«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Μια ταινία που.. το Kouli δεν θα αφήσει να παιχτεί στην Ελλάδα..

 Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

30 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε θ ε ρ μ ό τ α τ α γιά τήν αναφορά αυτή, φίλτατε Κ-Τ.
    Ο όντως ψ υ χ ω μ έ ν ο ς ηθοποιός αυτός, (Τζ. Καβίζελ) καί οι λοιποί συντελεστές αυτής της ταινίας είναι αληθινά Α Ξ Ι Ο Ι !
    Κατάφεραν μέ τήν ταινία αυτή νά "ταράξουν" τά απερίγραπτα "λιμνάζοντα νερά" παγκοσμίως, αυτής της τρομερής γάγγραινας που ονομάζεται παιδοφιλία. Καί ασφαλώς ότι "χαλάει τήν σούπα", ή άν θέλετε τό "αφήγημα" είναι ΣΠΟΥΔΑΙΟ καί ΕΠΑΙΝΕΤΟ!
    Είναι ένα σημαντικότατο βήμα, ένα 'λιθαράκι' στό άγριο νεοταξικό χάος που μαστίζει ολοένα καί περισσότερο τήν ανθρωπότητα καί πρωτίστως τά ...αλυσσοδεμένα ΜΜΕ!
    Καί τέλος, όσον αφορά ωρισμένες θλιβερότατες αλλά 1.000% ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ "πέννες" που προσπάθησαν σέ ορισμένες χώρες, νά ρίξουν λάσπη στό 'φίλμ' αυτό, τούς ευχόμεθα ολοψύχως ...περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά αγαπητέ Καποδίστρια, αλλά δεν κρύβω πως με προβλημάτισε και το βίντεο του κατωτέρω σχολιαστή 'ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΩΝΥΜΩΝ'

      Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
    2. Εννοείται φυσικά πως μία τέτοια σκοπιμότητα (όπως αναφέρεται στο βίντεο) θα είναι ερήμην του συμπαθέστατου και συνειδητώς και υπευθύνως ενεργοποιημένου στο θέμα μαχητή Jim Caveziel.

      Διαγραφή
    3. Και εμενα με προβληματισε ο προβληματισμος σου ΚΩΣΤΗ Και θα πω μια φραση ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ,,,,ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Μιχ Σκορπ

      Διαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΩΝΥΜΩΝ22 Ιουλίου, 2023 20:20

    https://rumble.com/v2z90ey-dr.-amanda-vollmer-sound-of-freedom-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΩΣΤΗ 💙
      ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.....
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ......
      ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ...

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
    ΑΤΖΈΝΤΑ ΤΡΑΝΣΈΞΟΥΑΛ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΊΑ, COVID 19, ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ, ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΈΛΕΓΧΟΣ... ΚΆΤΙ ΚΟΙΝΌ

    https://www.bitchute.com/video/IgP8e6On0avY/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. & EΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ !

      ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Κ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΝ.... ΕΜΕΤΟ.

      https://www.youtube.com/watch?v=CLucEMa92BM

      V P X

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΤΟΣ......

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  4. Για ν' αρχισουμε ολοι προπονηση στο χορο σε στυλο

    https://twitter.com/JebraFaushay/status/1682573686316867588?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1682573686316867588%7Ctwgr%5Eda8a7268cf1254f3f26bf3ca6a941ade94f5b614%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.unz.com%2Fjtaylor%2Flets-keep-america-ignorant%2F

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρα-άσχετο το σχόλιο. Αλλά το ανάρτησα επειδή γέλασα ΠΟΛΥ και όλοι μας έχουμε ανάγκη λίγο γέλιο αυτές τις ώρες.

      Ευχαριστούμε,
      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
    2. 'Εμ γι' αυτο θα το εβαλε ο "επωνυμος".
      Με τοσα που τραβαμε ας γελασει και λιγο το χειλακι μας

      Διαγραφή
    3. Ας προσθέσω κι εγώ κάτι..
      https://i0.wp.com/voliotaki.gr/wordpress/wp-content/uploads/2023/07/3421100.jpg?fit=770%2C474&ssl=1

      Διαγραφή
    4. Αστα! Χαλι μεγαλο.

      Διαγραφή
  5. Παραγωγές εκτός εβραϊκού τόξου του Χόλλυγουντ έχουν πρόβλημα στην διανομή. Ο Αυστραλός Γκίμπσον είδε κ έπαθε να βρει διανομέα.
    Η Ντίσνεϊ του Γουωλτ ήταν η μόνη μη εβραικής ιδιοκτησίας εταιρεία παραγωγής ταινιών.
    Ο Ντίσνεϊ δεν είχε απογόνους με αποτέλεσμα οι εταιρείες του να κληρονομηθούν στον αδελφό κ τα ανήψια του.
    Κάπου στην δεκαετία του '80 προσέλαβαν για διευθύνοντα σύμβουλο τον Εβραίο Μάικ Άισνερ, που άλλαξε την θεματολογία κ το ύφος των ταινιών.
    Έφυγε μετά δεκαετίες διαθέντωντας το 30% των μετοχών από τα bonus που προσέφερε στον εαυτό του.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρωσω στο σχολιο του Αγγελου.
      Η Ντισνεϋ, μια επιχειρηση φτιαγμενη αποκλειστικα για την διασκεδαση της οικογενειας και μαλιστα οικογενειας εχουσας μικρα παιδια απο βρεφη μεχρι ηλικιες Λυκειου μεσουρανουσε μεχρι που εβαλαν τα βρωμικα χερια τους οι εβραιοι και ξαφνικα εβλεπες αναμεσα σε οικογενειες με μικρα παιδια να σουλατσαρουν πουστηδες και λεσβιες αγκαλια με μαλλι παπαγαλι ή καναρινι και να φιλιουνται στο στομα επιδεικτικωτατα.
      Οποτε το χωριο του Ντισνεϋ αρχισε να παιρνει την κατιουσα απο αποψη επισκεπτων. Ο Αϊσνερ το ...γ@μησε
      Μιλαω για το χωριο του Ντισνεϋ στο Ορλαντο της Φλοριδα.

      Διαγραφή
  6. En telei me bannaran kai apo to el axxaaxaxax.TO EL kai to pro einai pleon 100% politikoopoimeno kai exei dialeksei meries (afou apo tin kybernisi (opoia einai trwei ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η "θεωρία συνωμοσίας" του αδρενοχρωμίου αποκτά νέο γύρο "διάψευσης" με τον "Ήχο της Ελευθερίας" ("Sound of Freedom") στις ειδήσεις

    https://ethnegersis.substack.com/p/sound-of-freedom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΚ: Όπισθεν της ταινίας «Ο Ήχος της Ελευθερίας» οι ίδιες οι Ελίτ που διακινούν τα παιδιά! ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΜΕΓΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ & ΕΒΡΑΙΟΣ ο Τζέιμς Καβίζελ!!!

    https://greeknewsondemand.com/2023/07/23/mega-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bf-%ce%ae%cf%87%ce%bf%cf%82/


    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ...( ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ) ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ...ΠΛΑΤΕΣ...!

    ( ΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΙΛΜ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ - ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ Κ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ !!! ) .


    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ - ΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.....!

    & ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ... Η ΑΓΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ ΟΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΓΝΟΤΗΤΑ Κ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ...ΘΕΟΥ... ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΑ

    ΤΑΞΙΔΙ... ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ , ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ....ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΨΥΧΙΚΑ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΛΥΠΕΣ...!!!

    ROBERT MILES - Children

    https://www.youtube.com/watch?v=E2ZNmN6XyhA


    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πήρε παραμάζωμα με τις μαλακίες του (όπως πάντα) ο Κουντούρης. Αφού είπε και τον Μελ Γκίμπσον Τέκτονα (!).... εκεί σταματάς και την ανάγνωση του σκουπιδιού άρθρου του.
      Κουντούρης: Το καλό παιδί Ελληνοαμερικάνος (τον γνώρισα από κοντά), που μία υποστηρίζει και μία κατηγορεί τον Τραμπ με τα αντίθετα. Βγάλε άκρη.. εμπιστεύσου δημοσιογραφία...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΙΣΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΗΞΕΙΣ..ΑΦΗΞΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ Κ ΟΧΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ...!

      ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΒΓΑΛΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ( ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ) ΧΩΡΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ Κ ΛΟΙΠΑ...ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΛΑΤΟΦΟΡΜΕΣ..ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΧΑΚΑΡΕΤΕ...ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ...Κ ΡΙΧΤΟ....!!! ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ..!!!

      V P X

      Διαγραφή
    3. " Υποτίθεται " (χαχαχα) ότι είναι " πολύ μυστικές " αυτές οι επιχειρήσεις διασώσεως παιδιών. " Υποτίθεται " (χαχα) ότι η ευρεία μάζα δεν θα μπορούσε να αντέξει αν έβλεπε αυθεντικές φωτογραφίες και βίντεο από τέτοιες διασώσεις, γι αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Και όσα βιντεάκια και φωτό μάς έχουν δείξει οι Q... είναι fake, γιατί και αυτοί οι Q που τα προώθησαν.. είναι οι fake Q χαχαχα

      ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΧΩ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
    4. ΕΤΣΙ...

      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...?
      ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΛΠ....ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ...Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

      ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚέΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ , ΣΚΟΥΠΑ Κ ΦΑΡΑΣΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ! ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΜΑΣΚΕΣ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΣΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ... Κ ΚΟΛΛΑΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΑΡΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑΤΟΣ ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙΣ ....ΤΗΝ ΑΜΜΟ ...ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ !!!

      ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΔΕΝΤΡΑ Κ ΘΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ !

      ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙΜΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΔΕΞΙΕ ΡΕΠΟΥΠΛΙΚΑΝΕ Κ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ !

      ΚΑΘΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ....Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ...( ΑΣΧΕΤΟ...ΕΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΑΞΕΙ...ΜΕ ΘΑ...ΘΑ...) .

      Κ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΡΟΘΥΜΟ...Κ ΣΒΕΛΤΟ ...ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ....ΠΩΣ Κ ΠΩΣ !!!

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ !!!

      ΠΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ & KEEP WALKING !

      Schiller - Magic Garden

      https://www.youtube.com/watch?v=UmJ_4X63jPU



      V P X

      Διαγραφή
    5. Μού αρέσουν οι άνθρωποι με γόνιμη φαντασία.. 🙂

      Διαγραφή
    6. Λέω να συμβάλλω κι εγώ με μουσικούλα..
      https://www.youtube.com/watch?v=cooFRZich9k

      Διαγραφή
    7. AVANTI MAESTRO

      Visage Fade To Grey 1981 special extended version

      https://www.youtube.com/watch?v=xUquVZmaGTI



      Why - Annie Lennox (With Lyrics)

      https://www.youtube.com/watch?v=FYFUqxypkbA

      &

      Victims, Culture club ( victims = θύματα )

      όπου θύματα ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ Η ΕΛΛΑΔΑ μας !!!

      Επίκαιρο κ για τους πυρόπληκτους !

      https://www.youtube.com/watch?v=WMxw1STxDBo

      * αυτός ο Λιγνάδης - Λιγδιάρης πως τον λένε που τον κρύψανε...εεε??


      V P X

      Διαγραφή