«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Δικτατορία είναι...

του Denis De Paoli

Σχόλιο Διόδοτου: Καθόλου άγνωστα όσα γράφει ο κύριος Παολί. Τα εφάρμοσε όλα αυτά επάνω μας η Κούλα, όσα περιγράφονται. Ξαναψηφίστε την.. και θα πάμε σε χειρότερα. Επαγρύπνησις! ..Γιατί σχεδιάζει, χρηματίζοντας, να αρπάξει πάλι την εξουσία..μόνη της!! Όνειρό της να βρούμε στα εκλογικά τμήματα μόνο δύο ψηφοδέλτια, το λευκό και της ΝΔ. 


Δικτατορία είναι όταν η κυβέρνηση παραχωρεί στον εαυτό της ειδικές εξουσίες για αόριστο χρονικό διάστημα, όταν δεν υπάρχει αντιπολίτευση, όταν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους, όταν μπορείτε να φύγετε μόνο από το σπίτι σας για να πάρετε φαγητό και φάρμακα και, σε κάθε περίπτωση, μόνο με άδεια, όταν η αστυνομία σας κυνηγάει για να σας επιβάλει πρόστιμο, όταν οι δρόμοι διασχίζονται από θωρακισμένα οχήματα και αεροσκάφη ελέγχουν τον ουρανό.

 

Δικτατορία είναι η απαγόρευση συνάντησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, η απαγόρευση εξόδου μετά από ορισμένο χρόνο, το κλείσιμο κινηματογράφων, θεάτρων, σταδίων και συλλόγων, ο περιορισμός των θρησκευτικών υπηρεσιών, το κλείσιμο πολιτιστικών κέντρων, η υποταγή της εκπαίδευσης και του σχολείου στην εξουσία.

 


Δικτατορία είναι όταν απαγορεύονται οι συμβάσεις, όταν απαγορεύονται οι διαδηλώσεις, όταν οι απλοί άνθρωποι καρφώνουν στο πλευρό της εξουσίας, όταν το δικαίωμα στην εργασία και την ελεύθερη επιχείρηση αρνείται, όταν αναστέλλονται οι συνταγματικές ελευθερίες.

 

Δικτατορία είναι όταν ο τύπος γίνεται όργανο προπαγάνδας, όταν εκείνοι που σκέφτονται διαφορετικά λογοκρίνονται, αποδοκιμάζονται ή σταμπάρονται με ενδείξεις και υποσημειώσεις που δείχνουν την αναξιοπιστία τους ή, ακόμη, απειλούνται με απώλεια της δουλειάς τους, όταν ορισμένοι άνθρωποι υφίστανται διακρίσεις.

 

Δικτατορία είναι όταν χρειάζεσαι έναν καλό λόγο να φύγεις από το σπίτι σου, όταν αρχίζεις να δυσπιστείς τον γείτονά σου, όταν μέρος της επιστημονικής κοινότητας, από φόβο ή από ενδιαφέρον, ευθυγραμμίζεται με την κυρίαρχη σκέψη ενώ η άλλη δυσφημίζεται και σιωπά.

 

Δικτατορία είναι όταν ο αντιφρονούντας θεωρείται μολυσμένο άτομο και η αιτία όλων των προβλημάτων, όταν ορισμένες ομάδες αναγκάζονται να δεχτούν ιατρική περίθαλψη, όταν οι άνθρωποι είναι κλειδωμένοι και οι κινήσεις τους παρακολουθούνται, όταν κάποιοι αναγκάζονται να μείνουν στο σπίτι, όταν οι άνθρωποι λιμοκτονούν.

 

Δικτατορία είναι όταν η ισχύουσα εξουσία σας αναγκάζει να φορέσετε ένα σημάδι υποταγής, όταν πρέπει να βάλετε Πινακίδες έξω από το γραφείο σας ή την εταιρεία σας για να αποδείξετε την πίστη σας στο καθεστώς, όταν η αστυνομία κλείνει την επιχείρησή σας εάν δεν το κάνετε.

 

Δικτατορία είναι όταν το καθεστώς θέλει ακόμη και να μάθει τι κάνετε στο σπίτι και ποιος σας αφήνει να μπείτε, όταν οι άνθρωποι φοβούνται και εκτελούν παράλογες εντολές και διαδικασίες χωρίς να σκεφτούν τι κάνουν, όταν αρχίζουν να πιστεύουν ότι η ασφάλεια έρχεται πριν από την ελευθερία.

 

Δικτατορία είναι όταν οι ανόητοι δεν συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται σε δικτατορία.


euro-synergies.hautetfort.com


8 σχόλια:

  1. Επιμερους δικτατορία, δοκιμαστικα για την παγκοσμια φαρμα των ανθρωπινων τροποποιημενων ζωων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει παντως ο κουλης ενα ατρανταχτο επιχειρημα...σου λεει γιατι ο ΓΑΠ εγινε πρωθυπουργος;;;;;κι εγω χαζο ειμαι ,ψηφιστε με.....ρε ουουουουουουστ χαζοχαρουμενοβλαμμενοηλιθιοσιχαμα.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.....
    https://www.facebook.com/100013353545767/videos/891666248567440
    https://www.facebook.com/100013353545767/videos/1354056021821777

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πληρωταιοι υπαρχουν παντα .με 50 ε φιλανε χερια κλπ ..μερικοι γλυφουν κωλους για μια υποσχεση του κωλου .

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΔΗΜΗΤΡΗ
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  4. https://anatropitora.blogspot.com/2023/04/blog-post_34.html

    https://www.bitchute.com/video/h8CDczM5dKAP/

    https://rumble.com/v1zuu8r-blue-truth-documentary-a-deep-dive-into-the-vaxxed-mac-address-phenomena.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ........

    Ο πατέρας Σημίτης σύμβουλος επί Κατοχήςτου Γεωργίου Μερκούρη, του αρχηγού του
    Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος!

    https://historia-hellas.blogspot.com/2012/06/blog-post_23.html

    Ο Γεώργιος Σημίτης με τον Άρη Βελουχιώτη στους δρόμους της Λαμίας.
    Το αρχικό καταστατικό του κόμματος που ίδρυσε ο Γεώργιος Μερκούρης.
    ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας σοφός είπε κάποτε "Γαμώ το μεγάλο φαρμακείο"

    https://twitter.com/pusskins/status/1653291164018044928

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή