«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Επί τον τύπον του Ήλον

γράφει ο ΕργΔημΕργ


 

α. Εισαγωγή

Η είδηση: ο γνωστός επιχειρηματίας Ήλον Μάσκ (ηλεκτρικά αυτοκίνητα «Τέσλα», Χ -πρώην Τουΐττερ-, κτλ) είπε ότι οι Έλληνες είμαστε έθνος υπό εξαφάνιση.

Αν κι έπεσαν να τον φάνε (κάτι κομματόσκυλα, κάτι «Καθημερινές», κτλ), αυτό το γεγονός μας είναι γνωστό· άσε που αποδεικνύεται από τις στατιστικές, διότι το πόσοι Έλληνες ζούν κάθε στιγμή, είναι απολύτως μετρήσιμο μέγεθος. Ως παράδειγμα, αρκεί να δήτε σε πόσα αντίτυπα τυπώνονται τα σχολικά βιβλία μιάς τάξης: κάθε χρόνο καί λιγώτερα. Άσε που τα δεδομένα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας είναι δημοσιευμένα, καί όποιος επιθυμεί, μπορεί να ανατρέξει σ’ αυτά.

[Τώρα, βέβαια, η μή εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων είναι ένα άλλο ζήτημα, το οποίο συμβαίνει εκ του πονηρού. Εκεί, το εκλογικό σώμα κάθε φορά εμφανίζει ελαφρά αύξηση!… αν καί αυτή οφείλεται στη μή διαγραφή των πεθαμένων, συν την εγγραφή αλλοδαπών λάθρο καί τζάϋφτουσιζ.]

. . . . . . . . . . .

Ωραία, τα γνωρίζουμε όλ’ αυτά από πρώτο χέρι. Καί τα γνωρίζουμε εδώ καί δεκαετίες. Όπως γνωρίζουμε καί τις αιτίες, πχ την οικονομική ανέχεια. (Άσχετο αν αποστρέφουμε το βλέμμα από κάποιες άλλες απ’ αυτές, πχ την κατάθλιψη σε πανεθνικό επίπεδο.)

Το σημαντικώτατο ερώτημα, όμως, είναι γιατί ενδιαφέρθηκε ο κυρ-Ήλον; Τί τον νοιάζει αυτόν; Τυγχάνει απλά ρομαντικός φιλέλλην, ή μήπως επισυμβαίνει (καί) τίποτε άλλο;

Προσπαθήστε να δώσετε τη δική σας απάντηση, πρίν προχωρήσετε παρακάτω. Διότι θα καταλάβετε πολλά.

. . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

β-1. «Αυτοί»

Λοιπόν, ακολουθεί η δική μου απάντηση – κι ελπίζω να μην αποδειχθήκατε τεμπέληδες, περιμένοντας τα έτοιμα!

Οι τωρινοί αφέντες του πλανητάκου μας, (έχει αποδειχθεί πως) είναι δύο κατηγοριών:

 • Αυτοί, που θέλουν να μας εξαφανίσουν τελείως από προσώπου Γής. Που δεν θέλουν να μείνει ούτε ρουθούνι Έλληνα. (Μετά, με την ησυχία τους, θα μας εξαφανίσουν κι απ’ την Ιστορία.)
 • Κι αυτοί, που μας θεωρούν χρήσιμους σε «ειδικές» χρήσεις. Οι οποίοι αποτελούν τρόπον τινά «φρένο» στους της πρώτης κατηγορίας.

Πιό αναλυτικά: οι πρώτοι, όντες καρα-Κρόνιοι του κερατά, μας το κρατάνε μανιάτικο από την εποχή της Ατλαντίδας. Οι δεύτεροι, πιό ψύχραιμοι, λένε στους πρώτους ότι τα πάντα έρχονται καί παρέρχονται· το παρελθόν δεν έχει καμμία σημασία, διότι τα σημερινά χάλια των Ελλήνων δείχνουν πως οι Έλληνες δεν θ’ ανακάμψουν ποτέ πιά ως παγκόσμια ηγετική δύναμη. Ίιιιισως μόνον στο πνεύμα· αλλά, καί πάλι, ζούμε σε εποχές όπου η γνώση καί η πληροφορία διαδίδονται καί διαμοιράζονται αστραπιαίως. Οπότε, ο πρώτος / πρωτοπόρος είναι τέτοιος μονάχα γιά μερικές ώρες. Αμέσως ακολουθούν οι υπόλοιποι.

[Δες πχ πόσο γρήγορα κάλυψαν οι Κινέζοι την υστέρησή τους στα μοντέρνα ηλεκτρονικά. Πήραν, βέβαια, έτοιμη τεχνογνωσία, αλλά η Δύση στο μεταξύ προχώρησε· κι οι Κινέζοι από κοντά, όμως – δεν τους ξέφυγαν μπροστά οι Δυτικοί. Τα ίδια καί με τη Βιολογία – με την κατασκευή του διαβόητου κοροϊδοϊού, πχ.]

Υπάρχει, βέβαια, καί η πιθανότητα η δεύτερη κατηγορία εξουσιαστών να περιμένει, έως ότου μας «κλέψει» το προνόμιό μας, δηλαδή την ικανότητά μας να βρίσκουμε λύσεις σε «ειδικά» προβλήματα, καί μετά να τραβηχτεί στην άκρη, αφήνοντας ελεύθερη την πρώτη κατηγορία στο σφαγιαστικό της έργο.

. . . . . . . . . . .

β-2. Εμείς

Καί ποιό προνόμιο έχουμε οι Έλληνες, που μας καθιστά τόσο χρήσιμους, ακόμη καί σ’ αυτούς που δεν μας χωνεύουν;

Έχουμε δύο.

Το ένα, είναι μεταφυσικό – κι αν θέλετε να είμαστε 100% αντικειμενικοί, δεν αποδεικνύεται: είναι η μοίρα των «Ατλαντείων» πάντα να πλησιάζουν στην πηγή, αλλά ποτέ να μην πίνουν νερό. Κάτι σαν κακό κάρμα, προαιώνια κατάρα, «- Το αίμα Αυτού εφ’ ημών…», κτλ. Καταλαβαίνετε.

Το δεύτερο είναι η γλώσσα μας, χωρίς την οποία δεν προχωράει ο πολιτισμός.

Το επεσήμανε πρώτος ο Παλαιός, συμπληρώσας ότι πχ η επέκταση της ανθρωπότητας στο Διάστημα δεν γίνεται χωρίς την Ελληνική γλώσσα.

Καί γιατί αυτό; Αφού ολόκληρη η τεχνολογία του 20ου καί 21ου αιώνων είναι αγγλόφωνη κατά βάσιν.

Χμ…

Θ’ απαντήσω με ερώτηση: Γιατί ο Νεύτων μιλούσε κι εξέφραζε γραπτώς τις σκέψεις του στ’ αρχαία Ελληνικά; (Πράγμα, που κάνουν αρκετοί άλλοι παρόμοιοι «συνάδελφοί» του σήμερα.) Ερώτηση 1+1 δώρο: Επίσης, γιατί όλοι οι εξουσιαστές γνωρίζουν τον Θουκυδίδη απ’ έξω;

Φαίνεται πως όλοι αυτοί «κάτι» είδαν καί βλέπουν στην Ελληνική, που δεν το είδαμε καί δεν το βλέπουμε εμείς.

Επίσης, να γνωρίζετε ότι η Ελληνική χρησιμοποιήθηκε ως κατακτητικό «όπλο» εναντίον των Ελλήνων, ειδικά μετά την άλωση του 1453… όπου όλη η Δύση διείδε ευκαιρία να κατακτήσει την Ελλάδα οριστικώς. (Αλλά δεν υπολόγισε την οξύνοια του Μεχμέτ Β’ «Πορθητή», που ήθελε την Ελλάδα γιά πάρτη του – καί μπόρεσε να την κρατήσει.) Τα Ελληνικά τα είχαν μάθει «φαρσί» από τους Έλληνες λογίους, που κατέφυγαν στη Δύση πρό καί μετά το 1453, αλλά η «οπλοποίηση» της γλώσσας μας φάνηκε ξεκάθαρα με τον Έρασμο, ο οποίος επίτηδες αλλοίωσε την προφορά κατά το δοκούν.

. . . . . . . . . . .

γ. Αυτό το «κάτι»

Αυτό το «κάτι» της Ελληνικής, μας το λέει εμμέσως πλήν σαφώς το φοβερό καί τρομερό -θρυλικό πιά- βιβλίο: «Ο θαυματουργός ψίθυρος του Ερμή»: είναι το γεγονός ότι δεν καθοδηγεί μονάχα η σκέψη τη γλώσσα, αλλά καί η γλώσσα καθοδηγεί τη σκέψη!!!

Έμ, βέβαια! Το εκφραστικό σου «όχημα» σε βοηθάει να σκέφτεσαι – καί η Ελληνική είναι το κατ’ εξοχήν τέτοιο «όχημα». Σκεφθήτε, αντιθέτως, ότι η Τουρκική δεν βοηθάει πχ να φιλοσοφείς. Κάπου 700-800 τουρκικές λέξεις γνωρίζουμε (ως ενσωματωμένες στα μοντέρνα Ελληνικά), αλλά όλες ανεξαιρέτως περιγράφουν αντικείμενα (γρόσι, φέσι, καντάρι), ζώα (άτι), καί (ελάχιστες από δαύτες) ιδιότητες (μπουνταλάς). Ανώτερες έννοιες, όμως, πουθενά!

Πάντως, όσο αυτονόητη ( ; ) κι αν είναι η διαπίστωση ότι καί η γλώσσα μπορεί να καθοδηγεί τη σκέψη, χρειάστηκαν πρακτορίστικες έρευνες, ώστε να παγιωθεί – πρώτα ως μυστικό όπλο του ψυχολογικού πολέμου. (Δες κάτι «νευρογλωσσικούς προγραμματισμούς», κάτι λέξεις τύπου: «φασίστας», «ρατσιστής», κτλ, και θα καταλάβεις.)

Επομένως, οι Δυτικοί είχαν κι έχουν κάθε καλό λόγο να χρησιμοποιούν τα Ελληνικά – καί δή, στην αρχαία τους μορφή. (Κι όχι μόνον επειδή η αρχαία μορφή της γλώσσας μας ακριβολογεί χωρίς περιττές νοητικές «σπατάλες», όπως γράφει ο «Ψίθυρος», αλλά καί γιά άλλους λόγους – που δεν είναι του παρόντος, καί δεν θέλω να τους αναφέρω.) Γιατί; γιά να επισκέπτονται την Ακρόπολη καί να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους; Όχι, βέβαια!

Γιά ν’ αποκτήσουν την ικανότητα να λύνουν τα προβλήματα, που μόνον οι Έλληνες μπορούν!

. . . . . . . . . . .

δ. Πάλι «Αυτοί»

Την απέκτησαν, όμως, αυτή την ικανότητα;

Όχι. Αν την είχαν αποκτήσει, τώρα θα μας είχαν ήδη εξοντώσει.

Υπάρχει περίπτωση να την αποκτήσουν ποτέ; είναι, δηλαδή, θέμα χρόνου;

Επίσης όχι – τουλάχιστον διά της φυσιολογικής, παραδοσιακής οδού (διάβασμα Ελληνικών καί εξάσκηση).

Όχι πως δεν επιχείρησαν… Αλλά στον δρόμο διαπίστωσαν πως τους έλειπε κάτι ακόμη· μιά «λεπτομέρεια»:

Η χρήση της Ελληνικής δουλεύει με τον επιθυμητό τρόπο ΜΟΝΟΝ στις εγκεφαλικές συνάψεις γνήσιου Έλληνα καί γνήσιας Ελληνίδας!

Γι’ αυτό μας κρατάνε ακόμη: επειδή, παρά τα μαύρα χάλια μας, επιμένουμε να παράγουμε μυαλά.

. . . . . . . . . . .

ε. Ο Ήλον

Αν κι είναι φανερό ότι ο Ήλον δεν είναι ακριβώς φιλέλλην του 1821, αν κι είναι φανερό πως είναι εξουσιαστής της δεύτερης ομάδας… άρα, λέει (με τη δημόσια δήλωσή του αυτή) στους της πρώτης ομάδας να πατήσουν φρένο στην εξόντωσή μας (με την πτωχοποίησή μας από τα τσιράκια των «λεσχών» καί την εξόντωσή μας με τα σκατοεμβόλια, κτλ)… λείπει κάτι απ’ την εικόνα.

Που όμως, εύκολα το βρίσκουμε.

Πώς; Ως εξής:

Τί σχέδια έχει αυτός; Ποιά απ’ αυτά πραγματοποιεί ήδη;

Τα κυριώτερα είναι:

 • Πυκνό δικτύωμα δορυφόρων «Στάρλινκ». («Γιά να έχουν όλοι γρήγορο Διαδίκτυο».)
 • Εποικισμός του πλανήτη Άρη. («Ως διέξοδος γιά τον διαφαινόμενο υπερπληθυσμό».)
 • Εμφύτευση ολοκληρωμένων κυκλωμάτων σε ανθρώπινο εγκέφαλο. («Γιά βοήθεια σε αναπήρους».)

Δεν παραπέμπω σε συνδέσμους, μπορείτε να τους βρήτε κι εσείς από μόνοι σας, πιό εύκολα απ’ όσο πίνετε καφέ.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω αναφερθέντα σχέδιά του, εκτός από την προφανή «αγαθοεργή» ανάγνωση, έχουν καί μιά δεύτερη:

 • Δίκτυο ηλεκτρομαγνητικού ελέγχου ολόκληρης της ανθρωπότητας.
 • Σώσιμο των «εκλεκτών» από ολοκληρωτική οικολογική καταστροφή της Γής (πχ μετά από πυρηνικό πόλεμο), διότι τα πυρηνικά καταφύγια δεν επαρκούν. (Ο Άρης είναι κατοικήσιμος· αν καί πιό εύκολα όχι από Ευρωπαίους, αλλά από -μαθημένους σε τέτοια- Θιβετιανούς καί Περουβιανούς, λόγωι αραιής ατμόσφαιρας, ξηρασίας, καί χαμηλών θερμοκρασιών.)
 • Καί… ντράμς ρόλλ… Άμεση «εμφύτευση» στον εγκέφαλο του δέκτη της ικανότητας του σκέπτεσθαι …στα Ελληνικά!!!!! (Τί να κάθεται να διαβάζει βιβλία Ελληνικής Γραμματικής καί λεξικά!…)

Το πιάσατε τώρα το υπονούμενο;

Λοιπόν, ως έθνος έχουμε ζωή, μέχρις ότου (καί άν…) επιτευχθεί το επιθυμητό «θαύμα» του ολοκληρωμένου κυκλώματος στον εγκέφαλο καποιανού υπερ-εξουσιαστή…

Γιά το ποιός θα είναι αυτός, βέβαια, μόνον υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Αλλά, μέχρι τότε… πάτα το, ρέ Βαλόντια, το γ@μημένο!!! Ο Μπούλης κοιμάται όρθιος.

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . . . . .

Υγ 1: Όταν εγώ φωνάζω στα διάφορα νιάνιαρα, που σπουδάζουν έξω, να βγάλουν τον σκασμό καί να μην ανοίγουν τα μάτια βαρβάρων, είμαι υπερβολικός;

Επίσης, όταν φωνάζω στους Έλληνες ότι μόνον με Ελληνίδες πρέπει να ζευγαρώνετε, κι όχι με την κάθε «ρομαντική τουρίστρια», που θα σας ρίξουν οι «υπερεσίες» δίπλα σας, είμαι υπερβολικός;

[Έχει χρησιμοποιηθεί καί αυτή η μέθοδος κατά κόρον, ξέρετε, γιά παραγωγή μεικτής καταγωγής απογόνων, «μπάς καί». Έχω κάμποσα παραδείγματα, που γνωρίζω προσωπικώς.

Επίσης, σας βεβαιώνω ότι οι Ελληνίδες είναι αρκετά θερμές ως γυναίκες, καί είναι ικανές να σας πάνε στον επίγειο Παράδεισο – αν τους φέρεστε ωραία. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από ξένες «μπίμπο»· το αντίθετο, θα έλεγα.]

. . . . . . . . . . .

Υγ 2: Ο σκεπτόμενος αναγνώστης θ’ αναρωτηθεί πώς καί πότε (καί σαφώς με ποιόν τρόπο) κατέστη η Ελληνική αυτό το σκεπτικό «υπερόχημα», που είναι.

 • Δηλαδή: βλέπω / σκέπτομαι / μιλάω / σχηματίζω λέξεις,
 • καί αντίστροφα: έχω διαθέσιμες λέξεις πλήρεις νοήματος / διαβάζω καί μιλάω / σκέπτομαι / καθίσταμαι ικανός να βλέπω όλη την εικόνα νοητικώς.

Αν μή τί άλλο, αν υποτεθεί ότι κάποτε ήμασταν πιθήκια που φάγαμε φλασιά καί είδαμε «το φώς το αληθινόν», η διεργασία σχηματισμού της Ελληνικής προφανώς απαίτησε εκατομμύρια χρόνια …φυσιολογικώς. (Ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό το τελευταίο.) Στο κάτω-κάτω, έναν μηχανισμό σχεδόν ποτέ δεν τον πετυχαίνεις με την πρώτη να δουλεύει άψογα. Δες πχ τα προγράμματα (πολύ απλούστερα ενός ανθρωπίνου εγκεφάλου, έ; ), που έχουμε εγκατεστημένα στα κινητά μας τηλέφωνα: κάθε τρείς καί λίγο, κατεβάζουμε αναβαθμίσεις.

Άρα;… Ποιός;… Πότε;…

Ειλικρινά, δεν ξέρω. Αλλά, καί να γνώριζα, δεν θα μιλούσα δημοσίως.

Ωστόσο, κανείς δεν σας απαγορεύει να σκέπτεστε.


ergdhmerg.wordpress.com


5 σχόλια:

 1. Καταρχάς η Ελληνική δεν είναι απλώς ακόμη μια γλώσσα, είναι η Μητρική των γλωσσών και η Δημιουργός μεγάλων πολιτισμών και συμπάντων και...
  Όσο για τον Μάσκα· προειδοποιεί τ’ αφεντικά ως καλή νυφίτσα.

  Πῦρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όπως σχολίασα σε άλλο άρθρο, ένα μύριο έλληνες αναπαραγωγικής ηλικίας ή και οικογένειες με παιδιά κι εφήβους έφυγε στα μνημόνια.

  Στην εξίσωση δεν μπήκαν οι εκτρώσεις των 300000 με 500000 κάθε χρόνο εν Ελλάδι, οι οποίες δολοφονίες είναι ελεύθερες να γίνουν με την σφραγίδα του κράτους . Επομένως το κράτος έχει βοηθήσει στην δολοφονία 10 μυρίων Ελλήνων το λιγότερο τα τελευταία 20 χρόνια.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από προσωπική εμπειρία θα δηλώσω ότι το DNA μιλάει. Όχι, ψέματα! Ουρλιάζει.

  Έχω μιλήσει με πολλούς αρρένες που έχουν επισκεφθεί στην αλλοδαπή τουριστικά μέρη με πλήθος καλλίγραμμες κορασίδες όλων των εθνών. Τους έκανα την ερώτηση αν ελκύονταν (αν τους έκαναν κλικ κάποιες κοπέλες βρε αδερφέ) μέσα στο πλήθος και αν τις είχαν πλησιάσει για ένα χελόου... Ένα 70-75% μου είχε αναφέρει πως αυτές που ξεχώριζαν -στο μάτι τους- αποδείχθηκαν Ελληνίδες! Δεν ξέρω αν ισχύει και για άλλες ράτσες (αν τα αρσενικά έλκονται πλείστον από τα θηλυκά του έθνους τους) αλλά ξεκίνησα αυτή την έρευνα σχεδόν 35 χρόνια πριν, με αφορμή μια σκηνή που παίχτηκε στο Λάντον όταν με τον κολλητό μου σχολιάσαμε φωναχτά "επιτέλους ρε, να ωραίες κοπέλες" στα κορίτσια που έρχονταν καταπάνω μας για να λάβουμε ένα "ευχαριστούμε" σε άπταιστα Ελληνικά... Με τα χρόνια, σε παρέες σε φιλική κουβέντα λέγαμε τι συνέβη, ήταν πολλοί που είχαν παρόμοια εμπειρία.

  Άσε που το DNA βρίσκει και ριζώνει σαν κακό περδικάκι, τρυπάει τσιμέντα και ανθίζει ακόμα και εκεί που δεν φυτρώνει τίποτα. Ίσως τα δισέγγονα των Ελλήνων της διασποράς που έχουν 1/4 Ελληνικό αίμα μέσα τους, να συνευρεθούν και με τους αιώνες να (ξ-)αναγεννηθεί ένας 100% Έλλην.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ελλη/νική κλώσσα
  Συγγνώμη γλώσσα
  κ γ χ
  Αυτά τα τρία μεταβαλλόμενα* σύμβολα.
  Χλωσσα
  Ευθείες καμπύλες=1410
  ΑΝΑΝΗΦΩ=1410
  Η ΚΙΒΩΤΟΣ=1410
  Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ=1410

  ΑπάντησηΔιαγραφή