«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ο Tucker Carlson σάρωσε με το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής του στο twitter: 63 εκατομμύρια τον παρακολούθησαν! _ Δήλωσε: «Το φράγμα Kakhova το ανατίναξε ο ίδιος ο Πούτιν, επειδή είναι κακός, και οι κακοί άνθρωποι κάνουν κακά πράγματα..🤣 »

Το σημείο εκκίνησής του ήταν ο βομβαρδισμός του φράγματος Kakhova... από τον ίδιο τον Πούτιν, αν πιστεύετε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, επειδή "είναι κακός και οι κακοί άνθρωποι κάνουν κακά πράγματα... ακόμη και για τον εαυτό τους" (παρά την λεπτομερή εξήγηση παρακάτω για το γιατί αυτό είναι απλά φάρσα).

«Χωρίς αμφιβολία πρέπει να ήταν ο Πούτιν. Το φράγμα χτίστηκε από την ΕΣΣΔ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και, για πάνω από ένα χρόνο, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου στην Ουκρανία. Είναι σχεδόν 100 πόδια ψηλό και πάνω από 10.000 πόδια πλάτος. Το φράγμα κατασκευάστηκε ως υδροηλεκτρικός σταθμός και δημιούργησε τη δεξαμενή Καχόβκα, η οποία είναι πάνω από 2.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός της Ευρώπης-ο πυρηνικός σταθμός Zaporizhzhia - και η χερσόνησος της Κριμαίας λαμβάνουν νερό από τη δεξαμενή. Η επίθεση στο φράγμα θα επηρεάσει μια βασική ρωσική ανησυχία στην Ουκρανία. Μέσω του καναλιού της Βόρειας Κριμαίας μήκους 250 μιλίων, η δεξαμενή Kakhovka τροφοδοτεί νερό στη χερσόνησο που προσάρτησε η Μόσχα το 2014. Πριν από την εισβολή στην Ουκρανία, το Κρεμλίνο εξέδωσε τακτικά αιτήματα προς το Κίεβο ότι τα συστήματα άρδευσης που παρέχουν νερό στην Κριμαία παραμένουν ανοιχτά...

Αλλά πρέπει να πιστέψετε ότι ήταν ο Πούτιν!

Αν αναρωτιέστε γιατί η χώρα μας η Αμερική φαίνεται τόσο δυσλειτουργική, αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος του λόγου - κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει. Μια μικρή ομάδα ανθρώπων ελέγχει την πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες και τους υπόλοιπους από εμάς... δεν ξέρω. Μας επιτρέπεται να μιλάμε για ό,τι μας αρέσει, όπως τον ρατσισμό κ.ά.... αλλά Τολμήστε να μιλήσετε για κάτι που πραγματικά έχει σημασία, και προχωρήστε και δείτε τι συμβαίνει... αν συνεχίσεις, θα σε κάνουν να σωπάσεις- πιστέψτε με... έτσι διατηρούν τον έλεγχο»

 

Περισσότερα.. ΕΔΩ

 




4 σχόλια:

  1. Ποια... αντεπίθεση;

    Η προπαγάνδα του Κιέβου είναι σαν εκείνο το ανέκδοτο με τον Μπρέζνιεφ και τον ελέφαντα. Διότι η Σοβιετία μπορεί να πέρασε, αλλά κάποιες συνήθειες δεν κόβονται εύκολα:

    Ρίγκαν, Θάτσερ, Μπρέζνιεφ και Σμιτ κάνουνε μία διάσκεψη κάπου στην Αφρική και σε ένα διάλειμμα, για να ξεσκάσουν, πάνε για σαφάρι. Με τα πολλά, παγιδεύουν έναν ελέφαντα και τον αιχμαλωτίζουν. Για να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους φύγει, τον φυλάνε με βάρδιες. Πρώτα ο Ρίγκαν, που ξυπνά την Θάτσερ και της παραδίδει τον ελέφαντα. Μετά ο αναλαμβάνει βάρδια ο Σμιτ και τέλος ο Μπρέζνιεφ.

    Το πρωί που ο Μπρέζνιεφ ξυπνά τους υπόλοιπους, ο ελέφαντας έχει γίνει άφαντος!
    – Ρε Λεονίντ, που στο καλό είναι ο ελέφαντας; ρωτά ο Ρίγκαν.
    – Ποιος ελέφαντας; αποκρίνεται αυτός.
    – Μα, δεν κάναμε μία διάσκεψη εδώ κοντά; ρωτάνε και οι τρεις μαζί.
    – Ναι, κάναμε, απαντά ο Μπρέζνιεφ.
    – Και δεν είπαμε να ξεσκάσουμε με ένα σαφάρι;
    – Ναι, είπαμε.
    – Και στο σαφάρι, δεν πιάσαμε έναν ελέφαντα;
    – Βέβαια πιάσαμε! Και παχύτατο μάλιστα!
    – Και δεν τον φυλάγαμε για να μη φύγει;
    – Ντα!
    – Και δεν φύλαξε πρώτος ο Ρόνι, που τον παρέδωσε μετά στη Μάγκι;
    – Ναι, ναι, φύλαξε.
    – Και μετά, δεν τον παρέδωσε η Μάγκι στον Χέλμουτ;
    – Βέβαια, βέβαια.
    – Και ο Χέλμουτ δεν σε ξύπνησε και σου τον παρέδωσε εσένα;
    – Ντα, το έκανε.
    – Ε, λοιπόν, που είναι ο ελέφαντας;
    – Ποιος…ελέφαντας; Κλεμενο χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Μιχ Σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΩΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΧΗΡΟΣ...ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΕΘΑΝΕ;; --ΠΕΛΑΤΗΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ;;;...ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα
      Καλημέρα boy μου!
      Δεν σε ξέχασα,για το screenshot με τους δικηγόρους..

      Διαγραφή