«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Η έκπληξη της έκλειψης...





 
 
 
(φωτο και βίντεο μάς τα έστειλε ο φίλος Tsute)
 

9 σχόλια:

  1. Σαμάνοι καταράστηκαν την γραμμή της έκλειψης ηλίου στις 8 Απριλίου

    https://korakas-news.gr/2024/04/samanoi-katarastikan-tin-grammi-tis-ekleipsis-ilioy-stis-8-aprilioy.html

    ΄΄Περίπου κατά μήκος της γραμμής της ηλιακής έκλειψης ήταν τα σύνορα μεταξύ των πρώιμων ΗΠΑ και των λεγόμενων «ινδιάνικων εδαφών», γνωστή και ως Άγρια Δύση, όπου οι λευκοί δεν πήγαιναν χωρίς σκληρό δίσκο. Είναι πιθανό ότι οι Ινδοί σαμάνοι σημάδεψαν αυτή τη γραμμή με μερικές αρχαίες κατάρες (όπως η κατάρα του Tecumseh) έτσι ώστε οι άνθρωποι να περπατούν λιγότερο εκεί.΄'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΥΠΕΡ ΆΡΘΡΑ, ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΎΜΑ!
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/emvolioktonia-choris-telos-kai-i-siopi-toy-kasselaki/
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/emvolioktonia-choris-telos-eidan-live-ton-thanato-41chronoy-astynomikoy-apo-to-aigio-sto-nosokomeio-kai-i-magda-tsegkoy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ρε φιλε, ΠΟΣΑ θες να μας τρελλανεις;
      Διαβασες αυτο το εμμεσμα/υμνο στους γενοκτονους του Παλαιστινιακου Λαου;
      Τον ρουφιανο Παπανδροπουλο* θα διαβαζουμε τωρα;
      Για ονομα Του Θεου.

      *Αν εχεις επαφες στειλε μεϊλ και ρωτα τον Ιστορικο Δημητρη Μιχαλοπουλο γι αυτο το τομαρι τον Παπανδροπουλο.

      Για τον αλλον τον ...."εσχατο" που ψαρευει "κλικς" δεν το σχολιαζω, αφηνω τους αλλους ....Αγιο-Παρασκευϊωτες να τον βριζουν.

      Καλησπερα

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ΕΑΦ,
      καλά έκανες και μπράβο που έβαλες μπροστά το φίλτρο για τις αναρτήσεις αυτές. Τον Κουρδιστό κι εγώ πάντα για φτύσιμο τον είχα.
      Απλά για το θέμα της εμβολιοκτονίας έβαλα τους συνδέσμους.

      Διαγραφή
  3. Μιά έκπληξη θα την έχει σίγουρα η έκλειψη.Υπέροχα αυτά που έστειλε ο Tsute.Όσο για τα υπόλοιπα για πόσο διάστημα θα προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει τίποτα και όλα είναι φυσιολογικά? Κανείς δεν τολμάει να αγγίξει αυτό το θέμα των ξαφνικών θανάτων και το θέμα του καρκίνου επίσης.Ευτυχώς έρχονται νέες θεραπείες για τον καρκίνο για να μας σώσουν γιατί είχα μιά ανησυχία.Για κάθε πρόβλημα που δημιουργούν έχουν έτοιμη και τη λύση, νομίζουν ότι είναι Θεοί αλλά η έπαρση φέρνει μεγαλύτερα λάθη και περισσότερο κόσμο που ξυπνάει.Μπορεί να περάσουμε ζόρικα έστω και για λίγο αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα θα γίνουν πιό ανθρώπινα και πιό ξεκάθαρα στην πορεία για όλους μας.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος μάς έστειλε το εξής απίστευτο:
    https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1777466274613731395

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ09 Απριλίου, 2024 07:52

      ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!
      ΛΟΙΠΟΝ !
      ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ :
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ
      ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ
      "ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ",ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΟΥΤΕ ΑΧ ,ΟΥΤΕ ΒΑΧ ,ΟΥΤΕ ΩΧ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά απίστευτο!!!Η ακρίβεια των αριθμών είναι ασύλληπτη.Με τρείς εκλείψεις σε ζώδια της φωτιάς σε Λέοντα Τοξότη και Κριό έχουμε γεγονότα που σοκάρουν, φωτιές, εκρήξεις, πυρετούς, πόλεμο,στρατιωτική προετοιμασία και φανατισμό.Ειδικά η έκλειψη του Δεκεμβρίου του 2020 που βρισκόταν πάνω στο σταθερό αστέρι Rasalhague,Alpha Ophiuchi σχετίζεται με τις υπερβολές,με διεστραμμένα ήθη,με διανοητική φθορά,με επιδημίες,με λοιμώξεις που προκαλούνται από τοξίνες,με θνησιμότητα και δηλητηρίαση αλλά σημαίνει επίσης "το κεφάλι του γητευτή φιδιών" και αφορά τον έλεγχο από το μυαλό και αυτή την πλύση εγκεφάλου που μας έκαναν γιατροί και άλλοι ειδικοί τόσα χρόνια για τις "θεραπείες" την πανδημία.Μήπως έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος?

      Ευρυδίκη

      Διαγραφή
  5. Πολύ εντυπωσιακά βίντεο από την έκλειψη, σε Μεξικό και ΗΠΑ. Πώς έγινε στις περιοχές αυτές νύχτα με αστέρια(!) για 3μισι λεπτά.

    https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/sygklonistika-vinteo-apo-tin-oliki-ekleipsi-iliou-dekades-poleis-vythistikan-sto-skotadi-mesa-se-deyterolepta/

    ΑπάντησηΔιαγραφή