«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Δημήτριος Γράψας πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Στην Τουρκία δείξαμε ότι υποχωρούμε για να μην οξύνουμε την κατάσταση (video SOS)

3 σχόλια:

  1. ολα ειναι πλεον φανερα αλλα κανεις δεν το λεει φανερα.οι τρεις χωρες θα επιτεθουν (αλβανια τουρκια σκοπια), διοτι θελουν να παρουν εδαφη απο την ελλαδα. οι ελληνες εγιναν αδιαφοροι δια την πατριδα τους αυτο απεδειχθη παρα πολλες φορες. εγινε και ο στρατος μας αδιαφορος και καθε τι εις την χωρα μας. ωριμασε το σχεδιο πλεον της μικρας αλλα εντιμου ελλας. να ειναι καλα το ποδοσφαιρο το μπασκετ κ.λ.π. τα ονειρα των γυναικων μαννεκεν ρουχα κ.λ.π. ολα πανε συμφωνα με το προγραμμα. φυσικα οταν μια χωρα δεν παραγει αυτο που τρωει και πινει και την ταιζουν τον λαο της αλλοι ειναι μια χωρα σκλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Μαΐου, 2024 00:22

    "Ψωνίζω, άρα Υπάρχω !"
    Αυτό κατάντησε ο Έλληνας σήμερα.
    Ακολουθούμε επακριβώς το τι έλεγε ο γέρος του Μωριά, ώστε να μην έχουμε πάρε-δώσε με τους μογγόλους.
    "ΑΝ δείξεις στον Τούρκο τα μπροστινά σου, θα σου δείξει τα πισινά του. Αν του δείξεις τα πισινά σου, θα σου δείξει τα μπροστινά του".
    Μέχρι εκεί διαβάσαμε το μάθημα και μείναμε στην ίδια τάξη.
    Το, "ΜΗ μείνει τούρκος στον Μωριά, μηδέ στον κόσμο όλο", το προσπεράσαμε, το πηδήξαμε.
    Ό κόσμος ξεσηκώνεται μόνο για τις ομάδες, η πατρίδα "κείται μακράν".
    Ό Γέρος "μιλούσε" με την γλυκιά Παναγιά.
    Εμείς την βρίζουμε.
    Αλλά, "κάτι" θα μας σώσει, περιμένουμε.
    ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΑ !!!!
    Τι λένε στον δρόμο;
    "ΜΕ πορδές δεν βάφονται αυγά".
    Όποιος δεν έχει ένστικτο, αντίληψη, θάρρος και την πίστη των παλιών αρματολών, δεν έχει θέση σ'αυτό που έρχεται.
    Όποιος βαρυγκομάει για τις δοκιμασίες του και είναι μόνο λόγια, ας γυρίσει από την άλλη πλευρά να συνεχίσει τον μακάριο ύπνο του.
    Όπως μου το λέει ο προπονητής μου, "αν δε ματώσεις κώλο, πόδια, χέρια και κεφάλι, μην περιμένεις μετάλλιο".
    Ό δρόμος την νύχτα είναι πολύ ζόρικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην σας παίρνει βρε από κάτω, ίσια το κορμί και προχωράτε , ξεχάσατε κιόλας ποιοι είσαστε και ποιον Θεό προσκυνάτε, για ελάτε στα συγκαλα σας και την πατρίδα σας μην λισμονατε .Δηθενιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή