«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Η «μακρά Covid» προκαλείται από τίς ΜΑΣΚΕΣ, σύμφωνα με νέα μελέτη! ( Πότε θά ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ο κοσμάκης ΚΑΙ μέ αυτό τό θέμα; )


 

Μία ομάδα διάσημων ερευνητών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, μετά από μια νέα μελέτη που διαπίστωσε ότι η λεγόμενη «μακρά Covid» προκαλείται στην πραγματικότητα από την παρατεταμένη χρήση μάσκας.

Η νέα μελέτη, που διεξήχθη από μια γερμανική ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον χειρουργό Kai Kisielinski, διαπίστωσε ότι η χρήση μάσκας συσχετίστηκε με αύξηση 62% σε διάφορες ασθένειες!

Όταν συνδυάζεται, η κάλυψη προκάλεσε αυτό που οι συγγραφείς ονόμασαν σύνδρομο εξάντλησης που προκαλείται από μάσκα (MIES).

Οι Γερμανοί ερευνητές δημοσίευσαν (https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpubh.2023.1125150/full) μια μετα-ανάλυση 2.168 μελετών σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις της ιατρικής μάσκας, τη μεγαλύτερη του είδους της.

Τα ευρήματα σε ένα ευρύ φάσμα μελετών και ερευνών αποκαλύπτουν στατιστικά σημαντική μείωση της πρόσληψης οξυγόνου, αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα, αυξημένο καρδιακό ρυθμό, αύξηση του εύρους και μια σειρά από ενοχλητικά συμπτώματα.

Η μελέτη έθεσε ως στόχο να καθορίσει τις «φυσιομεταβολικές και κλινικές συνέπειες της χρήσης μάσκας προσώπου».

Ωστόσο, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι όχι μόνο η μάσκα είναι υπεύθυνη για διάφορα συμπτώματα, αλλά είναι στην πραγματικότητα η αιτία ευρέως αναφερόμενων περιπτώσεων «long Covid».

Η "Lond Covid" είναι "επιστροφή ή συνεχιζόμενα συμπτώματα που βιώνουν οι άνθρωποι περισσότερο από τέσσερεις εβδομάδες μετά τη νόσηση με COVID-19", σύμφωνα με την κλινική Mayo (https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/coronavirus/in-depth/coronavirus-long-term-effects/art-20490351).

«Σε μερικούς ανθρώπους, το σύνδρομο μετά την COVID-19 διαρκεί μήνες, ή χρόνια, ή προκαλεί αναπηρία.

Σύμφωνα με τη μελέτη του Kisielinski, σχεδόν το 40% των κύριων συμπτωμάτων μακράς COVID-19 αλληλεπικαλύπτονται με παράπονα MIES που σχετίζονται με τη μάσκα και συμπτώματα όπως κόπωση, δύσπνοια, σύγχυση, άγχος, κατάθλιψη, ταχυκαρδία, ζάλη και πονοκέφαλο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 

odysseiatv.blogspot.com 

 

 

5 σχόλια:

  1. Anda News 20- 4 -23

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2023/04/anda-news-20-4-23.html
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος20 Απριλίου, 2023 12:06

    Τι λέτε καλέ ; Εγώ θα φοραώ τη μάσκα μου όλο το 24ωρο γιατί ακούω τους ειδικούς και όχι εσάς τους ψεκασμένους που θέλετε να με πεθάνετε.

    Τη φοράω στο αυτοκίνητο, στον περίπατο, στο σπίτι και στη δουλειά. Τώρα τη φοράω και όταν κοιμάμαι, γιατί όταν κοιμάμαι δεν μπορώ να δω τον ιό να έρχεται κατά πάνω μου, άρα πως θα προστατευτώ διαφορετικά ; Μάλιστα, στον ύπνο μου, φοράω διπλή μάσκα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις !!

    Οι κακεντρεχείς που λένε οτι η γυναίκα μου θα με χωρίσει επειδή φοράω τη μάσκα στο σεξ, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Την φοράει και η γυναίκα μου γιατί ακούει τους ειδικούς.

    Αντε πια με τις συνομωσιολογίες σας. Μου τα πρήξατε.

    Μάσκα ούμπερ άλλες.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θέλω Εκείνη....
    Την Μάσκα!!

    Που φόρεσε ο Τζιμ, Κάρεϊ!!!

    Πώ!!!πω!!! Να την φορέσω και να πάω Στην Κούλα!!!

    Θα τις Κάνω ..Τσαλιμάκια!!!


    Και Χαρούλες!!!


    🇬🇷....... ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή