«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Βαθύ Κράτος των τελειωμένων ΗΠΑ και τα πλοκάμια του σε όλη τη Δύση.. είναι ο Σατανάς επί της Γης.

 Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. https://youtube.com/playlist?list=PLThqyUAenqTdmvIyUsZxHUDu6kCGbazTx
    Έρευνα για το Βατικανό και την ρωμαιοκαθολική εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://youtube.com/playlist?list=PLThqyUAenqTdjh-ZPnXcM5fBsp15H1EX-

    Έρευνα για την Σολωμονική σφραγίδα των σατανιστών και γιατί μας πέρασαν εντέχνωςτο συγκεκριμένο σύμβολο ως άστροβ του Δαβίδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.onalert.gr/kosmos/pyrkagies-sti-chavai-oi-nekroi-efthasan-toys-110/529652/

    https://www.onalert.gr/kosmos/ispania-pyrkagia-mainetai-ektos-elegchoy-sti-voreia-tenerifi/529651/

    https://www.onalert.gr/kosmos/kanadas-entoli-ekkenosis-polis-20-000-katoikon-logo-pyrkagias/529650/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Για απελπιστική νοοτροπία της δύσης βάση της οποίας μπόρεσε να κυβερνήσει ολόκληρο τον κόσμο για αιώνες», έκανε λόγο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ. Επεσήμανε ότι τώρα το καθήκον είναι «να διαμορφωθεί μια πραγματικά δημοκρατική πολυπολική τάξη στον κόσμο, η οποία θα βασίζεται σε γενικά αναγνωρισμένους διεθνείς νομικούς κανόνες, κυρίως στις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Ξεκινώντας από την κύρια, όπως ο σεβασμός της κυριαρχίας, την ισότητα των κρατών, δηλαδή το απαραβίαστο δικαίωμα κάθε έθνους να κυβερνά τη μοίρα του».

    https://www.youtube.com/watch?v=ZbYC2VlWZNQ&t=123s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η neoliberal ΚΥΒEΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΒAΗΣ ΛEΕΙ ΨEΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟYΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟYΣ ΣΤΟ ΜAΟΥΙ; --LARRY JOHNSON ex CIA

    = ΛEΕΙ ΨEΜΑΤΑ Η neoliberal ΚΥΒEΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛAΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟYΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟYΣ ΣΤA ΤΕΜΠΗ;;;

    https://sonar21.com/is-the-government-of-hawaii-lying-about-the-missing-and-dead-on-maui/
    Έλαβα πληροφορίες απόψε από μια εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή που βρίσκεται στο Μάουι και ασχολείται με την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης. Η πηγή είναι ένα άτομο υψηλής ακεραιότητας και μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες με έναν αμοιβαίο φίλο, ο οποίος μου το έδωσε. Η πηγή λέει ότι η κατάσταση στο Μάουι είναι πολύ χειρότερη από ό, τι αναφέρεται.

    Ο κοινός μας φίλος έλεγξε την πηγή την περασμένη εβδομάδα και η πηγή είπε ότι η κυβέρνηση του Μάουι καλύπτει τους θανάτους.

    Η πηγή μόλις είχε επιστρέψει από μια μεγάλη συνάντηση στο Οάχου που συγκλήθηκε για να συντονίσει την απάντηση στην καταστροφή. Η πηγή είπε ότι υπάρχουν 5000 άνθρωποι που αγνοούνται και ότι η FEMA εκτιμά τουλάχιστον 1-2000 νεκρούς στο Μάουι, ειδικά στη Λαχάινα. Ουσιαστικά κάηκε ολοσχερώς και οι κάτοικοι κλήθηκαν να καταφύγουν στη θέση τους. Πολλοί είναι πιθανώς νεκροί.

    Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αρχές της Χαβάης αύξησαν τον αριθμό των νεκρών σήμερα σε 106. Αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται.

    Η πηγή είπε ότι οι αρχές του Μάουι δεν θα δηλώσουν ανθρώπινα λείψανα ως έναν άλλο μετρήσιμο θάνατο εκτός αν το σώμα είναι πλήρες. Αλήθεια; Όταν έχετε ένα πτώμα σκοτώθηκε από την αποτέφρωση θα είστε τυχεροί να βρείτε τα δόντια. Όλα τα ανθρώπινα λείψανα πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους μέχρι μια ομάδα 6-7 εγκληματολόγων να μην καθορίσει κανένα κακό παιχνίδι. Αυτό θα πάρει μερικές εβδομάδες, οπότε τα πτώματα είτε θα σαπίσουν, είτε θα γδυθούν από σκουλήκια/παράσιτα.

    Πρόκειται για μια καταστροφή πέρα από κάθε φαντασία και η απάντηση των κρατικών και ομοσπονδιακών κυβερνήσεων ήταν τρομακτική. Αντί της διαφάνειας φαίνεται ότι ο έξω κόσμος τροφοδοτείται με παραπληροφόρηση για να υποβαθμίσει το εύρος και την κλίμακα της καταστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ....
    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/08/blog-post_46.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή