«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Jeronimo Groovy Hits !! 🙃 🎶

 

 


 

 

25 σχόλια:

  1. Διηνέκης, τα χώνει σε Χατζηγώγο, Βελόπουλο, Μπογδανομπέχληδες χαχαχα

    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/06/blog-post_53.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=r_aQuCQ_yIo

    Αγαπητέ οικοδεσπότη
    Μια προσεκτική παρακολούθηση του βίντεο αλλά και όλης της σειράς του chemlin για την παγκόσμια εξαπάτηση θα μας δείξει πόσο βαθιά χωμένοι στο σπήλαιο του Πλάτωνα βρίσκεται η ανθρωπότητα .
    Ο Χριστός και η Παναγία βοήθεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό! Μην ξεχνάτε όμως ότι στο μπλογκ μας έχουμε αναδείξει και τον αντίποδα της σατανικής μουσικής βιομηχανίας: Χριστιανικό ροκ, χριστιανικό ραπ, χριστιανική ποπ και φολκ.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ οικοδεσπότη , σύμφωνα με τις οικουμενικές συνόδους που έγιναν ανά τους αιώνες , ότι αναφέρεται ώς χριστιανικό στην δύση ( ρωμαιοκαθολικοί, προτεστάντες, ιησουήτες, μορμόνοι, άμις κτλ κτλ) είναι σχήμα κακόδοξίας ή αιρετικό.
      Η Διαρκείς μελέτη ξεκαθαρίζει το τοπίο.

      Διαγραφή
    3. Καλό είναι να δείτε όλην την σειρά των βίντεο

      Διαγραφή
    4. Δεν συμφωνώ! Αυτή είναι άποψη ανθρώπων που είναι πολύ της εκκλησίας όπως εσείς. Το φως του Χριστού μπορεί να εκπέμπεται από όπου αυτό θέλει. Ο ίδιος ο Χριστός είπε «Τό πνεῦμα ὅπου θέλει πνεῖ, καί τήν φωνήν αὐτοῦ ἀκούεις, ἀλλ᾿ οὐκ οἶδας πόθεν ἔρχεται καί ποῦ ὑπάγει» (Ἰωάν. Γ΄ : 8).
      Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη το παπαδαριό και τις Οικουμενικές Συνόδους που διεκδικούν μόνο αυτοί το αλάθητο και το ορθό, δηλαδή ό,τι κάνει κι ο Πάπας.

      Και σταματήστε κύριε kyrios να θέλετε να έχετε την τελευταία λέξη. Έχουμε ξαναμαλώσει γι αυτό το θέμα παλιότερα..
      Έχετε μονολιθικές απόψεις στο θέμα της μουσικής. Τί θα έλεγε ο Γ.Σ.Μπαχ αν σάς άκουγε...

      Διαγραφή
    5. Έχω διαβάσει εντωμεταξύ εργασίες βυζαντινολόγων, όπως ο Στίβεν Ράνσιμαν, που έχουν αποφανθεί ότι η βυζαντινή εικονογραφία και μουσική υπερέχουν της Δύσης, γιατί περιέχουν περισσότερη πνευματικότητα και συμπαντική διαμεσότητα, ενώ της Δύσης είναι πιο γήινα. Οι δυτικές νότες έχουν κάτι πεπερασμένο, ενώ οι βυζαντινές έχουν εύρος και εξυψωτικό εσωτερισμό. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν και η βάση του βυζαντινού μέλους ήταν το ιωνικό μέλος (ελληνικό), το οποίο ήδη περιείχε μέσα του ένα μείγμα πελασγικής και ανατολικής μεταφυσικής εξισορροπημένο με ουράνια μαθηματικότητα ελληνικής εμπνεύσεως.

      Παρόλα αυτά, έδωσε και δίνει ακόμα η Δύση, εξαιρετικά μουσικά δείγματα (προσπάθειες) πνευματικής εξύψωσης (βλ. Μπαχ, Σούμπερτ, στην ευρωπαϊκή εκκλησιαστική μουσική) και επαφής με το Χριστό (λαϊκές μουσικές), χωρίς να είναι απαραίτητα αιρετικά.

      Διαγραφή


    6. Απευθύνεται αυστηρά σε χριστιανούς.
      Στους άλλους είναι άχρηστο, ίσως και ακατανόητο._


      ---> [Άγιοι/ Θεοφόροι Πατέρες - Αιρετικοί - Σύνοδοι - Οικουμενισμός] <---


      -- Aς υποθέσουμε πως ζούμε σε κάποια εποχή που δεν υπάρχει αναπαραγωγή εικόνας (φωτο/φιλμ κλπ) και οι Έλληνες δεν έχουν δει ποτέ καμηλοπαρδάλεις.

      -- Ας υποθέσουμε πως υπάρχουν 10 άνθρωποι που έχουν πάει στην Αφρική κι έχουν δει καμηλοπαρδάλεις από κοντά. Σε διαφορετικές στιγμές επιστρέφουν στην Ελλάδα κι ανεξάρτητα ο ένας απ' τον άλλον, μεταφέρουν την εμπειρία τους σε αυτούς που δεν έχουν δει ποτέ καμηλοπαρδάλεις. Οι περιγραφές τους είναι πανομοιότυπες και συμφωνούν σε όλα.

      -- Ας υποθέσουμε πως υπάρχουν 10 άνθρωποι, που παίρνει το αυτί τους διηγήσεις για τις καμηλοπάρδαλεις, απο 3ο και 4ο χέρι, κι αρχίζουν να στοχάζονται πάνω σ' αυτές και να βγάζουν λογικά συμπεράσματα. Καθένας σχηματίζει την δική του εικόνα και προσπαθεί να την επιβάλλει στους άλλους, με κάθε τρόπο. Μαζεύουν οπαδούς ο καθένας και σχηματίζονται ομάδες ομοϊδεατών. Γίνεται σούσουρο, αντεγκλήσεις, πέφτει ξύλο, χύνεται αίμα.

      -- Τότε, για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να πάψουν οι ταραχές, μαζεύονται οι αρχικοί μάρτυρες των καμηλοπαρδάλεων, το συζητάνε και καταλήγουν σε μια κοινή περιγραφή, στην οποία συμφωνούν όλοι. Γράφουν ένα κείμενο όπου καταθέτουν την κοινή τους εμπειρία και το υπογράφουν, θέτοντας -νομίζουν- τέρμα σε κάθε αυθαίρετη αρλουμπολογία περί καμηλοπαρδάλεων.

      -- Οι στοχαστές με τα ορθολογικά συμπεράσματα διαφωνούν, ισχυρίζονται πως κανένας δεν μπορεί να διεκδικεί το αλάθητο περί καμηλοπαρδάλεων, διότι κανένας δεν μπορεί να τις έχει δει με τα μάτια του, διότι αυτές είναι κάπου πολύυυυ μακριά, όπου δεν μπορούν να πάνε οι οι άνθρωποι. Άρα, όλες οι γνώμες είναι ισάξιες κι όποιος διεκδικεί το αλάθητο είναι βλαμμένος και καβαλημένο καλάμι..

      κλπ κλπ κλπ


      ---> [Άγιοι/ Θεοφόροι Πατέρες - Αιρετικοί - Οικουμενικές Σύνοδοι - Οικουμενισμός] <---


      Πράγματι, το πνεύμα όπου θέλει πνει, δεν θα μας πάρει την άδεια.
      Πλην όμως, η αλήθεια είναι μια και τα ψέμματα άπειρα, φαντασία να έχεις.
      Και οι καμηλοπαρδάλεις δεν είναι ριγέ, κοντόχοντρες και σαρκοβόρες, ούτε έχουν ράμφος και φτερά.
      Όσοι τις έχουν δει ξέρουν.


      μνκ


      Υ.Γ. Τις ίδιες απόψεις -ακριβώς όμως- περί "παπαδαριού" των Οικομενικών Συνόδων που διεκδικούν το "αλάθητο" και περί ίσης αξίας όλων των "απόψεων" και όλων των "εκκλησιών" και των "δογμάτων", έχει κι ο Μονσινιόρ Κων/πόλεως Μπαρτόλομιου και το συνάφι του.



      μνκ


      Διαγραφή
    7. Ναι, έχεις δίκιο αγαπητή Μνκ,

      φέρομαι σαν Μπαρτόλομιου. Ενώ είμαι αντίθετος με τον Μπαρτόλομιου, σε όλα τα γνωστά θέματα, στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, την ΜΟΥΣΙΚΗ, ιντριγκάρομαι εύκολα, γιατί έχω δει από κοντά τις καμηλοπαρδάλεις, δεν είναι όλες με κακοδοξία και αιρετικούς προσανατολισμούς. Και θεωρώ, εδώ, ότι έχω το αλάθητο ΕΓΩ.

      Συγχωρήστε με κύριε kyrios, που ήμουν επιθετικός. Η άποψή σας έχει στήριγμα, αλλά εμένα που είμαι έξω από την εκκλησία..μού φαίνεται ακατανόητη. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να ζήσω μόνο με βυζαντινή υμνολογία.

      Αγαπητή Μνκ, Καλημέρα! 🌷

      Διαγραφή
    8. Καμία παρεξήγηση, γιατί όλοι οι γνωστοί και φίλοι μου έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα, και έχω μάθει να το διαχειρίζομαι αυτό.

      Όμως η αλήθεια, και έχει αποδειχθεί σε κάθε περίπτωση, κάνει τον κάθε έναν που πιστεύει σε κάτι, και εφόσον αποδεικνύεται ότι αυτό το κάτι ήταν απλά ένα αφήγημα ή μια επίπλαστη αλήθεια (ωραιοποιημένο ψέμα) , τότε σίγουρα θα χάσει τον κόσμο όλο αλλά και την εμπιστοσύνη του προς όλους.
      Το παράδειγμα με το σπήλαιο του Πλάτωνα μας το λέει καθαρά.
      Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι όλη η διδασκαλία του Χριστού αλλά και των πατέρων της ορθοδόξου πίστεως έχει καθυβριστεί και χλεβαστεί τις τελευταίες δεκαετίες μέσω των τηλεοπτικών σκουπιδιών και των τραγουδιών σε κάθε είδους μουσική, λέξη τη λέξη, στίχο τον στίχο.
      Παράδειγμα
      Το έκτρωμα που οικειοποιήθηκε και δοξάζεται με το όνομα της Παρθένου Μαρίας ( Μαντόνα),
      Οι Uriah heep που τραγουδάνε για έναν εκπεσόν άγγελο (Fallen angel).
      Είναι πολύ βαθιά η τρύπα και με τόσο τεχνολογικό φωτισμό που η ανθρωπότητα δεν βλέπει την τύφλα της.

      Εάν παρακολουθήσεις την σειρά από το βίντεο που έβαλα, ίσως καταλάβεις γιατί φτάσαμε εδώ.
      Πλέον χτυπάνε αλύπητα τα πιτσιρίκια διανοητικά μέσω σχολείου με ότι ανώμαλο υπάρχει.

      Τα σέβη μου για το έργο που προσφέρεις

      Το όνομά μου είναι Αναστάσιος .

      Διαγραφή
    9. Kώστα, δεν αναφερόμουν ειδικά στην μουσική, αλλά μόνον στο θέμα "αίρεση/αλάθητο συνόδων", με τον τρόπο που το διετύπωσες.

      Δεν είδα το βίντεο που παρέθεσε ο κύριος, ούτε σκοπεύω να το δω, έχω δει άπειρα τέτοια, όταν είχα ακόμα υπομονές.
      Η μουσική είναι ένα ειδικό θέμα, που πρέπει να ξέρει κανείς εις βάθος πρόσωπα και πράγματα, καθώς και όλες τις παρασκηνιακές κινήσεις για να βγάλει κάποια ελάχιστα συμπεράσματα.
      Στην μουσική, οφθαλμοφανώς το πνεύμα όπου θέλει πνει. Π.χ. ο αγαπημένος μου Τζόνυ Κας! Και ο ανυπέρβλητος Μπαχ!!!
      (Τα Κατά Ματθαίον Πάθη του Μπαχ, ενέπνευσαν τον Ευγένιο Ρόουζ -μετέπειτα Άγιο Σεραφείμ Ρόουζ- να επιστρέψει στον Χριστιανισμό.)
      Να μην πετάμε το μωρό μαζί με το νερό του μπάνιου, όπως λένε και τα αμερικανάκια.

      μνκ

      Διαγραφή
    10. Δωράκι:
      https://www.youtube.com/watch?v=7e2B-thaJG0

      μνκ

      Διαγραφή
    11. Eν τω μεταξύ, ο χριστιανοταλιμπανισμός είναι καθαρά παπικής (φραγκικής) προελεύσεως, ενώ η εφαρμογή του και στην μουσική είναι ανανταμ-μπαμπανταμ προτεσταντική αμερικανιά.

      Εμείς οι Ρωμιοί είμαστε πιο λάρτζ... Διαχωρίζουμε το ιερό από το κοσμικό κι αφήνουμε χώρο και για τα δυό... και για όλα τα απ' ανάμεσα. Βλέπουμε όλες τις λεπτές αποχρώσεις, δεν πάσχουμε από δαλτονισμό.

      μνκ

      Διαγραφή
    12. Αγαπητή μνκ ,
      Το βίντεο είναι ένα κομμάτι από 40 περίπου βίντεο με τίτλο παγκόσμια εξαπάτηση και αναρτήθηκε το 2009.
      Σε κάθε βίντεο πιάνει και από ένα θέμα, στο συγκεκριμένο και στα επόμενα δύο καταπιάνεται με την μουσική και τα μουσικά φεστιβάλ, ακόμα πιάνεται με θρησκείες , με τηλεόραση,με βιντεοπαιχνίδια, με τσιπάκια, με κινούμενα σχέδια, με πολιτική, με δημοσιογράφους, με οικονομία , γενετική, ρομποτική, σύμβολα, μαγεία, και άλλα.

      Όλα συνδέονται και υπερκαλύπτουν το ένα την βρωμιά του άλλου για να μην καταλάβουμε πώς κρύβουν το φως .

      Διαγραφή
  3. Ο Λιάπης πρώτο πτυχίο ελληνικής φιλολογίας.
    Εδίδαξε ως φιλόλογος στο παπικό σχολείο Λεόντειος Νέας Σμύρνης.
    Το Λεόντειος προς τιμήν του πάπα Λέοντος ΙΓ με διοίκηση από τους μαριανούς αδελφούς.
    Δεύτερο πτυχίο το Θεολογικής.
    Μεταπτυχιακό στην Γερμανία.
    Εκλεκτός του Βαρθολομαίου, διατελέσαντος εφ. αξιωματικού του τουρκικού στρατού.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Άγγελε,
      σε ευχαριστούμε ΠΟΛΥ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες σου σε όλες τις αναρτήσεις!

      Διαγραφή
  4. Ουαι ημιν....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα ξούρισμα, μετά αφορισμός.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ;..... ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΟΜΟΓΕΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΑΔΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ. ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ! ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά!
      Θα παρακαλέσω όμως, στα επόμενα σχόλιά σας να βάλετε στο τέλος και ένα ψευδώνυμο, γιατί μόνο έτσι θα αναρτηθούν.
      Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά!

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΝΟΜΑ ΚΩΣΤΑ... ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
      ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
  8. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ 41% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 24%... ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ. ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑL666, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΟΠΟΤΕ, ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1666602483832197120

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή