«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΔ" ΓΑΤΑΚΙΑ..! _ ΜΕΤΑ.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΚΌΤΕΡΑ, ΣΕ ΛΟΥΞ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. https://youtu.be/yd6ax-mqcIE

    Στρατός αστυνομία φιλιππινέζες και με την βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες, ώστε να καταγράφονται παράνομοι ή παράτυποι.
    Ο όρος λαθρομετανάστευση αμερικανικός, όταν το 1921 νομοθετήθηκε το όριο ετήσιας μεταναστεύσεως οι 456.000 κ το 1924 με τον νόμο των γερουσιαστών Τζόνσον-Φηντιγκ καθιερώθηκε η ετησία μετανάστευση εκάστου λαού της Ευρώπης συμφώνως με το 2% στην συμμετοχή τους στην απογραφή του 1890.
    Δεν είχε καταγραφεί εισέτι το 2ο δις επί της Γης!
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προ Εκλογικά υπάρχει μεγάλη προθυμία κ αποτελεσματικότητα σε αρκετά θέματα της καθημερινότητας , όπως πέφτουν λίγο οι τιμές στα καύσιμα ,μαζεύουν τακτικότερα απορρίματα μπαλώνουν κάνα δρόμο κάποιοι δημόσιοι κηφήνες σηκώνουν κανά τηλέφωνο κ είναι πιο μαζεμένα τα διάφορα κοματόσκυλα γιατί υπάρχει κάποια εγκράτεια λόγω της αμφιβολίας για το μοίρασμα της πίτας κλπ..ώστε να κοιμήσουν το κοπάδι ,μόλις πάρουν την ΕΝΤΟΛΗ ( όπως την λένε ..) ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ αρχίζουν οι σχεδιασμοί...των 100 ημερών και λοιπές μπούρδες και η ΕΝΤΟΛΉ γίνεται ΔΙΑ ΒΟΛή κ ώς δια μαγείας αρχίζουν τα δεν ξέραμε δεν έτσι κ γιουβέτσι .... Αυτά αφορούν όλα τα κοματίδια εξ ουσίας , απλά αλλάζουν τον ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ...έκαστος..

    κ εσύ Πολίτη - Βοσκίτη το μόνο που σου μάθανε είναι να βελάζεις κ να τους πεοθηλάζεις !

    Οπότε καλή η προεκλογική περίοδος αλλά δεν πρέπει να
    σταματήσετε τις αφισσοκολήσεις τα περίπτερα κ τα σημαιακια κ λοιπό εξοπλισμό που σπαταλάτε με τα δικά μας λεφτά ή όχι...? κ αγοράστε κάνα ασθενοφόρο ας πούμε ... κ εσύ βρε σπυρομπουμπουκο που προτεραιότητα σας είναι η Οικονομία γεμίσατε την Αθήνα με την φάτσα του ηγέτη σας ( βλ. στάσεις τρόλευ κλπ...) κ τα τυπογραφεία κ οι διαφημιστικές χτυπάνε τρελλούς τζίρους ! και δώσε δανεικά κ αγύριστα απο τις τράπεζες που θελουν γυριστά όμως τα δανεικά του οικογενειάρχη που πήρε ένα σπίτι !

    Michael Shulman - Mirage (Jean-Luc Ponty) (OFFICIAL VIDEO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κρίνω από τη μουσικούλα στο τέλος (το συγκεκριμένο κομμάτι ειδικά), το σχόλιο γράφτηκε από εσένα V P X, αλλά ξέχασες να υπογράψεις ;

      Διαγραφή
    2. Κι αυτό από 'μένα:
      https://www.youtube.com/watch?v=28OVqtyevKM

      Διαγραφή
  4. Ελευθέρωσε το μυαλό σου.....

    ENA ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ CLAUS ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΕΡΑΚΙΑ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ROTHSCHILD.!!!!
    Σβαπ, Ροκφελλερ, Ρότσιλντ....
    `Ολοι Μασονο-Εβραιοι Γερμανο-Ναζιδια..........ΔΙΑΒΟΛΟΙ

    https://www.tiktok.com/@fr_yourmind/video/7241443898281708826

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dr. Anastasia Maria Loupis

    Αυτή η γυναίκα εξηγεί ακριβώς εδώ γιατί βλέπουμε την προπαγάνδα LGBT παντού - θα λύσει όλα τα προβλήματα στον κόσμο εάν μπορέσουμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 0,5 δισεκατομμύρια άτομα.

    https://twitter.com/DrLoupis/status/1666864560891125760

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή