«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Έκανε μπ@@ρδέλο την Ελλάδα, τώρα και το Σουδάν η κούλα..

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

10 σχόλια:

  1. MA ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ AYTEΣ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ,
    ΝA ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΚΗΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ;

    ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΚΗΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΗΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.

    https://intellexa.com/

    https://en.everybodywiki.com/Tal_Dilian

    https://www.libre.gr/2022/08/12/apokalyptiko-vinteo-o-israilinos-mr-predator-t/

    https://youtu.be/Tl3mpywMYFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερβολές
      Εγώ είδα σπουδαία φιλοξενία από τα "αδέρφια"μας της Χάποελ εις βάρος της ΑΕΚ ,
      Φάρα

      Διαγραφή
  2. ας τον μαζεψει ο μπογιας, γιατι δεν ειναι μονον επικινδυνος,ειναι και ββββλλλλακας...συνδυασμος που σκοτωνει....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ....
      ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
      ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Αληθως ανεστη Αγγελικη μου....μ αυτον τον μαλακα εχω εξαντλησει οοολες τις λεξεις της γλωσσας μας,και παλι νοιωθω οτι λιγες ειναι..νευριαζω τοσο πολυ που δεν ξερω τι αλλο να πω...φτυστος ο αποστατης σκατοψυχος...να σαι καλα κοριτσι μου,,....Σουλα

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς δεν είναι βλάκας ,πουλημένο τομάρι είναι και έξυπνος

      Διαγραφή
  3. Το κwλόσογο είναι μεταστατικός καρκίνος και ο ξ3κwλιάρης που παριστάνει τον Μωυσή είναι η πιο επιθετική μορφή. Η μόνη λύση είναι το νυστέρι-λεπίδι...

    Aloha!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κούλης Σουδάν & PREDATOR = GEORGE SOROS = Κούλης


    Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί τη χειραγώγηση της γνώμης, τη λογοκρισία και την επιτήρηση του πληθυσμού σε δεκάδες χώρες του τρίτου κόσμου. Έτσι, η ΕΕ υποστηρίζει στη Νιγηρία ένα έργο της οργάνωσης "αναζήτηση κοινού εδάφους" στο οποίο οι πληροφοριοδότες εκπαιδεύονται και διεισδύουν σε χωριά προκειμένου να ανιχνεύσουν κριτικές απόψεις προς την κυβέρνηση. Οι επιρροές των κοινωνικών μέσων χρησιμοποιούνται επίσης για να χειραγωγήσουν τις απόψεις στο Διαδίκτυο. 55.000 υποτιθέμενες παραπληροφόρηση έχουν ήδη αποκαλυφθεί και διωχθεί στη Νιγηρία.

    Αλλά η ΕΕ δεν είναι η μόνη που χρηματοδοτεί αυτό το έργο, υπάρχουν επίσης οργανισμοί όπως η Microsoft, η BP, η Mastercard, η Παγκόσμια Τράπεζα, η πρωτοβουλία Ανοικτής Κοινωνίας του George Soros και επίσης Η αμερικανική υπηρεσία USAID (= οργανισμός των Ηνωμένων Πολιτειών για τη διεθνή ανάπτυξη), η οποία συγκεντρώνει δισεκατομμύρια. Αποδείχθηκε ότι αυτός ο οργανισμός συμμετέχει επίσης σε πολλές προσπάθειες αποσταθεροποίησης των κυβερνήσεων και χειραγώγησης των εκλογών σε όλο τον κόσμο, όπως για παράδειγμα στην Ουκρανία.

    Είναι επομένως πολύ σαφές ότι η ΕΕ αγνοεί εντελώς τις δικές της αξίες και στόχους - που διακηρύσσονται πάντα δυνατά - όπως ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της Δημοκρατίας και της ελευθερίας, και ότι, αντίθετα, αποδεικνύεται ότι είναι ένα τσιράκι υπεύθυνο για τη δημιουργία ενός ολοκληρωτικού κράτους επιτήρησης σε παγκόσμια κλίμακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά, Πιστεύω πως, εν έτει 2023, με τους λαούς στα κάγκελα δεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ενός ολοκληρωτικού κράτους επιτήρησης...

    https://www.oparlapipas.gr/2023/04/k_19.html#more

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή