«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Το αίμα του κουνουπιού

Είναι σαφές ότι τα παγκόσμια γεγονότα όσο πάνε και σοβαρεύουν. Η ληστοσυμμορία του ΝΑΤΟ βάζει τα ρέστα της στην μπάνκα της Ουκρανίας αλλά η παρτίδα είναι ήδη χαμένη. Η χώρα έχει διαλυθεί εντελώς και ο πληθυσμός της έχει διασπαρεί σε όλο τον κόσμο. Ξένοι μισθοφόροι μαζί με κάτι ληγμένους γέροντες διεξάγουν έναν μάταιο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Το πολεμικό υλικό αντικαθίσταται σε καθημερινή βάση. Τα κουφάρια από τα τεθωρακισμένα και τα ΤΟΜΑ βρίσκονται σπαρμένα παντού. Σύντομα όμως το μάχιμο προσωπικό δεν θα επαρκεί πια.

Κανείς δυτικός δεν έχει σχέση με την αντικειμενική απεικόνιση της πραγματικότητας. Έχουν πάρει στα σοβαρά την ίδια τους την προπαγάνδα. Είναι τόσο βλακωδώς σίγουροι για την δύναμη του (ψεύτικου) χρήματος το οποίο τυπώνουν συνέχεια που δεν θέλουν να ακούσουν κανένα λογικά επεξεργασμένο επιχείρημα. Αρνούνται να διαβάσουν την ιστορία της Ρωσίας έστω σε κλασικά εικονογραφημένα. Η χώρα που επιχειρούν να κατακτήσουν έχει καταβάλλει αντιπάλους πολύ πιο ικανούς από την ημιμαθή μαστουρο-λοάτκι στρατιά της Δύσης.

Ο σκακιστής του Κρεμλίνου διδάσκει ηγεσία. Με ψυχραιμία και χωρίς βιασύνη τακτοποιεί τους ανοιχτούς λογαριασμούς και ξεριζώνει τα ζιζάνια από το χωράφι. Με υπομονή και πειθαρχία τσακίζει κεκτημένα αιώνων. Μερικοί τον κατηγορούν ως πιόνι της παγκοσμιοποίησης. Όμως τα στοιχεία λένε ότι ως τώρα η παρουσία του μόνο καλό έχει κάνει στην Ρωσία και στις παραδοσιακές αξίες. Αν διοικούσε ακόμα η κλίκα του μπεκρο-ασβού Γιέλτσιν, η μορφή της χώρας αλλά και του κόσμου θα ήταν σίγουρα πολύ διαφορετική.

Εύχομαι να επικρατήσει η λογική στο στρατόπεδο της Δύσης αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος παρατηρώντας τα σαυροσοδομισμένα ζόμπι που έχει διορίσει η Εγκληματική Υπερδομή ως προέδρους και πρωθυπουργούς των κρατών.  Άβουλα κελύφη σαν τον Μπάιντεν, τον Σόλτς, τον Σουνάκ και τον Μακρόν δεν μου εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη. Είναι ποταποί βαλέδες, αποδεδειγμένα ικανοί να προσυπογράψουν την πιο ολέθρια απόφαση για τον πλανήτη και τους κατοίκους του.

Οι οικονομικοί και οι στρατιωτικοί τους σύμβουλοι είναι ακόμα χειρότεροι. Τα αλλεπάλληλα λάθη που κάνουν στην Ουκρανία όπως οι βαρύγδουπες «κυρώσεις» που ευνοούν τους Ρώσους και εξαθλιώνουν τους Ευρωπαίους πολίτες είναι ασυγχώρητα.  Το να στέλνουν κατ’ επανάληψη ανεπαρκώς εκπαιδευμένο προσωπικό με άρματα μάχης και αεροσκάφη να πολεμήσει κόντρα σε έμπειρους κυβερνήτες και κορυφαίους πιλότους, είναι σαφώς αυτοκτονικό.  Δεν σας παραξενεύει που επιμένουν;

Εάν όλοι αυτοί οι άκαπνοι και άμπαλοι συμβουλάτορες και ρουφιάνοι των γραφείων σπρώξουν τους δυτικούς ψευτο-ηγέτες στην απόφαση της δολοφονίας του Πούτιν με πυρηνικά, να ξέρετε ότι το σκάκι τελείωσε για πάντα μαζί με όλη την ζωανθρωπότητα.

 

 

Ο σκακιστής του χιονιού έχει προνοήσει ακόμα και γι αυτήν την παράλογη και αυτοκαταστροφική ενέργεια των σατανιασμένων δυτικών σκουπιδιών. Είκοσι (20) λεπτά μετά τον επιβεβαιωμένο θάνατό του, το Κίεβο, η Ουάσινγκτον, η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Παρίσι, η Βαρσοβία και η Βρομουσαλήμ θα έχουν σβηστεί από τον παγκόσμιο χάρτη. Αν οι ΝΑΤΟϊκοί βλέποντας τι τους έρχεται στο κεφάλι εκτοξεύσουν κι αυτοί πυραύλους, θα πατηθούν και τα υπόλοιπα ρώσικα κουμπιά.  Πριν ακόμα ξεπηδήσει το πρώτο μανιτάρι στην Ουκρανία, όλο το ρωσικό οπλοστάσιο θα βρίσκεται στον αέρα. Δεν θα χρειαστούν καν τα στρατηγικά βομβαρδιστικά και τα υποβρύχια. 

Πρέπει πάση θυσία να γίνει κατανοητό ότι η πραγματικότητα άλλαξε. Όποιος δεν το καταλάβει αυτό, δεν θα επιβιώσει. Ο κόσμος μετατρέπεται σε κάτι νέο που δεν έχει πάρει ακόμα μορφή. Εάν η παρτίδα στην Ουκρανία τελειώσει κανονικά με ήττα των νεο-αποικιοκρατών, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Μαύρη Ήπειρο.

Η Αφρική θα είναι η ταφόπλακα της Νεοατλαντικής αυτοκρατορίας η οποία για αιώνες συστήνει την τυραννία της ως «κυριαρχία της λευκής φυλής» ή «του λευκού ανθρώπου». Πρόκειται για μέγιστη διαστρέβλωση της αλήθειας. Οι γνήσιοι λευκοί δεν είναι τα απομεινάρια των Ατλάντων που εκπροσωπούνται από την αγγλοσαξονική ταφόφαρα. Πολλοί από δαύτους είναι επιμειξίες με ερπετοειδείς αλλά αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση την οποία οι περισσότεροι δεν θα είστε ποτέ έτοιμοι να κάνετε.

Το οργανωμένο σκοτάδι ξεκίνησε από το Αφγανιστάν, πήγε στο Ιράκ, στην Σερβία, στην Λιβύη, ξεμπάρκαρε στην Συρία, στην Ουκρανία και τώρα επιστρέφει όχι πλέον στην πάλαι ποτέ Ελληνική Κυρηναϊκή αλλά στην υποσαχάρια και στην Κεντρική Αφρική.

Ωστόσο, ολόκληρο το αφρικανικό Ελντοράντο που λήστευε επί αιώνες η Εγκληματική Υπερδομή των Ατλάντων βρίσκεται σε φάση αφύπνισης. Τώρα που το απατεωνίστικο όραμα του κομμουνισμού έχει εξαϋλωθεί, η Ρωσία εκμεταλλεύεται το πανταχού παρόν διαδίκτυο για να εισάγει τις ιδέες της αυτοδιάθεσης και της περιφερειακής συνεργασίας.

Αυτή η τεκμηριωμένη πρακτική εφαρμογή της Θεωρίας των Παιγνίων υπόσχεται καλύτερο μέλλον για δισεκατομμύρια ψυχές. Άνθρωποι που ως τώρα ζούσαν ως παρίες στις χώρες τους ή που αναγκάζονταν με την βία να λαθρομεταναστεύσουν, ξαφνικά βρίσκουν τους λόγους για να μείνουν στον τόπο που γεννήθηκαν. 

Δυστυχώς η ιστορική πείρα μας αναγκάζει να είμαστε πολύ φειδωλοί στις προσδοκίες μας. Άπειρες φορές κάτι που ξεκίνησε με ενθουσιασμό κατέληξε να γίνει αφόρητος εφιάλτης. Είναι δεδομένο ότι όσοι θίγονται οικονομικά από την Αφύπνιση της Αφρικής θα αντιδράσουν. Πρώτη και καλύτερη η ληστοσυμμορία των Ατλάντων. Θα χυθεί πολύ αίμα για να απαλλαγούμε από αυτά τα μεγαπαράσιτα.

 




Ο περιφερόμενος πόλεμος είναι υπερβέβαιο ότι σύντομα θα σκάσει στα μέρη μας. Η Ελλάς είναι το αρχαίο κέντρο από το οποίο διοικείται ολόκληρος ο πλανήτης. Ως εκ τούτου, θα χτυπηθεί άγρια. Μη χάνεστε σε ιδεολογήματα και –ισμούς. Μην τρέφετε ψεύτικες ελπίδες. Απλά αναλογιστείτε τις διαμορφούμενες συνθήκες. Αναστοχαστείτε με ανοιχτό μυαλό αυτό που σας παρουσιάζουν ως «πραγματικότητα» και κάντε τις απαιτούμενες διορθώσεις.

Η πατρίδα μας δεν είναι αυτό που ξέραμε έστω και πριν από πέντε (5) χρόνια. Έχει μεταλλαχθεί σε κάτι ερεβώδες και μοχθηρό. Αυτήν την οντότητα του απόλυτου Κακού που κυριαρχεί παντού δεν αρκεί η εικονίτσα του Χριστούλη και τα σταυρουδάκια στον λαιμό για να την ξορκίσει κανείς. Αφήστε τα χαϊμαλιά και τα μπιχλιμπίδια στους πάγκους των εμποροπανηγύρεων όπου είναι η θέση τους. Εδώ απαιτείται φωτεινό, απαστράπτον και κοφτερό ΞΙΦΟΣ. Το καρκίνωμα είναι προχωρημένο και μας τρώει τις σάρκες!

Επιτρέψτε μου να είμαι συγκρατημένα απαισιόδοξος για το μέλλον της χώρας και του κόσμου. Παρόλη την αυξανόμενη επιθετικότητα που είναι διάχυτη στους πάντες, αυτό που βλέπω είναι αδυναμία στόχευσης του αληθινού εχθρού. Η αντίδραση θα είναι σπασμωδική, ελεγχόμενη και με λάθος αποδέκτες.

Η σκατοκαταιγίδα είναι παγκόσμια. Δεν είναι μόνο το πολιτικο-οικονομικό πλαίσιο που παραπαίει. Με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δορυφόρους, αεροψέκες, γραμμικούς επιταχυντές, οι παγκόσμιοι καταστροφείς πυκνώνουν τις επιθέσεις τους στο περιβάλλον που ως τώρα μας ανεχόταν. Ο πλανήτης ως ζωντανός οργανισμός έχει αντιληφθεί ότι κάποιοι του έχουν κηρύξει αναίτια τον πόλεμο. Η αντίδρασή του θα είναι κλιμακωτή και ανελέητη εναντίον του συνόλου των ανθρωποειδών. Αυτή είναι η αληθινή Κλιματική Αλλαγή: Η αντεπίθεση της Γαίας.


Διαβάσατε τα πιο αγαπημένα μου σημεία από το καινούριο άρθρο                              του φίλου Marco De Sade. Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ . Προειδοποιούμε όμως : Σεμνότυφοι, κομματόσκυλα και ζηλωτές του χριστιανικού χώρου, θα πρέπει να έχουν πάρει lexotanil, 20 λεπτά πριν την ανάγνωση. 🙂

Κ-Τ



8 σχόλια:

  1. Καλημέρα,
    Το διάβασα στο αρχικό χωρίς χημειοπροφύλαξη.
    Έχει πολύ κατάθλιψη μέσα. Νομίζω ότι η λύση είναι δύσκολο να γεννηθεί μέσα στην Ελλάδα. Πιο πιθανό είναι να γεννηθεί από Έλληνες που ζουν έξω από την γεωγραφική περιοχή της.
    Εδώ προτιμούν να κάνουν 13 μπόλια, να πάρουν την "κάρτα" ως υπόθετο και γενικά να χάσουν όλες τις βασικές ελευθερίες τους από το να σκεφτούν ότι υπάρχει και άλλη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι τα κλασικά εικονογραφημένα. Έχουν μείνει νεα παιδιά στην Ελλάδα από επιλογή που έχουν κακαλα περισσότερα και μεγαλύτερα και από τους λιποτάκτες που την κάνανε έξω και από σας τους ηθικολόγους εξυπνακηδες

      Διαγραφή
  2. Το χέρι του πεθαμένου (Dead Hand):

    https://m.youtube.com/watch?v=Jz3WGHCEP20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. POLY ΣΩΣΤΟ και ο τροπος αν χυμαρωδης ειναι και συγρατημενος (ξεροντας παλιοτερα αρθρα .Συμφωνω ομως σχεδον σε ολα ειδικα στο ενα -δυο μηνες γκιλοτινα η'ολους μαζι σε σαπιοκαραβα και βουρ για τοο χασμα κατω απο κρητη .

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%ce%b1%cf%86%cf%84%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%b8%ce%b5/ ( χρειαζεται γαμησι στον διευθυντη του σχολειου και μια αλλαγη προσωπου με ενα στυλιαρι )

    https://aktinios.blogspot.com/2009/09/blog-post_772.html?m=1 (τα ειχε πει και ο μακαριτης νομπελιστας )και ο HIV ειναι κορωναιος με στοχευση συγκεκριμενα DNA(ετσι για να ξερουμε ).

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/09/hiv.html







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατωνουμε με επιτάχυνση , σανιδομενα τα γκαζια παντου.... ετσι φαινεται.
    Αυτο φαινεται απογοητευτικο και ισοπεδωτικο καθως μας αφορα ολους , μα ολους. Ο καθε ενας μας χαραζει τον δρομο του οπως ακριβως..... ο Ηρακλης !!
    Εμεις επιλεγουμε τον δικο μας δρομο με πληρη επιγνωση και των απορρεουσων συνεπειων...
    Ολες οι διδασκαλιες μας εχουν δοθει και δεν υπαρχει δικαιολογια για κανεναν.
    Ασφαλως και υπαρχει ελπιδα αρκει να επενδυσουμε και να διαβουμε την φωτεινη πλευρα του δρομου , αυτην με τους οντως ανθρωπους...
    Ασ τους νεκρους να προχωρουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΡΩΤΗΘHKAΤΕ ΓΙΑΤI ΜOΝΟ ΣΤΙΣ ΧΏΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡIΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠO ΤΟΝ EΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΜΒΑIΝΟΥΝ OΛΑ ΑΥΤA ΤΑ "ΤΡΟΜΕΡA" ΠΡAΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦEΣ

    ( DAVOS FORUM =ΒΑΘΎ ΚΡΆΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ)

    ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΣΟΚ ΣΧΕΔΙΑΣΜEΝΑ ΑΠO ΑΥΤΟYΣ ΤΟ DEEP STATE---MADE IN USA

    -9/11

    -Τρένο της Μαδρίτης και ισλαμιστές

    -Τσουνάμι 2004

    -Οικονομική Κρίση 2008

    -Τσουνάμι Ιαπωνία 2012

    -Γαλλία με Young Leader Francois Hollande (επιθέσεις ισλαμιστών )

    ……..............................................................................................................................

    Στη συνέχεια, το 2016 ο DONALD TRUMP έφτασε “στην εικόνα” KAI μέχρι το 2020 και τους είχε μπλοκάρει! Είχε απομακρύνει τις ΗΠΑ από το Kλίμα Hoax KAI αφαιρέθηκε ΗΠΑ από το WHO / ΠOY !! Τα θυμάσαι όλα αυτά;;;;;

    ……………………………………………

    -Covid 19 2020

    -Πυρκαγιές στις ελεγχόμενες από τις ΗΠΑ χώρες

    -Πλημμύρες στις ελεγχόμενες από τις ΗΠΑ χώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστες οι παρατηρησεις σου. 2016 με 2020 επικρατουσε νηνεμια ΠΑΝΤΟΥ

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  6. ΡIΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙA :


    Σκοτώνουν την Ελλάδα και εσάς με αναπνευστικά προβλήματα

    Πώς μπορεί κανείς να αναπνεύσει αυτόν τον αέρα;

    https://worldview.earthdata.nasa.gov/?v=11.846695768408711,32.9110933458133,32.42604039363533,42.71540375688825&t=2023-09-23-T10%3A49%3A46Z

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή