«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Μην ανοίξω το στόμα μου.. άντε καλή μου..

 Ποια Κύπρος και ποια Αρμενία; Ο Μητσοτάκης “καίγεται” μόνο για την Ουκρανίτσα. "ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της Ουκρανίας" .. Και η Ελλάδα ρε sureγελο..; Δεν χρειάζεται ενίσχυση της αμυντικής της ικανότητας.. με εχθρική χώρα δίπλα..; Μόνο να αποστρατιωτικοποιείς ελληνικά νησιά ξέρεις και να "αφήνεις" να καίγονται στρατόπεδα..; Για ποιες ΗΠΑ φοβάσαι.. Πες ότι φοβάσαι για τον εαυτούλη σου καλύτερα.. όταν αλλάξουν εκεί τα πράγματα... Κ-Τ 

η φωτο είναι από Ναυτεμπορική

14 σχόλια:

  1. Ο ΑΑΡΩΝ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΙΝΕΙΚΟ.
    Ο ΜΙΝΕΙΚΟ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Ο ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Ο ΑΞΕΛ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Σ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Ο MΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΜΟΑΤΣΟ, ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ,
    Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΣΤΕΦΟΣ ΚΑΣΕΛ,
    ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΣΤΕΦΟΣ ΚΑΣΕΛ, ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΣΕΛ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

    ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί απορείς με τη δήλωσή του ; Όταν (και όχι αν) πέσει η ουκρανίτσα, ΑΜΕΣΩΣ μετά πέφτει το ΒΚ παγκόσμια. Σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ θα έχει αφέντη (και όχι αφεντικό) !!! Λογικό είναι να καίγεται.

    Μην ρίχνετε τους κραδασμούς σας με τέτοιες δηλώσεις. Να τις διαβάζετε και να "σκάτε" στα ΓΕΛΙΑ. Το ΤΕΛΟΣ του (όπως και όλων των κούληδων απανταχού) είναι νομοτελεικά ορισμένο.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετο με την ανάρτηση, αλλά απο την άλλη ίσως και όχι, όσο αφορά το ΤΕΛΟΣ, το οποίο θα είναι μια νέα ΑΡΧΗ.

    Τρομερή συνέντευξη του Michael Salla στον Erich von Daniken. Η συνέντευξη έγινε πριν 2 χρόνια, αλλά βγήκε τώρα στον "αέρα". Είναι μικρή, γύρω στα 30 λεπτά, αλλά προσωπικά πιστεύω οτι ΑΞΙΖΕΙ να την παρακολουθήσετε, άν και είναι στα Αγγλικά.

    Για τον Erich von Daniken πιστεύω δεν χρειάζεται να πω και πολλά. Για πολλούς είναι αμφιλεγόμενος, αλλά είναι μέγιστος ερευνητής. Δεν σας κρύβω οτι, όντας προσωπικά μέγιστος θιασώτης των εξωγήινων, με τη συνέντευξη αυτή ο Michael Salla "ανέβηκε" λίγο περισσότερο στα "μάτια" μου.

    Μιλάνε για εξωγήινους, βάσεις και ταξίδια στον Άρη, συναντήσεις εξωγήινων με τον πρόεδρο των ΗΠΑ τη δεκαετία του 50 και τις ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, τις βάσεις ΜΕΣΑ στους ωκεανούς μας, τα Space Programs των ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας κλπ. Αγγίζουν λίγο και το θέμα της θρησκείας, αλλά ΔΕΝ ασχολούμαι με αυτό.

    Ο λόγος που προτείνω να δείτε το βίντεο είναι γιατί αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσει κάποιος να ψάχνεται. Τα ερεθίσματα για έρευνα είναι ΤΡΟΜΕΡΑ. Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα απο τα λεχθέντα, διότι είναι πολλά και όποιος θέλει μπορεί να δει το βίντεο.

    "Erich von Daniken - Delving into Secret Space Programs with Dr. Salla"

    https://www.youtube.com/watch?v=w-f3wXYfVeQ

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ Το πιο τρομερό που λέχθηκε (με παράδειγμα, όχι ευθέως), είναι αυτό που λέμε και εμείς συχνά. Το "όπως και πάνω, έτσι και κάτω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.pentapostagma.gr/athlitismos/7196791_orgi-gia-pano-opadon-tis-aek-ston-agona-me-ton-agiax-kosobo-einai-albania

    Ρε καλά σας κάναν οι Κροάτες Αεκακια. Αυτοί είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Γιάννης25
      Και για τα τα Σκόπια κάποτε ανέβαιναν πανώ και τώρα λέγονται Βόρεια Μακεδονία. Ρε καλά σου κάναν ελληνάκο. Αυτός είσαι

      Διός Κούρος

      ΥΓ Κώστα απο εσένα και τους άλλους Διοδοταίους ζητώ συγγνώμη για το σχόλιο. Δεν περίμενα ποτέ ένας "διοδοταίος" να τσουβαλιάζει όλους τους φιλάθλους ΟΠΟΙΑΣΔΗΟΤΕ ομάδας, επειδή μια ΜΙΚΡΗ μερίδα είναι ανεγκέφαλη.

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στράβωσα μόλις είδα το πανό, αλλά όπως είπες κι εσύ φίλε Διός Κούρε, "ας μην τσουβαλιάζουμε όλους τους φιλάθλους ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ομάδας, επειδή μια ΜΙΚΡΗ μερίδα είναι ανεγκέφαλη". Και σίγουρα θα το κατανοήσει και ο φίλος μας Γιάννης.
      Αλλά άνθρωποι είμαστε, μάς συμβαίνουν πολλά -όπως ο Γιάννης αυτή τη στιγμή στο Βόλο, σε περιοχή ιδιαιτέρως κατεστραμμένη- και φουντώνουμε εύκολα 🙂

      Διαγραφή
    3. Μην αγχώνεσαι Κώστα δεν στραβωνω. Εγώ στα 30 μου αν και κάποτε ακραια ενεργός σε συνδέσμους έχω αποβάλλει την αρρώστια με τα οπαδικα, άλλοι όπως ο φίλος που κατα πάσα πιθανότητα είναι μεγαλύτερος δεν μπορούν, αφού αντί να καταδικάσουν αυτήν την ξεφτίλα ψάχνουν για κάτι ανάλογο. Τέλος πάντων δεν θα μπω σε αντιδικία βαριέμαι. Απορώ πως δεν τους πλάκωσαν στις κλωτσιές μέσα στο γήπεδο αφού δεν το συμμερίζονται...

      Διαγραφή
    4. @Γιαννης25
      Λυπάμαι αν κατάλαβες ότι στραβωσα. Παρακαλώ ξαναδιάβασε το σχόλιο μου. Με το ΥΓ είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι τα καταδικάζω, από τη στιγμή που τους χαρακτηρίζω ανεγκεφαλους. Αντίθετα το δικό σου σχόλιο είναι ΑΚΡΩΣ τοξικό, ειδικά από τη στιγμή που είναι "ξερό". Προφανώς ΔΕΝ έχεις αποβάλλει την αρρώστια με τα οπαδικα.

      Ούτε εγώ θα μπω σε αντιδικία, όχι όμως επειδή βαριέμαι (!!!!), αλλά επειδή ΠΟΤΕ δε υπήρξα οπαδός, αλλά φίλαθλος. Για τον οπαδό η ομάδα είναι σαν τη θρησκεία, οπότε οποιαδήποτε συζήτηση ΔΕΝ καταλήγει πουθενά.

      Σου εύχομαι καλό κουράγιο για τις δυσκολίες στον Βόλο (δεν το λέω ειρωνικά)

      Ερρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    5. Συμπληρωματικά, όταν διαβάζω σχόλιο από Διοδοταιο που λέει "καλά σας κάναν" όταν υπάρχει νεκρός, δεν γίνεται να μην απαντήσω. ΔΕΝ έχει να κάνει με ομάδες.

      Καλά μας κάναν οι Κροάτες και σκότωσαν άνθρωπο ; Και αφορά ΜΟΝΟ τους φιλάθλους της ΑΕΚ ;;;;; Δηλαδή οι υπόλοιποι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα ;

      Τάσσεται κανείς δίπλα στους ναζιστές ;

      Το αφήνω εδώ και να με συγχωρείτε αν συγχιστηκα.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    6. @Διος Κουρος
      Στους ναζιστές δεν τασσεστε.Στους αναρχοαπλυτους αντιφα όμως πως το κάνετε? Γιατί κατά βάση τέτοιους έχει στις τάξεις της ο συνδεσμος της ορίτζιναλ και τέτοιος ήταν και ο νεκρός. Να ξέρεις ήδη στα ποδοσφαιρικά και οπαδικα μέσα μας έχουν ξεβαφτισει από τα μπινελικια οι Σέρβοι με αυτές τις μαλακίες. Τεσπά ετσι και αλλιώς έχει χαθεί η μπαλα σε όλα τα επίπεδα

      Διαγραφή
  5. ΕΝΏ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΟΙ AΝΘΡΩΠΟΙ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟYΝ ΛOΓΩ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟY ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟY ΚOΣΤΟΥΣ ,O ΕΛΛΗΝΙΚΟ Σ AΝΘΡΑΚΑ Σ ΔOΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝIΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕI Η ΓΕΡΜΑΝIΑ…..

    Ο ΚΟΥΛHΣ ΤΟ ΚΑΛO ΠΑΙΔI ΤΏN NEOCON ΚΑΙ ΕΝΏ Η ΕΛΛΗΝΙΚH ΡYΠΑΝΣΗ ΕIΝΑΙ ΣΧΕΔOΝ ΜΗΔΕΝΙΚH ΑΓΑΠAEI SIEMENS ΑΝΕΜΟΓΕΝNIΤΡΙEΣ MADE IN GERMANY!

    Ούτε λέξη για γεωτρήσεις ελληνικού φυσικού αερίου και ελληνικού πετρελαίου!!

    Στην Κίνα, (τον μεγαλύτερο ρυπαίνων στον κόσμο μαζί με τις ΗΠΑ) ο άνθρακας είναι ο βασιλιάς!

    Η αυξανόμενη χρήση άνθρακα της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου σιδηροδρόμου μεταφοράς άνθρακα - ο οποίος μεταφέρει 200 εκατομμύρια τόνους ορυκτών καυσίμων 1.141 μίλια ετησίως

    https://twitter.com/PDChina/status/1153764219176857603

    Κανονικά συμφώνησαν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν άνθρακα το 2060…..XA XA XA XA !!

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    O ΚΑΣΣΕΛAΚΗΣ EΧΕΙ EΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧAΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚA ΠΡOΒΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟYΛΗ EΤΣΙ ΏΣΤΕ

    O ΚΟYΛΗΣ ΝΑ ΠΟΥΛHΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟYΡΚΟΥΣ ΧΩΡIΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕI--ΚΑΙ ΟΙ ΔYΟ MADE IN USA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !!!!!!!!!!
    ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΑΣ .
    ΚΑΛΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΛΩΝΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://twitter.com/iamvosgr/status/1689001203718316032

    Και με αυτό τελειώνω δε θα δώσω περαιτέρω συνέχεια. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή