«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Εμπρησμοί δασών – ερημοποίηση

 γράφει ο ΕργΔημΕργ


Εντάξει, τί να εξηγούμε… Με μία διαφορά: ότι επί παλιανθρώπου «αντινατιβιστή» κουκλοχαιρετάκια, πάει κατά διαόλου καί η πυρόσβεση. Ο κόσμος διατάσσεται να φύγει από τα σπίτια του, κι ας καούν δάση καί σπίτια μαζί. Καί μετά, τα διάφορα φιλικά του σκατο-ΜΜΨευτιάς πανηγυρίζουν, που «δεν κάηκαν άνθρωποι».

. . . . . . . . . . .

α. Ερημοποίηση

Είναι φανερό, ότι: με τον ρυθμό, που καίγονται τα δάση της Ελλάδας, σε λίγα χρόνια δεν θα μείνει τίποτε απ’ αυτά. Το μόνο πράσινο που θα μείνει στη χώρα μας, θα είναι το (σκόρπιο) αστικό· διότι τα πάρκα ενδέχεται να τα κάψουν κι αυτά τίποτε «αναρχικοί ενάντια στον καπιταλισμό» – ή ενάντια στην πιτυρίδα, ξέρω ‘γώ. (Μ’ αυτούς, ισχύει απολύτως το: «Ό,τι του φανεί του λωλο-Στεφανή!») Συν τα όποια γρασίδια των γηπέδων.

Επίσης είναι φανερό (ακόμη καί στους αδαείς), ότι χωρίς δάση επέρχεται τρομερή ανισορροπία της Φύσης. Καί καταρρακτώδεις βροχές θ’ ακολουθήσουν, καί αποσάθρωση του χώματος (τον χειμώνα αυτά), καί πολύ θερμά καλοκαίρια με αποξήρανση του εδάφους, καί εν τέλει αδυναμία του χώματος να υποστηρίξει καλλιέργειες.

Με την πάροδο των ετών, το πάλαι ποτέ καλλιεργήσιμο χώμα θα αφυδατωθεί καί θα μεταβληθεί σε κονιορτό, ο οποίος με κάθε άνεμο θα σηκώνεται καί θα πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα – με κίνδυνο να θάψει ζωντανούς, ή να τους κάνει να πεθάνουν από ασφυξία, όσους βρεθούν στην περιοχή του. (Βλέπε αμμοθύελλες Σαχάρας.)

Αυτό το (πολλαπλών συμπτωμάτων) φαινόμενο ονομάζεται ερημοποίηση. Η οποία, όμως, δεν είναι κάτι ανώδυνο κι άνευ σημασίας. Σημαίνει καθαρά πείνα καί θάνατος του πληθυσμού (χωρίς τις καλλιέργειες). Ή, στην καλύτερη περίπτωση, μόνιμη εξάρτηση (οικονομική, ή άλλη) από άλλες -πιό τυχερές- χώρες γιά εισαγωγή τροφίμων. Ή, ακόμη, οριστική μετανάστευση αλλού όλων των Ελλήνων που απέμειναν εδώ, προκειμένου να επιβιώσουν.

[Ναί, αλλά είπαμε: μακριά από το μητροπολιτικό εθνικό κέντρο καί χωρίς σύνδεση μ’ αυτό, κι ανάμεσα σε ξένους, η ιδιότητα του Έλληνα χάνεται. Αμέσως, ή βαθμηδόν, αλλά χάνεται.

Οπότε, τέλος οι Έλληνες στην Ελλάδα, καί τέλος οι Έλληνες οπουδήποτε.]

. . . . . . . . . . .

β. Γιατί, όμως;

Αυτοί που βάζουν τις φωτιές στα δάση, το ξέρουν πού οδηγεί η πράξη τους; Μπορεί – κατά περιπτώσεις. Το ξέρουν άριστα, όμως, αυτοί που τους βάζουν να βάζουν τις φωτιές! Οι ηθικοί αυτουργοί! Οι παλιάνθρωποι των παρασκηνίων, οι οποίοι δεν συλλαμβάνονται καί δεν πρόκειται να συλληφθούν ποτέ.

Αλλά, γιατί καίνε τα δάση μας; Καλύτερα: ποιοί τα καίνε; (Ώστε να καταλάβουμε καί τα κίνητρά τους.)

Πολλές οι περιπτώσεις, από τις πιό «αθώες», μέχρι τις πλέον ειδεχθείς.

  • Διάφοροι ανόητοι γέροι καί χωριάτες, που αποφασίζουν να κάψουν ξερόχορτα το καλοκαίρι, κι ενώι φυσάει αέρας, χωρίς να λάβουν μέτρα προστασίας, διότι: «- Έλα, μωρέ! Σιγά, που θα γίνει τίποτε!».
  • Διάφοροι απρόσεκτοι (πχ κατασκηνωτές εκ του προχείρου) έως ψιλογάϊδαροι (πχ πετάνε τη γόπα του τσιγάρου τους έξω απ’ το αμάξι τους), τρελλοί, πυρομανείς.
  • Οικοπεδοφάγοι – κυρίως σε παλιότερες δεκαετίες.

[Τώρα, με τους όρους που επέβαλαν τα μνημόνια στην οικοδομή -«φάκελλος σπιτιού», πρόστιμα, κτλ- το παράνομο σπίτι μέσα στο δάσος έχει καταστεί οικονομικώς ασύμφορο. Άσε που ο μεν πολύς κόσμος δεν έχει λεφτά γι’ αγορές καινούργιων οικοπέδων καί σπιτιών, οι δέ έχοντες έχουν ήδη αγοράσει, άρα δεν ενδιαφέρονται. Οπότε, αυτή η κατηγορία εμπρηστών σχεδόν εξέλιπε.]

  • Οι λοβιτουρατζήδες των ανεμογεννητριών.

[Όχι μόνον αναποτελεσματικές ως μηχανισμοί, οι ανεμογεννήτριες, αλλά καί ζημιογόνες γιά το ηλεκτροδοτικό δίκτυο. Είναι, όμως, λίαν αποτελεσματικές καί κερδοφόρες …γιά τις τσέπες των λαμόγιων, που μας τις φοράνε καπέλλο.]

  • Ξένοι πράκτορες, κυρίως των εξ Ανατολών «συμμάχων» – όχι ότι άλλων χωρών αποκλείονται.

[Αλήθεια, τί έγινε μ’ εκείνα τα πρακτόρια της ΜΙΤ, που παραδέχθηκαν δημoσίως ότι έβαζαν φωτιές στα δάση μας; Ζήτησε ποτέ κανείς να εκδοθούν εδώ; Ζήτησε ποτέ κανείς από κανέναν ΟΗΕ -λέμε, τώρα- να φάει πρόστιμο καί κυρώσεις η τουρκίτσα; Μπάααα… Τί λέω κι εγώ, έ; Είναι «πολύτιμη σύμμαχος» στις βρωμιές των Δυτικών η τουρκίτσα, έ; Γι’ αυτό καί την έχουν αφήσει χωρίς λουρί καί φίμωτρο, έ; ]

[Δες κι εδώ – άσε τα δάση του Έβρου, όπου βάζουνε φωτιά τα διάφορα λάθρο, γιά να δούν τη φωτιά «αι Αρχαί» καί να πάνε να τα …σώσουν!]

Όπως καταλαβαίνετε, οι πρώτες περιπτώσεις έχουν ως αιτία την ανοησία καί ως κίνητρο το (αθέμιτο) οικονομικό όφελος. Η τελευταία, όμως, είναι καθαρή πολεμική ενέργεια εναντίον μας.

Όπως καθαρή πολεμική ενέργεια είναι καί η ταυτόχρονη εκδήλωση πολλαπλών εστιών φωτιάς. Παλιότερα, υπήρξε περίπτωση όπου εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα πάνω από πεντακόσιες (500) εστίες!!! Φυσικά, τόσες πολλές εστίες εμπρησμού είναι αδύνατον να έγιναν από ομάδα φυσικών προσώπων (πράκτορες), όσο καλά εκπαιδευμένα καί συντονισμένα κι αν ήταν αυτά τα πρόσωπα. Γιατί; Απλούστατα, διότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να συλληφθεί ένα (ανάμεσα στα τόσα), καί να ξεράσει τα υπόλοιπα. Τα αφεντικά τους δεν θα ριψοκινδύνευαν τη μυστικότητα.

[…Αν καί στη χώρα μας «αι Αρχαί» είναι μακρόθυμες, καί θα τους τη χαρίσουν. Βλέπετε, το 1976 είχαν συλληφθεί στα πράσσα δύο «Βούλγαροι» εμπρηστές …μονοθεϊστικού θρησκεύματος, αλλά δεν τους κάνανε τίποτε. Απλώς τους απέλασαν. Θυμάμαι το όνομα του ενός: Πάβελ Τζερτζίνωφ.]

Άρα, πώς ανάβουν τόσες πολλές εστίες; Μόνο μ’ έναν τρόπο: από δορυφόρο – με λέηζερ στο φάσμα μή ορατών συχνοτήτων. (Γι’ αυτό καί οι τυχόντες αυτόπτες μάρτυρες σε τέτοιες ιστορίες έβλεπαν τη φωτιά «ν’ ανάβει μόνη της» μπροστά τους. Δεν μπορούσαν να δούν το αίτιο.)

[Αν καί… τα τελευταία χρόνια, καί στο ορατό φάσμα – διότι οι κάτοχοι τέτοιων μέσων έχουν αποθρασυνθεί. Βλέπε πχ δασικές πυρκαϊές στην Καλιφόρνια… όπου τις φωτογραφίες με τις «άνωθεν» ορατές ακτίνες λέηζερ έσπευσαν να τις βγάλουν ψεύτικες τα αντίστοιχα των εντοπίων «Χόξιζ» διεθνή (τρισάσχετα από Φυσική καί τεχνολογία) πρακτορίστικα γραφιάδικα σκουπίδια. Ρίξτε λίγο διαδικτυακό ψάξιμο, καί θα το διαπιστώσετε.]

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Μπορεί καί παραμπορεί. (Γι’ αρχή, ρίξε μιά ματιά, αναγνώστη μου, εδώ.)

. . . . . . . . . . .

Ποιοί έχουν δορυφόρους πάνω από την Ελλάδα;

Καλύτερα: ποιοί έχουν δορυφόρους με στρατιωτικές δυνατότητες πάνω από την Ελλάδα;

Όχι πολλοί.

Έχουν οι υπερπόντιοι Δυτικοί «σύμμαχοι», κι ενδεχομένως το Ξανφόν Γκιένος. (Θα μπορούσε κι οι Κινέζοι, αλλά πρός το παρόν θεωρώ ότι αδιαφορούν γιά την παρακολούθησή μας.)

Οπότε, αν ψάξουμε ποιοί μας κάνουν τέτοια χουνέρια μέσωι στρατιωτικών δορυφόρων, λογικώς θ’ αποκλείσουμε τους -ελάχιστους- υπόλοιπους, καί θα μας μείνουν καθαρά οι «σύμμαχοι». (Τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; )

Καί… καλά οι τουρκαλάδες· αν μπορούσαν, θά ‘καιγαν όχι απλά τα δάση μας, αλλά κι εμάς μαζί. Αλλά οι έτεροι «σύμμαχοι» εκ Δυσμών, τί συμφέρον έχουν να μας κάνουν τέτοια ζημιά;

Το ίδιο συμφέρον που έχουν, όταν μας ψεκάζουν με τα κωλοχημικά τους από τα κωλοαεροπλάνα τους. (Ποιός σας βεβαιώνει, ότι δεν επηρεάζονται αρνητικώς καί οι καλλιέργειες από τους χημικούς αεροψεκασμούς; Τί εμπρησμοί δασών, τί χημικά! Το ίδιο αποτέλεσμα έχουν.)

Καλύτερη ερώτηση, όμως: ποιοί κάνουν κουμάντο στους στρατιωτικούς δορυφόρους των δυτικών «συμμάχων» – καί γενικώς, στη χώρα ολόκληρη των δυτικών «συμμάχων»;

Κάποια άτομα …μονοθεϊστικού θρησκεύματος.

Έ, λοιπόν, επειδή τα συγκεκριμένα άτομα τα βαράει κατακέφαλα ιδιαζούσης μορφής φρενοβλάβεια, ο σκοπός τους (που βάζουν φωτιά στα δάση μας) δεν είναι απλά πολεμικής φύσεως εναντίον μας, αλλά καί …ιδεολογικός! Σου λέει, γιατί εμείς τρέχαμε σαράντα χρόνια στην έρημο; να τρέξετε κι εσείς, παλιοκερατάδες Έλληνες …τετρακόσια, στην …έρημο που σας φτιάχνουμε!!!

Απίστευτο; Μπορεί· αλλά, θά ‘λεγα, πιστέψτε το. Έχουν δείξει ξανά καί ξανά πως έτσι ακριβώς σκέπτονται κι έτσι ακριβώς ενεργούν.

Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος: οι περισσότερες έρημοι παγκοσμίως δεν προέρχονται από φυσική δραστηριότητα, αλλά από ανθρωπογενή – όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο. Προέρχονται από τα τρομερά αιθερικά όπλα των προγόνων μας, που βύθισαν την Ατλαντίδα. Μιά ένδειξη, αν όχι απόδειξη, είναι πως οι συντριπτικά περισσότερες έρημοι (με εξαιρέσεις, όπως πχ η Ατακάμα) βρίσκονται σε μιά ζώνη οριζόμενη περίπου από τον 15ο έως τον 30ο βόρειο παράλληλο. Σαχάρα, έρημος …Σουηδικής Αραβίας, Γεδρωσία, Τάρ,… ακόμη καί η -ελάχιστα πιό βόρεια- Μοχάβι (Καλιφόρνια), μαζί με την έρημο της Νεβάδας. Όλες εκεί, μέσα στη ζώνη που λέμε!

[Στο βόρειο ημισφαίριο, μόνον η Τακλιμακάν καί η Γκόμπι ξεφεύγουν αρκετές μοίρες βορείως της ζώνης αυτής. Αλλά καί αυτές έχουν την ίδια αιτία δημιουργίας με τις άλλες, επειδή οι κυνηγημένοι Άτλαντες κάποια στιγμή -όταν έφτασαν περίπου στα εδάφη της σημερινής Κίνας- έστριψαν βόρεια. Οπότε, οι αιθερικές βόμβες των παναρχαίων ημών τους στόχευσαν εκεί που πήγαν.]

[Τώρα, αν όλα τα παραπάνω σας φέρνουν στο μυαλό στατικά κύματα καί συντονισμούς σε πλανητικές διαστάσεις καί σε συγκεκριμένα επίπεδα καί σχήματα «τροχιών», τότε μπράβο σας, διότι σκέπτεστε σαν φυσικοί! Καλό αυτό.]

Οπότε, βάλε τώρα στον λογαριασμό την τρομερή εκδικητικότητα (ανεξαρτήτως διαρρεύσαντος χρόνου) που έχουν τα κρονάκια (ιδίως τα …αυθεντικά!), καί θα καταλάβεις!… Τους χαλάσαμε άσχημα το μαγαζί κάποτε, άρα τώρα θεωρούν πως είναι η σειρά τους.

. . . . . . . . . . .

γ. Άρα, πρακτέον;

Το πρώτο πρακτέον, είναι η συνειδητοποίηση (ως απόλυτης αλήθειας) το ότι οι εμπρησμοί των (Ελληνικών) δασών ΔΕΝ πρόκειται να σταματήσουν.

Όθεν, η όποια αισιοδοξία πως θα σταματήσουν κάποτε, απαγορεύεται. (Παρεκτός αν κάποιος γυρεύει πιστοπoίηση ότι είναι ηλίθιος. Οπότε, του …επιτρέπεται να είναι αισιόδοξος γιά το θέμα αυτό. 🙂 )

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, στην πράξη-πράξη – κι όχι απλά σε επίπεδο συνειδητότητας: όπως είμαστε τώρα (μαύρα χάλια, δηλαδή), κανένα πρακτέον. Μόνον αναμονή, να πατήσει κάποιος το κουμπί. (Αν καί προς το παρόν τα ξύνουν τόσο ο Κίμ, όσο κι ο Βαλόντια! 🙂 )

Εάν ήμασταν (ή εάν γίνουμε ποτέ) σοβαρό κράτος, τότε πρακτέα τα κάτωθι:

  • Επαναφορά της θανατικής ποινής με αναδρομική ισχύ.
  • Χαρακτηρισμός του εμπρησμού δασών ως ιδιωνύμου αδικήματος, τιμωρουμένου με τη θανατική ποινή, χωρίς ελαφρυντικά.
  • Τα ίδια καί γιά τους ηθικούς αυτουργούς (πχ πωλητικούς καί νομοθέτες).
  • Χαρακτηρισμός του εμπρηστή ως κατασκόπου / σαμποτέρ. Που σημαίνει: καμμία νομική προστασία του. Που σημαίνει: ο οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να τον περάσει βασανιστήρια, ώστε να ομολογήσει συνενόχους καί ηθικούς αυτουργούς, καί μετά να του τινάξει τα μυαλά στον αέρα.

Θα με ρωτήσει κανείς: μά, να θανατώνεται κι ο ανόητος χωριάτης, που έκαιγε ξερόκλαδα; ΝΑΙ!!! Διότι αν «σχολάσουν» κανας-δυό από δαύτους, οι επόμενοι θα το σκεφτούν πεντακόσιες φορές πρίν το κάνουν.

[Μήπως γνωρίζετε πώς σταμάτησε η ζωοκλοπή στην Ελλάδα προπολεμικώς; Θα σας πω: κόπηκε μαχαίρι, όταν ο Πάγκαλος -ναί, ο δικτάτωρ- κρέμασε καναδυό αλογοσούρτες.]

Αλλά, δυστυχώς, δεν είμαστε σοβαρό κράτος.

Ελπίζω, όμως, να γίνουμε, πρίν να είναι πολύ αργά.

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . . . . .

Υγ 1: Δεν τρέφω αυταπάτες, δεν χάνω τη «μεγάλη εικόνα». Δεν τρώμε τέτοιες σφαλιάρες μονάχα εμείς· δεν είμαστε μoνάχα εμείς οι Έλληνες τ’ αποπαίδια. Όλος ο πλανήτης δέχεται επίθεση εμπρησμού δασών! Όλος ο πλανήτης οδεύει προς ερημοποίηση. Λίγο να ψάξετε τις ειδήσεις, θα το διαπιστώσετε.

Στις δέ ηπαπάρα, ο πόλεμος είναι ενδοκρατικός – το «βαθύ κράτος» της χώρας αυτής εναντίον των υπηκόων της χώρας αυτής! Καί δεν είναι τωρινό το φαινόμενο: μά με την πτωχοποίηση (35 μύρια αστέγους έχει η «υπερδύναμη», που ζούνε στις ερημιές καί κάτω από γέφυρες), μά με την αγραμματωσύνη καί την περιρρέουσα βλακεία, μά με τα ναρκωτικά (χημικά τε καί ηλεκτρονικά), μά έτσι, μά αλλοιώς, το «βαθύ κράτος» των ηπαπάρα σκοτώνει τους ηπαπαραίους πρώτα!

Τελικά δεν είμαστε ο μόνος λαός, που τον καταδιώκουν καί τον εξοντώνουν τα γκουβέρνα του!

Όλα τα παραπάνω έχουν ως στόχο τη γνωστή δραστική μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού (γιά να …μή χαλάσει το κλίμα, μιά που το επιβαρύνουν …τα μωρά καί τα γελάδια!!!), στα δέ μέσα προστέθηκε εσχάτως καί η πλανητικών διαστάσεων ερημοποίηση. Ώστε, οι δούλοι του …μονοθεϊστικού θεουτζίκου να ψοφήσουν από πείνα (καί δίψα).

Ο Θεός (ο …κανονικός!) να βάλει το χέρι Του!

. . . . . . . . . . .

Υγ 2: Έλα, όμως, που πρώτον, αυτά τα περί μείωσης του πληθυσμού δεν πάνε οι πονηροί να τα πούν στους Κινέζους (μόνο στους λευκούς τα λένε), καί δεύτερον, οι Κινέζοι παραμονεύουν να πιάσουν πρώτο τραπέζι πίστα! Ήδη κατήργησαν τον περιορισμό των έως δύο παιδιών ανά οικογένεια, καί πάλι πολλαπλασιάζονται. Από (ανεπισήμως) δύο δίς που είναι τώρα, σε 20-30 χρόνια θα γίνουν τρία δίς, όπως πάνε.

Ένας πλανήτης γεμάτος Κινέζους, δηλαδή – μιά που θα τους αδειάσει τη γωνιά σημαντικό ποσοστό ηλιθίων λευκών, γιά να μειωθεί ο πληθυσμός καί …να μή χαλάσει το κλίμα!!!

Αναρωτιέται κανείς τελικώς… ρέ, μπάς καί δεν φταίνε (τόσο πολύ) οι (όντως παλιάνθρωποι) Χάζαροι γιά όσα δεινά συμβαίνουν;


ergdhmerg.wordpress.com


12 σχόλια:

  1. ΦΤΙΆΞΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΪΕΣ !
    https://www.youtube.com/watch?v=0khr8uYmL2c&t=1s
    http://kerberos-hellas.blogspot.com/2023/07/blog-post_19.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ!!!ΣΤΑ ΔΑΣΗ..
    ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!..!!ΕΛΛΗΝΩΝ !!!ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ...ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΠΗΘΙΚΩΝ..ΣΤΑ ΔΑΣΗ!!


    ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ..ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΩΝ!!ΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΦΩΝΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.


    ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΜΑ ΤΙΣ ΒΕΝΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ...ΣΤΑ ΔΑΣΗ..




    🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡22 Ιουλίου, 2023 22:33

    ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.

    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ;

    EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ AΡΙΣΤΑ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ;

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΑΣΟΣ, ΝΑ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ;

    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ;

    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ, ΑΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΕΙ ΤΗΣ;
    ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ, ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ XΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ MEΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 700 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΔΡΟΦΟΡΑΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΙΕΣ;

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΣΑΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ.

    112 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ.
    112 ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΧΤΗ.

    ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ, ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

    112 ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρίν μερικά χρόνια στην τεράστια πυρκαγιά στο Μάτι με τους εκατοντάδες νεκρούς η ΡΩΣΙΑ μετά από έκκληση της Ελλάδας είχε στείλει ένα από τα θηριώδη πυροσβεστικά αεροσκάφη που διαθέτει μόνο αυτή το "Ilyushin Il-76" που μπορεί σε μία μόνο ρίψη να ρίξει 40 (Σαράντα) τόνους νερό...
      Και ήταν μάλιστα αυτό που με ρίψεις του δεν επέτρεψε να περάσει η φωτιά στο απέναντι μέρος του δρόμου με καταστροφικές συνέπειες...
      (Κανένα άλλο κράτος στον κόσμο δεν διαθέτει παρόμοια σε χωρητικότητα νερού αεροσκάφη)
      Προχτές ο ΠΟΥΤΙΝ επικοινώνησε με την Ελληνική κυβέρνηση και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του να βοηθήσει στις φωτιές στέλνοντας 4 (τέσσερα) τέτοια αεροσκάφη...
      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε !!!!!
      http://sinomosiologos.blogspot.com/
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Πως θα παραδώσουν τα νησιά στην Τουρκία;
      1 Φτιάχνοντας τεράστιες μουσουλμανικές πόλεις, χ
      [Ιδού η μουσουλμανική πόλη στην καρδιά της Λέσβου
      https://slpress.gr/politiki/idoy-i-moysoylmaniki-poli-stin-kardia-tis-lesvoy/]
      2 Αφήνοντας τα πάντα να καούν!!! Ρόδος:
      Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ; ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ – ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ: ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ
      https://www.makeleio.gr/
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  5. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡22 Ιουλίου, 2023 23:19

    ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ,
    ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΨΕ, ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ.

    ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ;
    ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΠΕΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΖΟΥΜΕ;

    ΠΡΩΘΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/fotia-sti-rodo-neo-minyma-112-gia-ekkenosi-stous-oikismous-gennadi-kai-kiotari/
    Εφιαλτική η κατάσταση στη Ρόδο: Μήνυμα στο «112» για εκκένωση σε Γεννάδι και Κιοτάρι – Εγκλωβισμένοι κάτοικοι σε παραλία
    Καίγονται σπίτια στα Λάερμα

    ---------------------
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/anekselegkti-i-fotia-sti-rodo-aloga-trexoun-na-glitosoun-apo-tis-floges-foto/
    Συγκλονιστική εικόνα από την Ρόδο: Άλογα τρέχουν να γλιτώσουν από τα «έργα» των ανθρώπων… (φωτό)
    Πλήρης «ανετοιμότητα» αντιμετώπισης του πύρινου ολέθρου από την Πολιτική Προστασία - Άφησαν να καούν κατοικημένες περιοχές

    ---------------------
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/foties-sti-rodo-vretanos-touristas-fygame-me-petsetes-sta-prosopa-to-paidi-mou-leei-oti-den-thelei-na-pethanei/

    Εικόνες… πολέμου στην Ρόδο: Σαν πρόσφυγες χιλιάδες κάτοικοι και τουρίστες φεύγουν για να σωθούν από τις φλόγες
    Βρετανός τουρίστας: «Φύγαμε με πετσέτες στα πρόσωπα – Το παιδί μου λέει ότι δεν θέλει να πεθάνει»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://enaasteri.blogspot.com/2023/07/blog-post_84.html

      Διαγραφή
    2. Kάψτε τα όλα....ΕΝTOΛΗ! https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/07/k-oto.html
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
      Και όχι μόνο φέτος αλλά ΠΑΝΤΑ ήταν ο ίδιος
      https://twitter.com/Celesta91883911/status/1682679460917657600
      Όπως επί covid μας έκλειναν μέσα για να μην βλέπουμε τις στρατιές των λαθραίων που κατάφθαναν από τα νησιά, έτσι τώρα μας κλείνουν μέσα να μην βλέπουμε τους εμπρηστές:
      Μακεδονία: «Προληπτικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας»!!
      Οι No Human Zones προχωρούν και μάλιστα σε δάση που μέχρι σήμερα δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με ξηρασία ή πυρκαγιές...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ`ΑΥΤΟ????
    ΕΓΩ , ΟΧΙ.

    https://www.oparlapipas.gr/2023/07/e-t_21.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡23 Ιουλίου, 2023 12:21

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ, ΠΙΟ ΗΘΙΚΟ, ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΡΩΙΚΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ. ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΨΑΝ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ.

    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ.
    ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ,
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ,
    ΗΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΝΙΟΥΣ:

    Σε περιμένουν να έρθεις και πάλι
    Να ξανακάνεις την Ελλάδα μαγκάλι
    Να ΄ρθουν πλημμύρες να καούνε βαγόνια
    Ψόφια κοράκια να σαπίζουν στ΄ αλώνια

    Κίτρινος ο ουρανός και μαύρος ο ήλιος
    Να ΄ρθουν ακρίδες χολέρα και τύφος
    Και τα κορμιά τους γεμάτα χιτίνη
    Αφού το κόμμα σκουλήκια τους δίνει

    Σε περιμένουν να έρθεις και πάλι
    Να ξανακάνεις την Ελλάδα μαγκάλι
    Να σβήσεις έθνος , πατρίδα , ιστορία
    Ζήτω τα μπόλια
    Κάτω η θρησκεία
    Ζήτω η Νέα Κουλοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή