«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

«Γιά τις αμαρτίες μας!»

γράφει ο ΕργΔημΕργ !


Ποιά σχέση έχουν οι πρόσφατες απανωτές κακοκαιρίες, που κατέστρεψαν τη Θεσσαλία, με τους δεσποτάδες της περιοχής, καί με τούτην εδώ τη Λερναία Ύδρα; (Έτσι, γι’ αρχή, επειδή υπάρχουν κι άλλοι συσχετισμοί. Σας ξεκινάω από το εύκολο μέρος.)


 

«- Ρέ Εργοδότη, πάλι παλαβωμάρες λές;»

Άμ, δέ!… Εύκολο είναι; 🙂

Ευκαιρία, λοιπόν, να σας δώσω ακόμη ένα σχετικό αρθράκι, πρίν το «αφιερωμένο» στις δύο «βιβλικές» κακοκαιρίες, που υποσχέθηκα.

. . . . . . . . . . .

α. Εισαγωγή

Όλα άρχισαν, από τότε που διάβασα τα πρώτα καναδυό άρθρα (λίγο μετά την πρώτη καταιγίδα), που ισχυριζόντουσαν ότι η πρώτη κιόλας θεομηνία (ήτοι: θυμός Θεού!) επέπεσε επί των κεφαλών ημών των Θεσσαλών (καί μάλιστα, δίς), επειδή διαθέτουμε ανάξιους δεσποτάδες… τους οποίους «ανεχθήκαμε». (Λες κι ο δεσπότης βγαίνει με εκλογές, καί τους βγάλαμε εμείς.)

«- Ορίστε!», γράφει το ένα άρθρο, «ο ένας είναι οικουμενιστής, ο άλλος έτσι, ο τρίτος αλλοιώς!…» (Δεν είναι -τελείως- αναληθή αυτά, δέ λέω. Αλλού βρίσκεται το ψητό, όμως.) Άλλο άρθρο, πάλι, ισχυρίζεται ότι μας ήρθε κατακέφαλα ένα κυβικό μέτρο βροχής στον καθέναν μας, επειδή είμαστε αμαρτωλοί καί του δώσαμε καί κατάλαβε με τις αμαρτίες της σάρκας… εννοώντας οι λεβέντες αυτοί (κυρίως) το -χμ- οθωμανικόν δίκαιον της πίσω πόρτας. (Να το πω ευγενικά.)

Έχω γράψει αμέτρητες φορές πως, καλό είναι να σκεφτόμαστε πρίν πιάσουμε πληκτρολόγιο. Διότι, αν ήταν έτσι, αγάπες μου, τότε το Σαν Φραν(τ)σίσκο έπρεπε ήδη να έχει εξαφανιστεί από προσώπου Γής! (Καί τί να πούμε γιά τους Γερμανούς, που έχουν οίκους ανοχής με …σκυλιά!…) Απ’ την άλλη, δεν νομίζω πως η Θεσσαλία έχει αυξημένον μέσο όρο στα σεξουαλικά βίτσια, συγκριτικά με την υπόλοιπη Ελλάδα.

[Εννοείται πως δεν «κρατάω το φανάρι» στον καθένα, όταν δρά στην κρεββατοκάμαρά του! Αλλά πχ στον στρατό μαθαίνεις πολλά από κουβέντες. Θα μας είχε βγεί πανελλήνια φήμη, αν ήμασταν υπέρ το δέον ατακτούλικα! 🙂 Ακόμη, θα έδιναν σχετικές «συμβουλές» επαγγελματίες σεξολόγοι στις χαζοεκπομπές της τηλεόρασης. Ή θα έβγαιναν τίποτε αυξημένα ποσοστά αφροδισίων νοσημάτων.]

Τέλος, να θυμίσω, ότι μ’ ενοχλεί τα μέγιστα η διαρκής αναφορά (καλογήρων καί λοιπών) στις «αμαρτίες της σαρκός», κι όχι, ουδέποτε στην καταλήστευση του δημοσίου χρήματος, η οποία ισοδυναμεί με φόνο. (Πεθαίνουν ασθενείς στα νοσοκομεία, διότι λείπουν φάρμακα· διότι δεν υπάρχει χρήμα ν’ αγοραστούν, διότι το τσέπωσαν οι πωλητικοί. Τα είπαμε αυτά, να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια καί τα ίδια.) Εάν, λοιπόν, η σαρκική αμαρτία είναι βαρύτατο αμάρτημα, ο -έστω, έμμεσος- φόνος τί είναι;

[Έχουμε σημαντικώτερα πράγματα να πούμε, γι’ αυτό καί προσπερνώ το να τους περιλάβω εδώ· διότι αυτοί που τα λένε αυτά είναι καθαρά πιστοί του Κρόνου, κι ας μην το συνειδητοποιούν. Κι ας μην το παραδέχονται, άμα τους το πείς. («- Ποιός Κρόνος;! Ο δικός μας ο θεός, είναι ο Κρόνος;», θα σε ρωτήσουν βλακωδώς. ΝΑΙ, ΡΕ!!!!) Φυσικά, αν τους πείς κι ότι εκ των πραγμάτων -ως πιστοί του Κρόνου- είναι ανθέλληνες, διότι ο Κρόνος είναι ο μέγιστος θεός της Ατλαντίδας, οι αντεγκλήσεις δεν θα τελειώσουν ούτε σε δέκα χρόνια.

Όθεν, κρόνιες (καί της μυτόγκας) αντιλήψεις: το παραδάκι είναι μιά χαρά, με όμορφες δικαιολογίες το βάζουμε καί στην τσέπη άμα λάχει να ‘ούμ’ – κι ας το στερούμε κι από άλλους, που τό ‘χουν ανάγκη. Κι ο φόνος, εντάξει, κακός είναι, αλλά αναγκαίος. Στο κάτω-κάτω, όλοι θα πεθάνουμε.

Αλλά το γυμνό καί το σέξ, πάπάπάαααα, αμαρτία!!!]

Άρα, εφ’ όσον το «Φρίσκο» ζή καί βασιλεύει, η αιτία των επί της Θεσσαλίας θεομηνιών, αν τελικά οφείλεται σε ανθρώπινες αμαρτίες, δεν εντοπίζεται ούτε στις …συκιές, ούτε στις φυσιολογικές (άντρα-γυναίκας) σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου.

Επίσης, αν οι θεομηνίες αυτές ξέσπασαν γιά τις αμαρτίες τεσσάρων (ίσως καί πέντε; δεν καλοθυμάμαι – μπορεί καναδυό να είναι απλά κάτοχοι του τίτλου, «τιτουλάριοι», χωρίς επισκοπική έδρα) μητροπολιτών, γιατί δεν έσκασαν μονάχα στα κεφάλια τους; Γιατί δεν έπεσαν καμιά διακοσαριά κεραυνοί στην Ιερά Σύνοδο; Εμείς οι υπόλοιποι τί φταίγαμε, δηλαδή;

Η αιτιολόγηση, που προέβαλαν τα σχετικά άρθρα αυτών των υπερθρήσκων γραφιάδων, δεν στέκει με τίποτε. Όμως, τα συγκεκριμένα άρθρα συνέχισαν να τριγυρνάνε στο κεφάλι μου… μέχρις ότου…

. . . . . . . . . . .

β1. Η αιτία

Τελικώς, ο καθένας βλέπει ευκολώτερα αυτό, που είναι εκπαιδευμένος να βλέπει.

Των θετικών επιστημών καί της τεχνολογίας ο γράφων, έ, τί πιό άμεσο να ισχυριστεί ότι γιά τις καταιγίδες έφταιγε το Χάαρπ (καί δή, το Νορβηγέζικο), ή/καί συνδυασμός άλλων μηχανημάτων τροποποιήσεως καιρού;

Έλα, όμως, που η σκέψη μου δεν είναι στατική! Ομολογώ (το ξέρετε, άλλως τε) πως σκέφτομαι σε μέγιστο ποσοστό «ακολουθιακώς» (είναι ακριβώς ο τρόπος σκέψεως του καλού ερευνητή καί του καλού ντετέκτιβ: πρώτα αυτό, μετά εκείνο, κτλ), καί σε ελάχιστο ποσοστό σε παράλληλα, ταυτόχρονα επίπεδα. (Υπάρχουν -ελάχιστα- άτομα, που κάνουν τέτοιες παράλληλες σκέψεις / συνάψεις / συνδυασμούς φαινομενικώς ασχέτων πραγμάτων με περισσή ευκολία, αλλά δεν είναι το δικό μου στύλ αυτό.) Συνεπώς, τα «παράλληλα επίπεδα» ενός προβλήματος θα τ’ αναγνωρίσω με κάποια καθυστέρηση.

Θα τ’ αναγνωρίσω, όμως.

Στα πλαίσια αυτά, σε προηγούμενο άρθρο είχα αφήσει κάποιες νύξεις γιά τις θρυλούμενες πανίσχυρες αρχαίες μάγισσες της (κυρίως δυτικής) Θεσσαλίας. Λοιπόν, μήπως;… Κι όχι απαραίτητα μάγισσες. Ούτε απαραίτητα γυμνές.

. . . . . . . . . . .

β2. Παρελθοντικός μέγας τρόμος

Όλες οι μυθολογίες (αρχαίες, αλλά καί νεώτερες, της λογοτεχνίας) καί οι περισσότερες γνωστές θρησκείες μιλάνε γιά τρομερά όντα του παρελθόντος. Το σενάριο με δαύτα είναι στερεότυπο, καί πάει κάπως έτσι:

  • Αυτά τα όντα, επί αιώνες καί χιλιετίες είχαν υπερδύναμη ως θεοί (άγνωστο πόθεν προερχόμενη), είχαν τρομακτική όψη, έκαναν τρομακτικές καταστροφές καί φόνους… αν καί σε πολλές περιπτώσεις ελατρεύοντο ως θεοί. (Γιατί ελατρεύοντο; Απλά, πρόκειται γιά το ψυχολογικό φαινόμενο του πιστού δούλου, πλήν όμως λάτρη της δύναμης: ξέρω τί κάθαρμα είσαι, αλλά σε λατρεύω, προκειμένουν να μου δώσεις λίγη απ’ τη δύναμή σου – καί δε με νοιάζει, αν σου μοιάσω.)
  • Αλλά κάποτε τους έβαλε χέρι κάποιος άλλος θεός, ήρωας, φυσικό φαινόμενο ξέρω ‘γώ, πάλαιψε μαζί τους καί τα κατανίκησε.
  • Στο τέλος, τα εγκλώβισε κάπου (συνήθως υπό την Γή), με τρόπο που να μη μπορούν να βγούν.
  • Όμως, υπάρχει είτε ένα κρυφό ιερατείο των παλαιών πιστών τους (που επεβίωσε διά μέσου των αιώνων), είτε μιά νεώτερη ομάδα βλαμμένων, νοσταλγών τέτοιων παρελθοντικών φρικιαστικών καταστάσεων, που θέλει να τα απεγκλωβίσει από τα αιώνια δεσμά τους, να τα ξαναβάλει στον θρόνο της απόλυτης ισχύος… καί να πάρει λίγη απ’ τη δύναμή τους, προκειμένου να εξουσιάζει όλους τους άλλους ανθρώπους.

Εάν σας αρέσει το Παράξενο, σίγουρα κάπου τα συναντήσατε αυτά. Τώρα, ακόμη κι αν δεν πιστεύετε στη νεομυθολογία του Λάβκραφτ καί των συνεχιστών του (με τον τρομακτικό Κθούλου, κτλ), οπωσδήποτε θα δίνετε βάση στη δική μας Μυθολογία, με τη Λερναία Ύδρα κτλ βιολογικά τέρατα των Ατλάντων, που τα εξόντωσε ο Ηρακλής. (Ορίστε καί η απάντηση στη δεύτερη απορία σας, στην αρχή του παρόντος!) Ακόμη κι αυτά, που …δεν εξόντωσε, όπως τον Κέρβερο, ή τον Όρθρο. Ψιλο-εξαίρεση του σεναρίου, βέβαια, αποτελεί η χριστιανική απόδοση του απόλυτου Κακού: το κατά τον χριστιανισμό απόλυτο Κακό «εξέπεσεν» μέν, αλλά δεν δεσμεύτηκε. (Οι πιστοί του Κακού, δέ, ζούν καί βασιλεύουν!)

[Προλαβαίνω τον φίλο «Μποτίλια«: το κάθε τί στους αρχαίους ημών ανάγεται καί σε συμβολική ερμηνεία, αλλά καί σε πραγματική, στο φυσικό επίπεδο. Εδώ, όσον αφορά τα κατασκευασμένα τέρατα των Ατλάντων, είναι φανερό ότι μιλάω γιά το φυσικό επίπεδο.]

. . . . . . . . . . .

Το χειρότερο τέτοιο τέρας στη δική μας Μυθολογία, είναι αναμφισβήτητα ο Τυφών.

Μισός άνθρωπος με πολλαπλά κεφάλια, μισός φίδι από τη μέση καί κάτω (καθαρή αναφορά στο σεξουαλικό ένστικτο)… φίδια, σωστότερα (σας έχω εξηγήσει τί συμβολίζει το φίδι: το DNA, καί μάλιστα το εργαστηριακώς «πειραγμένο»). Βιολογικό τέρας ο ίδιος, παντρεμένος με την ‘Εχιδνα (κι αυτή βιολογικώς «πειραγμένη»), γέννησαν αρκετά τερατάκια. (Διαβάστε τα σχετικά στη Μυθολογία μας.)

Σ’ εμάς, αλλά καί στους αρχαίους Αιγύπτιους, υλοποιεί τον απόλυτο τρόμο, ερχόμενος μάλιστα από τη Δύση· σαφής αναφορά στους Άτλαντες… αν καί ο Τυφών έδρασε πρίν από τον πρό-προηγούμενο Κατακλυσμό, όχι τον γνωστό μας του Δευκαλίωνος. Σε μιά άλλη, πιό αρχαία Ατλαντίδα.

Στην παλιότερη μορφή του ιστολογίου, σας είχα αναλύσει το ότι η όλη ιστορία με τον Τυφώνα στόχευε αρχικά στο να μή γεννάνε παιδιά οι γυναίκες, γιά ν’ αποφύγουν τις εγκυμοσύνες καί τους πόνους της γέννας. Έτσι, άρχισαν (την μακρινή εκείνη εποχή) να γεννιούνται παιδιά από τεχνητές μήτρες. (Αν παρακολουθείτε καθημερινώς την ειδησεογραφία, θα είδατε πως κάτι τέτοιο σκαλίζουν καί στις μέρες μας – εδώ ο σύνδεσμος… καί, τί σύμπτωση; το σκαλίζουν πιστοί του Κρόνου!!!)

Επειδή, τώρα, ενός κακού δοθέντος, μύρια έπονται, αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα ακολούθησαν πρώτα-πρώτα κοινωνικές μεταβολές: οι άντρες ήταν πλέον άχρηστοι ως αναπαραγωγικοί παράγοντες (χρήσιμοι μονάχα ως επιβήτορες, εργάτες σε βαρειές δουλειές, πολεμιστές – κι όταν γέραζαν, τους σκότωναν), η κακή μορφή της μητριαρχίας ξεσάλωσε, καί η κάθε σαλεμένη έγινε κορυφή της κοινωνίας. Τα δε βιολογικά πειράματα κατασκευής τεράτων, αλλά καί τερατοποιήσεως ανθρώπων, έδιναν κι έπαιρναν (*). (Υποθέτω ότι θα σκάλιζαν καί την αθανασία, αλλά τους πρόλαβε ο δικός τους Κατακλυσμός. Αλλοιώς, θα την είχαν πετύχει.)

[(*) Παράβαλε πχ τα βιολογικά πειράματα των ναζιστών, να εμφυτεύσουν βράγχια σε καλούς κομμάντος στρατιώτες τους, ώστε αυτοί να μπορούν να ζούν καί μέσα στη θάλασσα όσο θέλουν. Ευτυχώς, οι -φανατικοί- εθελοντές πέθαναν λίγο μετά τις σχετικές εγχειρίσεις, καί τα πειράματα αυτά εγκαταλείφθηκαν.]

Ακριβώς εδώ κολλάει το ζώον της φωτογραφίας στην αρχή του παρόντος άρθρου – καί σας λύνω την πρώτη απορία: οι σημερινές ακραίες φεμινίστριες, με τις υστερικές κραυγές τύπου: «- Σκοτώστε τους άντρες!» δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ιδεολογικές κόρες της Έχιδνας. Οι οποίες οραματίζονται την επαν-ανατολή μιάς τέτοιας εποχής.

[Περισσότερο ενστικτωδώς, υποθέτω· διότι, οι περισσότερες δεν καταδέχονται ν’ ασχοληθούν με τέτοια θέματα, ώστε να ζητάνε συνειδητά επαναφορά εποχών Τυφώνα / Έχιδνας. Παρεκτός αν ανήκουν σε κρυφό ιερατείο· αλλ’ αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω.

…Αν καί σε μερικές περιπτώσεις το πιθανολογώ, όπως το κίνημα «Φέμεν», που ξεκίνησε από μυτόγκες της Ουκρανίας.]

. . . . . . . . . . .

Έλα, όμως, που ο άνθρωπος δεν είναι μονάχα ύλη, αλλά έχει κι άλλα επίπεδα. Έχει καί αυρικό πεδίο. Το οποίο δεν αποκτάται έξω από φυσική μήτρα κανονικής γυναίκας. Έτσι, ποιός ξέρει τί αφύσικα καί προβληματικά παιδιά βγήκανε τότε!…

Οι τεχνητές μήτρες, επομένως, ήταν ένα χοντρό λάθος, που οι γνωστοί μας Άτλαντες (στον δικό τους -πάλι ανάμεσα σε δύο Κατακλυσμούς- πολιτισμικό κύκλο) το κατάλαβαν (ενστικτωδώς, όμως), καί δεν το επανέλαβαν. (Το επανέλαβαν υπό άλλη μορφή, μόνο που δεν θα πω πότε καί πώς.) Αυτοί επανέφεραν το αντρικό φύλο στη σωστή του θέση, καί κατήργησαν την απόλυτη μητριαρχία. Την αντικατέστησαν, βέβαια, με κάτι εξ ίσου σκατένιο: τη γεροντοκρατία. (Κρόνος, γάρ!) Γι’ αυτό, μην απορείτε που σήμερα βλέπουμε τα ακραία μητριαρχικά ιερατεία να συνεργάζονται ασμένως με τα γεροντοκρατικά (οποιασδήποτε μορφής αμφότερα).

. . . . . . . . . . .

Εδώ, ο εχέφρων αναγνώστης θα με ρωτήσει:

«- Εντάξει, ρέ Εργοδότη, αλλά ξέφυγες εκτός θέματος! Τί μας νοιάζουν αυτά; Γιά τις καταστροφικές καταιγίδες στη Θεσσαλία μιλούσαμε, αν θυμάσαι!»

Εκτός θέματος, ουδέποτε. Δεν γράφω κείμενα μεθυσμένος! Αντιθέτως, είμαστε καταμεσής του θέματος!

. . . . . . . . . . .

β3. Πλέγματα θρησκειών

Λοιπόν… Ακόμη καί οι καλοί ίστορες, ακόμη καί οι καλοί ψάχτες του Παράξενου, νομίζω ότι δεν συνειδητοποιούν πως κάθε θρησκεία διαδέχεται την προηγούμενη με αιματηρό τρόπο. Παρά το ότι γνωρίζουν:

  • Καί το τί έγινε, μέχρι να παγιωθεί ο χριστιανισμός ως επίσημη θρησκεία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. (Αλλά καί …μετά!)
  • Καί το τί έγινε με την εισαγωγή της (βαρβαροποιημένης) λατρείας του Διονύσου. (Τα λέει ο Ευριπίδης στις «Βάκχες», που τις έγραψε μακριά από την Αθήνα – φοβούμενος το κατεστημένο. Τα λέει κι η Μυθολογία μας, με τη «Βάκχα» μητρυιά του Φρίξου καί της Έλλης.)
  • Καί το έγινε με την εξάπλωση του ισλάμ.
  • Καί το τί μας σούρνει στα «ιερά» βιβλία της η έτερη Κρόνια θρησκεία, των μυτογκών – καί πώς μας φέρθηκαν οι πιστοί της, με πρόσφατα χοντρά παραδείγματα το 1821 καί το 1922.

[Υπάρχει κι ακόμη κάτι σχετικό, αν καί όχι ιστορικώς τεκμηριωμένο: ο παλιοκερατάς απόγονος Ατλάντων Πελίας, νομίζετε πως κατεδίωξε κι έσφαξε μονάχα το σόϊ του Ιάσονα; Όχι…

Επειδή ακριβώς εκείνη την εποχή γινόταν η μετάβαση από τον «μεγάλο μήνα» του Ταύρου στον αντίστοιχο του Κριού, άρα καί η μετάβαση από τη θρησκεία του Πλούτωνα στη θρησκεία του Δία (σας έχω εξηγήσει τα σχετικά, πώς αλλάζουν οι θρησκείες «ζωδιακώς»), ο Πελίας έκλεισε τα ιερά του Πλούτωνα, καί κατεδίωξε τις ιέρειές τους. Αυτές, βέβαια, ως γυναίκες λούφαξαν (δικαίως φοβούμενες γιά τη ζωή τους), αλλά έτσι καί πιανόταν καμμία να έχει κρυμμένα στο σπίτι της τα διακριτικά του αξιώματός της, αλοίμονό της!

Τί νομίζετε; ότι τα δικτατορικά καθεστώτα επιζούν χωρίς χαφιέδες, αστυνομοκρατία (με απροειδοποίητες έρευνες κατ’ οίκον), καί χωρίς επιβολή φόβου στον υπ’ αυτά πληθυσμό; ]

. . . . . . . . . . .

Τί να κάνουμε; Άλλο η γνώση, κι άλλο η συνειδητοποίηση αυτής. Δύσκολο επίτευγμα η δεύτερη! Όπως ακριβώς η συνειδητοποίηση ότι δεν πρέπει να οδηγούμε απρόσεκτα, διότι: «- Έλα, μωρέ! Σ’ εμάς θα συμβεί το τροχαίο;»

Φοβάμαι, λοιπόν, πως κανείς δεν συνειδητοποιεί ότι καί η επερχόμενη «πανθρησκεία» θα μας επιβληθεί με αιματηρό τρόπο. (Αν καταφέρουν τελικώς καί μας τη φορέσουν καπέλλο.)

[Τί, δηλαδή; Νομίζεις πως θα σου αφήσουν το δικαίωμα επιλογής; ότι θα μπορείς να τους πείς: «- Δεν γουστάρω την πανθρησκεία σας!», καί θα σου απαντήσουν με χαμόγελο: «- ‘Ντάξ’, μωρέ, αφού δέ θες! Πάλι φίλοι είμαστε! Όποτε θελήσεις, εδώ είμαστε!»

Όποιος νομίζει τέτοια πράγματα, ώ, της βλακείας του!… Εδώ, το λένε στα ίσα πως θέλουν να μειωθεί κατά 95% ο πληθυσμός της Γής! (Μόνο που δεν έχουν πεί ακόμη ποιούς θα κρατήσουν ζωντανούς: τους φανατικούς οπαδούς της «πανθρησκείας», προφανώς. Οι υπόλοιποι, ξού.) Κι αντί να τους πάρουν με τις πέτρες, ο κάθε παπάρας νομίζει πως δεν εννοούν ότι θα «μειώσουν» κι αυτόν. Τί να πείς;!…]

. . . . . . . . . . .

Παράλληλα, τώρα, με την (υπενθυμίζω: αιματηρή) επιβολή κάθε νέας θρησκείας, συμβαίνει καί το εξής φαινόμενο (παρατηρημένο) : ότι οι ναοί της καινούργιας συνήθως χτίζονται στις θέσεις των ναών της παλιάς… καί, πολλές φορές, ακόμη καί με τα ίδια τα υλικά των ναών της παλιάς! Μάλιστα, σε ελάχιστες περιπτώσεις, με απλή μετατροπή παλαιού ναού. (Βλέπε πχ μετατροπή Παρθενώνα σε ναό Παναγίας Αθηνιώτισσας.)

Ψιλο-εξαίρεση σ’ αυτόν τον κανόνα αποτελούν τα τζαμιά, τα οποία κατά προτίμηση στεγάζονται σε έτοιμους βεβηλωμένους ναούς άλλων θρησκειών. Γιατί; Διότι, αν περιμέναμε από καμηλιέρηδες της ερήμου να είναι ικανοί χτιστάδες, θα ήμασταν ανόητοι! Συνεπώς, είναι απόλυτα εξηγήσιμο το ότι αυτοί οι λεβέντες φέρονται σε ναούς άλλων θρησκειών όπως ο νεοσσός του κούκου. (Μην απορείτε, που οι -καί μούσλιμζ- λάθρο έρχονται εδώ γιά επιδόματα καί τεμπελιά, κι όχι γιά να δουλέψουν στα χωράφια, καταπώς ισχυρίζονται κάποιες πωλητικές μοσχαροκεφαλές.)

Λοιπόν, όσον αφορά τους ναούς των αρχαίων ημών, γνωρίζουμε άριστα πως αυτοί χτίστηκαν επάνω σε πλέγμα πανελλήνιας γεωγραφικής εμβέλειας. Το ίδιο έγινε καί με χριστιανικούς ναούς (παράβαλε τους ναούς του Αρχαγγέλου Μιχαήλ επάνω σε γεωδαιτική ευθεία διαστάσεων Ευρωπαϊκής ηπείρου), το ίδιο έγινε καί με τους καθεδρικούς. Το θέμα, βέβαια, είναι ότι αυτά τα πλέγματα:

  • θέλουν ψάξιμο (δεν έχουμε, δά, διαθέσιμους τους πρωτότυπους χάρτες των αντιστοίχων ιερατείων!),
  • είναι μεταβλητά (τα «ιερά σημεία» μετατοπίζονται κατά εποχές, ανάλογα καί με το πώς αλλάζει το γεωμαγνητικό πεδίο -ή καί η ίδια η τοπολογία- της Γής),
  • είναι πολλά καί αλλήλοις επικαλυπτόμενα.

Έτσι, το να κατανοήσουμε:

  • το σκεπτικό της αιτίας, γιά την οποία δημιουργήθηκαν,
  • το γιατί ορίζουν συγκεκριμένα σημεία / αποστάσεις μεταξύ σημείων / κατεθύνσεις, κι όχι άλλα / άλλες,

απαιτεί, ίσως, αποκλειστική ενασχόληση εφ’ όρου ζωής μ’ αυτό το θέμα. Εναλλακτικώς, απαιτεί ένα επιτελείο ικανών κομπιουτεράδων (καί του αναλόγου εξοπλισμού), υπό την επίβλεψη καλού γνώστη του θέματος.

Επειδή, όμως, ο γράφων ούτε πολύ διαθέσιμο χρόνο έχει, ούτε επιτελείο υπό τις εντολές του, ούτε κάν εξοπλισμό, θα αρκεστεί να σας πεί τα μόνα σίγουρα επί του θέματος: ότι οι ναοί της νέας θρησκείας, οι επικαθήμενοι επί των θέσεων των ναών της παλαιάς, εκμεταλλεύονται τόσο την (αιθερική) ενέργεια των σημείων του πλέγματος, όσο καί την έτοιμη αντίστοιχη «ψυχική» ενέργεια της προσευχής των πιστών της παλαιάς θρησκείας.

[Τώρα, βέβαια, αν αυτή η «ψυχική» ενέργεια ουσιαστικά θρέφει αόρατες κακοποιές οντότητες, είναι κάτι που ούτε το γνωρίζω, ούτε το θεωρώ σίγουρο. Αν καί έχει υιοθετηθεί από αρκετούς ερευνητές του Παράξενου.]

. . . . . . . . . . .

Τέλος, υπάρχει ακόμη ένας παράγων της ναοδομίας επί πλεγμάτων: η ενεργοποίηση των σημείων του πλέγματος / των ναών με μιά πανάρχαιη (καί ξεχασμένη σήμερα) τέχνη, τα ξόρκια. Δυστυχώς, σήμερα δεν έχει διασωθεί τίποτε σχετικό – κι ένας σοβαρός λόγος είναι ότι οι περίεργες ηχητικές επικλήσεις δεν μπορούν επακριβώς να καταγραφούν σε χαρτί με χρήση αλφαβήτου. (Εδώ, οι γραπτές γλώσσες έχουν μιά σχετική ανακρίβεια στην απόδοση των αντιστοίχων προφορικών -παράβαλε καί «ιστορική ορθογραφία»- τα ξόρκια δεν θα έχουν; έχουν – καί δή, πολύ μεγαλύτερη.) Συνεπώς, μόνο προφορική «κληρονομιά» νοείται ως προς τα ξόρκια· θα έλεγα, καί μονάχα σε μέλη του ίδιου ιερατείου. Οπότε, αν τα αρχαία ιερατεία χάθηκαν χωρίς ν’ αποκαλύψουν τα μυστικά τους, χάθηκαν καί τα ξόρκια τους.

Ή, μήπως, όχι;

. . . . . . . . . . .

β4. Πλέγμα αρχαίου τρόμου

Ωραία!… Το κατανοήσαμε πως οι ναοί των νέων θρησκειών κάθονται επάνω στις θέσεις των ναών των παλαιοτέρων· κατανοήσαμε, επίσης, καί τους λόγους, που γίνεται αυτό. Καί λοιπόν;

Εντάξει, όσον αφορά την Ελλάδα, οι χριστιανικοί ορθόδοξοι ναοί κάθησαν επάνω στις θέσεις των ναών του «δωδεκαθέου». Εκείνοι, όμως, πού κάθησαν;

Λίγο παραπάνω σας μίλησα γιά τη λατρεία του Πλούτωνα, μόνο που αυτή ως τόπους λατρείας της είχε φυσικά σπήλαια με ροή νερού, με υπόγεια ποτάμια καί λιμνούλες. (Δεν θα βρήτε ιστορική τεκμηρίωση, αλλά εκλάβετέ το ως αληθές.) Απομεινάρι «ναού» αυτής της θρησκείας φαίνεται πως υπήρξε το νεκρομαντείο του Αχέροντα, γιά να καταλάβετε. (Ευτυχώς, δεν βρισκόταν στην Ιωλκό. Φαίνεται πως άλλοι ηγεμόνες της εποχής εκείνης ήσαν περισσότερο ανεκτικοί.) Επομένως, δεν ήταν δυνατόν να χτιστεί νέος ναός (του «δωδεκαθέου») «επάνω» σε σπήλαιο. Άλλως τε, ο Όμηρος αναφέρει ναούς όσον αφορά το Ίλιον· αντιθέτως, δεν θυμάμαι ν’ αναφέρει ναό στην Ελλάδα. (Αναφέρει βωμούς γιά θυσίες.)

Χρονικώς πιό πίσω, όμως;

Χρονικώς πιό πίσω, τα «ιερά» σημεία καθοριζόντουσαν με μενίρ καί πυραμίδες.

Κι ακόμη παραπίσω, χιλιετίες ολόκληρες, όντως υπήρχαν πάλι ναοί – επί γεωδαιτικών πλεγμάτων. Καί στην Ατλαντίδα, καί στον Ελλαδικό χώρο. Καί προ Κατακλυσμού, καί πρό του προ-προηγούμενου Κατακλυσμού.

Λοιπόν, οι παλαιότεροι ναοί φημολογείται πως ήσαν αφιερωμένοι στον Τυφώνα. (Πιθανόν καί στη σαβούρα του, την Έχιδνα, αλλά αναφέρονται ως «Τυφώνεια» σκέτο.) Καί, απολύτως λογικό: εφ’ όσον η Μυθολογία μας μας παραδίδει πως η Γαία ήταν πανάρχαια θεότητα, καί ταυτοχρόνως μαμά του Τυφώνα, πιθανώτατα κάποια εποχή τα ιερά της Γαίας έγιναν ιερά του γυιού της.

«- Καί λοιπόν, ρέ Εργοδότη;»

. . . . . . . . . . .

Δεν θέλω να σας πάρω στον λαιμό μου (γιά κάτι, που δεν γνωρίζω στα σίγουρα), ούτε επιθυμώ να ξεκινήσω κόντρες με διαφόρους, αλλά φημολογείται πως, ως Τυφώνεια υπήρξαν το πάλαι ποτέ ένα πολύ-πολύ-πολύ κεντρικό κτίριο / ορόσημο της Αθήνας, κι ένα αντίστοιχο της Κωνσταντινουπόλεως. Με τη διαφορά πως το πρώτο μάλλον συνεχίζει το ίδιο βιολί, ενώι στο δεύτερο ο χριστιανικός ναός από πάνω μπήκε ως «καπάκι», γιά να κλειστεί η Τυφωνική κακή ενέργεια από κάτω. (Περιττό να προσθέσω ότι τα Τυφώνεια επιζούν με ψυχική ενέργεια ανθρωποθυσιών καί λοιπών αισχροτήτων καί εγκλημάτων.)

Τώρα, βέβαια, γιατί κι εκεί διάφοροι «επιστήμονες» σκαλίζουν τα υπόγεια… τί να σας πω;! Σάμπως τους ξέρω, γιά να τους ρωτήσω τί έχουν στη γκλάβα τους; Επίσης, το συγκεκριμένο κτίσμα εγκαινιάστηκε με σφαγή (ομαδική ανθρωποθυσία, δηλαδή) καμιάς τριανταριάς χιλιάδων νοματαίων· αλλά, ‘ντάξ’, δεν είμαστε ακαδημαϊκοί ιστορικοί, γιά να υποχρεώσουμε τον καθένα να δεχθεί εμάς ως αυθεντίες καί τις αποψάρες μας ως ακλόνητες.

. . . . . . . . . . .

Ερχόμαστε, όμως, στο ψητό· στα δικά μας, στη Θεσσαλία.

Είχε -πολύυυυυ παλιά- κι η Θεσσαλία Τυφώνεια;

Αν ήμουν ιδιοκτήτης στοιχηματικής εταιρείας, δεν θα το παρείχα αυτό το ερώτημα στους πελάτες μου, ώστε να στοιχηματίσουν. 🙂 Κατά 99.999999% είχε.

Που βρισκόντουσαν;

Με πάσα ειλικρίνεια: ούτε γνωρίζω, ούτε κάν υποψιάζομαι.

Κι αν γνωρίζουν κάποιοι -ή, έστω, έχουν ισχυρές ενδείξεις (ξέρω ‘γώ, αρχαίους χάρτες με «περίεργες» σημειώσεις στα περιθώρια) να υποψιαστούν- τις θέσεις των Τυφωνείων της Θεσσαλίας;

Έ, τότε θα μας τις έλεγαν κι εμάς· αν αυτοί οι κάποιοι είναι ακαδημαϊκοί ιστορικοί. Αλλά, …πάτε στοίχημα πως αυτά τα άτομα –αν υπάρχουν- δεν είναι ακαδημαϊκοί ιστορικοί; Καί πως πρόκειται γιά νεο-οπαδούς του Τυφώνα καί λάτρεις της δύναμης; Καί πώς πήγαν να επανενεργοποιήσουν τα Τυφώνεια, γι’ αυτό μας πήρε καί μας σήκωσε με τις καταστροφικές νεροποντές;

«- Ναί, ρέ σύ Εργοδότη, αλλά μας μίλησες καί γιά απαραίτητα ξόρκια! Ποιός τα ξέρει αυτά σήμερα; Καί, τί θες να πείς; πως γι’ αυτά είχαν βιβλιογραφία, τα ήξεραν, καί τα πρόφεραν οι ‘αμαρτωλοί’ δεσποτάδες; Έτσι, μ’ αυτόν τον ανόητο τρόπο θα μας λύσεις την τρίτη απορία της αρχής του παρόντος άρθρου;»

Ειελικρινά, δεν ξέρω· κι ούτε γίνομαι θύμα τυφλής βεβαιότητας, ότι φταίνε αυτοί, ή οι άλλοι, ή οι παράλλοι – καί δή, με τον συγκεκριμένο τρόπο (ξόρκια). Μόνο σκέψεις κάνω (ακόμη καί παρατραβηγμένες), μήπως καί βρω την άκρη του νήματος κάθε φορά.

Στα σίγουρα γνωρίζω το εξής: ότι το ράσο είναι απομίμηση του κατ’ εξοχήν γυναικείου ενδύματος, του φορέματος· καί με 50% βεβαιότητα γνωρίζω ότι οι σημερινοί δικοί μας ιερείς το έχουν, γιά να δείξουν ότι αποτελούν διαχρονική συνέχεια των Ελληνικών θρησκειών, από την εποχή της λατρείας της Γαίας. (Της μαμάς του Τυφώνα…) Εδώ, μέχρι κι ο Απόλλων κράτησε τις ιέρεις της Γαίας (τις Πυθίες), πιθανώτατα γιά τον ίδιο λόγο: την ιστορική συνέχεια, άρα καί τη «δικαιωματική» διαδοχή στην προαιώνια θρησκευτική ηγεσία.

Τώρα, βέβαια, μπορεί απλά οι σημερινοί ιερείς να κρατάνε τους χιτώνες των αρχαίων ημών. Αλλά, προσωπικά δίνω βάρος στον πιθανό συμβολισμό των αμφίων, κι όχι στη διατήρηση της αρχαίας Ελληνικής μόδας.

Επίσης, κρατήστε το εξής – απόλυτα σίγουρο αυτό: τα ξόρκια μπορεί να είναι καί πασίγνωστες λέξεις / φράσεις, μόνο που να μην τα εκλαμβάνει κανείς σήμερα ως τέτοια. Καί να «παίρνουν μπρός» μονάχα προφερόμενα με συγκεκριμένο τρόπο. Συνεπώς, κάποιος (δεσπότης, ή μή – ο οποιοσδήποτε) μπορεί να τα «πυροδοτήσει» εντελώς τυχαία, τελείως άθελά του καί εν αγνοίαι του.

«- Κι εντάξει, ρέ Εργοδότη! Πώς κολλάνε τα ξόρκια με το Χάαρπ, που μας έλεγες – καί που είναι πιό λογικό αίτιο της τροποποίησης καιρού από ήχους, που με πιθανότητα ελάχιστη είναι γνωστοί σήμερα;»

Σωστά!… καί δεν είναι μόνον αυτά. Είναι καί η επιδιωκόμενη γεωπολιτική / γεωστρατηγική των καθαρμάτων, που έπνιξαν τη Θεσσαλία (καί τη Λιβύη) με τα μηχανήματά τους. Αυτή σαφώς καί δεν επιτυγχάνεται με ξόρκια.

Όμως…

. . . . . . . . . . .

γ. Ο συνδυασμός

Όπως επάνω, έτσι καί κάτω.

Γιά να γίνει κάτι πράξη, πρέπει πρώτα να υπάρξει ως ιδέα. (Κυρίως υπό τη μορφή της εικόνας.) Καί πιό πρίν, πρέπει να υπάρξει ως αναγκαιότητα· ως αιτία. Δηλαδή, από τα ψηλά επίπεδα θα κατέβει στα χαμηλά.

Μ’ άλλα λόγια – καί πώς βλέπω ότι έγινε: αν «κάποιοι» (νεο-Άτλαντες, ή μή) έχουν διαρκώς στο κεφάλι τους την καταστροφή της Ελλάδας, τότε ζήτησαν από το αιτιατό επίπεδο να δημιουργήσει τις αιτίες γιά μιά τρομερή καταστροφή, που θα ξεσπούσε επάνω στη χώρα μας. Το αιτιατό πεδίο, με τη σειρά του, προκάλεσε ανθελληνικές σκέψεις καί συζητήσεις στους υπευθύνους του Χάαρπ (καί τ’ αφεντικά τους), κι αυτοί μετά έκαναν όσα έκαναν. Παράλληλα, λίγο πιό πρίν (αιτία-αποτέλεσμα) ζήτησαν να δημιουργηθούν οι αιτίες, ώστε κάποιοι άλλοι να προφέρουν τα ξόρκια επανενεργοποιήσεως των Θεσσαλικών Τυφωνείων.

Θα με ρωτήσετε, γιατί δεν ζήτησαν κατ’ ευθείαν από τους χειριστές του Χάαρπ να μας ρίξουν τα καντάρια νερό, που μας έριξαν, αφού «δικοί τους» είναι – καί κατέφυγαν σ’ όλη αυτή την καραμπόλα. Υποθέτω ότι ο λόγος ήταν η μυστικότητα: δεν ήθελαν να φανούν. Ήθελαν απλά οι στρατοί καί οι «υπερεσίες», που χειρίζονται το Χάαρπ, να συλλάβουν (ως δήθεν δική τους) την ιδέα να καταστρέψουν την Ελλάδα, χτυπώντας την στον διατροφικό τομέα. (Αργούν να μας εξοντώσουν τα νεκρόζουμα του κτηνιάτρου…)

Καί υποθέτω πως ο λόγος της συγκεκριμένης μυστικότητας ήταν αυτοί οι «κάποιοι» να «κρυφτούν» από το Σύμπαν, γιά να μην τραβήξουν απάνω τους τιμωρία. (Νά, λοιπόν, γιατί δεν παθαίνουν τίποτε μέχρι σήμερα, παρά τα όσα απαίσια κάνουν!… Κι όλο το Συμπαντικό κλύσμα θα το φάνε στο τέλος οι ηπαπάρα.)

Έτσι ακριβώς συνδέονται όλα.

Τωρα, αν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη, τα ιστολόγια εξακολουθούν να προσφέρονται δωρεάν, γιά να τα γεμίσει με τις σοφίες του.

. . . . . . . . . . .

Επίλογος

Μ’ εκνευρίζει σε απίστευτο βαθμό το ότι στη διερεύνηση (άρα, καί στην τελική γνώση) των θεμάτων του ιστολογίου έρχομαι δεύτερος (καί με αρκετή καθυστέρηση), απέναντι σ’ «αυτούς». Αλλά καί τί μπορώ να κάνω, όντας ένα άτομο μόνο του, χωρίς συνεργάτες διαφόρων απαραιτήτων ειδικοτήτων, χωρίς «απόκρυφη» βιβλιογραφία, καί χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό – αλλά, κυρίως, χωρίς τον απαραίτητο χρόνο;

Μόνο να δουλεύω με τον δικό μου ρυθμό – καί να ελπίζω γιά το καλύτερο της χώρας μας.

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . . . . .

Υγ 1: Όμως, παρ’ όλ’ αυτά, έχω καί κάποιες επιτυχιούλες.

Κρυπτο-Ατλάντειες κουφάλες!… ναί, εσείς, οι της «ομάδας» Τάδε… με τα «αφ’ υψηλού» (νομίζετε!) ειρωνικά (παρομοίως!) χαμόγελα… μήν κάνετε το κορόϊδο, ξέρετε πολύ καλά σε ποιούς απευθύνομαι… σ’ εσάς!… γνωρίζω πλέον άριστα το γιατί (σχεδόν) κάθε καλοκαίρι μαζεύεστε σε συγκεκριμένο μέρος… με τον περίεργο «χάρτη», που δεν είναι χάρτης!…

  • Ώστε τα Τυφώνεια στη Θεσσαλία είναι πέντε, έ;
  • Καί το ένα από δαύτα είναι το σημείο που μαζεύεστε, έ;
  • Όπως πέντε είναι οι «μεγάλοι προφήτες» της «ΠΔ» (καί «νονοί» των προσφάτων θυελλών), έ;
  • Καί κάθε καταστροφή, σαν αυτές που μας βρήκαν, έπεται της «επαν-ενεργοποιήσεως» ενός Τυφωνείου, έ;
  • Καί μας περιμένουν άλλες τρείς τέτοιες νεροποντές, επειδή διανύουμε την εποχή των Ιχθύων, αλλοιώς θα μας πηγαίνατε νερό / γή (σεισμός) / αέρας / φωτιά / «πνεύμα» («Μπλού Μπήμ»), έ;

[‘Ντάξ’, καί με φωτιά μας πήγατε φέτος το καλοκαίρι. Δεν πολυβγαίνει μέν το σχήμα, αλλά οι πέντε καταστροφές είναι (σχεδόν…) απόλυτα σίγουρες. Καί μέχρι στιγμής κονομήσαμε αν όχι τις τρείς, σίγουρα τις δύο. Όπως το πεντάγωνο αστεράκι στη σημαία της τουρκίτσας (ο αγαπημένος σας ο Βασιλίσκος), υπέρ της οποίας «εργάζονται» όλ’ αυτά τα καταστροφικά γεγονότα, έ; ]

Καλά…. Εξ ονόματος της Ελλάδος, θα τα πούμε εν καιρώι τώι δέοντι.

Υγ 2: Έχω κι άλλα ράμματα γιά τη γούνα των συγκεκριμένων καθαρμάτων, αλλά δεν θ’ ανοίξω όλα τα χαρτιά μου δημοσίως. Σάμπως αυτοί τ’ ανοίγουν;

Υγ 3: Θερμότατες ευχαριστίες από καρδιάς στο άτομο, που μου εφιστά την προσοχή σε διάφορα τέτοια, καί τόσο ενδιαφέροντα θέματα.

 

 ergdhmerg.wordpress.com

 

 

25 σχόλια:

  1. Να, αυτά είναι τα δράματα:

    "" Μούντζωσε τον εαυτό της η Κατερίνα Καινούργιου: «Έβγαινα με πλούσιους άντρες και τους πλήρωνα εγώ» ""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυνάμεις Σκέψεων
    Μποτιλια στο Πέλαγος
    Εργδημεργ
    Επιταχυντές
    ///
    Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω ξανά την λύπη μου για τής καταστροφές που υπέστησαν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας και Εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή στον αγώνα τους,,,
    ///
    Ή αναφορά στους δεσποταδες μου θύμισε κάτι που είναι σημαντικό,σε σχέση με το νερό και τόν οίκο*
    Στόν Μυστικό Δείπνο Ό Ιησούς Χριστός έκανε κάτι πολύ συγκεκριμένο με ένα βαθύτατο νόημα, εζωσε τόν χιτώνα του, πήρε μια πετσέτα και έπλυνε τά πόδια των μαθητών του,ο *χώρος*που Τελέστηκε ο Μυστικός δείπνος δεν ανήκε στον Ιησού Χριστό , όμως στον χώρο αυτόν μέσα από την Παρουσία Του προσδωσε την έννοια Του Οίκου Του ή αλλιώς Ναού Του, και αυτός ο Ναός λειτούργησε με το πλύσιμο των ποδιών,,,
    Έπρεπε να τούς πλύνει τα πόδια για να εισέλθουν Στον Οίκο Του,,,
    Δεν ήθελε μόνο νά υποδείξει ότι ο Δάσκαλος φροντίζει τους μαθητές, η ότι ο πρώτος* είναι στην ουσία τελευταίως,,,
    Ήξερε τούς Νόμους και τους κρατούσε,,,
    ///
    Ναοί πλημμύρες και ξόρκια,,,
    ///
    Υπάρχει ένα ξόρκι για έναν ενοχλητικό δαίμονα που λέει:
    "Αν το Λογιασεις,,,,,,, να'ρθεις να με πλακώσεις
    Μέτρησε τ'αστρα τ'ουρανου μέτρα τσ'ελιας τά φύλλα μέτρα τόν Άμμο χαχαλιες τη θάλασσα ποτήρια"
    ///
    Εν δυνάμει όλα τά σενάρια τού άρθρου μπορεί να είναι πιθανά,
    Υπάρχει και η σύνδεση* με την πλημμύρα από το σπάσιμο του φράγματος στην Δερνα τής Λιβύης,,,
    Υπάρχουν βιβλικά πρότυπα Επιταχυντές*
    Υπάρχουν πρότυπα Επιταχυντές*και στην εποχή μας
    Τ ΕΜΠ (Λ) Η
    ///
    Λυπάμαι πολύ,,
    Δεν μπορώ να διανοηθω ότι κάποιοι μπορούν να φέρουν στόν κόσμο τόσο μεγάλο κακό,,,
    Μέσω των θυσιών και τού θυμικού των ανθρώπων,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επόμενη είναι στην Αττική, κατά Κηφισό μεριά. Και συνδυαστικά πριν ή μετά, στον Κορινθιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +π. Ι. Ρωμανίδης«Ποιος είναι άγιος»
    http://trelogiannis.blogspot.com/2023/10/blog-post_24.html?m=1

    Κάποτε υπήρχαν δεκάδες τέτοιων ανθρώπων "που κάνει αναφορά στο άρθρο", άγιοι στις διπλανές πόρτες,
    σε πόλεις και χωριά.
    Όλοι αυτοί, συντεταγμένα αν και δεν το γνώριζαν, εμπόδιζαν με την απλή τους προσευχή αυτού του τύπου τις καταστροφές.

    Σήμερα μας έχει οργώσει ψυχικά η ηθικολογία των εξευρωπαισμένων ορθολογιστών, ο σύγχρονος δούρειος ίππος κατά της πατρίδας μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μποτίλια στο Πέλαγος07 Οκτωβρίου, 2023 12:20

    Πρόκειται για για μια εξαιρετική προσέγγιση των δεδομένων και των φαινομένων. Μια πολύ προικισμένη ερμηνεία υπέχει ρόλο νοητικής συνουσίας (προάγει δηλαδή νοητικό τέκνο, ως προέκταση τού κεντρικού υπό πραγμάτευση προβληματισμού της) και λειτουργεί σε τρία επίπεδα. Το πρώτο είναι εξ ορισμού η πάγια πρακτική και στόχευση μια ανάλυσης, να περιγραφούν δηλαδή και να ανασυρθούν στην επιφάνεια τής προσοχής με εύστοχο τρόπο καταστάσεις, που ενδημούν στην πραγματικότητα. Το δεύτερο επίπεδο έχει συνθετικό χαρακτήρα. Συνδυάζοντας όσα ανασύρονται και παρατίθενται μεταξύ τους, φανερώνει συσχετισμούς και αλληλουχίες, που μπορούν να ξεπερνούν τις συγκεκριμένες αναλυτικές αφορμές και έτσι αποκτούν γενικότερο χαρακτήρα. Αυτή η μετάβαση από το συγκεκριμένο στο αφηρημένο οδηγεί στην δόμηση θεωρίας, συγκροτεί δηλαδή δομημένη σκέψη, η οποία μπορεί να χαίρει γενικότερης εφαρμογής και σε άλλα ζητήματα, πέραν όσων πραγματεύεται το συγκεκριμένο κείμενο. Η συνουσιακή δυναμική, πού αφορά το τρίτο επίπεδο, έχει γενεσιουργό χαρακτήρα. Το κείμενο μεταδίδει κάποια ερεθίσματα , κάποιους παλμούς, που πυροδοτούν μια επί πλέον κυοφορία ιδεών και συλλογισμών, ώστε να προαχθεί κάτι νέο, που ως οργανική του συνέχεια το ξεπερνά μεν, υπό την έννοια, ότι αυτό αποτελεί το επόμενο βήμα, αλλά προκύπτει και ακολουθεί την πορεία που χαράζει το κείμενο. Ενώ επιχειρεί να προσαρτήσει ένα νέο νοητικό χώρο, εδράζεται στην προβληματική που προηγείται, και οφείλει την πυροδότηση τής γένεσής του σε αυτήν, όπως ένα παιδί οφείλει την γένεσή του στον σπερματοδότη γονέα του. Σαφώς όμως, προϋπόθεση για να συντελεστή η γένεση, είναι και η καρποφόρα υποδοχή τού άλλου γονέως, η γόνιμη εκείνη περιοχή, που δέχεται τον σπόρο.
    Ο ΕργΔημΕργ καταγράφει με σαφήνεια την στόχευση τού παρόντος πονήματός του στην ενότητα που τιτλοφορεί “ΑΙΤΙΑ” με την ακόλουθη δια τύπωση:
    “...σκέφτομαι σε μέγιστο ποσοστό «ακολουθιακώς»... καί σε ελάχιστο ποσοστό σε παράλληλα, ταυτόχρονα επίπεδα. Συνεπώς, τα «παράλληλα επίπεδα» ενός προβλήματος θα τ’ αναγνωρίσω με κάποια καθυστέρηση.Θα τ’ αναγνωρίσω, όμως".
    Η “σειριακή” σκέψη (“ακολουθιακή” κατά τον επίσης δόκιμο όρο, που προτείνει ο ΕργΔημΕργ) δηλαδή αυτή που προωθείται με συνεπαγωγές συλλογισμών, συντελείται στον αριστερό λοβό τού εγκεφάλου. Η πολυεπίπεδη νοητική διεργασία, αφορά μια σφαιρική εικόνα, η οποία δεν χαρακτηρίζεται από νοητική ροή, αλλά συνθέτει τα επί μέρους σε ενιαίο σύνολο, συντελείται στον δεξιό λοβό τού εγκεφάλου. Στα συγκεκριμένο άρθρο επιχειρεί ο ΕργΔημΕργ να ρίξει μια γέφυρα μεταξύ αυτών των δύο, επιχειρώντας μια ενεργοποίηση των δυο αυτών περιοχών νοητικής επεξεργασίας. Μια τέτοιου είδους διαδικασία συνιστά νοητική συνουσία. Αυτή η σύνθεση κατατίθεται στο κεφάλαιο “Ο Συνδυασμός”, αφού προηγουμένως επιχειρηθεί αναλυτική διείσδυση σε δυο “Πλέγματα”, αφ' ενός των “θρησκειών” και αφ' ετέρου τού “αρχαίου τρόμου”. Πράγματι, από μεθοδολογική σκοπιά, μια έξοχη προσέγγιση τού ζητήματος, που χαρακτηρίζεται από σκόπιμη δυναμική, όπως δηλώνει ο αρθρογράφος, διαρρηγνύοντας την στατική κρούστα του.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μποτίλια στο Πέλαγος07 Οκτωβρίου, 2023 13:25

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Ο Συνδυασμός που προβαίνει ο ΕργΔημΕργ, με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφές, έγκειται στην ένταξη σε μια ενιαία δέσμη παρέμβασης, τόσο επιστημονικών, τεχνολογικών μηχανισμών, με κέντρο αναφοράς το ενεργειακό όπλο HAARP, όσο και αποκρυφιστικών πρακτικών τελετουργικού περιεχομένου από το τυφώνιο σύστημα, ενώ αμφότερα τίθενται σε κίνηση από τα κρόνια ιερατεία, ως υπερκείμενη εξουσία, που αποτελεί την έκφραση τού ατλάντιου δυναμικού στο τρέχον ιστορικό σπείρωμα, που διανύουμε (την σπειροειδή εξέλιξη τής ιστορίας έχω πραγματευθεί διεξοδικά στο παρελθόν). Αυτή η σύνδεση μεταξύ τεχνολογίας και αποκρυφισμού είναι εξόχως σημαντική, όσο αφορά την κατανόηση, τού τρόπου, που οι ατλάντιες δυνάμεις επιχειρούν να καθορίσουν και σε σημαντικότατο βαθμό το επιτυγχάνουν, σε όλη την χρονική εξέλιξη, από τον ενδέκατο αιώνα, που ξεκίνησε η ανάπτυξη τής σύγχρονης επιστήμης και τής προωθούμενης από αυτήν τεχνολογίας και βρήκε χαρακτηριστική αφετηρία από την διάχυση των έργων τού Αριστοτέλη στην δύση, με κεντρική φυσιογνωμία σε αυτήν την διαδικασία τον Θωμά Ακινάτη. Ενώ λίγο αργότερα διαχύθηκε ευρέως και ο αποκρυφισμούς, με την διάχυση των Ερμητικών Κειμένων και των Μαγικών Παπύρων τής Αιγύπτου, ώστε να συνδυαστούν μεταξύ τους τα δυο αυτά επίπεδα παρεμβατισμού, τουτέστιν η τεχνολογία και ο αποκρυφισμός.
    Την ουσία αυτής τής διαδικασίας είχα κατανοήσει από πολύ παλαιότερα. Σχετικά με αυτό είχα καταθέσει στό το ιστολόγιο τού ΕργΔημΕργ πριν από αρκετά χρόνια τον σύνδεσμο από το άκρως κατατοπιστικό βιβλίο τού Lyn Thordike με τίτλο „History of Magic and Experimental Science“.

    https://ia600909.us.archive.org/7/items/historyofmagicex01thor/historyofmagicex01thor.pdf

    Το φοβερό αυτό βιβλίο, που εκδόθηκε το 1923 και ανακάλυψα τυχαία μετά από πολύμηνες έρευνες στην Κρατική Βιβλιοθήκη τού Βερολίνου το 1987, πραγματεύεται διεξοδικά την μετάδοση των βασικών επιστημονικών γνώσεων μέχρι τότε που γράφτηκε, σε μυημένους ανθρώπους από δαιμονικές δυνάμεις. Πχ. τα 2/3 τού συγγραφικού έργου τού Ισαάκ Νεύτων είχαν αμιγώς αλχημιστικό περιεχόμενο και οι κληρονόμοι του απαγόρευσαν μέχρι πριν δυο χρόνια, να δοθούν στην δημοσιότητα. Επί πλέον έχουν γίνει κατ' επανάληψη καταγγελίες στα πλαίσια τής συνωμοσιολογικής βιβλιογραφίας, ότι όλες οι βασικές επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις εξυπηρέτησαν στην πορεία τού χρόνου σε διαδικασίες μαζικής καταστροφής και υποδούλωσης των ανθρώπων. Η ανάκάλυψη τού νόμου τής ορμής, οδήγησε στην κατασκευή των πυροβόλων όπλων, ενώ η ανακάλυψη τής διάσπασης τού ατόμου είχε ως συνέπεια την κατασκευή τής ατομικής βόμβας, που εντάσσεται στο μάστερ πλαν των ατλάντων για επιβολή πυρηνικού ολέθρου.
    Αυτό όμως, που έφτασα να εντοπίσω μόλις προ ημερών, ήταν ο συγκεκριμένος τρόπος, που οι δυνάμεις τού σκότους είχαν προωθήσει την επιβολή αυτού το στόχου, τής στρεβλής δηλαδή ανάπτυξης μιας καταστροφικά υποθαλπτικής για την ανθρωπότητα τεχνολογίας στην πορεία τού χρόνου, καθώς και ποιες είναι οι οργανωμένες δυνάμεις, στις οποίες ανέθεσαν την διεκπεραίωση αυτής τής πρακτικής. Προχθές κατέθεσα στο εδώ ιστολόγιο το εξής σχόλιο σχετικά.
    “... ανακάλυψα προ ημερών, ότι ακόμη δεν έχει κατανοηθεί ούτε στο ελάχιστο το ένα από τα δυο σκέλη των στοχεύσεων, για τις οποίες φτιάχτηκε η μασονία. Η τέλεση αποκρυφιστικών τελετών και η παρέμβαση στην πολιτική διαμόρφωση τής δύσεως είναι μόνον το ένα σκέλος. Το δεύτερο σκέλος επενέργησε ένα επίσης καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση τού δυτικού πολιτισμικού συγκροτήματος και προωθείται σε μια πορεία χιλίων ετών και πλέον, ενώ αγνοείται πλήρως. Η μασονία σχεδιάστηκε και έχει τις ρίζες της στο Βυζάντιο. Εξ άλλου από το Βυζάντιο εκπορεύτηκαν οι ανθρώπινοι φορείς, που έδωσαν την πρώτη ώθηση στην πολιτισμική σύνθεση τής δύσεως....".

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρή παρέκβαση, να μή διακόψω τη ροή του λόγου του Διονύση:

      Όντως, πολλές επιστημονικές ανακαλύψεις μόνον επιστημονικές ανακαλύψεις δεν είναι! Προέρχονται από εξωεπιστημονικές πηγές, όπως (εντός, ή εκτός εισαγωγικών) όνειρα (Κεκυλέ - μόριο βενζολίου) και οραματισμούς ("πλανητικό μοντέλο" ατόμου - εικόνα που βγήκε από ομαδικό οραματισμό θεοσοφιστών!!!).

      Με φίλο, πολύ διαισθητικό άτομο (μακαρίτη τώρα), που τα συζητούσαμε πρό 20ετίας, του είπα ότι έχω την αίσθηση πως πολλές από τις επιστημονικές ανακαλύψεις είναι απλά "ενθυμήσεις" κυρίως από Ατλαντίδα, που τις βάζουν στα κεφάλια των επιστημόνων πονηρά πνεύματα. Δηλαδή, είναι σατανικές.
      "- Τιτανικές!", με διόρθωσε.
      [Σημειώστε, ότι ο πειρασμός να τα βάλουν σ' εφαρμογή μετά (πρός όφελος παλιανθρώπων, εννοείται), είναι μέγιστος - καί ουδείς ξεφεύγει. Δόξες καί τιμές μεν στον "επιστήμονα", όμως έτσι παίρνει ο διάολος ολόκληρη την ανθρωπότητα!
      Γιατί φωνάζω εγώ στα δικά μας τα νεούλια, που φεύγουν έξω γιά σπουδές: "- ΜΗΝ ανοίγετε τα μάτια βαρβάρων!"; Έχω σοβαρό λόγο, που το πράττω.]

      Δεύτερη παρέκβαση, γιά τις ρίζες της μασωνίας στο Βυζάντιο. Ναί, αν μιλάμε γι' αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως τεκτονισμό. Διότι οι μυστικές αδελφότητες είναι πολύ παλιά ιστορία. Σημειώστε πως η πρώτη ιπποτική αδελφότητα ήταν οι Βουκελλάριοι (σημαίνει: "μπισκοτοφάγοι"! - κάτι σαν τους Beef Eaters, ίσως), επί εποχής Βελισσαρίου, έξι ολόκληρους αιώνες πρίν τους Ναΐτες.
      Στο Βυζάντιο, υπέσκαψαν την ίδια την υπόσταση του κράτους!... με κυριώτερο εκπρόσωπο το κάθαρμα Μιχαήλ Φελλό, μέλος της ανθελληνικής (καί μάλλον κρύπτο) σκατοοικογένειας των Δουκών. (Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έτερο μέλος της ήταν αυτό, που άνοιξε την Κερκόπορτα. Ο ίδιος Δούκας του 1453, που κόντεψε να του ανοίξει το κεφάλι ο Ιουστινιάνης.)

      Διαγραφή
  7. Μποτίλια στο Πέλαγος07 Οκτωβρίου, 2023 16:02

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Η υπάρχουσα βιβλιογραφία αποδεικνύει, ότι η κλασσική γνώση διασώθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από λόγιους κύκλους στο Βυζάντιο, παρόλο που κατά καιρούς άλλοι Βυζαντινοί κύκλοι προώθησαν κινήσεις μερικής καταστροφής της επίσης. Η δήθεν διάσωση των κλασσικών συγγραμμάτων κυρίως από τούς Άραβες αποτελεί στοχευμένη παραπληροφόρηση. Οι Άραβες προμηθεύτηκαν αντίστοιχα συγγράμματα κυρίως από Βυζαντινούς. Ενώ αποσιωπάται σκοπίμως η καμπάνια τού αυτοκράτορα Κωνστάντιου, γιού τού Μέγα Κωνσταντίνου, για την διάσωση και αρχειοθέτηση αρχαίων συγγραμμάτων. Έχω στην διάθεσή μου σχετικά πονήματα πανεπιστημιακών καθηγητών και αυτό το δεδομένο θα το τεκμηριώσω προσεχώς βάσει στοιχείων.
    Επί πλέον η ιχνηλάτηση τής πορείας τού τού Τάγματος των Ιπποτών τού Ναού πιστοποιεί, ότι τα ιδρυτικά τους μέλη εθήτευσαν δίπλα σε λόγιους στην Κωνσταντινούπολη. Επί πλέον έχει καταγραφεί ιστορικά, η έντονη στροφή των Ροδοσταύρων προς τους σπουδαστές. Στόχος αυτής τής διαδικασίας, που θα αναδείξω στο μέλλον, ήταν η μονόπλευρη ανάπτυξη τού αριστερού λοβού τού εγκεφάλου, μέσω τής μονομερούς προώθησης των Έργων τού Αριστοτέλη και ο υποβιβασμός, σταδιακή παραγκώνιση και διαστροφή τού μηνύματος των Πλατωνικών έργων, που επενεργούν την σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη τού εγκεφάλου. Το δεξί μέρος τού εγκεφάλου ωθήθηκε βάσει αυτής τής διαδικασίας σε κυριαρχία των εωσφορικών προτύπων, μέσω τής ταυτόχρονης στρέβλωσης κάποιων νεοπλατωνικών κειμένων, δίπλα στο ερμητικής προελεύσεως υλικό. Εμπόδιο σε αυτήν την διαδικασία αποτέλεσε η δράση κάποιων έντιμων αλχημιστών, όπως ο Giordano Bruno, με στόχο να περάσει μια αλλοιωμένη μορφή τής αλχημείας στον έλεγχο μάγων αποκρυφιστών. Περί αυτού τού θέματος θα εκπονήσω και θα δημοσιεύσω πραγματεία. Αυτές οι διαδικασίας αποτέλεσαν την ρίζα τής ιστορικής έλευσης μιας στρεβλής τεχνολογικής ανάπτυξης σε συνδυασμό με αποκρυφιστικές εωσφορικές πρακτικές, την σύγχρονη εφαρμογή τής οποίας διαπιστώνει ο ΕργΔημΕργ στην ανάρτησή του.
    Αυτός ο άκρως σημαντικός εντοπισμός, οδηγεί στην θεωρητική δόμηση των επί μέρους επιπέδων εκδήλωσης τής κρόνιας πρακτικής, εγκαινιάζοντας σπερματικά ένα συγκεκριμένο Δομισμό στην συνωμοσιολογική θεώρηση, που θα μπορούσε να ονομαστεί “Συνωμοσιολογικός Στρουκτουραλισμός”.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μποτίλια στο Πέλαγος07 Οκτωβρίου, 2023 16:28

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Η ισχύουσες στρουκτουραλιστικές θεωρίες, παρόλο ότι συνέβαλαν με ιδιαίτερη επιτυχία να φωτιστούν κάποια επί μέρους δεδομένα και να προταθούν χρήσιμες λύσεις σε κάποιους τομείς, όπως η αντιψυχιατρική και ο επαναπροσδιορισμός σωφρονιστικών πρακτικών σε καταστήματα κάθειρξης, χαρακτηρίζονται ΟΛΕΣ από μια στοιχειώδη εγγενή αδυναμία, που καθιστά ιδιαίτερη ισχνή την φιλοσοφική βάση τους. Στρέφοντας με εμμονή την ερευνητική προσοχή προς τούς θεσμούς, θεωρώντας τους ως πεμπτουσία τού όλου συστήματος,θεώρησαν ως κύρια αιτία, ένα από τα αποτελέσματα τής κύριας αιτίας, που καθορίζει τις σχέσεις εξουσίας. Παίρνοντας αφετηρία, οι κύριοι ιδρυτές τού Στρουκτουραλισμού, είτε από την Μαρξιστική θεωρία, την οποίαν μέσα σε μια πορεία αναθεώρησαν, ή ξεπέρασαν, είτε από την εθνολογία, είτε από την γλωσσολογία, εφάρμοσαν εκάστοτε ένα πολύ περιορισμένο πρίσμα στις αναλύσεις και έρευνές τους. Και μπορεί να ήσαν όλοι αδιαμφισβήτητοι ογκόλιθοι, όσο αφορά την μόρφωσή τους, την τόλμη και την διεισδυτικότητα, που χαρακτήρισε τις έρευνές τους, οι οποίες θα αποτελούν μόνιμα πολύτιμες δεξαμενές σκέψης, για να αντλούν εκείνοι οι κοινωνικοί ακτιβιστές, που μοχθούν για να συστήσουν νέες, αποτελεσματικές κοινωνικές και πολιτικές θεωρήσεις, ή ακόμη και ολοκληρωμένες και συνεκτικές θεωρίες για την μελλοντική δράση. Τα έργα των Claude Levi Strauss, Michel Foucault, Jacques Derrida, Κορνήλιου Καστοριάδη και άλλων, δεν είναι δυνατόν να παρακαμφθούν στην διαδικασία τής μελέτης από ομάδες, που φιλοδοξούν και καλούνται να προάγουν γόνιμες λύσεις. Αυτά τα έργα όμως ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Αυτή είναι που αποκαλύπτει την φύση και τον άξονα των σχέσεων εξουσίας, που είναι τα κρόνια ιερατεία, η δράση των ατλάντων, ο εωσφορισμός και οι δαιμονικές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από αυτούς.
    Έχω ισχυριστεί σε προηγούμενο σχόλιό μου, ότι μεταξύ εμού και τού Εργοδότη λειτουργεί ένας άτυπος ιμάντας αμοιβαίου επηρεασμού και διοχέτευσης ερεθισμάτων, άσχετα τού τρόπου, που αντιλαμβάνεται ίσως αυτό ο Εργοδότης. Συχνά αισθάνομαι τον Εργοδότη να αρμενίζει μέσα στο μίξερ τού μυαλού μου, ενώ συχνά και εγώ παραλαμβάνω κάποιες από τις πολύ σημαντικές επιγνώσεις του, για να τις εντάξω στον δικό μου προβληματισμό. Από αυτήν την ανάρτηση παρέλαβα την ιδέα και πρόκληση για την θεωρητική, συστηματική εκπόνηση ενός “Συνωμοσιολογικού Στρουκτουραλισμού”, ως έκφραση άλλης μιας συγχρονικότητας. Πρόσφατα με απασχολεί έντονα ο συνδυασμός τής τεχνολογικής ανάπτυξης με τις αποκρυφιστικές διαδικασίες, που προγραμμάτισαν και ο προώθησαν οι κρόνιοι. Διαβάζοντας προσεκτικά το άρθρο τού Εργοδότη περισσότερες φορές, σχημάτισα κάποιες κύριες ιδέες, για τον τρόπο που αλληλεπιδρούν σε δομική βάση τα επί μέρους επίπεδα και νομίζω, ότι δεν πρόκειται να αφήσω χωρίς αξιοποίηση αυτήν την πρόκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρίχες είναι η τεχνολογία που μπορούν να αναπτύξουν οι ατλαντοκρόνιοι κ.ά. σβάμπιοι μάγοι. Στην πραγματικότητα αποσκοπούν σε σατανικές και μισάνθρωπες εφαρμογές που θα φέρουν εις πέρας προς συμφέρον και διαιώνισή τους, μέσω επιτευγμάτων άλλων (βλ.ελληνικές επιστήμες) και αντικειμένων άλλων πολιτισμών (που ψάχνουν διαχρονικώς, εναγωνίως), τα λεγόμενα relics (έβαλα τον αγγλικό όρο γιατί περιλαμβάνει απομεινάρια, αντίκες, κειμήλια, λείψανα, ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΛΙΘΟΥΣ κ.ά... και ο νοών νοείτο...).

      Διαγραφή
    2. Μποτίλια στο Πέλαγος07 Οκτωβρίου, 2023 19:44

      Φίλτατε Κώστα,
      είναι σωστή μεν η παρατήρησή σου, ότι η όλη τεχνολογική ανάπτυξη στηρίχθηκε στα επιτεύγματα τού Ελληνικού Πνεύματος, με εμπροσθοφυλακή τον Αριστοτέλη και σε αρχαία γνώση. Είναι γνωστή η πρακτική τού ναζισμού, που κατά την περίοδο τής διακυβέρνησής του έκανε σημαντικά άλματα η τεχνολογία, και ο οποίος οργάνωσε τον κύκλο ερευνών "Ahnenerbe", που διεξήγε αποστολές στο Θιβέτ, την δική μας νήσο Μήλο και άλλες περιοχές, που υπέθεταν, ότι υπήρχε κρυμμένη αρχαία γνώση. Ένας προσεκτικός αποσυμβολισμός κειμένων τού Πλάτωνα, οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι αυτός είχε σαφή επίγνωση τής δομής τού ατόμου. Εξ άλλου ο Werner Heisenberg, όταν ανακάλυψε την Αρχή τής Απροσδιοριστίας, δήλωσε ότι "ο Πλάτων είχε δίκιο". Και ο πατέρας τού Erwin Schrödiger, που ανακάλυψε την πιθανοκρατική εξίσωση αναφορικά με την κυμματιδιακή φύση τού μικροκόσμου, διέθετε ως τακτικός καθηγητής Βυζαντινολογίας, μια πολύ καλή βιβλιοθήκη κλασσικών έργων, ενώ ο E. Schrödiger έγραψε βιβλίο για την Ελληνική Φιλοσοφία.
      Αυτή όμως είναι η μια πλευρά τού νομίσματος. Χωρίς τον Αγγλικό Εμπειρισμό και την ανάπτυξη τού Γερμανικού Ρασιοναλισμού, δεν θα καθίστατο δυνατή η εκάστοτε τεχνολογική εφαρμογή των επιστημονικών αρχών, που αναβλύζουν από την Κλασσική Ελληνική Σκέψη.
      Σαν παράδειγμα αναφέρω μια διαπίστωση, που μετέδωσε σε πρόσφατη συζήτησή μας ένας πολύ στενός φίλος μου, που εργάστηκε αρκετές δεκαετίες ως ερευνητής ηλεκτρονικών συσκευών στην Siemens και σε άλλες γερμανικές εταιρίες, ενώ είχε επιμείνει μάταια να τον προσλάβει σε διευθυντική θέση η Intel. Ο φίλος αυτός είναι παλαίμαχος και δόκιμος μελετητής τής συνωμοσιολογίας και έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις τα τελευταία 35 χρόνια. Αυτός μού πιστοποίησε, ότι σε μια επαγγελματική επίσκεψη σε εργαστήριο ωρολογοποιείας στην Ελβετία, τούς επέδειξαν ένα κρύσταλλο, ο οποίος είχε 28.000.000 παλμούς ανά δευτερόλεπτο και επέμεινε, ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατος ο εντοπισμός αυτού τού κρυστάλλου, χωρίς έξωθεν συμμετοχή.
      Η τεχνολογική πολυπλοκότητα συσκευών, όπως η ατομική βόμβα, ή το HAARP, δεν μπορεί να προκύψει αποκλειστικά από ανθρώπινη νοημοσύνη. Χαρακτηριστική περίπτωση παρέμβασης δαιμονικών δυνάμεων είναι τα πειράματα αντιβαρύτητας, που διεξήγοντο για την κατασκευή τού "Κώδωνα" στο φρούριο τού Wewelsburg από τούς επιστήμονες των Ες Ες, όπου γινόντουσαν ταυτοχρόνως ανθρωποθυσίες στον ίδιο χώρο. Εάν ψάξεις στο youtube, θα βρεις μαρτυρίες ανθρώπων, που έχουν συμμετοχή δια τής βίας σε τελετουργικά στον ίδιο αυτόν χώρο μέχρι και προσφάτως. Εξ άλλου, εάν ανατρέξεις στο βιβλίο τού Thorndike, θα βρεις πολύ εμπεριστατωμένα στοιχεία γι αυτήν την διαδικασία. Οπωσδήποτε οι αρχαίοι διέθεταν υπερόπλα. Αυτά όμως δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθούν αυτομάτως, ψάχνοντας μόνον σε αρχαίες κρύπτες και παλιά κείμενα. Και οι Ρώσοι έχουν ξεσκιστεί στις έρευνες στο Novosibirsk, αξιοποιώντας ακόμη και σαμάνους τής Σιβηρίας, για να κατασκευάσουν όπλα "που στηρίζονται σε άλλους από τούς γνωστούς φυσικούς νόμους", όπως δήλωσε πρόσφατα ο Πούτιν, τουτέστιν όπλα διαφορετικής ποιότητος από αυτά των ατλάντων, είτε παλαιών, είτε σύγχρονων. Για να μην επεκταθούμε στην "Ερμηνεία τής Σχολής τής Κοπεγχάγης", σε μια πόλη Σκανδιναβική δηλαδή, όπου εμφανίζεται το βόρειο σέλας, που ενεργοποιεί την επίφυση. Ενώ οι βασικές ανακαλύψεις σχετικά με την φυσική τού “πλάσματος” έγιναν σε σκανδιναβικές χώρες, παρόλο ότι αυτές δεν είναι τόσο γνωστές. Αυτές οι τεχνολογικές συσκευές δεν μπορούν να προαχθούν με διαδικασίες, που στηρίζονται στις τυπικές νοητικές λειτουργίες.

      Διαγραφή
    3. Φίλε Διονύση, δεν ήθελα να επεκταθώ, αλλά φυσικά και είχα υπόψη μου τον εξωγήινο παράγοντα. Στις αναρτήσεις για τους Κρόνιους είχα γράψει το 2017.. "..το τί ήταν αυτή η τεχνολογία (των Κρονείων), πολλές εικασίες υπάρχουν. Όπως και για την προέλευσή της...Για την ποιότητά της αμφιβάλλουμε εφόσον οι πάροχοι...(κάποια ίσως φολιδωτή αποστατική φυλή στο γαλαξία ή πολυδιαστατικές κακόβουλες ενεργειακές οντότητες -δαίμονες) πρέπει να είναι σίγουρα..κλέφτες· όχι αυθεντικών, αλλά ιμιτασιόν υλικών κάποιας ανωτέρας Θείας τεχνολογίας"

      Διαγραφή
    4. Ή πρώτη σχάση*(Χ) του ατόμου,με την θεολογική υπόσταση, τελέστηκε στον Αδάμ,,,,
      ///
      Πυρηνική σχάση ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία ένας ασταθής ατομικός πυρήνας διασπάται σε δύο ή περισσότερους (μικρότερους) πυρήνες και σε μερικά παραπροϊόντα σωμάτια (όπως νετρόνια). Η σχάση αποτελεί μια περίπτωση μεταστοιχείωσης κατά την οποία παράγονται δύο* πυρήνες με συγκρίσιμες μάζες. Στα βαρύτερα στοιχεία η σχάση είναι εξώθερμη αντίδραση αποδίδοντας στο περιβάλλον ενέργεια ως ακτινοβολία γ και ως κινητική ενέργεια των θραυσμάτων.
      ///
      Ουράνιο*
      ΠΑΡΑπροιοντα
      Κρύπτω Βάριο
      ///
      Σουρεαλισμός
      Το Ουράνιο σώμα* υπέπεσε εν κρυπτώ μέσα στην Βαρύτητα,,,

      Διαγραφή
  9. Λέξεις κλειδιά
    ///
    Σκέψεις και Στεψεις*
    ///
    Συναισθηματική Ενθύμηση
    ///
    Επιταχυντής
    ///
    Α(ρι)ΣΤΕΡΟΣ ΛΟΒΟΣ/
    Λ ΒΟΟΣ/ΒΟΛΟΣ
    ///
    Δ ΕΞ ΙΟΣ ΛΟΒΟΣ/Λ ΒΟΟΣ ΒΟΛΟΣ
    ///
    Δ ΕΞ ΙΟΣ/ΣΟΙ ΕΞ Δ*
    ///
    Αστέρες* εκπεσωντες
    ///
    Δ ΕΞ ΙΟΣ/ΕΞ ΔΙΟΣ
    ///
    Κοίτα να δεις πάλι,,,
    Παντού ό Δίας,,,
    Και δεν τά πάω καλά μαζί του,,,
    Αλλά ούτε και με τόν Κρόνο Χρόνο,,,
    ///
    Προχθές το βράδυ στόν ύπνο μου είδα κάποιον που μέτρησε τους νεκρούς μέσα στην λάσπη,,,
    ///
    Όι Πύλη άνοιξε,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεξιός λοβός=721
      Ανους=721
      Μπισκότα=721
      ///
      Πλημμύρα Θεσσαλίας Δερνα=1515
      ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ=1515
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΣΙ=1515
      ΣΤΡΕΨΙΣ=1515
      ΤΖΩΝ ΝΤΗ=1515
      ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ=1515
      ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΥΡΤΑΛΗ=1515
      ///
      ΟΠΤΙΩΝΕΣ*=1515
      *,,,
      ///
      Derna
      Δερνα
      Δ νερά

      Διαγραφή
    2. ///
      ΤΡΙ ΚΑΛΙ ΝΟΣ
      https://youtu.be/gtoSP7sX28o?si=vPRAKfOrDn30yFlH

      Διαγραφή
  10. Βρε μήπως ο Δίας είναι ο καλός*;;;
    https://youtube.com/shorts/8MFotA4IuQM?si=ztXusdUW5MS6h6dv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (/)03 Οκτωβρίου, 2023 20:32
    Μία σημαντική υπενθύμιση περί του Εξορκισμου είναι η ομολογία του ονόματος του δαιμόνιου*
    ///
    . 8,16 Κανείς δε, όταν ανάψη λύχνον, δεν τον σκεπάζει με δοχείον ούτε τον βάζει κάτω από το κρεββάτι, αλλά επάνω στον λυχνοστάτην, ώστε όσοι εισέρχονται να βλέπουν το φως. Και η διδασκαλία μου είναι φως επί την λυχνίαν, ώστε όσοι θέλουν να βλέπουν που και πως να προχωρούν.
    8,17 Δεν υπάρχει κρυπτόν, το οποίον δε θα γίνη φανερόν και μυστικόν, το οποίον δε θα γίνη γνωστόν και δε θα φανερωθή. Αυτό συμβαίνει και με την διδασκαλία μου, η οποία οπωσδήποτε θα γίνη γνωστή εις όλον τον κόσμον.
    8,30 Τον ερώτησε δε ο Ιησούς, λέγων· “ποιό είναι το όνομά σου;” Εκείνος δε απήντησε· “λεγεών”. Διότι πολλά δαιμόνια είχαν εισέλθει στον άνθρωπον αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκατόνταρχος=1717!
    ///
    ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ=1717
    Η ΠΡΩΤΗ ΝΟΤΑ=1717
    Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ=1717
    ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΣ*=1717
    ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ=1717
    ΕΣΤΙΑ ΑθΗΝΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ=1717
    Η ΠΟΛΙΣ Η ΙΣΧΥΡΑ=1717
    ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ=1717
    ΑΥΓΗΣ ΕΡΩΣ=1717
    θΗΛΥΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ=1717
    Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ=1717
    Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ=1717
    ΟΙ ΕΣΧΑΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ=1717
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ=1717
    ΤΟ θΕΛΗΜΑ ΤΟΥ θΕΟΥ=1717
    ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ=1717
    ΥΙΟΣ ΤΗΣ θΕΤΙΔΑΣ=1717
    ΥΠΑΤΕ ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ=1717

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΜΑΣ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ, ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΡΘΡΑΡΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΩ, ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΟΜΩΣ Σ ΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.


    ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ β4 ΠΛΕΓΜΑ ΑΡΧΑΙΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.
    Λίγο παραπάνω σας μίλησα γιά τη λατρεία του Πλούτωνα, μόνο που αυτή ως τόπους λατρείας της είχε φυσικά σπήλαια με ροή νερού, με υπόγεια ποτάμια καί λιμνούλες. (Δεν θα βρήτε ιστορική τεκμηρίωση, αλλά εκλάβετέ το ως αληθές.)
    Απομεινάρι «ναού» αυτής της θρησκείας φαίνεται πως υπήρξε το νεκρομαντείο του Αχέροντα, γιά να καταλάβετε.

    ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,
    ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΥΤΟ ΝΕΡΟΥ.
    ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

    ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟN ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,
    ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΝΕΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΟΥ AΠO THN ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΝΕΑ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

    ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΜΑΣ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ
    ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ γ. Ο συνδυασμός
    Όπως επάνω, έτσι καί κάτω.

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΜAΣ, ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΝΕΡΟΥ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ;

    ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΥΔΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΙΣΗΜΕΡΙΝΩΝ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ (ΑΝΤΗΧΗΣΗ ΣΟΥΜΑΝ).

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ,
    ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑ.
    ΝΕΡΟ = ΚΑΘΑΡΣΗ
    ΠΥΡ= ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δανιήλ 9
    ///
    24 Εβδομήκοντα εβδομάδες διωρίσθησαν επί τον λαόν σου και επί την πόλιν την αγίαν σου, διά να συντελεσθή η παράβασις και να τελειώσωσιν αι αμαρτίαι, και να γείνη εξιλέωσις περί της ανομίας και να εισαχθή δικαιοσύνη αιώνιος και να σφραγισθή όρασις και προφητεία και να χρισθή ο Άγιος των αγίων.

    25 Γνώρισον λοιπόν και κατάλαβε ότι από της εξελεύσεως της προσταγής του να ανοικοδομηθή η Ιερουσαλήμ έως του Χριστού του ηγουμένου θέλουσιν είσθαι εβδομάδες επτά και εβδομάδες εξήκοντα δύο· θέλει οικοδομηθή πάλιν η πλατεία και το τείχος, μάλιστα εν καιροίς στενοχωρίας.

    26 Και μετά τας εξήκοντα δύο εβδομάδας θέλει εκκοπή ο Χριστός, πλην ουχί δι’ εαυτόν· και ο λαός του ηγουμένου, όστις θέλει ελθεί, θέλει αφανίσει την πόλιν και το αγιαστήριον· και το τέλος αυτής θέλει ελθεί μετά κατακλυσμού, και έως του τέλους του πολέμου είναι διωρισμένοι αφανισμοί.

    27 Και θέλει στερεώσει την διαθήκην εις πολλούς εν μιά εβδομάδι· και εν τω ημίσει της εβδομάδος θέλει παύσει η θυσία και η προσφορά, και επί το πτερύγιον του Ιερού θέλει είσθαι το βδέλυγμα της ερημώσεως, και έως της συντελείας του καιρού θέλει δοθή διορία επί την ερήμωσιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

    https://m.youtube.com/watch?v=vr3Qcw2Qatg&t=1489s

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ😉

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή