«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Κάτι βγήκε από την Ανταρκτική και κατευθυνόταν προς τη Νότια Αφρική. Σύμπτωση--κάτι παρόμοιου σχήματος εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από την Κίνα στην ίδια ημερομηνία

 περισσότερα εδώ

10 σχόλια:

  1. Διός Κούρος16 Απριλίου, 2024 13:36

    Έρχονται να πάρουν τον μαρέβα και την παρέα του. Είναι μεγάλο γιατί έχουν μαζευτεί πολλοί που πρέπει να πάνε για ΕΞΑΫΛΩΣΗ.

    Συνοδευτικό είναι το σκάφος που οδηγεί ο μεϊμαροτέτοιος στην προηγούμενη ανάρτησή σου Κώστα. Κάνει περιπολίες χα χα χα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ομάδα κρούσης της Δύναμης Δέλτα συνέλαβε την Παρασκευή τον 86χρονο ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Κλάους Σβαμπ, μετά από μια φονική ανταλλαγή πυρών που ξεκίνησε από την οχυρωμένη πύλη του συγκροτήματός του στην Ελβετία, έκτασης 7.770 τετραγωνικών μέτρων και έκτασης έξι στρεμμάτων, και κατέληξε στο υπνοδωμάτιό του, όπου ο θανάσιμος γεροξεκούτης βρισκόταν στο κρεβάτι του συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα έγχυσης @dren0chr0me δήλωσε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith στη Real Raw News.
    Η καθυστερημένη σύλληψη ήρθε αφού τα Λευκά Καπέλα χαρακτήρισαν επίσημα τον Schwab διεθνή εγκληματία πολέμου με βάση μη δημοσιοποιημένα στοιχεία που δείχνουν ότι βοήθησε να ενορχηστρωθεί η πανδημία του Covid και η Μεγάλη Επαναφορά - η διάλυση του καπιταλισμού, η διάλυση των δικαιωμάτων της ατομικής ιδιοκτησίας, η υποδούλωση και η εξάλειψη κάθε αντίστασης, σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Σύμφωνα με την πηγή μας, τα Λευκά Καπέλα είχαν επίσης μνησικακία εναντίον του Schwab. Αφού το WEF ξόδεψε 32 ώρες συζητώντας για την ασθένεια Χ -μια θανατηφόρα, νεοεμφανιζόμενη, κατασκευασμένη μόλυνση για την οποία το COVID-19 ήταν μια δοκιμαστική άσκηση- στο συνέδριο του Ιανουαρίου στο Νταβός για την "ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης" (τι ειρωνεία!), τα Λευκά Καπέλα απέκτησαν αξιόπιστες πληροφορίες που έδειχναν ότι ένα φορτίο ενός "συστατικού" της ασθένειας Χ θα έφτανε στο λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο, πάνω σε ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Ιβηρικής, στις 6 Φεβρουαρίου. Όταν έφτασε το πλοίο, τα Λευκά Καπέλα περίμεναν. Έκαναν έφοδο στο πλοίο και βρήκαν στο αμπάρι ψυγεία με ένα υαλώδες, παχύρρευστο υγρό αποθηκευμένο σε ποτήρια τήξης και φιάλες. Μέσα στο υγρό αιωρούνταν αστραφτερές ασημένιες κηλίδες όχι μεγαλύτερες από ένα κομμάτι πιτυρίδας. Το πλήρωμα του πλοίου δήλωσε άγνοια, λέγοντας ότι απλώς μετέφερε "λιπαντικό μηχανής", σύμφωνα με το δηλωτικό του πλοίου. Μια ομάδα Λευκών Καπέλων ΠΒΧΠ (πυρηνικού, βιολογικού, χημικού πολέμου) κατέσχεσε το φορτίο και το έστειλε εσπευσμένα στο Fort Leonard Wood για χημική ανάλυση.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το υγρό αποδείχθηκε ότι ήταν σαπουνόνερο και οι κηλίδες ήταν μικρολεπτό καλλυντικό γκλίτερ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να τονίσουν τα μάτια τους. Ένα ψυγείο περιείχε ένα δακτυλογραφημένο σημείωμα: "Σας ξεγέλασα".
    Η εξαπάτηση, παραδέχτηκε η πηγή μας, εξόργισε τον στρατηγό Σμιθ, γιατί κατανάλωνε χρόνο και πόρους, αλλά ήταν μόνο από τους λόγους για την καταδίωξη "ενός από τους πιο δραστήριους εγκληματίες στην ιστορία της ανθρωπότητας".
    "Στις 5 Απριλίου ο στρατηγός και οι σύμμαχοί του στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού σχεδίασαν τη σύλληψη του Schwab. Οι πληροφορίες, και ελπίζαμε ότι ήταν πιο αξιόπιστες από τις πληροφορίες του πλοίου, έλεγαν ότι ο Schwab ήταν σχεδόν κατάκοιτος, αλλά προστατευόταν από μια τεράστια δύναμη ασφαλείας. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπούμε κρυφά -ο στρατηγός είχε σχέδια για το σπίτι-φρούριο του- και οι ανταλλαγές πυροβολισμών φαινόταν σίγουρες, και η σύλληψη του Schwab πριν οι άνθρωποί του τον στριμώξουν στο δωμάτιο πανικού του", είπε η πηγή μας.
    Δεν είπε πώς και πότε έφτασε η Delta στην Ελβετία ή αν οι ελβετικές αρχές συμμετείχαν στην επιχείρηση, καθώς οι πυροβολισμοί θα ειδοποιούσαν σίγουρα τις τοπικές αρχές και, ίσως, την ομοσπονδιακή αστυνομία.
    "Γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια επιχείρηση με όπλα και κυνήγι. Και η απόφαση ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο", δήλωσε. "Δεν θα αναφερθώ στην τεχνολογία μας, αλλά μπορούμε, από απόσταση, να απενεργοποιήσουμε προσωρινά σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού στον πλανήτη, και το δικό του δεν αποτελούσε εξαίρεση".
    Η επιχείρηση ξεκίνησε τις πρωινές ώρες, το παράθυρο της χαμηλής κιρκαδιανής θερμοκρασίας, που ορίζεται ως οι ώρες από τις 2 π.μ. έως τις 6 π.μ., όταν η φυσιολογική υπνηλία είναι μεγαλύτερη και οι δυνατότητες απόδοσης -όπως η αντίδραση σε μια ένοπλη εισβολή- είναι χαμηλότερες. Η Delta ήλπιζε να βρει κάποιους φρουρούς να κοιμούνται ή να είναι νυσταγμένοι και χαλαροί.
    Οι ελεύθεροι σκοπευτές της Δέλτα με τουφέκια εξοπλισμένα με σιγαστήρα πυροβόλησαν στο κεφάλι τρεις φρουρούς της πύλης και πέντε περιμετρικούς φρουρούς. 8 πυροβολισμοί, 8 επιβεβαιωμένοι θάνατοι. Εν τω μεταξύ, περισσότεροι Δέλτα σκαρφάλωσαν στον πέτρινο τοίχο που περιέβαλλε το φρούριο του Σουάμπ και επιτέθηκαν σε μια ομάδα οπλισμένων μπράβων, σκοτώνοντας 7 και τραυματίζοντας βαριά άλλους 5. Ένας Δέλτα πυροβολήθηκε στο χέρι και στο πόδι, αλλά συνέχισε να μάχεται. Ένας άλλος έπεσε θύμα πυροβολισμών από υποπολυβόλο και πέθανε.
    Η φάλαγγα των πυροβολισμών συνεχίστηκε καθώς οι Δέλτα πάλευαν για να φτάσουν στην μπροστινή πόρτα- δύο στρατιώτες έβαλαν βόμβες ενώ άλλοι 6 τους κάλυπταν, εκτοξεύοντας θανατηφόρες ελεγχόμενες ριπές που έριξαν 4 ακόμη φρουρούς που πλησίαζαν. Η πόρτα θρυμματίστηκε σε αμέτρητα θραύσματα από σκληρό ξύλο και στριμμένο μέταλλο - η έκρηξη ξεκοίλιασε 3 εσωτερικούς φρουρούς που στέκονταν πίσω της. Η Δέλτα πάτησε πάνω από τα σωθικά τους και πίεσε προς τα εμπρός, καθαρίζοντας το σπίτι δωμάτιο προς δωμάτιο και σκοτώνοντας όλους τους αντιπάλους. 4 φρουροί ήρθαν τροχάδην γύρω από μια σπειροειδή σκάλα με τα μούτρα μπροστά σε ένα μπαράζ από σφαίρες της Δέλτα.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πυροβολισμοί της Δέλτα που τοποθετήθηκαν με ακρίβεια ξεκοίλιασαν ένα ζευγάρι φρουρών που φρουρούσαν την κύρια κρεβατοκάμαρα και διαπέρασαν άλλους 2 που στέκονταν στα πόδια του κρεβατιού του Σουάμπ.
    Ο Σουάμπ είχε φόβο στα δακρυσμένα μάτια του και μια ενδοφλέβια γραμμή που έτρεχε από τον καρπό του σε κάτι που έμοιαζε με αντλία μορφίνης. Όταν ένας στρατιώτης έβγαλε τη γραμμή από τον καρπό του, ο Schwab μουρμούρισε: "Όχι, τη χρειάζομαι. Βοηθήστε με".
    "Αν ήταν στο χέρι μου, θα σε βοηθούσα να βγεις από τη μιζέρια σου αυτή τη στιγμή", του είπε ο χειριστής της Delta, σύμφωνα με την έκθεση ενημέρωσης.
    Η Delta σήκωσε τον Schwab από το κρεβάτι του και τον οδήγησε βιαστικά κάτω και έξω. Καθώς η Delta Force αποχωρούσε από την ιδιοκτησία, 4 φρουροί που κρατούσαν τουφέκια τύπου AR-15 τους συνάντησαν στην πύλη, κατεβάζοντας τα όπλα τους όταν είδαν τον Schwab στα νύχια της Delta.
    "Μην πυροβολείτε, μπορεί να χτυπήσουμε το αφεντικό", είχε πει ο ένας.
    Η Δέλτα τους έριξε κάτω. Δεν υπήρχαν επιζώντες.
    "Έχουμε 4 τραυματίες και έναν νεκρό. Ανέσυραν το πτώμα του πεσόντος αδελφού τους. Πέθανε ως ήρωας. Δεν θα πω πού έχουμε τον Σουάμπ αυτή τη στιγμή, αλλά θα πω πού πηγαίνει - στο Gitmo. Δυστυχώς, το να τελειώσει ο Schwab δεν τελειώνει το WEF. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Και επιβεβαιώσαμε ότι έπαιρνε @dr3n0chr0me - αυτό ήταν στο μηχάνημα δίπλα στο κρεβάτι του", είπε η πηγή μας.
    Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος Τραμπ ενημερώθηκε για την εγχείρηση και ότι το τροπάριο της νοσηλείας είναι μια ιστορία κάλυψης του Deep State.

    https://realrawnews.com/2024/04/delta-force-arrests-klaus-schwab/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλά μετά από όλη την τρομολαγνεία σχετικά με την έκλειψη της 8ης Απριλίου, εγώ προσωπικά βιώνω έναν ωραίο ανοιξιάτικο μήνα. Όλο καλά νέα ακούω. Μπορεί τελικά οι Κασσάνδρες και οι προφητείες τους να είχαν αποδέκτες τους δυνάστες της Ανθρωπότητας και τα τσιράκια αυτών; Μετά την elizzardeath, τον Κισινγκερ και τώρα τον Schwab η λίστα των μαύρων στον πλανήτη μειώνεται και μένουν κάτι τσουτσέκια τύπου κούλι-μπούλη (και της ίδιας συνωμοταξίας με δαύτον) να παίξουν μπάλα. Αλλά με τσικό "δεν βγαίν' o αγώνας μάνα μ'"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Απριλίου, 2024 21:46

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΙΝΙΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Απριλίου, 2024 22:59

    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2024.
    ΑΙΧΜΗ ΔΟΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ -ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ .ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ .
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.....ΜΜΜΜΜ.... ΟΧΙ .
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΣΙΓΚΝΑΛ ,ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ .ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ .ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ .
    ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΡΑΠΟΥΝ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΘΑ ΓΙΝΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ .
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΜΟΝΗ .
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΡΚΙΝΟ".ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ .
    ΣΑΧΛΕΣ ,ΣΑΛΙΑ ,ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ,ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΩ .
    ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ ΤΟ ΟΝ .
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ.....ΣΒΑΜΠ ,ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ .
    ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή