«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Το πολυσφράγιστο μυστικό

Μια αφήγηση τόσο καταδικαστική για τους "επικυρίαρχους" μας, που είναι διατεθειμένοι να καταστρέψουν τον κόσμο μας για να την κρατήσουν κρυφή.

Σχόλιο Κ-Τ: Με αυτό το άρθρο ή θα εκραγεί το μυαλό σας ή θα μπουν σε τάξη, μετ' απαντήσεων, όλα τα ερωτήματά σας για το τί τρέχει σε αυτόν τον πλανήτη καθώς και στο κομμάτι του σύμπαντος στο οποίο ανήκουμε. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ τον φίλο Punisher για την γνωστοποίησή του.


 Αποποίηση ευθυνών: Για ό, τι πρόκειται να παρουσιάσω εδώ, πάρτε το με μια πρέζα αλάτι και επαληθεύστε ό, τι μπορείτε. Για να μπορέσετε να καταλήξετε σε λογικά συμπεράσματα, είναι απαραίτητο αυτή η έρευνα να γίνει έξω από κάθε θρησκευτικό δόγμα. Πολλές από τις πληροφορίες έχουν ελεγχθεί, αλλά υπάρχουν κομμάτια όπου λείπουν αδιάσειστα στοιχεία, αλλά οι "συμπτώσεις" συσσωρεύονται.

 

 Αρχικά, η Γη είναι αιχμάλωτη πολέμου, δηλαδή ζούμε συνεχώς κάτω από το παράδοξο του Φέρμι. Τι είναι αυτό το παράδοξο Φέρμι;

Το Παράδοξο Φέρμι περικλείει την προφανή αντίφαση μεταξύ της υψηλής πιθανότητας ύπαρξης εξωγήινης ζωής στο σύμπαν, όπως υποδηλώνει ο τεράστιος αριθμός των δυνητικά κατοικήσιμων πλανητών, και της έλλειψης ενδείξεων ή επαφών με τέτοιους πολιτισμούς. Το παράδοξο, που πήρε το όνομά του από τον φυσικό Ενρίκο Φέρμι, ο οποίος έθεσε για πρώτη φορά το ερώτημα τη δεκαετία του 1950, προκαλεί εικασίες σχετικά με το γιατί, αν η νοήμων ζωή είναι κοινή, δεν έχουμε ακόμη εντοπίσει σήματα ή ενδείξεις εξωγήινων πολιτισμών. Οι προτεινόμενες εξηγήσεις κυμαίνονται από τους περιορισμούς της τεχνολογίας και τις τεράστιες αποστάσεις μεταξύ των άστρων μέχρι την πιθανότητα αυτοκαταστροφής, αφήνοντας πίσω σιωπηλούς ή βραχύβιους πολιτισμούς, προκαλώντας συνεχή συζήτηση και έρευνα στους τομείς της αστρονομίας, της βιολογίας και της φιλοσοφίας.


"Αιχμάλωτος πολέμου", λέτε, "από πότε;" - θα ρωτήσουν πολλοί από εσάς.

Η ανθρωπότητα έχασε τον μερικό έλεγχο του πλανήτη μας μέσα στο χρονικό διάστημα από το 5.624 π.Χ./Π.Χ. έως το 5.289 π.Χ./Π.Χ. Αυτό προκύπτει από τις αναφορές που έχουν δημοσιεύσει ο ιστορικός/ερευνητής Φίλιππος Φιλιππόπουλος, ο ιστορικός/ερευνητής και εκδότης εγκυκλοπαίδειας Ιωάννης Πασσάς, ο ερευνητής/στρατιωτικός μηχανικός Γιάννης Καραγεωργίου, ο ταξίαρχος (HAFGIS - Υπηρεσίες Γεωγραφικών Πληροφοριών Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων) Κωνσταντίνος Κουτρουβέλης.

Έχασε τον μερικό έλεγχο σε ποιον; Ένας μη ανθρώπινος συνασπισμός υπό την ηγεσία, αυτό που πολλοί από εσάς γνωρίζετε ως Δρακονιανούς ή ερπετοειδείς.

Ωστόσο, αυτός ο συνασπισμός δεν αποφάσισε απλώς να περάσει μια μέρα και να μας υποδουλώσει. Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτό. Προτού βουτήξω βαθύτερα σε αυτό, επιτρέψτε μου να παρουσιάσω πρώτα την κυρίαρχη αφήγηση στην οποία υπόκειται η Δύση και μόνο η Δύση.


Η κατήχηση του κυρίως ρεύματος
 

Lyrans, Annunaki, Pleadeans, Arcturians, Greys, Draconians, όλα είναι ονόματα που κάποιοι ή πολλοί από εσάς έχετε ξανακούσει. Υπάρχουν πολλές θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί γύρω από αυτούς, πολλές από τις οποίες περιστρέφονται γύρω από τη λεγόμενη "Γαλαξιακή Ομοσπονδία". Ορισμένες από τις παραλλαγές περιλαμβάνουν τη "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" ή τη "Γαλαξιακή Ομοσπονδία των Κόσμων" ή τη "Γαλαξιακή Ομοσπονδία των Ειδών".

Τελευταία, ο όρος 'Δρακωνική Αυτοκρατορία' εισήχθη από δημιουργούς περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί από τους οποίους χρησιμοποιούν το λογότυπο της Φιλοσοφικής Μασονίας, γνωστό και ως τρίγωνο των Ιλλουμινάτι. Άρχισαν ενεργά να μιλούν για έναν πόλεμο που συμβαίνει μεταξύ της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και της Δρακονιανής Αυτοκρατορίας. Είναι ενδιαφέρον πώς εξελίσσονται αυτές οι αφηγήσεις για να μας προετοιμάσουν για τη "Μεγάλη Παρουσίαση", η οποία αποτελεί μέρος του διαβόητου Project Blue Beam.

Όλες αυτές οι αφηγήσεις περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό θρησκευτικών προσεγγίσεων, συνήθως κατονομάζοντας άτομα ως "συνείδηση του Χριστού" ή μια μορφή "υπερ-" ατόμων που έχουν "ενσαρκωθεί" στο παρελθόν ως Ιησούς, Κρίσνα ή οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική φιγούρα. Όσοι από εσάς γνωρίζετε το σχέδιο για την εισαγωγή της 'Μιας Παγκόσμιας Θρησκείας', μπορείτε να καταλάβετε πού πάει αυτό. Κατά συνέπεια, αυτός είναι και ο στόχος του Προγράμματος Μπλε Ακτίνα.

Ένα άλλο μέρος είναι οι αποκαλύψεις των Ιησουιτών τον τελευταίο καιρό, που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν "κρυφές" γραφές που έρχονται στο φως, οι οποίες αρχίζουν να δείχνουν ότι οι θρησκευτικές προσωπικότητες ήταν εξωγήινοι. Πρόκειται για άλλη μια προσπάθεια ενοποίησης των θρησκειών, αυτή τη φορά με την προσπάθεια να συνδυαστούν οι μυθολογίες και να τεθούν κάτω από το παράδειγμα του μοναδικού δόγματος. Αυτές οι λεγόμενες "αποκαλύψεις" θα κλιμακωθούν, προοριζόμενες να προετοιμάζονται μόλις εισέλθουμε σε μια ακόμη χειρότερη φάση της παγκόσμιας ιστορίας μας: τον προγραμματισμένο και προωθούμενο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έπειτα, έχουμε τις θρησκείες της Νέας Εποχής, οι οποίες απευθύνονται περισσότερο προς την αριστερή πλευρά του πολιτικού φάσματος, επιδιώκοντας να αποκτήσουν το πιο κοσμικό τμήμα του πληθυσμού και να το προσελκύσουν μέσω της ποικιλίας των "διαστάσεων". Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, μπορούμε να "συντονιστούμε" στις 4Δ, 5Δ κ.λπ. μέσω της αλλαγής της κατάστασης των δονήσεών μας για να φτάσουμε σε ένα "υψηλότερο επίπεδο συνείδησης".

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικά, υπάρχουν και κάποια από τα πιο "σκληρά" αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία οι παραπάνω αφηγήσεις προσπαθούν να επισυνάψουν, όπως οι ιστορίες από ερασιτέχνες αστρονόμους, πληροφοριοδότες και άλλους ερευνητές. Εδώ πέρα, θέλω να παρατηρήσετε ένα μοτίβο. Υπάρχουν πληροφοριοδότες που τους επιτρέπεται να μιλήσουν και να κάνουν ακόμη και δημόσιες εμφανίσεις, και άλλοι που απλά εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. Ως κριτικά σκεπτόμενος, μπορείτε να υποψιαστείτε ποιος ήταν πραγματικά πιο κοντά στην πραγματική αλήθεια. Φυσικά, υπάρχουν εκείνοι που το κατεστημένο προσπαθεί πάρα πολύ σκληρά είτε να τους απαξιώσει είτε να τους αποκρύψει εντελώς. Σαν την ιστορία μας, όπου μια συγκεκριμένη ομάδα πιέζει για νόμους που κρύβουν τα ψέματα για το παρελθόν μας.

 

Οι επικρατούσες θεωρίες
 

Το κατεστημένο έχει επιτρέψει τη δημοσίευση ενός καλού αριθμού θεωριών, ώστε να κρατήσει το κοινό αρκετά απασχολημένο σε σημείο εξάντλησης. Μερικά τέτοια παραδείγματα είναι ο ζωολογικός κήπος και το σκοτεινό δάσος.

Η θεωρία του Ζωολογικού κήπου μοιάζει πολύ με την Πρωταρχική Οδηγία του Star Trek, όπου οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας, παρατηρώντας μας χωρίς να παρεμβαίνουν, τουλάχιστον όχι μέχρι να φτάσουμε σε μια "κατανόηση" του τι είναι το διάστημα.

Το Σκοτεινό Δάσος είναι μια πιο τρομακτική προσέγγιση, όπου οι υποστηρικτές του ισχυρίζονται ότι το είδος μας ζει σε έναν κόσμο, που μοιάζει πολύ με ένα σκοτεινό δάσος, όπου οι εξωγήινοι είναι εχθρικοί. Σύμφωνα με αυτό, δεν πρέπει να μεταδίδουμε τη θέση μας, καθώς μπορεί να προσελκύσει αρπακτικά και εχθρικά είδη.

Μια άλλη, πιο κοντά στην αλήθεια, θεωρία είναι η Πανσπερμία, σύμφωνα με την οποία εξωγήινοι πολιτισμοί προκάλεσαν την εξέλιξη άλλων ειδών, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας, σε διάφορους πλανήτες.

Τελευταία, η θεωρία της "Γαλαξιακής Ομοσπονδίας" ισχυρίζεται ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν συνάψει συμφωνία με την εν λόγω Ομοσπονδία για να επιτρέψουν τις απαγωγές ανθρώπων ως μέρος της εξωγήινης "γενετικής έρευνας" με αντάλλαγμα την τεχνολογία.

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχει αναπτυχθεί μια αυξανόμενη αφήγηση σχετικά με έναν ναζιστικό αποσχισθέντα πολιτισμό που αναπτύχθηκε στην Ανταρκτική, με προηγμένη και εξωγήινη τεχνολογία, πόλεις κάτω από την επιφάνεια και βάσεις στη Σελήνη και στον Άρη. Αυτή η αφήγηση ισχυρίζεται ότι είναι αυτοί οι Γερμανοί που συνεργάζονται με εξωγήινους και ενορχηστρώνουν τις απαγωγές για την οικοδόμηση του "νέου σκανδιναβικού/αρυακού" είδους.

Παρατηρήστε ότι σχεδόν όλες οι αφηγήσεις περιγράφουν τη Σελήνη μας ως κάτι ευεργετικό, και ότι χωρίς αυτήν, η ζωή δεν θα ήταν δυνατή στη Γη.

Είναι κατανοητό γιατί υπάρχει τόση εξάντληση στον πληθυσμό σχετικά με το σύνολο αυτού του θέματος. Όπως και οι πολιτικοί μας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί καραγκιόζηδες εγκατεστημένοι σε προφανείς θέσεις εξουσίας, που ακόμη και τα άξια άτομα αηδιάζουν από την κατάσταση της πολιτικής και αρνούνται να ασχοληθούν. Αυτό, μαζί με τις "ευκολίες" που μας παρουσιάζονται, έχουν συμβάλει με τον λεγόμενο εφησυχασμό που έχει κάνει τον Δυτικό Κόσμο ώριμο για "συγκομιδή".

Υπάρχει, λοιπόν, μια μοναδική αφήγηση που να έχει έναν κεντρικό πυλώνα; Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Είναι οι ερευνητές/καταδότες που φτάνουν σε αυτή την αφήγηση που τείνουν να 'εξαφανίζονται'.

 

Ο κεντρικός πυλώνας
 

Όπως ανέφερα νωρίτερα, η Δρακονιανή Συμμαχία (όχι η Αυτοκρατορία) δεν αποφάσισε απλώς να περάσει και να υποδουλώσει τον πλανήτη μας. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ιστορία, η οποία ξεκινάει πριν από αρκετό καιρό και υπήρξαν βασικά γεγονότα που οδήγησαν σε μια μαζική εξέγερση που σκόρπισε πολύ θάνατο και καταστροφή στο 1/3 περίπου του Γαλαξία μας.

"Επανάσταση;" θα ρωτήσετε. Ναι, μια εξέγερση, επειδή ακόμη και οι Δρακονιανοί ήταν κάποτε μέλος ενός ευρύτερου διαγαλαξιακού κυβερνητικού συστήματος, κάτι που θα αναφέρω εδώ ως Κοινοπολιτεία. Παρά τα όσα περιγράφουν οι αφηγήσεις, οι Δρακονιανοί είναι είδος τύπου 2 στην κλίμακα Kardashev, πράγμα που σημαίνει ότι είναι διαστρικό είδος, όχι διαγαλαξιακό. Ωστόσο, λόγω της μιλιταριστικής και επεκτατικής τους φύσης, προσπάθησαν να επιβάλουν την "άνοδό" τους σε πολιτισμό Τύπου 3, γεγονός που δημιούργησε μια σειρά προβλημάτων.

 

Το μακρινό παρελθόν
 

Φτάνοντας στο στάδιο Τύπου 2 της κλίμακας Καρντάσεφ, οι Δρακονιανοί, προερχόμενοι από τον πλανήτη Μέδουσα του Άλφα Δρακόντη, προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τη δύναμη των γειτονικών άστρων. Η πράξη αυτή θεωρήθηκε απαράδεκτη από την Κοινοπολιτεία, καθώς η απορρόφηση του φωτός του θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή στους πλανήτες που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από το εν λόγω άστρο.

Ως αποτέλεσμα, οι Δρακονιανοί μάζευαν στοιχεία από τα αστέρια για να δημιουργήσουν τις δικές τους, μικροσκοπικές σφαίρες Ντάισον. Αντί να χτίζουν τα πάντα από το μηδέν, ξεθάβουν φυσικά ουράνια αντικείμενα και εγκαθιστούν το αστρικό τμήμα, ως μικροσκοπικά αστέρια, μέσα σε αυτά, για να σχηματίσουν υβριδικούς "πολεμικούς πλανήτες", όπως τους αποκαλούσαν. Στη συνέχεια, θα ενίσχυαν τον φλοιό αυτών των αντικειμένων με κύτος τιτανίου, ώστε η επιφάνεια να αντέχει στις αυξημένες βαρυτικές δυνάμεις, στις συγκρούσεις με αστεροειδείς και στις πιθανές συγκρούσεις. Κάθε ένας από αυτούς τους πολεμικούς πλανήτες περιλάμβανε αυτοσυντηρούμενους κόσμους στο εσωτερικό τους, καθώς τα ταξίδια αναμενόταν να είναι μακράς διάρκειας.

Οι μεγαλύτεροι από αυτούς τους πολεμικούς πλανήτες θα γίνονταν ναυαρχίδες, καθεμιά από τις οποίες θα κυβερνιόταν από ένα Συμβούλιο 24+3 μελών, που θα ηγούνταν μικρότερων στόλων από περίπου 59 μικρότερα σκάφη (μικρότερες κατασκευές τύπου Dyson) στις πρώτες αποστολές επέκτασης του είδους τους μέσω της Πανσπερμίας που ανέφερα προηγουμένως. Τα πρώτα εξελικτικά στάδια ήταν οι δεινόσαυροι, οι οποίοι άρχισαν να γίνονται πιο κοινοί σε ένα τμήμα του γαλαξία μας, όχι μόνο στη Γη.

Οι πλανήτες που επιλέχθηκαν για αυτή την Πανσπερμία ήταν αυτοί με πιο πυκνές ατμόσφαιρες, οι οποίες θα επέτρεπαν την ανάπτυξη πιο ογκωδών ειδών. Είναι άγνωστο αν οι Δρακονιανοί επιθυμούσαν να δημιουργήσουν μια ισχυρότερη εκδοχή του εαυτού τους ή απλώς "πολεμικά θηρία" για άλλους, επεκτατικούς σκοπούς.

Ωστόσο, πολλά από τα είδη δεινοσαύρων ήταν σαρκοφάγα και, λόγω του μεγέθους τους, αποτελούσαν απειλή για τη φυσική εξέλιξη της ζωής στους πλανήτες που κατοικούσαν. Αυτό προκάλεσε άλλη μια αντίδραση από την Κοινοπολιτεία, η οποία προκάλεσε μια εντολή "παύσης και εγκατάλειψης", ισχυριζόμενη ότι οι Δρακονιανοί δεν σέβονταν τη φυσική τάξη πραγμάτων.

Ενοχλημένοι από αυτό, οι Δρακονιανοί αγνόησαν τη διαταγή αυτή.

Ως αποτέλεσμα, η Κοινοπολιτεία έστειλε στόλους επίθεσης για να περιορίσει αυτή την επέκταση. Το αποτέλεσμα ήταν χειρουργικοί πλανητικοί βομβαρδισμοί που είχαν ως στόχο την εξαφάνιση των πιο μαζικών και απειλητικών ειδών δεινοσαύρων σε όλες τις περιοχές στις οποίες είχαν εγκατασταθεί. Έτσι, ό,τι κι αν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε εναντίον αυτών των πλανητών, συμπεριλαμβανομένης της Γης μας, στόχευε στην αραίωση της ατμόσφαιρας, ώστε να μη δημιουργηθούν μαζικά δρακοντιανά είδη.

Αυτό εξόργισε τους Δρακονιανούς, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς για μια στιγμή. Προηγουμένως, τους επιτρεπόταν να αποικίζουν νέους κόσμους, απλά όχι να τους ανατρέπουν. Έτσι μπόρεσαν να δημιουργήσουν έναν δεύτερο οικείο κόσμο στο σύστημα Epsilon Vootes και πολλές άλλες αποικίες σε άλλα συστήματα.


Πρώτη Επαφή 

Από τότε που έγιναν εκείνοι οι πλανητικοί βομβαρδισμοί, η Κοινοπολιτεία έστελνε αποστολές στους πληγέντες κόσμους για να παρακολουθούν και να βοηθούν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο οικοσύστημα. Αυτές οι αποστολές λέγεται ότι πραγματοποιούνται κάθε - περίπου - 2.000 γήινα χρόνια.

Μια από τις καθυστερημένες - ή τουλάχιστον ισχυρίζονταν ότι ήταν καθυστερημένες - αποστολές ήταν και στη Γη μας. Προς έκπληξή τους, η πρώτη από αυτές τις τακτικές αποστολές ανακάλυψε ένα εξελιγμένο είδος: Τους μαύρους ανθρώπους στον σημερινό υποσαχάριο κόσμο, ο οποίος (Σαχάρα) - τότε - ήταν ένας τεράστιος χάσμα. Αυτοί είναι γνωστοί σε εμάς σήμερα ως λαός Ντογκόν του Μάλι.

Μετά από πολυάριθμες αλληλεπιδράσεις με τους -αποκαλούμενους- Nommos, ένα αμφίβιο είδος του he Commonwealth, οι άνθρωποι της αποστολής εντυπωσιάστηκαν αρκετά ώστε να κάνουν μια πρόταση στο τοπικό γαλαξιακό 40μελές Συμβούλιο (12 μέλη του Ανώτατου Συμβουλίου συν έναν ανακυκλούμενο Πρόεδρο και 27 μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου). Καθώς οι Νόμμος υποσχέθηκαν στους Ντόγκον ότι θα επέστρεφαν, κράτησαν τον λόγο τους.

Λίγο αργότερα, αν και ο ακριβής χρόνος είναι μόνο μια εικασία, στάλθηκε μια εκτεταμένη αποστολή στον πλανήτη μας. Το αρχικό όνομα αυτού του είδους ήταν Δελφοί ή Δελφίς, μια αδελφότητα/αδελφότητα φυλών που αργότερα γνωρίσαμε στην ιστορία ως Πελασγοί και Δραβίδες. Οι Πελασγοί αναφέρονται ως ανοιχτόχρωμοι, ξανθοί, με μπλε μάτια, ενώ οι Δραβιδιανοί είχαν μεγαλύτερη ποικιλία, που κυμαίνονταν από λευκό δέρμα, κόκκινα ή έντονα καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια μέχρι μαυρισμένο δέρμα, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Ήταν ένα σύνολο πληθυσμού κατάλληλο τόσο για την οικοδόμηση πολιτισμού όσο και για ισχυρές αμυντικές ικανότητες.
 

Μια απεικόνιση των Πελασγών 


Με την άφιξή τους, συνήφθη η πρώτη συμφωνία. Αυτοί οι άποικοι θα καταλάμβαναν το βόρειο ημισφαίριο, δηλαδή τη Βόρεια Αφρική (πάνω από τον Κόλπο της Σαχάρας), την Ευρώπη, την Ασία, την Ατλαντίδα και τη Βόρεια Εσπερία (Αμερική), ενώ οι Μαύροι θα ζούσαν στην υποσαχάρια Αφρική, τη Λεμουρία, τη Νότια Εσπερία (Αμερική) και την Ωκεανία (Αυστραλία).

Σε αντάλλαγμα, ο Μαύρος πληθυσμός θα λάμβανε γνώση και τεχνολογία για να αποικίσει έναν από τους κόσμους της Κοινοπολιτείας. Η επιλογή ήταν ένας πλανήτης με παρόμοιες συνθήκες διαβίωσης με τη Γη, ο οποίος βρισκόταν σε τροχιά γύρω από το κοντινό άστρο που ήταν γνωστό ως Σείριος-Β. Είναι το πώς οι Ντόγκον γνωρίζουν πολλά για εκείνη την περιοχή του διαστήματος. Έκτοτε, ο πληθυσμός των Μαύρων αναφερόταν επίσης, στον πλανήτη μας, ως "ο λαός του Σείριου-Β".

Πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένας μαύρος άνθρωπος στην αποικία γύρω από τον Σείριο-Β


Μια πτυχή της εξασφάλισης αυτής της Συμφωνίας ήταν για τους Δελφούς (ή αλλιώς Πελασγούς και Δραβίδες) να εμπλουτίσουν τη χλωρίδα και την πανίδα της Γης, ώστε να φτάσουν τα πρότυπα κάθε ζωντανού κόσμου μέσα στην ίδια την Κοινοπολιτεία. Έτσι "η Γη έγινε ένα "αντίγραφο" του "Κήπου της Εδέμ"" που κάποιοι από εμάς μπορεί να έχουν ακούσει. "Αναδιαμορφώθηκε" ή terraformed ώστε να είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τους κόσμους από τους οποίους προήλθαν οι Πελασγοί και οι Δραβιδιανοί.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Γη, γνωστή τότε ως Γαία, έγινε ένα ενεργό και ακμάζον μέλος της Κοινοπολιτείας. Ως αποτέλεσμα, ακολούθησε ο αποικισμός των κοντινών πλανητών, με τον Ουρανό να είναι το κεντρικό ηλιακό κέντρο διοίκησης, τον Άρη να είναι ένας δεύτερος ζωντανός κόσμος, τον Φαέθοντα/Μάλντεκ να είναι ένα κέντρο εξόρυξης τιτανίου και τον Ήφαιστο/Βάλκαν να είναι ένας βιομηχανοποιημένος πλανήτης, υπεύθυνος για την κατασκευή διαστρικών σκαφών.

Οι πλανήτες με τα πιο εχθρικά περιβάλλοντα στην επιφάνειά τους είχαν υπόγειες αποικίες, κυρίως μέσα στο κοίλο τμήμα της αντίστοιχης δομής τους. Ναι, δεν είναι μόνο η Γη κοίλη.


Η δρακόντεια εξέγερση

Παρά τις δύο προηγούμενες αποτυχίες τους, οι Δρακονιανοί δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους να αναδειχθούν σε υπολογίσιμη δύναμη. Αυτή τη φορά, αντί για την Πανσπερμία, θα αποίκισαν άλλους κόσμους, θα μάζευαν όλη την ενέργειά τους και θα τους εξόρυζαν για πόρους και για την επέκταση των στόλων τους.

Το κρίσιμο σημείο ήρθε όταν οι Δρακονιανοί κατέφυγαν στη συλλογή ενέργειας σημείου μηδέν, μια πρακτική που απορροφούσε ενέργεια από το στοιχείο Αιθέρας του διαστήματος, αυτό που κάποιοι ίσως αναφέρουν ως "Σκοτεινή Ύλη", κάτι που δεν είναι απολύτως σωστό. Ωστόσο, ο Αιθέρας του διαστήματος δεν είναι ένα ουδέτερο "στοιχείο". Είναι μια περιοχή υποδοχής για οντότητες υψηλότερης διάστασης, χαμηλότερα στην κλίμακα πυκνότητας της δομημένης ενέργειας. Αυτή είναι η περιοχή της εξέλιξης που ξεκινά στην 4Δ. Μαντέψτε τι είδους οντότητες καταλαμβάνουν αυτό το τμήμα της πυκνότητας. Ψυχές.

Αυτή η πρακτική συλλογής ενέργειας προκάλεσε την καταστροφή πολυάριθμων ψυχικών οντοτήτων, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία. Ως αποτέλεσμα, οι πρακτικές αυτές τέθηκαν εκτός νόμου και οι Δρακονιανοί τελικά επαναστάτησαν.

Με τεράστιους στόλους πλέον στη διάθεσή τους, ο πόλεμος ξεκίνησε, πριν από περίπου 1,5 εκατομμύριο γήινα χρόνια, και προκάλεσε καταστροφές στο ένα τρίτο περίπου του γαλαξία μας.

Μερικές από τις περιοχές της Κοινοπολιτείας αποφάσισαν να προσχωρήσουν στην εξέγερση των Δρακόντειων, με την υπόσχεση απεριόριστης εξουσίας και απρόσκοπτης ανάπτυξης. Ο κυβερνήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο Κρόνος/Κρόνος, ήταν ένας από τους ηγέτες που προσχώρησαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την Τιτανομαχία ή αλλιώς τη Σύγκρουση των Τιτάνων, όπου ο στρατηγός του Κρόνου, ο Δίας (τίτλος, όχι πραγματικό όνομα), ηγήθηκε της αντίστασης εναντίον αυτής της εξέγερσης. Η μυθολογία μιλάει για τον Κρόνο που "έτρωγε" τα παιδιά του, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν η φυλάκιση όλων των υφισταμένων που δεν θα έδιναν όρκο υποταγής σε έναν νέο αφέντη. Ο άνθρωπος που αργότερα έγινε ο Δίας φυγαδεύτηκε, μέχρι να μπορέσει να συγκεντρώσει αρκετές δυνάμεις και υποστήριξη για να απελευθερώσει τους φυλακισμένους. Ήταν αυτή η περίοδος της αναταραχής όπου οι φατρίες που είχαν απομείνει στο σύστημα, εκτός του ελέγχου των Δρακόντειων, οργανώθηκαν σε αυτοδύναμους "Οίκους" προκειμένου να υπερασπιστούν καλύτερα τα εδάφη τους, με μικρότερα συμβούλια και ηγεσία.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο είδος που προσχώρησε στη Δρακονιανή Συμμαχία ήταν οι Ωριόνιοι, γνωστοί και ως Vrill. Η Δύση τους αποκαλεί κυρίως Γκρίζους, λόγω του χρώματος του δέρματός τους. Ο λόγος που προσχώρησαν σε αυτή την εξέγερση ήταν λόγω της προηγούμενης εκτεταμένης κλωνοποίησής τους, σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν το είδος τους, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη απώλεια της γονιμότητας. Το αποτέλεσμα ήταν η δημογραφική κατάρρευση του είδους τους. Καθώς οι Δρακονιανοί είχαν αναπτύξει τις ικανότητές τους στη γενετική, υποσχέθηκαν την πλήρη αναγέννηση του λαού των Βριλ. Κατά τη διάρκεια αυτής της συμμαχίας, τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου βέλτιστα, γι' αυτό και, μέχρι το γήινο έτος 2003, πάνω από το 11% αυτών σκέφτονταν να αποσχιστούν από αυτή τη συμμαχία.

Σύμφωνα με τη δομή των στόλων που ανέφερα προηγουμένως, η Δρακονιανή Συμμαχία εξαπλώθηκε στο ένα τρίτο του γαλαξία μας, υποτάσσοντας τους πληθυσμούς και απομυζώντας τους πλανήτες τους. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα άφηναν πίσω τους επιζώντες.

Το επίπεδο της καταστροφής και οι απώλειες ζωών, που υπολογίζονται σε υψηλή αξία τρισεκατομμυρίων, σχεδόν κατέρρευσαν την τοπική γαλαξιακή κυβέρνηση, η οποία αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από τους άλλους γαλαξίες, επίσης μέλη της Κοινοπολιτείας.

Προσφέρθηκε βοήθεια, η οποία περιελάμβανε έναν εξαιρετικά προηγμένο πειραματικό στόλο που η μυθολογία αναφέρει ως Περσέα. Με τεχνολογία βαριάς προκάλυψης, έφτασε απευθείας από την Ανδρομέδα και επιτέθηκε στον πρωταρχικό μητρικό κόσμο των Δρακονιανών, τη Μέδουσα του συστήματος Άλφα Δρακόντις. Κατά την αποπλάνηση, η πλανητική άμυνα έριξε κατά του στόλου, μόνο που τα ενεργειακά τους όπλα εκτράπηκαν πίσω στον ίδιο τον πλανήτη, προκαλώντας την ολική καταστροφή του.

Την ώρα της επίθεσης, ένας κοντινός στόλος των Δρακονιανών προσχώρησε στην άμυνα, μόνο και μόνο για να γίνει μάρτυρας της καταστροφής της Μέδουσας. Εξοργισμένοι με το αποτέλεσμα, καταδίωξαν τον στόλο του Περσέα και ενώθηκαν με έναν δευτερεύοντα στόλο που ήταν καθ' οδόν για να υπερασπιστεί τον μητρικό πλανήτη.

Μετά την αναγνώριση ότι η κύρια ναυαρχίδα που καταδίωκε φιλοξενούσε τον Ανώτατο Διοικητή της Δρακονιανής Συμμαχίας, ο στόλος του Περσέα διατάχθηκε να τον παρασύρει σε ένα ηλιακό σύστημα όπου η Κοινοπολιτεία θα μπορούσε να τον παγιδεύσει και να επιβάλει το τέλος της σύγκρουσης. Το πλησιέστερο σύστημα σε αυτή την καταδίωξη έτυχε να είναι το δικό μας.


Η καραντίνα

Με την είσοδο των δύο δρακονιανών στόλων στο ηλιακό μας σύστημα, με επικεφαλής τις αντίστοιχες ναυαρχίδες τους, τον Λεβιάθαν/Λεβάν (τη Σελήνη μας) και τη Λίλιθ (την αναφερόμενη "μητέρα των δαιμόνων"), η Κοινοπολιτεία σφράγισε την είσοδο και την έξοδο, που βρίσκονται αντίστοιχα στο βόρειο και το νότιο πόλο της υπερ-ηλιόσφαιράς μας. Υπάρχει λόγος που αναφέρομαι σε αυτήν ως υπερ-ηλιόσφαιρα, αλλά αν επεκταθώ στον λόγο αυτή η ανάρτηση θα γίνει ακόμη πιο γιγαντιαία.

Αυτή η άφιξη λέγεται ότι συνέβη μεταξύ 20.000 π.Χ. και 13.500 π.Χ. και 13.500 π.Χ.. Τα πολεμικά σκάφη των Δρακόντειων ήταν περισσότερα από τα τοπικά -κυρίως επιστημονικά- σκάφη του συστήματός μας. Προσπαθώντας να αποφύγουν μια μαζική σύγκρουση που θα έβλαπτε τους πλανήτες, η τοπική κυβέρνηση, με επικεφαλής τον στρατηγό Δία (ή τον Οντίν ή τον Βαρούνα, όπως ήταν γνωστός σε διάφορες μυθολογίες με διαφορετικά ονόματα), διαπραγματεύτηκε μια ανακωχή.

Η ανακωχή αυτή περιελάμβανε πόρους για τον στόλο της Δρακονιανής Συμμαχίας και την άδεια αποβίβασης πληθυσμών στην τότε επιλεγμένη ήπειρο της Ατλαντίδας, σε αναλογία 1:108, δηλαδή έναν Δρακονιανό "πρόσφυγα" ανά 108 κατοίκους της Γης στην περιοχή. Αυτό έγινε για να προστατευθεί η ακεραιότητα του πολιτισμού της Ατλαντίδας.

Ωστόσο, η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε από τους Δρακονιανούς, οι οποίοι ενίσχυσαν τη θέση τους για την κατάληψη του πλανήτη. Έτσι, ξεκίνησε ο Μεγάλος Πόλεμος.

Μετά την καταστροφή της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας, αποτέλεσμα της μυθολογικής Γιγαντομαχίας, ο στρατηγός Δίας κήρυξε στρατηγική υποχώρηση. Έχοντας μάλιστα σταματήσει την επίθεση των Δρακόντειων, δεν ήθελε να βλάψει περαιτέρω τη Γη με έναν πόλεμο φθοράς. Έτσι, οι τοπικές δυνάμεις της Κοινοπολιτείας χωρίστηκαν σε τρία τμήματα με τα ακόλουθα καθήκοντα:

    1. Να κατοικήσουν και να προστατεύσουν την είσοδο και την έξοδο στην Κούφια Γη (Αρκτική/Ανταρκτική),

    2. Υποχώρηση στο κέντρο διοίκησης του Ουρανού, όπου θα μπορούσαν να συντονιστούν με τους κατοίκους του εσωτερικού της Γης και τους στόλους καραντίνας στο βόρειο και νότιο πόλο της υπερ-ηλιόσφαιρας,

    3. Να αναζητήσουν ενισχύσεις από τους τοπικούς και τους γειτονικούς γαλαξίες.


Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Δρακοντιανή Συμμαχία είχε τη δυνατότητα να περιπλανιέται ελεύθερα στην περιοχή των εσωτερικών πλανητών Ήφαιστος/Βούλκαν, Ερμής/Ερμής, Αφροδίτη/Αφροδίτη, Γαία/Γη, Άρης/Άρης, Φαέθων/Μαλέκ, Δίας/Δίας και Κρόνος/Κρόνος. Ως αποτέλεσμα, οι Δρακονιανοί και ο Ύπατος Διοικητής τους, γνωστός ως YHWH (ναι, είναι Δρακονιανός, όχι άνθρωπος όπως ισχυρίζεται η κυρίαρχη αφήγηση), απελευθέρωσαν τον Κρόνο και τους υφισταμένους του, οι οποίοι - έκτοτε - ανέλαβαν τους ρόλους των "σκανδιναβικών" εξωγήινων και έπαιξαν το ρόλο του "Πάνθεον" κατά την αρχαιότητα. Αυτοί οι απατεώνες αντικατέστησαν τους τίτλους του προηγούμενου συμβουλίου με πραγματικούς ανθρώπους, οι οποίοι είχαν - μέχρι τότε - χάσει τη γνώση του παρελθόντος τους λόγω διαφόρων γεγονότων σε επίπεδο σχεδόν εξαφάνισης.
 

Οι μεγάλες καταστροφές

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει για τη "θεωρία των κύκλων", όπου η κυρίαρχη αφήγηση των "εναλλακτικών" μέσων ενημέρωσης ισχυρίζεται ότι ο πλανήτης μας υφίσταται "γεγονότα επιπέδου εξαφάνισης" κάθε 12.000 χρόνια. Αν αυτό ήταν αλήθεια, τότε πώς γίνεται και έχουμε τρεις μεγάλες καταστροφές τα έτη 9.650 π.Χ./Π.Χ. (Ατλαντίδα), 8.255 π.Χ./Π.Χ. (Όγιος) και 3.615 π.Χ./Π.Χ. (Δευκαλίων); Και οι τρεις είναι καλά καταγεγραμμένες. Μήπως αυτοί οι "κύκλοι" βγήκαν εκτός ελέγχου;

Όχι, δεν το έκαναν, επειδή δεν ήταν φυσικά εξαρχής. Η πρώτη οφειλόταν στη βίαιη προσέγγιση του Λεβιάθαν/Λεβάν (της Σελήνης μας) στη Γη, η δεύτερη οφειλόταν στην καταστροφή του πλανήτη Φαέθων/Μάλεκ και στη σύγκρουση ενός πλανητικού θραύσματος με τη Γη, και η τρίτη ήταν από έναν πυρηνικό πόλεμο που υποκινήθηκε από τους απατεώνες του Κρόνου/Κρόνου, ο οποίος μετέτρεψε τους περιφερειακούς "Οίκους" σε τυραννικές μοναρχίες.

Δεδομένου ότι, σε αυτό το άρθρο, επικεντρωνόμαστε στη μεγαλύτερη εικόνα πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη μας, θα το κρατήσω εκεί.

Μετά την πλήρη εξάλειψη της παρουσίας της Κοινοπολιτείας σε αυτούς τους εσωτερικούς πλανήτες, οι Δρακονιανοί έβαλαν στο μάτι δύο από αυτούς συγκεκριμένα:

    1. Ήφαιστο/Βούλκαν, τα ναυπηγεία της Κοινοπολιτείας, τα οποία οδηγήθηκαν να βυθιστούν στον Ήλιο (που βρίσκεται μεταξύ του Ήλιου και του Ερμή/Ερμή), και

    2. Φαέθων/Μαλέκ, που ήταν πλούσια πηγή τιτανίου, βασικού συστατικού για τη θωράκιση των διαστημικών σκαφών.


Οι κάτοικοι του Φαέθοντα/Μαλέκ αρνήθηκαν να παραδοθούν και να εξορύξουν τον πλανήτη για λογαριασμό των Δρακονιανών και αντιμετώπισαν την οργή του YHWH με την καταστροφή του πλανήτη τους, ο οποίος έκτοτε έχει γίνει η ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία. Αυτή η οργή είχε ως αποτέλεσμα να απαιτηθεί ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα για να εξορύξουν οι Δρακονιανοί το τιτάνιο από κάθε αστεροειδή.

Τα υπόλοιπα βασικά εξαρτήματα που χρειαζόταν ο στόλος τους για την πλήρη επισκευή ήταν:

    1. Ζιρκόνιο, για επιθέματα τιτανίου,

    2. Χρυσός, για την αγωγιμότητα των ενεργειακών όπλων,

    3. Κρύσταλλοι, για παραγωγή ενέργειας και αποθήκευση δεδομένων.

Έτσι, άρχισαν οι εργασίες εξόρυξης στους υπόλοιπους πλανήτες, αποφεύγοντας άλλη μια εκμηδένιση ουράνιου σώματος, καθώς θα απαιτούσε παρατεταμένο χρονικό διάστημα για την εξόρυξη.
 

Η αποσταθεροποίηση του ηλιακού μας συστήματος

Κάθε πλανήτης περνάει από τις εντροπικές εξελικτικές φάσεις, όπου τα νετρόνια συσσωρεύονται, σχηματίζουν αέρια, στη συνέχεια υγρά και στη συνέχεια εισέρχονται στη στερεά κατάσταση. Αυτοί οι σχηματισμοί λαμβάνουν χώρα στις υψηλότερες κοσμικές πυκνότητες του σύμπαντος που αναφέρονται ως πηγάδια βαρύτητας. Όσο πιο ισχυρό είναι το πηγάδι, τόσο μεγαλύτερος είναι ο πλανήτης. Όπως μαντέψατε, ο Ήλιος μας έχει το ισχυρότερο από όλα.

Με τον εξαναγκασμό του πλανήτη Ήφαιστος/Vulkan να βυθιστεί στον Ήλιο, το βαρυτικό πηγάδι του άστρου μας αυξήθηκε κατά ένα μικρό ποσοστό σε ισχύ. Ωστόσο, ακόμη και αυτό το κλάσμα ήταν αρκετό για να αυξηθεί η βαρυτική ισχύς του ηλιακού ουράνιου σώματος και συνεπώς η έλξη του στους υπόλοιπους πλανήτες.

Αν ελέγξετε τον Νόμο των τροχιακών αποστάσεων του Τίτιου-Μπόντε, θα παρατηρήσετε ότι δεν βρίσκονται όλοι οι πλανήτες εκεί που έπρεπε. Ειδικά ο Πλούτωνας έχει χάσει ένα τεράστιο ποσό της αρχικής και υπολογισμένης απόστασής του. Η κυρίαρχη επιστήμη ισχυρίζεται ότι ο νόμος "απέτυχε" να υπολογίσει τις τροχιές του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα. Δεν το έκανε. Λόγω των φυγόκεντρων δυνάμεων, οι πλανήτες που βρίσκονται πιο μακριά από την αυξημένη έλξη του Ήλιου μας, χάνουν την απόσταση γρηγορότερα από αυτούς που βρίσκονται πιο κοντά στο άστρο.

Εν ολίγοις, οι πλανήτες ολόκληρου του ηλιακού μας συστήματος κινούνται σπειροειδώς προς τον Ήλιο.

Για να προσφέρουμε μια εικόνα, μέσα σε 8.000 με 10.000 χρόνια (ο χρόνος που περίπου ο Ήφαιστος/Βάλκαν βυθίστηκε στον Ήλιο μας), ο Πλούτωνας έχασε περίπου το 40% της τροχιακής του απόστασης. Πόσο καιρό λοιπόν μέχρι να φτάσει πολύ πιο κοντά και ενδεχομένως να συγκρουστεί με άλλον πλανήτη; Και ποιος πλανήτης θα ήταν αυτός;

Ή ο Ποσειδώνας για το θέμα αυτό.

Θα μπορούσε η εμμονή του Elon με τον Άρη να έχει κάποια σχέση με τα παραπάνω; Είναι πιθανό η Γη μας να βγει στο μέλλον εκτός της κατοικήσιμης ζώνης; Ακόμη και αν "μετακομίσουμε" στον Άρη, πόσο χρόνο θα κερδίσει η ανθρωπότητα; Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για τον οποίο μας επιβάλλεται η αφήγηση των "κύκλων εξαφάνισης"; Τι λέτε για το "τέλος των ημερών" και τον "μεσσία" που συνδέονται και τα δύο με τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο;

Όλα αυτά είναι ερωτήματα που κανείς δεν θα μεταδώσει στο κοινό, για προφανείς λόγους.
 

Η τεχνολογική "έκρηξη

Για χιλιάδες χρόνια, η ανθρωπότητα χρησιμοποιούσε άλογα, μουλάρια και γαϊδούρια για τις μεταφορές. Ο πλανήτης μας ήταν αραιοκατοικημένος και η Δρακονιανή Συμμαχία επικεντρώθηκε κυρίως στην εξόρυξη πόρων πιο κοντά στα σύνορα μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, τη γνωστή -τότε- "Νεκρή Ζώνη".

Στα μέσα της δεκαετίας του 1800, οι πρώτες ενισχύσεις της Κοινοπολιτείας εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα και σήμανε γενικός συναγερμός.

"Γιατί άργησαν τόσο πολύ;" θα αναρωτηθούν κάποιοι από εσάς.

Η συγκέντρωση ενός στόλου από διαφορετικούς γαλαξίες και η μεταφορά του σε ένα κατεστραμμένο 1/3 του γαλαξία μπορεί να είναι χρονοβόρα διαδικασία. Λέγεται επίσης ότι όλοι οι άλλοι θύλακες συγκρούσεων έχουν εκκαθαριστεί και ότι είμαστε το τελευταίο προπύργιο των Δρακόντειων.

Έτσι, μέχρι στιγμής, είναι λογικό.

Περίπου 25 χρόνια μετά από αυτή την άφιξη, οι πρώτες πληροφορίες για την εξωγήινη παρουσία άρχισαν να βγαίνουν με την ίδρυση της Θεοσοφικής Εταιρείας το 1875. Στη συνέχεια, οι μυστικές κοινωνίες εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο με πολύ ταχύτερο ρυθμό. Αυτό που κάποτε ήταν προνόμιο για λίγους εκλεκτούς, άνοιξε στο κοινό μέσω της μασονίας και άλλων "θυγατρικών". Δημιουργήθηκαν οι γερμανικές μυστικές εταιρείες Thule και Vril, καθιερώθηκε ο αποκρυφισμός και η Δρακόντεια Συμμαχία άρχισε να προσφέρει τεχνολογία στις πιο μυστικές ομάδες.

Μέχρι το τέλος του 1903, η πτήση είχε εφευρεθεί και σε 47 χρόνια πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκτόξευση πυραύλου στο διάστημα. Η ανθρωπότητα άρχισε να κάνει γιγαντιαία τεχνολογικά άλματα το ένα μετά το άλλο με έναν ρυθμό που μέχρι πρότινος θεωρούνταν αφύσικος. Λίγα χρόνια αργότερα, ο κύριος τακτικός στόλος της Κοινοπολιτείας εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Απεικόνιση Δραβίδιας γυναίκας


 

Κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα, οι απαγωγές από εξωγήινους πολλαπλασιάστηκαν. Ναι, ήταν μέρος μιας κυβερνητικής συμφωνίας, αλλά όχι για τη δημιουργία μιας νέας "σκανδιναβικής/αρυακής" φυλής από τους Γερμανούς. Ήταν μια ανάγκη κυρίως των Δρακονιανών, να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα γενετικά και ψυχικά δεδομένα από τα δημιουργικά και ψυχικά ικανά είδη, απογόνους των πληθυσμών των Πελασγών και των Δραβιδών, ώστε να μπορέσουν να "κατασκευάσουν" ένα ισχυρότερο είδος για την επόμενη στρατιωτική τους προσπάθεια εκτός του ηλιακού μας συστήματος. Ο επόμενος σταθμός τους λέγεται ότι είναι το δυαδικό αστρικό σύστημα Σείριος-Α και Σείριος-Β.

Μετά τη συγκρότηση της Κοινοπολιτείας γύρω από τον Ουρανό, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίθεση στον πλανήτη Κρόνο/Κρόνο, στο πλαίσιο μιας προσέγγισης "καμένης γης". Μετά τη μαζική εξόντωση των στρατιωτικών βάσεων των Κρόνων/Σατουρνίων και των Δρακονιανών, γιγαντιαία μητρικά σκάφη της Κοινοπολιτείας διεξήγαγαν επιχειρήσεις επισκευής, κάτι που βλέπουμε στο "Ringmakers of Saturn" του Bergun. Μη διστάσετε να το ψάξετε.

Μέχρι τα έτη 1999 και 2001, ο τακτικός στόλος της Κοινοπολιτείας, ενισχυμένος περαιτέρω με διαστρικά και διαγαλαξιακά σκάφη (ναι, η Κοινοπολιτεία είναι πάνω από τον Τύπο 3), έσπρωξε τη "Νεκρή Ζώνη" από τον τροχιακό δακτύλιο του Κρόνου-Ουρανού έως τον Δία-Κρόνο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι' αυτό εδώ.

Ως μέσο για να καθυστερήσει την προέλαση του στόλου, η Δρακονιανή Συμμαχία διέταξε τις μυστικές "θυγατρικές" της να σκάψουν βαθιές γεωτρήσεις, με το πρόσχημα της "γεωλογικής έρευνας" και να τοποθετήσουν μερικές από τις ισχυρότερες πυρηνικές κεφαλές τους. Δεδομένου ότι η Γη μας είναι κοίλη, η φύση του πλανήτη μας δεν είναι τόσο συμπαγής όσο μας έχουν κάνει να πιστεύουμε και πολλαπλές εκρήξεις αυτού του μεγέθους θα είχαν καταστροφικές συνέπειες για τη δομική ακεραιότητα του κόσμου μας. Τώρα, δεν γνωρίζω αν αυτές οι κεφαλές είναι κανονικές πυρηνικές κεφαλές ή αν υπάρχει διαφορετικού τύπου τεχνολογία.

Αυτό ανάγκασε τον στόλο της Κοινοπολιτείας να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Δρακονιανή Συμμαχία.
 

Η παρούσα κατάσταση

Όπως ανέφερα προηγουμένως, η πλειοψηφία του πληθυσμού της Γης, είτε έχει άμεση σχέση με την Κοινοπολιτεία (άποικοι) είτε κάποτε επωφελήθηκε από αυτήν (ο Μαύρος πληθυσμός). Όπως και να έχει, ο στόλος αυτός δεν είναι εχθρικός απέναντί μας. Ωστόσο, θα είναι εχθρικός προς τους Δρακονιανούς, τις παράνομες "θυγατρικές" τους και εκείνους που πρόδωσαν τον κόσμο μας για δικό τους όφελος.

Λόγω της φύσης του ηλιακού συστήματος στο οποίο σκοπεύουν να κατευθυνθούν οι Δρακονιανοί μετά τον αφανισμό του πλανήτη μας, η Κοινοπολιτεία δεν θα επιτρέψει στους δεσμοφύλακές μας να διαφύγουν ανέπαφοι. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι το άστρο μας θα γίνει σούπερ-νόβα. Όσο καταστροφικό κι αν ακούγεται, είναι μια έσχατη λύση που θα επιτρέψει την αναγέννηση του ηλιακού μας συστήματος, αν και με επανορθώσεις από φρεάτια βαρύτητας. Οι προειδοποιητικές βολές προς το άστρο μας έχουν ήδη εκτοξευτεί.

Έτσι, όταν προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με το διάστημα, πώς ξέρουμε τι σήματα είναι αυτά που λαμβάνουμε;

Ο δρακοντιανός στόλος αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή κρίση, επομένως δεν θα μας επιτρέψουν να λάβουμε οποιουδήποτε είδους πληροφορίες από αυτούς που θεωρούν εχθρούς τους. Έτσι, φημολογείται ότι τα σκάφη της Κοινοπολιτείας δεν θα μεταδίδουν ψυχικά τίποτα, καθώς μπορεί εύκολα να υποκλαπεί και να παραμορφωθεί. Λέγεται επίσης ότι το σύνολο των ψυχικών πληροφοριών προέρχεται από τους Κρόνιους/Σατουρνικούς "Βόρειους" ή τους εξαιρετικά τηλεπαθητικούς "Γκρίζους". Το μέσο επικοινωνίας με τον στόλο της Κοινοπολιτείας είναι μέσω κατευθυνόμενων ακτίνων νετρίνων στο μήκος κύματος του Micro ή Nano (MASER/NASER). Μήπως γι' αυτό υπάρχει ένα εργαστήριο ανίχνευσης νετρίνων στην Ανταρκτική;

Και αυτό είναι που μας φέρνει στο διαβόητο Project Blue Beam και στις πρόσφατες αποκαλύψεις UFO/UAP.
 

Αποκαλύψεις και Project Blue Beam (Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα)

Από το 2004, δέκα χρόνια μετά την πρώτη αναφορά, υπήρξαν πολλαπλές προειδοποιήσεις για το πώς θα υλοποιηθεί αυτό το έργο. Φυσικά, δεν ήταν ευρέως διαδεδομένες.

Εκτός από την ενοποίηση όλων των μεγάλων θρησκειών, το σχέδιο σκοπεύει να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός μαζικού "σκανδιναβικού" στόλου, καθώς οι Κροναίοι/Σατουρνικοί δεν έχουν τους αριθμούς, προκειμένου αρχικά να ενοποιήσουν και στη συνέχεια να κάνουν εχθρούς τον παγκόσμιο πληθυσμό. Θα συμβεί αυτό ως αιτία για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο; Αμφιβάλλω, καθώς ο ερχομός του "Μεσσία", τουλάχιστον από την εβραϊκή πλευρά, λέγεται ότι θα συμβεί μετά την πτώση της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να εφαρμοστεί πλήρως μετά την έναρξη των κινηματικών επιχειρήσεων. Από την άλλη πλευρά, αυτό είναι το μέλλον, άρα δεν είναι σε πέτρα.

Ο κύριος στόχος της Δρακονιανής Συμμαχίας είναι να καταστήσει την Κοινοπολιτεία ως εχθρό στα μάτια του γήινου πληθυσμού. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για την αφθονία της νέας τεχνολογίας που μας δίνεται. Θέλουν να λειτουργήσουμε ως μια μορφή αντιπερισπασμού, δηλαδή ως τροφή για τα κανόνια του στόλου της Κοινοπολιτείας, ενώ οι ίδιοι οι Δρακονιανοί θα προσπαθήσουν να το σκάσουν και να σπάσουν την καραντίνα/τον αποκλεισμό.

Εν τω μεταξύ, θα βάλουν τα δυνατά τους για να απομυζήσουν τον πλανήτη μας, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, για να αποκτήσουν τα ορυκτά που χρειάζονται για τις επισκευές. Πρόσφατα, υπήρχαν άρθρα που έλεγαν ότι υπάρχουν μεγάλα ρήγματα και δονήσεις στη Σελήνη. Έτσι, μετά από 50 χρόνια που ισχυρίζονταν ότι η Σελήνη ήταν ανενεργή, ξαφνικά μας λένε ότι είναι;

Δικαιολογούν όλα τα παραπάνω τη βιασύνη για την τεχνολογία μας; Δικαιολογούν τη βιασύνη για τους Παγκόσμιους Πολέμους; Δικαιολογούν τη βιασύνη για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων; Δικαιολογούν αυτή τη Χεγκελιανή Διαλεκτική που πρόκειται να μας οδηγήσει στην κινηματική φάση του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου; Δικαιολογούν την ταχεία ανάπτυξη εκτεταμένων καταφυγίων για την "ελίτ"; Δικαιολογούν την ιδέα των ελεγχόμενων CBDCs και των πόλεων των 15 λεπτών που θα απομονώσουν όλους τους ανθρώπους σε μεγαλουπόλεις και έξω από τον υπόλοιπο πλανήτη (έτσι ώστε η Γη να μπορεί να απογυμνωθεί γρήγορα); Δικαιολογούν την ατζέντα της Κλιματικής Αλλαγής, η οποία ανοίγει το δρόμο για εκτεταμένες εξορύξεις; Δικαιολογούν τη βιασύνη για την "εμφάνιση του "Μεσσία""; Δικαιολογούν το Σχέδιο Μπλε Ακτίνα; Δικαιολογούν τον έλεγχο της Δύσης από ανατολικούς διεισδυτές μέσω μυστικών και αποκρυφιστικών εταιρειών;

Σκεφτείτε το για λίγο, κάντε τη δική σας έρευνα και βγάλτε ένα τεκμηριωμένο συμπέρασμα.

Δεδομένου ότι ο πλανήτης μας έχει μεγάλο πληθυσμό που οι λίγες ομάδες της "ελίτ" πρέπει να ελέγξουν υπό τις συνθήκες μιας τέτοιας απειλής, θα έλεγα ότι τα παραπάνω δικαιολογούν τις ατζέντες που μας ταλαιπωρούν σήμερα.

Υπάρχουν πολλές ακόμη λεπτομέρειες που θα μπορούσα να προσθέσω, αλλά αυτό το άρθρο θα γινόταν σχεδόν αδύνατο να διαβαστεί. Έτσι, μπορεί να συμπληρώσω μερικές ακόμη λεπτομέρειες σε μεταγενέστερο χρόνο.

Και πάλι, αυτό είναι το συνολικό τοπίο που μου έχει γίνει γνωστό. Κάντε ό,τι θέλετε και ακούστε το ένστικτό σας.

 

Vasileios Kontodimas

πηγή


17 σχόλια:

  1. https://winepressnews.com/2024/03/29/must-read-tech-and-financial-gurus-seek-to-leverage-ai-to-live-forever-and-preserve-their-wealth/

    καλημερα .πολυ ενδιαφερον αρθρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος03 Απριλίου, 2024 15:24

    Τι ΘΕΜΑΤΑΡΑ ρε Φίλε !!!! Παράτησα τη δουλειά και διάβασα.

    Ο Φίλτατος αρθρογράφος Βασίλειος Κοντοδήμας, έχει, ας πούμε, «εκλογικεύσει» και βάλει σε μια σειρά τις αιτίες και τα γεγονότα που μας έφεραν στα ΣΗΜΕΡΙΝΑ γεγονότα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συγκέντρωση των πληροφοριών. Είναι όμως πολλές πληροφορίες μαζεμένες και αυτό δυσχεραίνει το σχολιασμό από εμάς, διότι κινδυνεύουμε να γράψουμε σεντόνια !!! Πάντως ΔΕΝ είναι μακριά από την κατανόηση που έχουμε πολλοί από εμάς, ασχολούμενοι για πάρα πολλά χρόνια με το θέμα «εξωγήινοι».

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσος άνθρωπος έχει εντελώς μπερδευτεί, διότι υπάρχει ΥΠΕΡ-πληροφόρηση, μέσα στην οποία ελλοχεύει η ΠΑΡΑ-πληροφόρηση και στο τέλος δεν ασχολείται κανένας, λόγω καθημερινότητας. Άσε που υπάρχει και ο ΦΟΒΟΣ για το άγνωστο και η τάση είναι να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ο «επάνω» είναι σώνει και καλά κακός !!

    Οι παρατηρήσεις μου συνοπτικά, διότι αν επιχειρήσω ανάλυση, θέλω ένα βιβλίο !! χα χα χα

    Αν προσεγγίσουμε το θέμα βάσει θρησκείας, έχουμε ΧΑΣΕΙ από χέρι. Για αυτό «αυτοί» που θέλουν να μας παραπλανήσουν επιχειρούν το αφήγημα της «μιας θρησκείας». Πολύ απλά γιατί η πλειοψηφία έχει την τάση να το πιστεύει και η «κατασκευή» μας είναι τέτοια που ενδόμυχα αναζητάμε τον «σωτήρα», αγνοώντας ότι ΕΜΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ είμαστε (ας μου επιτραπεί ο όρος) «μικροί θεοί».

    Κατά την άποψή μου, το Blue Beam αποτελεί την ΨΕΥΤΙΚΗ «αποκάλυψη» ή «εμφάνιση», η οποία θα είναι και μερική. Η πραγματική αποκάλυψη θα είναι ΟΛΙΚΗ, χωρίς να αφήνει αναπάντητα ερωτήματα και χωρίς να προκαλεί φόβο !!!

    Όλα όσα αναφέρει ο αρθρογράφος, βρίσκονται και στη μυθολογία μας, η οποία τα έχει όλα, αρκεί να μπορέσουμε να την αποκωδικοποιήσουμε. Επίσης το ίδιο για την Ινδική μυθολογία.

    Όσο αφορά εμένα, αυτό που εμπιστεύομαι είναι το ΕΝΣΤΙΚΤΟ. Οι πληροφορίες που το τροφοδοτούν βρίσκονται βαθιά καταγεγραμμένες στο DNA μας, το οποίο έχει ΜΝΗΜΗ, την οποία «κουβαλάει» από όλες τις ενσαρκώσεις μας, τόσο εδώ όσο και αλλού !!! Οι πληροφορίες αυτές «βγαίνουν» αυτόματα και πρέπει να εμπιστευόμαστε την ΠΡΩΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ για το οτιδήποτε.

    Όσο αφορά τα χρόνια που αναφέρει και ειδικά τις χρονικές περιόδους, να επισημάνω ότι ο γήινος χρόνος ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τον άχρονο χρόνο που εξελίσσονται τα πράγματα «εκεί επάνω». Πχ γήινα 1.000 χρόνια, μπορεί να μην είναι πάνω από 10 ημέρες !!

    Η άποψή μου για τους εξωγήινους είναι ότι φυσικά και ΥΠΑΡΧΟΥΝ και είναι και καλοί και κακοί. Και «υπάρχουν» και στο πεδίο ενσάρκωσης που πολλοί ονοματίζουν ως τρίτη διάσταση (που για εμένα δεν υφίσταται) και σε παραπάνω πεδία. Επίσης, υπάρχουν και εσωγήινοι και κυρίως μην ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο μέρος των ωκεανών μας είναι ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟ.

    Για να μπορέσουμε, ας πούμε, λίγο να κατανοήσουμε το σκεπτικό τους, φανταστείτε να ανακαλύπταμε εμείς έναν πλανήτη, με κατοίκους που βρίσκονται ακόμα στην εποχή του χαλκού. Τι θα κάναμε ; Ποιόν θα προσεγγίζαμε ; Θα επεμβαίναμε ; Αν ναι με ποιο τρόπο ; Αν το «εμείς» αφορά την cabal, τότε σίγουρα θα είμασταν κακοί. Αν όμως αφορά τους Έλληνες, θα ήμασταν καλοί. Προσοχή !! ΟΧΙ τους κατοίκους της Ελλάδας, αλλά τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Συνεχίζεται …

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διός Κούρος03 Απριλίου, 2024 15:25

    2ο μέρος

    Η παρακάτω παράγραφος, συνάδει με πολλές άλλες πληροφορίες :

    «Λόγω της φύσης του ηλιακού συστήματος στο οποίο σκοπεύουν να κατευθυνθούν οι Δρακονιανοί μετά τον αφανισμό του πλανήτη μας, η Κοινοπολιτεία δεν θα επιτρέψει στους δεσμοφύλακές μας να διαφύγουν ανέπαφοι. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι το άστρο μας θα γίνει σούπερ-νόβα. Όσο καταστροφικό κι αν ακούγεται, είναι μια έσχατη λύση που θα επιτρέψει την αναγέννηση του ηλιακού μας συστήματος, αν και με επανορθώσεις από φρεάτια βαρύτητας. Οι προειδοποιητικές βολές προς το άστρο μας έχουν ήδη εκτοξευτεί»

    Ο Καλογεράκης αναφέρει ότι Ελλάνια σκάφη είναι «ελλιμενισμένα» και έτοιμα για εκκένωση 120 εκ Ελλήνων, σε περίπτωση καταστροφής της Γαίας. Το ίδιο ανέφερε σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή της και η Miriam Delicado στον Dr Michael Salla, η οποία μάλιστα αναφέρει τα σκάφη αυτά ως Διαστημικές Κιβωτούς (Space Arks). Στην ίδια συνέντευξη συζητά επίσης τους κινδύνους που ελλοχεύουν μπροστά μας, καθώς η ανθρωπότητα εισέρχεται στους έσχατους καιρούς, όπου η σύγχυση και η διαφθορά αφθονούν και η κριτική σκέψη διακυβεύεται με τρόπους που μοιάζουν πολύ με το τέλος της Ατλαντίδας. Σας θυμίζει κάτι για το ΣΗΜΕΡΑ ;;!!

    Η ίδια παρουσιάζει έναν ενδιαφέροντα διαχωρισμό μεταξύ «υπερβορείων» και «ψηλών ξανθών» (Tall Blondes), λέγοντας ότι ΔΕΝ είναι το ίδιο είδος.

    https://www.youtube.com/watch?v=FzmiVSldtew

    Επίσης ο Καλογεράκης ισχυρίζεται ότι η επικοινωνία του με τους επάνω γίνεται μέσω κατευθυνόμενων ακτινών νετρίνων, όπως αναφέρει και ο αρθρογράφος ότι «Το μέσο επικοινωνίας με τον στόλο της Κοινοπολιτείας είναι μέσω κατευθυνόμενων ακτίνων νετρίνων στο μήκος κύματος του Micro ή Nano (MASER/NASER).»

    Για να ολοκληρώσω και εγώ κάποτε (!!), σας παραθέτω δυο – τρία links, προς τροφή για σκέψη και αναζήτηση. Το internet είναι ΓΕΜΑΤΟ γνώση, αρκεί να ξέρεις να ψάξεις και να ξεχωρίσεις.

    Ίων Μάγγος :
    «Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς»
    https://terrapapers.com/fakeli-lacerta-i-synentefxi-mias-erpetoidous/

    «Space Command Captain: Mark Richards» ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ «ΚΑΦΑΣΙ»
    https://terrapapers.com/space-command-captain-mark-richards/

    «Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη»
    https://terrapapers.com/terra-papers-i-alithia-ine-olofaneri/

    Λίστα φυλών εξωγήινων (εκτός από το γνωστό βιβλίο των Ρώσων που δεν μπορώ να το ανεβάσω εδώ) :
    https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_19a.htm#inicio

    Dr Michael Salla. Τεράστια «πηγή» πληροφορίας.
    https://exopolitics.org/
    https://t.me/s/docsalla

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή σε πάω (ούτε ο Χριστόδουλος να ήμουν 🙂), πάρε και μια καινούρια ψυχαγωγική ταινιούλα με time travellers. Eπιστημονική φαντασία με ολίγον από Καινή Διαθήκη!
      https://www.youtube.com/watch?v=SPT8uQotWRU

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρος03 Απριλίου, 2024 15:59

      Τι μου κάνεις ρε Φίλε !! χα χα χα

      Θα την δω σήμερα το απόγευμα, μέχρι τις 21:00 που παίζει η ομάδα και δεν είμαι διαθέσιμος για κανέναν.

      Και μόνο που έχει χρονοταξιδιώτες, με τσιγκλάει !!

      Είδα και τον πρώτο κύκλο του 3 body problem (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο) που μας έδωσε ο Pananas, στο netflix. Άπαιχτη σειρά.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Σού έχω κι άλλη, που έχει κάνει πάταγο τελευταία, της apple,
      το Constellation (2024)
      https://tainio-mania.online/load/seir/constellation-2024/21-1-0-34880
      Με την φοβερή ηθοποιό Noomi Rapace!
      Είναι αστροναύτης (ή αστροναύτισσα αν θες) με σύζυγο κ ένα κοριτσάκι. Δουλεύει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα καταφέρνει να γυρίσει με σκάφος στη Γη. Αλλά πολλά πράγματα τα βρίσκει αλλαγμένα, σαν να βρέθηκε στη Γη μιας παράλληλης πραγματικότητας.
      Είναι λίγο δύσκολη η σειρά, πρέπει να έχεις στο νου σου συνέχεια κάποια πράγματα όσο την παρακολουθείς, όπως.. την αρχή της απροσδιοριστίας του Χάιζενμπεργκ, το πείραμα Γιανγκ των δύο σχισμών, και κυρίως το νοητικό πείραμα της γάτας του Σρέντιγκερ. Εγώ έχω έρωτα και αρκετά βιβλία με τέτοια θέματα εδώ και 30 χρόνια, οπότε δεν με δυσκόλεψε. Στο μπλογκ του αλλά πολύ συχνά και στο Διόδοτο, μάς έχει γράψει αρκετές φορές ο Μποτίλιας για αυτά τα θέματα της θεωρητικής κ σωματιδιακής φυσικής. Επιτέλους ξανάρχισαν να γράφονται καλά σενάρια επιστημ.φαντασίας, βασισμένα σε αυτά. Γιατί νόμιζα ότι ξεμείναμε με τα παλιά των δεκαετιών 30-60.
      Καλή θέαση!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το έχεις διαβάσει;
      https://www.skroutz.gr/s/44472001/Akoma-kai-oi-THeoi.html?product_id=171445861&sponsored=fbt
      Θα σού πεταχτούν τα μάτια έξω!

      Διαγραφή
  4. Το ένστικτο μου δεν μου λέει* τίποτα για όλα αυτά περί ομοσπονδιών, αν και κινούνται διάφορα στον νυχτερινό ουρανό.

    Τό βαθύτερο χάραγμα είναι η πεποιθήσεις που έχει ό καθένας μέσα του.

    Θυμάμαι ότι Ό Χριστός είπε ότι θα υπάρξει ακόμα μια Διαθήκη
    Ή τρίτη Διαθήκη =786
    ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ=786

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα όσα αναφέρει το άρθρο έχουν γίνει γνωστά από τον Καραγεωργίου Γιάννη στο ιστολόγιο Έλλην καί Χάος εδώ καί χρόνια.Δυστυχώς η Google το έριξε ... ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια καλησπέρα και από εμένα.
    Μόλις τώρα είδα την επανενεργοποίηση του ιστολογίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Απριλίου, 2024 01:39

    ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ .
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ( ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ -ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΙΩΝ ΜΑΓΓΟΣ ) ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ .
    ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΑ ,ΣΤΟ ΕΣΣΕΤ ΗΜΑΡ ,ΚΑΝΑ ΕΞΑΡΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ,ΠΕΡΙΠΟΥ ,ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ,ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ,ΕΙΧΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ .
    ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ : ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ,ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ .
    ΠΙΘΑΝΟΝ ,ΙΣΩΣ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ
    ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ .
    ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ UNIVERSAL BLESSING ,
    ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ .
    ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ,ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ,
    ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ,ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΑΝΤΟΝ ,ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ .....ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΟΥΜΠΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΕΧΑΨΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ :ΞΕΡΩ ΑΡΙΣΤΑ ,ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ .
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ .
    ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΔΗΜΟΣΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσος άνθρωπος έχει εντελώς μπερδευτεί, διότι υπάρχει ΥΠΕΡ-πληροφόρηση, μέσα στην οποία ελλοχεύει η ΠΑΡΑ-πληροφόρηση και στο τέλος δεν ασχολείται κανένας, λόγω καθημερινότητας."

    Ότι πιο σωστό, Διός Κούρε.

    Ο κόσμος έχει "χαθεί στη μετάφραση" και στα προσωπικά του μονοπάτια. Έχουν ακουστεί τα άπειρα όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως από το 1990 μέχρι το 2020 που ο κόσμος άνω των 35 κυρίως κουράστηκε και απηύδησε και πλέον δεν θέλει να παρακολουθεί. Όσο για τις νεότερες γενιές, είναι πλήρως κατευθυνόμενες και "βολεμένες" στο σκοτάδι.

    Μάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θά χαρακτήριζα τό παραπάνω άρθρο - έρευνα- αποκάλυψη!!! , ώς τήν «άχρηστη πληροφορία » τής ημέρας. Γνώμη μου, χωρίς παρεξήγηση. Αμερικανιές καί παραπλάνηση τού διψασμένου αναγνώστη γιά μυστήριο, άγνωστο, αποκαλύψεις, συνομωσίες καί ό,τι θά φανταζότανε ώς κρυμμένη γνώση!!! Άν ήταν κάτι πού θά έπρεπε νά έχει πολλά σχόλια καί εκτίμηση, θά ήταν πρός τόν ανήσυχο καί ευαίσθητο πρός τόν συνάνθρωπο Kenton Lee καί τά επεκτεινόμενα παπούτσια του. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/04/blog-post_72.html#more

    Καλησπέρα Κώστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Σοφούλα μου!

      Η αλήθεια είναι πως τα ευφάνταστα τραβάνε πιο πολύ. Δεν έβαλα όμως το άρθρο γι αυτό τον λόγο. Αλλά επειδή πιστεύω και ο ίδιος αρκετά από αυτά που υπάρχουν στο άρθρο. Το πόση αλήθεια υπάρχει.. ο χρόνος θα δείξει.

      Διαγραφή