«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Αν είναι αυθεντικό αυτό το βίντεο.. ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΑΛΛΆΖΟΥΝ!


 Μέρος από πλάνα που κρύφτηκαν από το κοινό από την αποστολή του ναυάρχου Bird στην Ανταρκτική κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Άλμα εις ύψος το 1946. Όλες οι κυβερνήσεις γνωρίζουν γι’ αυτό ο λόγος που ήταν για τη συνθήκη της Ανταρκτικής το 1959 (μη χρησιμοποιήσετε το Google ή τη Wikipedia για να ερευνήσετε σχετικά με αυτό καθώς η cabal ελέγχει όλες τις πληροφορίες που εμφανίζονται στο Google).

 


 

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν τον λόγο για τον οποίο ότι συμβαίνει εκεί κάτω, είναι επτασφράγιστο μυστικό και ας προσπαθήσουμε να πάμε κόντρα σε όλους αυτούς που γνωρίζουν και μας τα κρύβουν και να κάνουμε αυτήν την έρευνα που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα….

Δυστυχώς, έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι όταν κάτι κρύβουν από τους ανθρώπους, ποτέ δεν μας βγαίνει σε καλό… Δεν το κάνουν για το καλό μας, αλλά εξυπηρετούν κάποια σκοτεινά συμφέροντα… Άλλωστε οτιδήποτε δρα στο σκοτάδι, μόνον καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, έτσι δεν είναι;;

Δείτε: Ο Tucker Carlson ξέσπασε σε δάκρυα: Η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε – Βίντεο

Έχουν άραγε σχέση όλα αυτά με εξωγήινους;; Και αν ναι, ποια είναι αυτή;;; ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ;;;


ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ηγέτες της Cabal πηγαίνουν στην Ανταρκτική για να παραδοθούν στους ETs & στη Γήινη Συμμαχία.

ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ Η ΚΙΝΑ – ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΔΥΣΗ;;; Παγκόσμια ανησυχία για την ανάπτυξη της Κίνας στην Ανταρκτική – Υποψίες για κατασκοπευτικούς σταθμούς και βάσεις πυραύλων.. Το CSIS αναφέρει ότι η Κίνα έχει αντιμετωπίσει περισσότερες προκλήσεις για τη δημιουργία ενός αποτυπώματος στη βόρεια Αρκτική και, αντίθετα, έχει ένα “πιο ελεύθερο πεδίο” για να εξερευνήσει τον Νότιο Πόλο.. Η συνέχεια εδώ: https://nikolaosanaximandros.gr/ti-kanei-stin-antarktiki-i-kina/

 

 πηγή

 

 


 


 

9 σχόλια:

  1. Διός Κούρος01 Απριλίου, 2024 13:04

    Αν μας κάνει εντύπωση η επίγεια Ανταρκτική, που να βγουν στη φόρα και τα υπόγειά της !!! Πάντως, ΔΕΝ είναι το μοναδικό βίντεο που τα δείχνει. Έχω δει και ένα απο την ουρά πολεμικού αεροσκάφους που έριχνε προμήθειες με αλεξίπτωτα και απο κάτω φαινόντουσαν οι πυραμίδες.

    Πάντως, απο συνεντεύξεις insiders στο κανάλι του Dr Michael Salla, υπάρχει η πιθανότητα ο χρυσός που είναι έτοιμος να διοχετευθεί στην ανθρωπότητα, μετά την εξάλειψη των ανάποδων, να μαζεύεται "εκεί κάτω". Και ΔΕΝ αναφέρομαι σε γήινο χρυσό (αλλά πάντα χρυσό).

    Οι ίδιοι insiders έχουν αναφέρει ΠΟΛΑΚΙΣ οτι η γλώσσα που μιλάνε τα "όντα" που "εργάζονται" σε μυστικές τοποθεσίες, είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η γλώσσα που μιλάνε τα "όντα" είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ", αλλά ο Κώτσος μας είναι πολύγλωσσος!!

      μνκ

      Διαγραφή
    2. Είδες Μαράκι μου; Μού βγήκε πάλι το αγγλικό, τέτοιος φλώρος που είμαι..

      Διαγραφή
    3. Ο εν λόγωι χρυσός κατά μεγάλο μέρος του είναι αλχημικής παρασκευής.

      Διαγραφή
  2. επισης απο πλανα της τοτε επειχειρησης highjump υπηρχαν relics απο κτηρια που δεν ηταν της γενιας μας .Οσο για το εδαφος και υπεδαφος της ανταρκτικης ειναι ενας αλλος κοσμος πληροφοριας /Εδω το 1500 (πανω κατω ) ο Ρεις ειχε βγαλει ενα χαρτη ποθ την εδιεχνε πρασινη και με διαφορα ζωντανα επανω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑΡΑ, ΦΙΑΞΕ ΑΠΟΨΕ ΕΝΑ ΜΠΛΑΚ ΡΑΣΣΙΑΝ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ:
    https://www.vasileikon.com/p/the-best-kept-secret?fbclid=IwAR1ROUIUKHoVP5xkeog-xzxqE8e6g6j189RFs7tKMXmxR7LE8rxsBSMtCPU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έριξα μια ματιά στα γρήγορα..και μού πεταχτήκανε τα μάτια έξω! Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!!!! Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να το μεταφράσω και να το αναρτήσω.
      Καλό βράδυ boy!

      Διαγραφή