«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΣΤΙΣΕΙ !!!

 

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ (NATIVES) ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ !!

ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΞΑΝΘΙΆ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ..

..ΑΛΛΆ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΚΑΚΕΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.. ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΌ ΑΥΤΟ ΔΙΠΟΔΟ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ "Κύριε Πρωθυπουργέ..". 

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..;;; 

ΤΟ ΣΊΧΑΜΑ ΑΥΤΟ, ΘΕΛΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΈΜ-ΑΣΜΑ Ή "ΡΟΒΕΣΠΙΈΡΟ" (βλ.εικόνα άνω), ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΙΝΕΛΊΚΩΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΆΦΟΒΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.

ΠΥΡΟΒΟΛΆΤΕ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΜΊΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΤΡΑ ΣΑΥΡΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ! Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΊΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΝΕΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΈΣ, ΟΠΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΑΛΛΆ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΈΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ  ΑΠΟΣΟΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΈΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΏΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΚΚΟ ΑΜΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΆΜΕ. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΞΊΕΣ ΜΑΣ. 

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.. ΤΟ 2025 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ! ΤΑ ΡΥΠΑΡΆ ΓΕΝΗ, ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΛΛΌΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΙΣΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΌΣ ΝΕΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΓΗΡΑΙΟΎ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΟΙ ΚΟΥΝΈΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΒΟΛΆΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΊ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΝ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΟΝΕΙΡΕΎΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ" ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΜΙΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΚΟΎΛΑ..

ΤΩΡΑ  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ...................

 

Κ-Τ

 


 

 

 

30 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Να δείς Φίλε Panana οτι στο τέλος απο αυτόν θα τη βρεί η κούλα.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. Μην εκνευρίζεσαι και μην μεμψιμοιρείς Φίλτατε Κώστα.

    Πόσες φορές έχουμε πει οτι τα πράγματα θα γίνουν πιο άσχημα και πιο δυστοπικά ; Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτε απο αυτό που βαυκαλίζονται να μας φέρουν οι ανάποδοι και οι εντεταλμένοι τους. Και λέω βαυκαλίζονται, διότι τελικά θα πάρουν απο τα τρία το μακρύτερο. Το γνωρίζουν και για αυτό σκυλιάζουν. Θα ήταν ευχής έργον να τους δούμε να το παίρνουν, αλλά κανείς δεν μας έχει υπογράψει συμβόλαιο οτι θα μας το δείξει.

    Το 2025 ΔΕΝ θα είναι αργά για εμάς. Θα είναι αργά για ΑΥΤΟΥΣ και για αυτό καίγονται να μας εξαφανίσουν. Παντού σημάδια για το 2025 και δεν είναι τυχαίο !! Τα προεόρτια του 2025 έχουν αρχίσει απο το 2023 και το 2024 θα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Η κατάσταση θα ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ και θα πρέπει όλοι μας να έχουμε υπομονή, αφοβία, θετική σκέψη και καλό είναι να προετοιμαστούμε κυρίως ψυχολογικά, διότι ο Έλληνας είναι για τα δύσκολα. Καλού κακού κάντε και καμμία προμήθεια. Σας το "φωνάζω" εδώ και καιρό.

    Για να συνεισφέρω ελάχιστα στην άμυνά σας, σας λέω να προσέχετε τι ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, τι ΛΕΤΕ, τι ΕΥΧΕΣΤΕ και τι ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ. Τα πάντα καταγράφονται και ΕΣΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ δημιουργείτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σας και κυρίως το ΜΕΛΛΟΝ σας, ειδικά από αυτή την περίοδο και μετά, με τις ενέργειες που ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Το πιο σημαντικό είναι ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ και τι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ παίρνετε. Αν οι αποφάσεις σας πηγάζουν από το φόβο, τότε είστε ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ. Μην περιμένετε κανέναν να σας σώσει αν εσείς οι ίδιοι έχετε παραδώσει την ελεύθερή σας βούληση σε άλλους και το μόνο που πηγάζει από μέσα σας είναι μιζέρια, φόβος και μεμψιμοιρία. (ΔΕΝ το λέω για εσένα Κώστα. Γενικά μιλώ).

    Ενεργήστε ΑΦΟΒΑ βάσει του τι σας "λέει" η ΨΥΧΗ σας (πρώτη σκέψη, διαίσθηση) και όχι το μυαλό σας (η λογική σας). Το μυαλό σας είναι ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ. Προσπαθούν να παγιδεύσουν την ψυχή σας μέσω του ήδη παγιδευμένου σας μυαλού !!!! Και φυσικά ΔΕΝ μπορείτε να το κατανοήσετε, διότι το μυαλό είναι ήδη σε πλάνη.

    Οι επικυρίαρχοι είναι "μανούλες" στην παραπλάνηση. Έχουν κάνει ακόμα και τον υποψιασμένο κόσμο να ΝΟΜΙΖΕΙ (το φαίνεσθαι και ΟΧΙ το είναι) οτι τελικά θα επιβληθούν στους ανθρώπους και θα τους σκλαβώσουν, λες και τώρα είμαστε ελεύθεροι !! Αλλά πλανώνται πλάνην οικτράν και το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, αλλά συνεχίζουν.

    Θα το πω για άλλη μια φορά και ας χλευαστώ. Όλες οι κινήσεις τους γίνονται για να επηρεαστούν οι (επι της Γαίας) απεσταλμένοι και ενσαρκωμένοι Έλ-ληνες (εκ Σειρίου και Ανδρομέδας) και να ΜΗΝ είναι σε θέση να μάχονται. Ενεργούν δολιοφθορικά ΠΡΙΝ την ΤΕΛΙΚΗ μάχη. Και επειδή ΔΕΝ ξέρουν ΠΟΙΟΙ είναι Έλ-ληνες και κυρίως ΠΟΣΟΙ, ενορχηστρώνουν παγκόσμια "γεγονότα" (τύπου False Flag) για να τους παρασύρουν και να φανερωθούν. Να είστε σίγουροι ότι οι Έλ-ληνες ΔΕΝ είναι αυτοί που έχετε στο μυαλό σας.

    Ο Ήλιος βοηθά στην ΕΝΘΥΜΙΣΗ. Μπορεί και εσύ που με διαβάζεις να είσαι ένας εκ των Ελ-λήνων, αλλά ακόμα δεν το ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ και αναμένεις.

    Υπομονή, αφοβία, θετική σκέψη, ΓΕΛΙΟ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεμψιμοιρώ φίλε Διός Κούρε,
      αλλά θεωρώ πως καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι συνέχεια με χεχεχε και χαχαχα και με τραγουδάκια και σάτυρες και ανεκδοτάκια. Κάποια στιγμή θα τα πάρω κι εγώ στο κρανίο, άνθρωπος είμαι.
      Οδηγήθηκα και να πω αυτές τις δυο λαϊκότατες και βαριές κουβέντες, γιατί με εκνεύρισαν κάτι τύποι που συνεχίζουν να απευθύνονται στο σίχαμα με το σεις και με το σας, σαν να δείχνουν υποτέλεια.

      Διαγραφή
    2. Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν κατοικώ σε άλλη χώρα !!!

      Φυσικά και ΔΕΝ υπονοώ οτι πρέπει να είμαστε συνέχεια με χεχεχε και χαχαχα. Εννοείται οτι ΔΕΝ είμαστε σαχλοί. Άλλο αυτό και άλλο να ζούμε ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ κόντρα στο πως μας θέλουν αυτοί να ζούμε !!!

      Αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω στους συνέλληνες είναι οτι ΔΕΝ αρμόζει στον Έλληνα η μεμψιμοιρία. Ποτέ, μα ΠΟΤΕ ο Έλληνας δεν αποδέχθηκε την κακή του μοίρα και αργά ή γρήγορα ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ. Επίσης ο Έλληνας πάντα ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ.

      Στον παρόντα πόλεμο, ο οποίος είναι κυρίως νοητικός, η πρώτη άμυνα είναι και αυτή νοητική. Και επειδή είναι δύσκολο να εντοπίσουμε την αντινόηση, μια επι της αρχής αντιμετώπιση είναι το να αμβισβητούμε ό,τι μας λένε τα συστημικά ΜΜΕ, οι συστημικοί "επιστήμονες" και να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στους "ταγούς".

      Λογικό είναι να αγανακτούμε κάποιες στιγμές και να αμφιβάλλουμε για τη στάση που κρατάμε. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.

      Τέλος, θα υπάρχουν και οι υποτελείς. Αυτοί ανήκουν στο 7. Εμείς στο 3 !!! ΔΕΝ θα χαλάσω το σάλιο μου για το 7. Ειθελέστα και παθέστα.

      Έρρωσο Αδελφέ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. "Προσπαθούν να παγιδεύσουν την ψυχή σας μέσω του ήδη παγιδευμένου σας μυαλού !!!! Και φυσικά ΔΕΝ μπορείτε να το κατανοήσετε, διότι το μυαλό είναι ήδη σε πλάνη."

      Μεγάαααλη κουβέντα είπες, αγαπητέ Κούρε.
      Αν αυτό το συνειδητοποιήσουμε, έχουμε λύσει το μισό πρόβλημα.


      μνκ

      Διαγραφή
    4. H μόνη δικαιολογία που έχουν όλοι αυτοί που είναι με το σεις και με το σας και το "κύριε πρωθυπουργέ..", "κυρία πρόεδρε.." κλπ, είναι ότι δείχνουν σεβασμό όχι στα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά στον θεσμό.

      Διαγραφή
  3. Κωστή Συγχαρητήρια που έχεις τα τέτοια ...και τα γράφεις . Λήθη και ξερό ψωμί. Όταν ξυπνήσουμε θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χώρα που δεν παράγει τίποτα, μια χώρα που εισάγει το 95% όλων των προϊόντων διατροφής ,μια χώρα που το 90% του πληθυσμού ζει με 4 τηλεοράσεις σε κάθε σπίτι ,μια χώρα που ο μόνος υποτιθέμενος πλούτος είναι ο τουρισμός ……δέχεται μια μαριονέτα της ΗΠΑ ,τηs Γερμανία, τoυ Νταβός και τoυ Μπίλντερμπεργκ για να καταστρέψει την ομορφιά του μοναδικού θησαυρου που απομένει : Tα Nησιά μας,…… τα μαμαει με μεταχειρισμένεs ανεμογεννιτρίες made in Germany by SIEMENS πoυ δίνει φαγητό στην οικογένεια τουs για 100 χρόνια…….ενώ την ίδια στιγμή ο ηλίθιος Έλληνας βρίσκει χρόνο για να διαδηλώσει για την πετσέτα στην παραλία…….

    Οι ηλίθιοι Έλληνες πρέπει να αλλάξουν θέσεις και να μετακομίσουν στην Αφρική, ίσως για να μάθουν τι κάνει η φτώχεια στο μυαλό και πώς τα πλήθη στέλνουν στην κόλαση τον δυναστη τους !!! ΔΕΝ ΑΞIΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ !! ΤΟ DNA ΤΟΥΣ EΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕI ΣΕ ΗΛIΘΙΟΥΣ !!!! Ο ΧΕΙΜΏΝΑΣ ΘΑ ΕIΝΑΙ ΦΡΙΚΤOΣ !!!! Ίσως να δώσει το μάθημα που δεν έχουν μάθει κατά τη διάρκεια της περιόδου Covid !!! Πρόβατα !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ETΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!

      ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΣΕΤΑΣ...Κ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑ...ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑΣ !

      V P X

      Διαγραφή
    2. OTI ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ Κ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!



      ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 150€ !!!
      ( ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΧΥΡΟ ..)
      ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΜΕ , ΛΕΝΕ...

      ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΛΙΑΖΕΣΑΙ...? Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 67 ΕΤΩΝ ( ΠΑΕΙ ΤΟ 60...) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΗΛ . ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ....ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΠΟΥΡΛΟΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ !!!



      ΜΑΣ / ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ( Παράδειγμα - ΘΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΑ KW...KAΘΕ ΜΕΡΑ...? παρέα με το πιεσόμετρο ώστε να συμβάλω...στην χαμηλή κατανάλωση....κλπ...της ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ...? ΚΟΙΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ...Κ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...)

      ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ...ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ , Η ΑΘΗΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ.... ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...!!! ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣ ΔΙΑΚΟΠΑΣ...ΑΡΧΗΓΟΙ ( υποτελείς..) ΚΟΜΜΑΤ (ι ) ώ Ν ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΓΓΑΡΟ-ΠΑΝΑ...

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΒΟΣΚΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΕΙ..Ο Κ@ΛΟΣ...ΤΟΥΣ...ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ή ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ή ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ.. ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΜΟΜΕΝΤUM....ΠΑΝΤΑ !!! ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ... ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ...ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΟ TV TOYΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΑ - ΜΠΟΥΚ ΤΟΥΣ !

      ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... ΚΑΛΑ ΤΡΩΤΕ Κ ΠΙΝΕΤΕ... ΜΕ ΤΟ ΖΑΒΟ..???

      ΣΤΙΓΚΑ... ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ LIDL....ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...Κ ΓΕΛΑΜΕ.... ΑΝΤΕ....!!!


      ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΜΑ MONO ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ !

      Innocence. Natural thing. Original 12" Pink Floyd remix. (cover, Crazy diamond)

      https://www.youtube.com/watch?v=nRoOcpEQV2I

      & ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΟΥΣ.... ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ....

      Roger Waters The Wall - Special Appearance by David Gilmour, O2, London - May 12, 2011 Offical video

      https://www.youtube.com/watch?v=R_GSolhKEGY


      V P X

      Διαγραφή
    3. ΠΩΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΙΞ ΤΟΥ NATURAL THING TO EΠΑΙΖΑ ΣΕ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΟ 1990.

      Ο ΦΙΛΟΣ CON MAΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ:
      https://youtu.be/H34BgCdH7aY

      Διαγραφή
  5. https://agioritikoslogos.blogspot.com/2016/10/blog-post_11.html?m=1

    Χάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου.. από το 2001 τα είχε πάρει στον εγκέφαλο ο άνθρωπος αυτός, με την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

      Διαγραφή
  6. Ο υπουργός υγειας Χρυσοχοιδης πρέπει να απαντησει αμέσως.
    Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι δοθηκε εντολή να εμβολιαζόμαστε με τα σκευάσματα της Pfizer για έξη μηνες μετα, από την ημερομηνία λήξης τους.
    Η σημερινή αποκάλυψη, υπηρεσιακών mail, του δημοσιογράφου @dstefanos
    απλά σοκάρει.

    https://twitter.com/Marka2free/status/1688528706011017217

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Αυγούστου, 2023 18:26

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ !
    😂😂😂😂
    .....ΚΥΡΙΕ ΚΛΩΝΕΕΕΕ !!!!
    ΟΟΟΥΥΥ !
    ΛΟΙΠΟΝ !!!
    ΕΊΜΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΚΝΑΛ.
    ΈΠΕΣΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ,ΟΤΙ ΈΧΟΥΜΕ,
    ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ
    ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ .
    ΕΝΤΑΞΕΙ ;
    ΕΙΠΑΜΕ.ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΖΗ ΚΑΙ
    ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΣ .
    ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ Ο ΚΛΏΝΟΣ,
    ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΡΆ....
    ΤΈΤΟΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΗ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ......
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΆΤΩ .
    ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
    Η ΚΑΜΠΑΛ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ .
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ , ΕΝΌΤΗΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙΚΌΤΗΤΑ .
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΎΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ,
    ΤΟΥΣ ΦΤΎΝΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΎΜΕΝΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή δύο ή κοντά στα δύο εκατομμύρια. Θα συμφωνήσω, αν κρίνεις από το γεγονός ότι ο καθένας μας έχει πάει σε 6 κατά μέσο όρο τέτοιες κηδείες.
      Τα λέγαμε κι εγώ κι εσύ από τον Μάρτιο του 2020 Αριστόμαχε.. "Εις τόπον χλοερόν εις τόπον αναψύξεως..".
      Τώρα βλέπω έβαλες και πανοπλία.. 🙂

      Διαγραφή
  8. Αφου τα 2ποδα τον κυνηγανε για να βγουνε σελφι μαζι του και οχι για κατι αλλο τι μπορεις να περιμενεις παραπανω απο αυτον τον λαο;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΩΣΤΑ ! ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ !.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ .
    Ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ,
    ΕΓΩ ,ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ .ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΚΟΠΙΔΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!


      ΑΝ ΝΟΙΏΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ. ΚΟΎΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ.... ΓΔΑΡΣΊΜΑΤΑ..


      ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΌΣΤΑ..

      ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ΛΙΓΟ....


      🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️



      🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷


      😂🤣😹😂🤣😹

      Διαγραφή
  10. Κωνσταντίνε,
    Ο Διόςκουρος καλά στα λέει.
    Τζάμπα συγχήζεσε .

    Η ιστορία των Ελλήνων, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι γεμάτη από όλα αυτά που περιγράφεις .

    Ποιοί από τους δημόσιους υπαλλήλους και κρατικούς θα ενεργοποιηθούν υπέρ του λαού και θα παραλλήσουν το κράτος;
    Πότε το έκαναν;

    Ότι είναι να γίνει θα γίνει.

    Δεν καθαρίζει με άλλο τρόπο ο λεκές στην Ελλάδα και παγκόσμια.

    Η ανωμαλία έχει πάρει την εξουσία παγκόσμια και έχει πλέον αρχίσει να πειραματίζεται με τα παιδιά καί στην δημόσια εκπαίδευση.

    Στο ευαγγέλιο το λέει ξεκάθαρα ο Ιησούς Χριστός "όποιος πειράξει έστω και λίγο αυτές τις αγνές καρδιές θα φάει χώμα".
    Και όσοι πειράζουν εδώ και δεκαετίες τα αγνά πλάσματα του Θεού, έχουν στην δούλεψή τους εκατομμύρια δούλων .
    Ο καιρός της μετάνοιας μπορεί και να έχει λήξει.

    Μακάρι αυτό που έχει αρχίσει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα όσο αιματηρό κι αν είναι.

    Ο Θεός να μας συγχωρέσει.

    Ότι είναι να γίνει θα γίνει.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Διός Κούρος καλά μας τα λέει. Τζάμπα συγχιζόμαστε. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΜΕΝΟ:

      GEWKWN : Ο Γέροντας μας αποκάλυψε πως θα εξελιχτούν τα γεγονότα.

      ''Ίσως μετά από την εορτή της Παναγίας μας, με το νέο ή με το παλαιό ημερολόγιο, θα έχουμε Πολιτικές και πολιτειακές αναταράξεις σε πολλές χώρες.
      Ευτυχώς παιδιά μου η Ελλάδα και η Κύπρος, μετά από τις ζημιές που θα πάθουμε, γιατί δυστυχώς, κάποιες ζημιές θα πάθουμε, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο Ιησούς Χριστός, υποσχέθηκε ότι την χώρα του, θα την κάνει την καλύτερη χώρα του κόσμου. Θα είναι ένας παράδεισος στην Γη.

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:
      Παιδιά μου, δεν έχετε ιδέα τι θα δείτε ( μετά τα γεγονότα ) κουράγιο να έχετε να ανεβείτε αυτό το βουνό των βασάνων που έρχεται τώρα, όταν θα φτάσετε στην κορυφή και θα δείτε τι έρχεται, η καρδιά σας θα φύγει από το στήθος σας από χαρά, η ψυχή σας θα γίνει γαλήνια και ποιος θα είναι άξιος και δυνατός να κρατήσει το νου του στην θέση του ;
      Θα δείτε στην πραγματικότητα πως λέγεται αυτό που λέτε εσείς, Ζωή, αυτό έχετε να ζήσετε, δεν σας κρατά Ο Χριστός με ελπίδες.
      Θα ζουν σε αυτήν την χώρα, ΕΛΛΑΔΑ, πλέον ευτυχισμένοι άνθρωποι! σε αρμονία Θεϊκή , και τα ζώα θα μιλούν με τους ανθρώπους………Έτσι θα γίνει η Ελλάδα, μην την βλέπετε τώρα περιφρονημένη. Στην Ελλάδα θα ανθίσουν όλες οι επιστήμες, οι οποίες δεν θα ομοιάζουν με τις επιστήμες που γνωρίζετε εσείς, όλα τα παιδιά Του Κυρίου θα μαζευτούν εδώ (Ελλάδα ) διότι από εδώ μαζί με Τον Κύριο θα ξεκινήσουμε την μεγάλη πορεία της ανθρωπότητας.

      Η Ελλάδα και η Κύπρος θα πλημυρίσουν από Άγιο Φως, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, οι άλλοι δεν θα γνωρίζουν που θα είναι οι Ηγέτες τους.
      Οι ασθένειες θα θεραπεύονται χωρίς Ιατρό, θα σηκώνετε το βλέμμα σας στον Ουρανό θα επικαλείστε Την Αγία Τριάδα και θα ζητάτε να σας πάρει την συγκεκριμένη αρρώστια.
      Σε λίγο θα βαδίζετε με τους δικούς σας, ΔΙΟΤΙ ΟΣΗ ΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΗ Ο ΘΕΟΣ…… Από την Ελλάδα θα φύγουν όλοι , θα μείνουν μόνο οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …..οι δικοί μας ( οι Έλληνες ) επιστήμονες, φωτισμένοι από το Άγιο Πνεύμα, θα κάνουν τα ακατόρθωτα της γης αυτών των ημερών. Δεν θα χρειάζεσθε τα άχρηστα του ουρανού ( τους δορυφόρους )
      Παιδιά μου η γραφή σας θα αλλάξει και θα γίνει όπως ήταν πριν, η νοημοσύνη σας θα φθάσει εκεί που δεν φθάσατε ποτέ ως τώρα. Και σε αυτήν την γωνιά, σε αυτήν την Γη, ευτυχισμένοι εσείς με ποιον δίπλα θα περπατήσετε;
      Στην χώρα μας θα ανθίσουν όλες οι επιστήμες, οι οποίες δεν θα ομοιάζουν με τις επιστήμες που γνωρίζετε εσείς. Θα διασταυρώνεται η μια με την άλλη, διότι δεν θα λειτουργεί η μια χωρίς την άλλην……Θα ανθίσει πρώτα η επιστήμη της Σοφίας και αυτή θα κυβερνά τις άλλες επτά επιστήμες που σήμερα τις γνωρίζετε με άλλα ονόματα, τις ξέρετε από τα αρχαία κείμενα , Του Μ. Βασιλείου, Της Αγίας Αικατερίνης…………

      Ό,τι ανήκει στην Ελλάδα δεν θα μολυνθεί….. Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ. Παιδιά μου, ετοιμασθείτε να ακούσετε αυτά που δεν έχετε ακούσει ποτέ …..

      https://www.triklopodia.gr/gewkwn-%ce%bf-%ce%b3%ce%ad%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b5-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%bb/

      ''Παιδιά μου, ετοιμασθείτε να ακούσετε αυτά που δεν έχετε ακούσει ποτέ …..''

      Η Πλάκα είναι πως δουλεύοντας καθημερινά δύο 8ωρα μέχρι τα 74 δε θα προλάβεις ν' ακούσης ούτε την εξόδιό σου ακολουθία αφού απ' την κούραση θα κλείσουν τα μάτια σου και θα σε πάρει ο αιώνιος, ο λυτρωτής, ο πανδαμάτωρ ύπνος.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  11. Δεν φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι να μεταφέρετε την αλήθεια στους ανθρώπους που αγνοούν ότι ζουν στα ψέματα---Edward Snowden

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστή σου έχω ευχάριστα νέα,

    Διέρρευσε η απαγoρευμένη συνέντευξη Μητσοτάκη - Θεοδωράκη:

    https://www.youtube.com/watch?v=yTAPxQJIkq8&list=LL&index=12&ab_channel=LubenTV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ελληνική κυβέρνηση σε μπάρμπι!
    https://www.pronews.gr/pronews-tv/oi-ellines-politikoi-se-koukles-tis-barbie-me-ti-voitheia-tis-texnitis-noimosynis-foto/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...kill kill kill

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΝΑΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να βάλεις και ένα ψευδώνυμο την επόμενη φορά στο τέλος του σχολίου09 Αυγούστου, 2023 20:23

    Αν η ζωή μας είχε αξία θα το είχαμε ήδη αποδείξει πολεμώντας με νύχια και με δόντια για να την
    διατηρήσουμε έστω και ακρωτηριασμένη.
    Αναρωτιόμαστε, γράφουμε και προσπαθούμε να αναλύσουμε τι πάει στραβά σε αυτόν τον τόπο και μένουμε άπραγοι στην κατακρεούργηση της θεωρητικής αξιοπρέπειας μας. Θεωρητικής, διότι δεν έχουμε αξιοπρέπεια εφόσον δεν έχουμε αξία ως ζωές. Έχουμε τιμή. Κοστολογηθήκαμε για την εκπαίδευσή μας, την εργασία μας, για την υγεία μας, για την ψήφο μας, για τον φόρο μας, την κηδεία μας, κι εμείς αυτή την στιγμή δεν παλεύουμε για την υποτίμηση της αξίας μας παρά μόνο για την έκπτωση του κόστους ζωής μας απέναντι στο κράτος. Παλεύουμε για να μην πέσει κι άλλο η τιμή μας. Αυτό είναι το μέλημά μας: Ένα νομοσχέδιο και ένα μνημόνιο. Πουθενά ανάμεσα στις χιλιάδες σελίδες των προϋπολογισμών που συντάσσουν λογιστές της κακιάς ώρας δεν υπάρχει η αξία της ζωής. Μόνο η τιμή. Καταντήσαμε εμπόρευμα με πολύ μικρή ημερομηνία λήξης κατασκευασμένο με χειρίστης ποιότητας πρώτες ύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή