«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Τρέχτε για βάρκες, αναπνευστήρα, βατραχοπέδιλα, κλπ ..... τι ?? Δεν έχει πλημμύρα pass για να τα αγοράσετε ?? ...

Περισσότερα ΕΔΩ

12 σχόλια:

  1. Ioanna Ypsilanti
    Οι αρχές του Νίγηρα αύξησαν τις τιμές πώλησης του ουρανίου, από 0,8 ευρώ, στα 200 ευρώ το κιλό.
    Οχι, δεν κάνετε λάθος! Με 80 σέντσια "αγόραζαν" οι Γάλλοι ένα κιλό ουρανίου, όταν η πραγματική τιμή του, στις παγκόσμιες αγορές είναι 200 ευρώ.
    Και αυτό, από το 1967.
    Εγκεφαλικά, στο μέγαρο των Ηλυσίων!

    mnk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.ksipnistere.com/2023/09/%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1-%cf%80-%ce%b8-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1.html

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/09/blog-post_16.html

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/09/ss.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ.
    ΩΡΑΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ OΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ;
    ΤΙ ΛΕΣ;

    ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

    ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που συμβαίνει είναι οτι πλέον κατά ριπάς προκαλείται το ένα "μαύρο" γεγονός μετά το άλλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Είτε είναι "φυσικό φαινόμενο" (φωτιά, νερό, αέρας κλπ), είτε είναι "πολεμικό γεγονός", είναι 100% σχεδιασμένο και ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟ απο τους γνωστούς άγνωστους, με τεχνολογία γνωστή αλλά και άγνωστη.

    Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουν την πολυτέλεια να σκεφθούν, να φιλοσοφήσουν, να ευθυμήσουν, να ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ. Το επηρρεασμένο μυαλό τους είναι γεμάτο με αρνητικές σκέψεις και αν θα μπορούσαμε με έναν "μαγικό" τρόπο να δούμε απο ψηλά την αύρα της Γαίας, θα βλέπαμε μαυρίλα.

    Έχω την εντύπωση οτι ό,τι είναι να γίνει είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ !!! Κάτι τους κάνει να προκαλούν τα γεγονότα ΧΩΡΙΣ διάλειμμα μεταξύ τους.

    Ερωτήσεις προς τροφή για σκέψεις :

    - Ποιός μας βεβαιώνει οτι η Γαία (ως οντότητα) δεν θα αποφασίσει ΞΑΦΝΙΚΑ να αυτοθεραπευθεί, χωρίς να υπολογίσει το κόστος των (ανθρώπινων) απωλειών ; Διότι η Γαία ΠΟΝΑΕΙ και ΔΕΝ της αρέσει.

    - Υπάρχει τρόπος ΑΤΟΜΙΚΗΣ σωτηρίας απο τη θεραπεία της Γαίας ; Διότι ως ανθρωπότητα (γήινη) το παιγνίδι είναι ΧΑΜΕΝΟ. Η ανθρωπότητα δυστυχώς ΔΕΝ είναι έτοιμη και ούτε θα είναι. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

    Όταν - πολλές φορές - λέω να κρατάμε τους κραδασμούς μας υψηλούς, εννοώ να έχουμε τη ΔΥΝΑΜΗ να ΜΗΝ μας επηρρεάζει ΚΑΝΕΝΑ μαύρο γεγονός. Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ αναίσθητος και ίσως μισάνθρωπος, σας λέω ΚΛΕΙΣΤΕ τις τηλεοράσεις και τα "ειδησεογραφικά" sites. Διαβάστε εναλλακτικά blogs και σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση μην εκνευρίζεστε και μην απογοητεύεστε.

    Ο Φοίνιξ μόνο απο στάχτη αναγεννάται.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ
    ΚΛΙΜΑΤΙΚΉΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ
    ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ
    ΜΥΑΛΆ ΣΑΣ :
    ΚΌΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
    Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΗ ,
    ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ.

    ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ; ΟΧΙ.
    ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ TOY ΚΛΙΜΑΤΟΣ; ΟΧΙ.
    ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ; ΟΧΙ.
    Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Η ΓΗ;

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;
    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ Σ ΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

    Η ΗΛΕΙΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ, ΠΑΕΙ Η ΣΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΩΝ, ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΡΥΣΟΥ.
    Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣΤΙΧΟΔΕΝΔΡΑ - ΜΑΣΤΙΧΑ.

    Ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ.

    Ο ΕΒΡΟΣ, Η ΡΟΔΟΣ , Η ΑΓΧΙΑΛΟΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΤΟ ΤΕΝΤΩΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΕΓΕΡΣΗ

    Προ πάντων νά μή γελασθεῖς, μήν πεῖς πως ἦταν
    ἕνα ὄνειρο, μάταιες ἐλπίδες τέτοιες μήν καταδεχθεῖς.

    https://www.youtube.com/watch?v=Bdv0ogywR14

    https://katohika.gr/ellada/paei-kai-to-parelthon-kanoume-mia-nea-archi-me-nea-dosi/

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. WEATHER MODIFICATION .....

    ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Μ ΠΕΟ...ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΚΙΟΛΑΣ...!

    https://stoxeri.wordpress.com/category/haarp-project/

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟ ΜΕΤΡΙΚΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ....

    ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΝΟΙΑ...04.00 ( ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ...) ΝΑ ΒΙΔΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ 8-9 ΜΠΟΦΩΡ...ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΓΙΑ 10-15 ΛΕΠΤΑ...ΜΕΤΑ ΠΑΥΣΗ Κ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΙΔΩΜΑ...Κ ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ...!

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΕΣ...ΚΑΝΟΥΝ...

    ΕΙΔΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ...ΚΑΙ O BRO..? ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ...ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ... ΑΤΕΛΩΣ..!

    ΟΚ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ..ΣΟΥΜΑΝ...ΚΛΠ.. ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟ ΧΕΥΤΕΥΣΟΥΝ....ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ...ΚΑΙ ΣΤHN MEΣΟΓΕΙΑΚΗ ΛΕΚΑΝΗ..

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ...ΠΑΘΗΤΙΚΑ...( ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ) Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ( ΜΕΣΩ ΑΦΟΒΙΑΣ Κ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ) Κ ΣΤΗΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ... ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ...ΟΙ ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ..!
    AΛΛΑ ΕΧΩΜΕΝ...ΟΣΤΡΑΚΩΣΕΙ...ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ....ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΕΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ...!
    ΟΠΩΣ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΟΝ ΚΟΥΡΟ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙΑ ,Η ΚΑΝΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ...USB K ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ... ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ... Κ ΜΕΤΑ ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Κ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ...ΣΑς..!

    Frank Sinatra & Tom Jobim - Bossa Nova Medley

    https://www.youtube.com/watch?v=7Mj1M4ejEGg

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δείτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτό το βίντεο. Με το που μπαίνει το 3ο δευτερόλεπτο, εμφανίζονται δυο "κεραυνοί". Εμένα ΔΕΝ μου φαίνονται κανονικοί. Είναι 2 ΣΤΗΛΕΣ φωτός, λές και είναι κατευθυνόμενες. Σταματήστε το και πηγαίνετε καρέ καρέ και θα το δείτε. Είναι στιγμιαίο και είναι απο Αθήνα.

    Μπορεί το μυαλό μου να είναι ψεκ, τα ματια μου όχι ακόμα !!

    https://www.youtube.com/watch?v=lGpqPbX_IS8&t=5s&ab_channel=iefimeridagr

    Επιμένω οτι δεχόμαστε επίθεση και το όνομά αυτής κλιμ. κρισ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ Κώστα, αν εσύ ή όποιος φίλος μπορεί να το απομονώσει θα ήταν ευχής έργον. Αν και εσύ βλέπεις αυτό που βλέπω (γιατί μπορεί να κάνω και λάθος) και δεν σκιάζεσαι για το blog, βάλτο ανάρτηση να σχολιάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. FLOOD PASS: Καθε 3 νεκρους μια σχεδια δωρο. Εκπτωση 30% σε επιλεγμενα μπρατσακια και σωσιβια. Ειδικα για τους διαμενοντες σε υπογεια ΣΟΥΠΕΡ προσφορα, μια μασκα βυθου δωρεαν. Για τους κατοικους Θεσσαλιας, ενα κανοε-καγιακ με πληρη εξοπλισμο, μονο στο 50% της πραγματικης αξιας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχουμε ''''Επιστημονικη αναλυση'''' απο τον μετρ των αχρηστων ηλιθιων , κικιλια...''''ανοιξαν οι ουρανοι'''..ποση βλακεια ν αντεξουμε....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή