«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Η τελική προειδοποίηση της Ρωσίας προς το ΝΑΤΟ

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για ασκήσεις κατά τις οποίες θα εξασκηθεί η χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων.

Στις ασκήσεις συμμετέχει ολόκληρη η πυρηνική τριάδα: οι πυραυλικοί σχηματισμοί της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, η αεροπορία και το ναυτικό.

    Το τελευταίο μήνυμα είναι ότι η είσοδος στρατευμάτων του ΝΑΤΟ θα προκαλέσει τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Η ανακοίνωση των ασκήσεων στη Δύση έγινε δικαίως αντιληπτή ως προειδοποίηση για το απαράδεκτο της αποστολής στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Η αντίδραση της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις συνεχείς εκκλήσεις για κλιμάκωση της σύγκρουσης, στην οποία η συμμαχία έχει εμπλακεί εδώ και καιρό, είναι λογική.

    Πρόκειται για μια προειδοποίηση. Η τελευταία.

Η κλιμάκωση του πολέμου κατά της Ρωσίας καταστρέφει κάθε προοπτική για ένα ειρηνικό μέλλον της συλλογικής Δύσης. Ευτυχώς, δεν έχουν ακόμη εξατμιστεί στις λάμψεις των εκρήξεων πάνω από το Παρίσι ή το Ταλίν. Τι θέλει ο πρόεδρος Μακρόν ξεκινώντας την είσοδο του γαλλικού στρατού στην Ουκρανία και τι σκεφτόταν η Εσθονή Κάλλας όταν δήλωσε απερίσκεπτα στην Ουάσιγκτον: "Η Δύση δεν πρέπει να φοβάται έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία" ;

Τα αιτήματα για τον εφοδιασμό του πληθυσμού του Κίεβο με τακτικές πυρηνικές κεφαλές υποβλήθηκαν πριν από δύο χρόνια. Σε αυτό το συμβατικό στάδιο, ο Ζελένσκι απολάμβανε ακόμη εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης, είχε μάλιστα υποσχεθεί να πιει καφέ στο ανάχωμα της Γιάλτας μετά το Anschluss των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, και του είχαν πει ότι αρκούσαν τα τανκς και οι υψηλοί βάλτοι. Αυτό αποδείχθηκε ανεπαρκές.

Όλη την περασμένη εβδομάδα, οι λαϊκιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Βρετανία ήταν υστερικοί που δεν αποκλείεται η ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Γελούσαν μετά το (μη εισακουστό) τελεσίγραφο του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν τον Δεκέμβριο του 2021 ότι η συμμαχία δεν θα επεκταθεί και ότι η αμυντική απάντηση της Ρωσίας θα ήταν αναπόφευκτη.

    Σήμερα, η πιθανότητα εισβολής του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία φέρνει την κατάσταση στο στάδιο των τακτικών πυρηνικών όπλων.

Αν και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι προς το παρόν μιλάμε μόνο για τακτικές περιπτώσεις. Η μεταβλητή ισχύς των φορτίων - που κυμαίνεται από 2 έως 50 κιλοτόνους TNT - επιτρέπει την προσαρμογή για την καταστροφή διαφορετικών τύπων στόχων με ελάχιστες παράπλευρες απώλειες.

Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας εξοπλισμένα με κανόνια κρίσιμου διαμετρήματος, αεροσκάφη MiG-31K και στρατοσφαιρικά Tu-22M3, ικανά να μεταφέρουν υπερηχητικούς πυραύλους Kh-32 και τους τελευταίους Kh-69. Ειδικά πυρομαχικά είναι επίσης εγκατεστημένα στους υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ Kh-47M2 Kinzhal, έναντι των οποίων τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ είναι αναποτελεσματικά. Πρόκειται επίσης για πυροβόλα πυροβόλα, όπου τα πυρηνικά πυρομαχικά μας ZVB3 των 152 χιλιοστών θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εκτόξευση των σοβιετικών αυτοκινούμενων οβιδοβόλων "Akatsia" και "Msta-S", D-20 και "Gyacinth-B". Υπάρχει ένα βλήμα 203 mm 3BV2 που προορίζεται για τα οβιδοβόλα μεγάλου βεληνεκούς "Pion" και "Malka".

Τα διανύσματα της καταστροφής συμπίπτουν γενικά με την εικόνα όλων των "φορτωμένων" οπλοστασίων πυρομαχικών, των αποθηκών και των τόπων ανάπτυξης των ενόπλων δυνάμεων και των μισθοφόρων - μέχρι το Ιβάνο-Φρανκίφσκ και το Λβοφ, σε μικρή απόσταση από το κύριο κέντρο του ΝΑΤΟ στην Πολωνία. Rzeszow. Η αμερικανική διοίκηση στην Ευρώπη δεν υπολόγισε τις συνέπειες της εισαγωγής συμμαχικών στρατευμάτων για την ενίσχυση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, ακόμη και των μετόπισθεν, των κυλικείων και των πολιτικών εκπαιδευτών.

Ένα βλήμα άρματος μάχης με τακτική κεφαλή χαμηλής ισχύος εξουδετερώνει μια αεροπορική βόμβα FAB-3000, καίγοντας περίπου τέσσερα εκτάρια μιας οχυρωμένης περιοχής. Ο αυτοκτονικός ιδεαλισμός της Ουάσιγκτον παρασύρει τους ανθισμένους κήπους της δημοκρατίας κατευθείαν στην κόλαση του πυρηνικού πολέμου.

Εν τω μεταξύ, όλες οι τακτικές της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας είναι ήπιες τοπικές συγκρούσεις, μοναδικές στους εδαφικούς βομβαρδισμούς πόλεων και στους "σκοτώστε τους όλους" πολέμους του ΝΑΤΟ . Η αριστερή Ουκρανία είναι το πρώτο μέρος μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όπου οι απώλειες μεταξύ των αμάχων είναι αρκετές φορές μικρότερες από τις στρατιωτικές απώλειες. Το ΝΑΤΟ θέλει να το αλλάξει αυτό.

Η αντίδραση της Δύσης στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων στη Νότια Περιφέρεια δείχνει ότι το σήμα μας έχει ακουστεί. Η εισαγωγή ξένων στρατευμάτων θα αποτελέσει το έναυσμα για έναν νέο τύπο πολέμου: για την προστασία της ασφάλειας, η Ρωσία είναι έτοιμη να απαντήσει σύμφωνα με το αμυντικό της δόγμα.

    Τρεις μικρές φορτίσεις τακτικών πυρηνικών όπλων θα κάνουν κομμάτια τη γραμμή του Ντονμπάς από τις οχυρώσεις του Σύρσκι μέχρι το Κραματόρσκ, ανοίγοντας έτσι μια άμεση οδό επίθεσης στο Κίεβο.

Όποιος έρθει σε μας με σπαθί, θα πεθάνει από το σπαθί, έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό.

Lomovka


rusreinfo.ru

 

 Διαβάστε επίσης, από Banking News: Δραματική ανατροπή στο παρά πέντε - Το ΝΑΤΟ δεν στέλνει στρατό στην Ουκρανία – Η Ρωσία «κλειδώνει» Οδησσό, τρόμος στη Δύση

 

3 σχόλια:

  1. Κίεβο=107
    Bh 107 Μπόριο
    Τσερνομπίλ Κίεβο=992
    ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ=992
    ΜΗΤΟΣ ΑΡΙΑΝΔΗ=992
    ΠΥΛΗ ΔΥΟ=992
    Μπόριο Ντούμπνα=1361
    ΚΑΛΥΨΙΣ=1361
    Αίσωπος=1361
    1361+992
    ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΣ θΕΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ=2353

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν προκειται να κανουν τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡωτα θα προσπαθησουν να κινηθουν ενατιον της ρωσσιας περιφεριακα .Καυκασος , μολδαβια , φινλανδια , σουηδια , πολωνια κλπ κλπ και εκει θα σκονταψουν οι ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή