«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Alert TV

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: 

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ' ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21/5/23. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1 ΩΡΑΣ ΚΑΙ 9 ΛΕΠΤΩΝ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΥΛΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΥΛΑ "ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΆΚΡΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Χ.ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ (ΠΑΛΙΟ ΦΥΝΤΑΝΙ...) ΚΑΤΑ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ "ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ". ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ (ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΣΚΕΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ! 

 


 

 

 

16 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ,Επ' Ουδενί, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ,
    ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ........
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
    ΑΛΛΑ........ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.........
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΣΕΙΣ ΤΗΣ....
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ......

    https://www.youtube.com/watch?v=5JJ-IE_Pr5Y

    Υ.Γ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΙΝΊΛΑ ΤΗΣ " ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΣΣΑΣ"

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΟΜΩΣ Η ΠΑΝΤΑΖΗ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ PANANAS, ΕΔΩ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/04/blog-post_55.html?showComment=1682599679838#c1335616136944499039

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ", ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
      ΕΚΑΝΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑΖΗ), Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  2. POLI VRPMIARIS O KOYLIS !!!!! SKOUPIDI !!!

    KOSTA STO ELEGA POS O BELOPOYLOS EINIA OK !!!!

    KOITA TI KANOYN TORA OI ALLITES !!!!!

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/g-gerapetritis-i-nd-katathetei-enstasi-gia-tin-symmetoxi-tou-kommatos-kasidiari-stin-vouli-pros-oras-oxi-gia-to-komma-nikolopoulou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τσαουσέκου θέλει μόνο ένα πολιτικό κόμμα να συμμετέχει στις εκλογές .....Το δικό του ώστε να πουλήσει το Αιγαίο με την αδελφή του

    NEA ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ……Ένα πολιτικό κόμμα που δεν έχει πληρώσει στο λαό 450.000.000 ευρώ που χρωστάει

    Ένα πολιτικό κόμμα που μαζί με άλλα 25 παγκοσμίως έχει πουλήσει την ανεξαρτησία της χώρας στον ΠΟΥ από το 2022 !!!

    !!!!!!!!!!KOITAXTE :

    https://worldfreedomalliance.org/au/news/multiple-governments-commit-to-signing-who-pandemic-treaty/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ -
    Συνέντευξη τύπου στην Πάτρα ΣΗΜΕΡΑ 29/04/2023
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!

    https://youtu.be/FLQxhR6swS8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Con ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ.........ΑΛΛΑ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Έτσι, αν είναι όλοι ΚΑΛΟΠΑΙΔA ας αυτοκτονήσουμε , αντί να δώσουμε μια ευκαιρία σε κάποιον που πραγματικά είχε πολεμήσει στή BOYΛH 4 χρόνια τώρα με τις πιο δραστήριες KAI περισσότερες ομιλίες …..παρά το γεγονός ότι ή ΒOYΛH ήταν άδεια 365 ημέρες κάθε χρόνο……και μόνο αυτοί ήταν παρόντες!!.....

      Ο μόνος πολιτικός που έχει αγωνιστεί ενάντια στην υποχρέωση των εμβολιασμών …….ο μόνος πολιτικός που δουλεύει , ο μόνος πολιτικός που μάχεται “τη φιλία” με την Τουρκία, που αγωνίζεται για το Αιγαίο μας, ενάντια στη George Soros / Koulis /Tsipras μετανάστευση, ενάντια στα Σκόπια και για τη Μακεδονία μας (πρόσφατα ο μόνος που έφερε στο δικαστήριο την απόπειρα για μια μακεδονική γλώσσα να διδάσκεται στην Ελλάδα) και ο μόνος που πιέζει για την εξόρυξη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου μας !!

      Βλέπετε, είμαι αντικειμενικός καθώς είμαι μακριά, ξέρω ότι δεν μπορώ να ψηφίσω, αλλά δεν θα μισήσω κάποιον επειδή εργάζεται με πράγματα που νομίζετε ότι δεν είναι πρώτης τάξης…..Το γεγονός να πουλαει κρέμες σώματος δεν δίνει μια καλή εικόνα ενός πολιτικού του Χάρβαρντ που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του όπως το 95% όλων των πολιτικών μας……ΦΤΩΧA ΕΛΛAΔΑ MAΣ……

      Τι κρίμα που δεν προέρχεται από μια πλούσια ΠΟΛΙΤΙΚΉ οικογένεια και ότι ο πατέρας του ήταν μετανάστης που εργαζόταν στα Γερμανικά ορυχεία…….

      Διαγραφή
    3. Eγω προσωπικά, άντε να προσπεράσω τις κηραλοιφές και τις επιστολές του Ιησού.
      Απλά όμως, και στα έχω ξαναπεί φίλε μου Κωνσταντίνε..
      ..όσα καλά έχει πει στη Βουλή ο Βελόπουλος, είναι και αυτά που θα ήθελε όλος ο κόσμος να ειπωθούν. Και η υποψία μου ανέκαθεν ήταν μήπως τελικά ο ρόλος του Βελόπουλου ήταν ένας κόντρα μαϊντανός χρήσιμος για τον Κούλη· μια βαλβίδα εκτόνωσης.

      Διαγραφή
    4. ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΏΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤI ΔΕΝ ΜΠΟΡΕI ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΌΠΩΣ ΟΙ ΆΛΛΟΙ (KAI ΑΠO ΤΑ ΧΡHΜΑΤA ΜΑΣ) ΈΝΑΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜEΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓO ΕΙΚOΝΑΣ (image creator).

      Διαγραφή
    5. Όχι βέβαια, δεν θα τον σταυρώσουμε.
      Στην παρούσα εξέλιξη ΕΙΝΑΙ χρέος μου και χρέος του κάθε πραγματικά πατριωτικού μπλογκ, να υποστηρίξει τον Βελόπουλο στη όποια αδικία και πονηριά του συστήματος εις βάρος του. Να υποστηρίξουμε τον αγώνα που κάνει αυτή τη στιγμή. Να υποστηρίξουμε την ύπαρξη του στα ψηφοδέλτια αυτών των κούλιων εκλογών.

      Διαγραφή
  5. ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ,ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ....
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ ο κόσμος τρέφεται με ψέματα για Κάποια "κλιματική αλλαγή" και τους Κινδύνους της από τις... κλανιές μιας αγελάδας...

    https://anatropitora.blogspot.com/2023/04/blog-post_37.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς .....Φάρσα για την κλιματική αλλαγή ......Το επισημαίνει αυτό όλη την ώρα αυτός ο συνηθισμένος τύπος ο Βελόπουλος, που δεν ανήκει στο ΕΛΙΤ , ότι όλα αυτά που λέει σήμερα τα λέει από το 2009 .......As κάνετε άλλη επιλογή όταν είναι ο μόνος που ζητά από όλα τα πατριωτικά κόμματα να ενταχθούν. Δείτε το βίντεο που έδωσα πιο πάνω, που μίλησε σε δημοσιογράφους στην Πάτρα !! Είναι μόνο λίγα λεπτά. Ο Θεός να μας βοηθήσει αν τα 3 μεγάλα πολιτικά κόμματα έχουν μηδενική μεγάλη αντίσταση στην BOYΛH.

      Αλλά ποιος είμαι εγώ για να σας πω ποιον να ψηφίσετε , όταν είμαστε η μόνη χώρα στον πλανήτη που ψηφίζει τις ίδιες πολιτικές εγκληματικές οικογένειες από τον Καποδίστρια. Μετά από όλα αυτή η χώρα δεν μου δίνει το δικαίωμα ψήφου, όταν ακόμη και όλες οι αφρικανικές χώρες δίνουν το ίδιο δικαίωμα ψήφου στις πρεσβείες τους.........ΑΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΜΑΣ .

      Καλή τύχη, αλλά ακόμη και ο καλός Θεός έχει βαρεθεί με εμάς τους Έλληνες !!

      Να έχετε έναν καλό μήνα.
      Και να μην υπογράψουν το τέλος του Αιγαίου μας και των Δωδεκανήσων μας και την μόνη ελπίδα που θα μας απελευθέρωνε , το δώρο που μας έδωσε ο Θεός. Τεράστιες ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αερίου αξίας μόνο νότια της Κρήτης μόνο 5-6 τρισεκατομμύρια δολάρια (Αντώνιος Φώσκολος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Καναδά και Κρήτης)

      Διαγραφή
  7. ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 - ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

    https://www.oparlapipas.gr/2023/04/2023-moipaze.html

    ΔΩΡΑΚΙΑ.....ΜΑΣΚΑ,ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΛΥΦΙΤΣΟΥΡΑΚΙ........
    ΑΝΤΕ ΖΑ.............ΤΡΕΧΑΤΕ.


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή