«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!


8 σχόλια:

  1. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/08/blog-post_19.html

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/08/blog-post_7.html(photo stin efimerida panw deksia )

    kalibdomada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο αφορά το πρώτο Link, γιατί απορείς ;
      Η ΑΑΔΕ ΔΕΝ είναι κρατική !!!
      Πάει η "εφορία" που ξέραμε.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους τους Διοδοταίους.

    Εύστοχο το σκίτσο. Το τραγικό είναι οτι οι άλλοι δύο (ΕΕ και Ουκρανία) ΞΕΡΟΥΝ οτι ο πρώτος (ΗΠΑ) κλαδεύει, αλλά ΔΕΝ κάνουν τίποτε. Ίσα ίσα που το επιδιώκουν !!

    Αυτό που λείπει απο το σκίτσο, είναι οτι απο κάτω κοιτάνε και περιμένουν πολλοί (BRICS), συζητώντας και γελώντας με την κατάντια των απο πάνω.

    Όπως έλεγε και ο Βέγγος, όταν "έτρωγε" στη μούρη το άπλυτο ρούχο στον φωταγωγό απο τον πάνω όροφο : "εεεε εσείς οι απο πάνω, προσέχτε και λίγο τους απο κάτω, τουρκόγυφτοι !!!"

    Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς.
    Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και παγκόσμια θα λυθεί.

    Χαμογελάτε, ευθυμείτε και .... προσοχή στον Ήλιο

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό το "κίνημα της πετσέτας", αλλά άκρως παραπλανητικό και ό,τι πρέπει για να αλλάξουμε πλευρό και να συνεχίσουμε τον ύπνο μας. Ό,τι δείχνουν τα συστημικά ΜΜΕ είναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Δηλαδή θέλουν να μου πουν οτι επιτέλους ο Έλληνας ξεσηκώνεται για κάτι ; Και αυτό το κάτι είναι τα μπάνια του, διότι τα υπόλοιπα θέματά του είναι λυμμένα ; Χα χα χα χα χα

    Για να με πείσουν τα συστημικά ΜΜΕ, θα πρέπει να μου δείξουν το "κίνημα της βενζίνης". Το οποίο ΑΝ οργανωθεί, θα το πνίξουν απο τη ρίζα του !!!

    Δεν με απασχολεί ποιός το αναδεικνύει (zoygla.gr). Αν διαβάσετε το άρθρο θα καταλάβετε το μέγεθος της ληστείας του "κράτους" προς τον Πολίτη. Και ΔΕΝ θα αναφερθώ στους ολιγάρχες που έχουν το προϊόν. Διότι αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν. Μιλώ για το "κράτος" που λειτουργεί ως δικός τους συνεταίρος αντί για δικός μου !!

    Λέει το άρθρο (ενδεικτικά) :

    - "Τι αποκαλύπτει άραγε το παραπάνω – αθώο πινακάκι; Πως το μεγαλύτερο ποσοστό της τιμής ανά λίτρο καυσίμου πηγαίνει στο κράτος υπό τη μορφή φόρων και πως το 30% πηγαίνει στα διυλιστήρια, δηλαδή στους δύο Ομίλους γίγαντες που προαναφέραμε."

    - "Ένας πολύ έμπειρος γνώστης της αγοράς καυσίμων και όχι μόνον στην Ελλάδα, αποκάλυψε στη «Ζούγκλα» πως αν του δινόταν η σχετική άδεια εισαγωγής θα πωλούσε σήμερα, 7 Αυγούστου, τη βενζίνη στο πρατήριο, στην τιμή του 1,35 ευρώ το λίτρο"

    Και φυσικά θα πρέπει να δοθούν άμεσα άδειες εισαγωγής καυσίμων. Εδώ μας μπαστακώθηκαν εταιρείες με άδειες τηλεφωνίας και ηλεκτρικού ρεύματος. Γιατί δεν κάνουν το ίδιο στα καύσιμα ; Να δώσουν άδειες εισαγωγής καυσίμου !!!

    "Καταναλωτές ξεσηκωθείτε – Σας εξαπατούν"
    https://www.zougla.gr/money/katanalotes-xesikotheite-sas-exapatoun/

    Δεν περιμέναμε, φυσικά, τον Τριανταφυλλόπουλο να μας δείξει τη ληστεία. Το θέμα είναι οτι το ξέρουμε αλλά δεν κάνουμε τίποτε. Ενώ για το μπανάκι μας "ξεσηκωνόμαστε" !!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οτι καποιος αλλος εχει ξεκινησει και κοβει το δεντρο χωρις να φαινετα... τσιμουδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ,ΘΑ ΠΕΣΗ !!!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΡΟΤΟ !!!
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΙΚΤΙΚΩΤΕΡΟ .
    ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΝΤΕ ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .
    ΦΥΣΙΚΑ ,ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ .
    Η ΚΑΜΠΑΛ ,ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!!!

      ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΆΘΟΝΤΑΙ
      ΑΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΚΛΩΝΑΡΙ.
      ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΟΥΝ ΑΠΌΤΟΜΑ..
      ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠAΠ@ΡΙ!!!!!




      🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷




      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ..

      ΟΤΙ ΤΟ ΠΤΗΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ.. ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΙΆΣΕΙ ΣΤΟ..
      ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΛΩΝΑΡΙ.ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗ
      ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΈΤΕΡΑ..ΔΥΟ ΠΤΗΝΑ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!!!!


      ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ..ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΠΤΗΝΟΝ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ..ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ!!!



      🇬🇷🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷





      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή