42:54 !!!


 

Πράγματα τα οποία, το εγχώριο σύστημα λαμογιών έχει αποκτήσει την άνεση να μάς τα γυρνάει πίσω ως "γραφική συνωμοσιολογία", και φυσικά να επηρεάζει τα θύματα προς την δική του κατεύθυνση, ακούγονται πλέον και σε πιο κοινής αποδοχής δίαυλο. Δύο συνάδελφοι συμφωνούν από κοινού ότι έχουν ακόμα τη δύναμη οι νομικές διαδικασίες να αποκαταστήσουν το δίκαιο. Κάτι το οποίο φυσικά βλέπουμε και σε όλο τον κόσμο να έχει ξεκινήσει αποφασιστικά και άφοβα πλέον, βλ. καταδικαστικές αποφάσεις δικαστικών αρχών ευρωπαϊκών κρατών κατά μέτρων κόβιντ και εμβ0λιασμών των κυβερνήσεών τους, βλ. καταδικαστικές αποφάσεις (σε κρατικό επίπεδο) στις ΗΠΑ κατά δεκάδων μελών πρώην στελεχών (λαμογιών) του twitter, κ.ά. 

Η διαδικασία συμμετοχής στην πρόσθετη παρέμβαση στην αγωγή κατά παντός υπευθύνου για την απάτη του Covid-19, του Sfagi.gr προχωρά ελπιδοφόρα.

Πληροφορίες για το πώς να συμμετέχετε στην εξουσιοδότηση, καθώς και το πώς να ενισχύσετε οικονομικά τη διαδικασία για την κατάθεση και τις επιδόσεις της πρόσθετης παρέμβασης, έστω και με ελάχιστο ποσό (σ.σ. Διόδοτου: ακόμα και 10 ευρώ έχουν δύναμη), θα βρείτε εδώ: 

Εξουσιοδότηση για πρόσθετη παρέμβαση στην αγωγή κατά της απάτης του Covid-19

 


 

11 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΑΡΑΔΈΧΟΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ....ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώην αφεντικό του Twitter Vijaya Gadde γελοιοποιήθηκε εν μέσω της επιτροπής λογοκρισίας!

    Είναι επικεφαλής του τμήματος νομικών, πολιτικής και εμπιστοσύνης του Twitter έως τις 27 Οκτωβρίου 2022, πριν αναλάβει ο Elon Musk

    https://www.lelibrepenseur.org/ex-patronne-de-twitter-vijaya-gadde-ridiculisee-en-pleine-commission-sur-la-censure/

    https://www.lelibrepenseur.org/wp-content/uploads/2023/02/Twitter-exec-explains-the-medical-training-that-qualified-her-to-censor-Harvard-Stanford.mp4?_=1

    https://twitter.com/i/status/1623734923096911872

    Σίγουρα συμβαίνουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στις ΗΠΑ με αυτόν τον ανώτερο αξιωματούχο του Twitter, ο οποίος δεν δίστασε να λογοκρίνει κάποιες πολύ υψηλού προφίλ αμερικανικές ιατρικές προσωπικότητες. Αφού ο Elon Musk αγόρασε το Twitter, έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ της διοίκησης και της κυβέρνησης Μπάιντεν, του FBI... Η εκλεγμένη εκπρόσωπος Nancy Mance γελοιοποίησε την πρώην επικεφαλής των νομικών, πολιτικών και εμπιστευτικών υποθέσεων του Twitter, ρωτώντας την πού σπούδασε ιατρική. Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν είχε καμία απολύτως αρμοδιότητα να κρίνει τη σημασία ή μη ενός tweet, ειδικά όταν προέρχεται από έναν κορυφαίο ιολόγο ή επιδημιολόγο. Αυτή η λογοκρισία είναι ακόμη πιο ακατανόητη επειδή επηρέασε επίσης Ρεπουμπλικάνους εκλεγμένους αξιωματούχους ή απλώς πολίτες που δημοσίευσαν τις επίσημες εκθέσεις του CDC.

    Όλοι μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι η αλαζονεία των Δημοκρατικών ηγετών του Twitter εξαφανίστηκε ξαφνικά και εντελώς κατά τη διάρκεια αυτής της εξεταστικής επιτροπής. Η εξουσία δεν διαρκεί για πάντα, γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση, για το καλό και τη δικαιοσύνη, όχι το αντίθετο, και έτσι μπορούμε να αφήσουμε ένα καλό σημάδι στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία ευρωπαϊκή τραπεζική δυναστεία εξαφανίζεται την ώρα που μια άλλη προσπαθεί να αποφύγει την ίδια μοίρα. Πρόκειται για τις οικογένειες Λαζάρντ και Ρότσιλντ........

    https://www.ot.gr/2023/02/10/diethni/trapezes-oi-lazarnt-xathikan-oi-rotsilnt-elpizoun/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γερμανικό AfD ζητά κοινοβουλευτική έρευνα για το σαμποτάζ του Nord Stream

    https://www.voltairenet.org/article218816.html

    Ο Tino Chrupalla, εκπρόσωπος του εθνικιστικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) και μέλος της Bundestag, ζήτησε τη διεξαγωγή κοινοβουλευτικής έρευνας για το σαμποτάζ των αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream μετά τη δημοσίευση του άρθρου του Seymour Hersh [1].



    Η κυβέρνηση Μπάιντεν και το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας απέρριψαν αμέσως τον απολογισμό του βραβευμένου με Πούλιτζερ δημοσιογράφου ως "απόλυτο ψέμα και πλήρη κατασκευή". Από την πλευρά τους, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι, αν και δημοσιογραφικός θρύλος, ο Seymour Hersh, 85 ετών πλέον, βασίστηκε σε μία μόνο πηγή και δεν δημοσίευσε το άρθρο του σε μεγάλη εφημερίδα, αλλά στο ιστολόγιό του.



    Αν και ο τρόπος με τον οποίο προχώρησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αμφισβητήσιμος, η ενοχή τους δεν είναι, με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να έχει εκ των προτέρων αναλάβει δημοσίως την ευθύνη για αυτό το σαμποτάζ.



    Ο Seymour Hersh κλήθηκε να μιλήσει ενώπιον της ρωσικής Κρατικής Δούμας, αλλά απέρριψε την πρόσκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Πεντάγωνο στοχεύει σε υποχρεωτική ψηφιακή ταυτότητα για πρόσβαση στο διαδίκτυο έως το 2027

    ------------------------------------------------------
    https://securityintelligence.com/news/dod-full-zero-trust-deployment-2027/

    https://t.me/Novodobastarihratnika/6771

    Όπως είναι αναμενόμενο, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να καταστήσει υποχρεωτική την ψηφιακή ταυτοποίηση για την πρόσβαση στο διαδίκτυο μέχρι το 2027, σε τέσσερα χρόνια από τώρα, έτσι ώστε όλες οι επικοινωνίες να μπορούν να ελέγχονται.

    ΌΠΩΣ ΑΝΑΦEΡΘΗΚΕ KAI ΣΤΟ DAVOS FORUM 2023 = PENDAGON,CIA,NSA….

    …..ΕIΝΑΙ ΚΑΙΡOΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕIΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚOΛΑΣΗ ΌΠΟΥ ΑΝHΚΟΥΝ… ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝEΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΚΟYΛΗ, ΤΟΝ ΤΣIΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛAΚΗ.… ΦΤAΝΕΙ ΠΙΑ .... ΕIΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡOΤΕΡA KAI ΑΠO ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ !!!!

    Το Πεντάγωνο σχεδιάζει να εφαρμόσει μια αρχιτεκτονική μηδενικής εμπιστοσύνης σε ολόκληρη την επιχείρησή του έως το 2027, σύμφωνα με τον CIO του Υπουργείου Άμυνας John Sherman.

    "Αυτό που επιδιώκουμε είναι μέχρι το 2027 να έχουμε αναπτύξει μηδενική εμπιστοσύνη στην πλειονότητα των επιχειρησιακών μας συστημάτων στο Υπουργείο Άμυνας μέσα σε πέντε χρόνια", δήλωσε ο Sherman σε πρόσφατη κεντρική παρουσίαση του FedTalks. "Αυτός είναι ένας φιλόδοξος στόχος για όσους από εσάς είναι εξοικειωμένοι με τη μηδενική εμπιστοσύνη, αλλά η ικανότητα των αντιπάλων που αντιμετωπίζουμε δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να κινηθούμε με αυτό το ρυθμό".

    Ακολουθεί μια ματιά στο τι θα περιλαμβάνει η πρωτοβουλία μηδενικής εμπιστοσύνης του Πενταγώνου και πώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα της ασφάλειας χωρίς περίμετρο……………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση του Δεμερτζή Ιωάννη που τον βοηθάς.Ευχαριστούμε πολύ!

    Με αγάπη
    Γεώργιος Κυριακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητηρια για την αναρτηση του δεμερτζη ειμαστε μαζι με τον Γιαννη,στον αγωνα του μεχρι τελους!

    Με αγαπη

    Χρηστος Κυριακιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά κύριοι Γιώργο και Χρήστο!
      Το καλό νικάει στο τέλος!

      Διαγραφή