«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Οι πρεσβευτές της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών φεύγουν επειγόντως από τη Μόσχα; Γιατί;


Υπήρξε μια επείγουσα και πολύ ενδιαφέρουσα είδηση από το US Civil Defence News σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με την οποία οι πρέσβεις της ΕΕ και των ΗΠΑ έχουν εγκαταλείψει τη Ρωσία :

(🚨🚨🚨Ενημέρωση: Οι πρεσβευτές των ΗΠΑ και της ΕΕ φεύγουν από τη Μόσχα αυτή τη στιγμή! Τι συμβαίνει?? Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να κάνει την κίνησή του στην Ουκρανία;🔥🔥🔥)

 

Συνήθως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν πριν από ένα πυρηνικό χτύπημα, οπότε όλοι ήταν πολύ σφιγμένοι και έσπευσαν να ψάξουν για επιβεβαιώσεις. Εδώ είναι:


Ειδήσεις Πολιτικής Άμυνας των ΗΠΑ
@CaptCoronado
Ενημέρωση: Αρκετοί Πρέσβεις της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένου του Γερμανού Πρέσβη
στη Ρωσία Ο Alexander Lambsdorff, ανακλήθηκε από τη Μόσχα για διαβουλεύσεις, έφτασε στην Ευρώπη, όπου θα μείνει για μια εβδομάδα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη ρωσική πρωτεύουσα, ανέφερε η Bild!


Sprinter infofactory @S…7h Μόσχα: Ο Αμερικανός πρέσβης έφυγε από τη Ρωσία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία Λιν Τρέισι έφυγε προσωρινά από τη Ρωσία, δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ.
Ο διπλωμάτης πρόσθεσε ότι η παρουσία του προσωρινού επιτετραμμένου της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα ” δεν θα είναι… Εμφάνιση περισσότερα

Έτσι όλα συνέβησαν στην πραγματικότητα και, απ’ όσο μπορούμε να κρίνουμε – χωρίς μυστικότητα και ιδιαίτερη βιασύνη, με αυτή την ευκαιρία, ο απόγονος των δουλοπάροικων υποζύγων Ριάμπκιν κακάρισε κάτι ακόμα και σε ξένους δημοσιογράφους.


 

Ωστόσο, τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης κατά κάποιο τρόπο δεν καλύπτουν αυτό το θέμα, πράγμα που είναι περίεργο. Και τώρα όλοι είναι τρομερά περίεργοι: τι μπορεί να λέει αυτό; Αυτό συμβαίνει συνήθως σε δύο περιπτώσεις.

α) Οι πρέσβεις, και μάλιστα όλοι μαζί, πρέπει να μεταβιβάσουν κάποιες πολύ επείγουσες και πολύ μυστικές πληροφορίες στη Μόσχα.

β) Μερικές φορές συμβαίνει αμέσως μετά τη διαβίβαση της επείγουσας και μυστικής πληροφορίας. Για παράδειγμα, πληροφορίες όπως: αύριο θα σας βομβαρδίσουμε! Και σήμερα μαζεύουμε τα ρούχα μας και φεύγουμε.

Πιθανότατα, οι απόρρητες πληροφορίες έχουν να κάνουν με τους ατομικούς ελιγμούς για τους οποίους είχε ενημερωθεί η Μόρντβα την προηγούμενη ημέρα. Πιθανότατα, ένα απλό τηλεφώνημα και λόγια όπως «μην το κάνεις αυτό» δεν έπιασαν τόπο στον φαλακρό ανώτατο ηγέτη και τώρα τόσο η Ουάσιγκτον όσο και η ΕΕ θα προχωρήσουν σε κάποια πιο ριζοσπαστικά μέτρα. Λοιπόν, επειδή τα μέτρα μπορεί να είναι διαφορετικά, τα πράγματα μπορεί να γίνουν σοβαρά και μάλιστα ανά πάσα στιγμή, οπότε ας παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των γεγονότων.

 

thebigtheone.com

triklopodia.gr 

 

 

7 σχόλια:

  1. Τι έγινε παιδιά χρεωκοπεί το αμέρικα και βιάζονται να ξεκινήσουν σοβαρά πολεμικά γεγονότα μπας και το καθυστερήσουν, γιατί να τη γλυτώσουν δεν πρόκειται.... ίδωμεν γιατί για να φεύγουν με την ουρά στα σκέλια οι δυτικοί κάτι τους σφυρίξανε οι Ρώσοι!
    Μην ξεχνάμε ότι ο Κινέζος αρνήθηκε να βάλει πλάτες στον αμερικάνο...όρα επίσκεψη μπλίνκεν στην Κίνα...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΔΠ, κι εγώ έτσι το βλέπω το παζλ, κατά 'κει πάει το πράγμα...

      Διαγραφή
    2. Harry Dent: «Ίσως έχουμε οικονομική κατάρρευση ακόμα και μέσα στις επόμενες… εβδομάδες»!

      https://www.pronews.gr/oikonomia/harry-dent-isos-exoume-oikonomiki-katarreysi-akoma-kai-mesa-stis-epomenes-evdomades/

      Διαγραφή
  2. Ότι είναι να γίνει θα γίνει τελικά, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση, και πάνω από όλα ψυχραιμία Παναγιώτης Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστος Ανεστη!

    Φιλε Κωστα, η ενασχοληση σου μα την διεθνη επικαιροτητα σημερα πολυ επιτυχης. Δυο στιγμηοτυπα στην Ευρωπη προσφατως θα ηταν καλο. πιστευω, να τα προσεξουν οσοι ενδιαφερονται για την Πατριδα τους.

    1. Ορμπαν. '' Καλως ηλθες Προεδρε Σι στην Ουγγαρια''.
    2. Βελιγραδι. Διημερη επισκεψη Σι, εν μεσω εορταστικης ατμοσφαιρας. Δηλωση ΣΙ. '' Η συμμαχια μας με την Σερβια ειναι ατσαλινη''. https://www.youtube.com/watch?v=yGZs75_X5rk
    3. Ελλαδα. Περασε απ΄εξω, αλλα τον πηρε η μποχα και δεν μπηκε μεσα.
    Υ.Γ.Κατι ειπε ο εκπροσωπος της Κινεζικης Πρεσβειας στο δημοσιογραφο της Σερβικης ΤΒ οταν επεσε ο πυραυλος στη Πρεσβεια με θυματα τρεις Κινεζους. Καλο ειναι να το φερετε στην μνημη σας παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς ο Κύριος, αγαπητέ Ahoy!
      Συμφωνώ κι επαυξάνω με τις παρατηρήσεις σου!

      Διαγραφή