«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Ας μιλήσουμε για.... μαλάκες.

περισσότερα εδώ και εδώ

2 σχόλια:

  1. Η Greenpeace Προδίδει Τους Ιδρυτές Της Για Να Προωθήσει Επιστημονικά Σκουπίδια. Μετάφραση: Απολλόδωρος
    Από το 2016, όταν ξεκίνησαν οι ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕ ΣΟΝΑΡ που απαιτούνται για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1.500 ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ των ΗΠΑ, 174 φάλαινες καμπούρες έχουν ξεβραστεί νεκρές στην ακτή. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση κατά 400 τοις εκατό [400%!!!!!!!] των θανάτων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια....
    Και έπειτα, υπάρχουν οι εξαιρετικά απειλούμενες με εξαφάνιση φάλαινες του Βόρειου Ατλαντικού, από τις οποίες σήμερα υπάρχουν λιγότερα από 400 άτομα. Ανέκαμψαν κάπως μετά το κυνήγι τους που οδήγησε σχεδόν στην εξαφάνιση τη δεκαετία του 1930, αλλά τώρα θεωρείται ότι μειώνονται.
    Η Greenpeace, η οργάνωση που βοήθησα να ιδρυθεί το 1971, ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΑΛΑΙΝΩΝ, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία "απόδειξη" ότι το σόναρ εμπλέκεται σε αυτή την τραγωδία.
    Patrick Moore [https://www.washingtontimes.com/news/2023/feb/14/greenpeace-betrays-founders-to-peddle-junk-science/?utm_source=substack&utm_medium=email]
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2023/03/greenpeace.html#more
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαγόρευση εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης με αέριο και πετρέλαιο!!! Ψυχοπαθείς και επικίνδυνοι Ανοίγει τεράστιο θέμα με αρχή την Γερμανία...
    Αγανάκτηση προκαλεί το σχέδιο νόμου του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών Της Γερμανίας, που προβλέπει την de facto απαγόρευση εγκατάστασης νέων συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου και φυσικού αερίου από το 2024, στο πλαίσιο της απόλυτης επικράτησης του λιτού βίου και της από-ανάπτυξης στην Ευρώπη!!!
    Η αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων, Ρικάρντα Λανγκ, υποστήριξε τον «πράσινο» Habeck και την απαγόρευση της θέρμανσης με φυσικό αέριο και πετρέλαιο ως «ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ», η οποία είναι φθηνότερη μακροπρόθεσμα και κάνει δήθεν τους πολίτες ανεξάρτητους από τα ορυκτά καύσιμα από την Ρωσία.
    Τελικός στόχος να έχουν όλοι απλά την ελάχιστη εγγυημένη ενέργεια, την οποία θα παρέχει το κράτος, από αμφιλεγόμενες πηγές! Ψυχοπαθείς, πιόνια και επικίνδυνοι!!!
    ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....
    https://www.el.gr/nea-taxh/apagoreysi-egkatastasis-systimaton/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή