«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Καλή εβδομάδα!!!


 


 Οι Άγγλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για πόλεμο με τους Ρώσους:



 


 Συνεργασίες στον Μπατριωτικό χώρο:


 


 



Τσακώνονται οι γείτονες.. και είσαι διακριτικός..



diodotos-k-t.blogspot.com



8 σχόλια:

  1. https://www.ksipnistere.com/2024/05/%ce%bf-%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%83-%cf%87%cf%84%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%85.html

    kali ebdomda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. """ ..άφησε τον Ερντογάν να του πει ότι για να υπολογιστεί η ελληνική αιγιαλίτιδα ζώνη πρέπει να διασαφηνιστεί ποιες βραχονησίδες ανήκουν στην Ελλάδα και ποιες ανήκουν στις κατά τη τουρκική άποψη «γκρίζες ζώνες»!
      Είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που άφησε τον κύριο Ερντογάν να θέσει θέμα «τουρκικής μειονότητας» όχι μόνο στην Θράκη αλλά στα Δωδεκάνησα και στην Θεσσαλονίκη! Ούτε ο Κώστας Σημίτης δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο κατά την διάρκεια του διμερούς ελληνοτουρκικού διαλόγου κορυφής σε επίπεδο ηγετών. Μέχρι τις διερευνητικές επαφές «επέτρεπε» να τίθενται αυτά τα θέματα. """

      Πάμε λοιπόν γι αυτό που ανησυχούσαμε από παλιά. Ο Ντορογιός κι η αδελλφομάνα του, θα παραδώσουν άνευ Χάγης στον Τούρκο όλες τις σημαντικές νησίδες μας, δηλ. Ίμια επί 50! Άξιοι συνεχιστές του προδότη χαζαροΣημίτη.

      Κι εφόσον γίνει κι αυτό.. ο κλώνος θα εγκατασταθεί στις Βρυξέλες.

      Το αστείο είναι ότι αν τού του βγάλουμε ξινό στις ευρωεκλογές να γίνει το "κεντροδεξιό" κόμμα με τις περισσότερες έδρες στην Ευρώπη, που αυτομάτως ακυρώνει και τις ελπίδες του να γίνει αξιωματούχος της ΕΕ..
      ..τότε η Κούλα φαντασιώνεται ως plan b την προεδρία στην Ελλάδα. Να γελάσω ή να κλάσω..;

      Αυτό που θα γίνει ιστορικά είναι το εξής, και το έχει πει ο Αριστόμαχος:
      ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ!
      Τώρα, πώς θα γίνει αυτό.. Θα την κοπανήσουν σε μια νύχτα..; Θα λιντσαριστούν μέχρι κι εγγόνια..; Θα μπουν σε ανήλιαγες υπόγειες φυλακές προς παραδειγματισμό των προδοτών..; Θα τους εξαερώσει ο Θεός..;
      Εγώ θα ήθελα να τους πιάσω στα δικά μου χέρια, γιατί τους έχω ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Μαΐου, 2024 15:44

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ,ΑΥΤΟ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ βλέπω συνέχεια το ύφος του σκύλου στο τελευταίο βίντεο και χτυπιέμαι χαχαχα

      Διαγραφή
  3. Μπράβο ''ρε'' Κώστα. Μας έκανες και γελάσαμε. Καλή δύναμη σε όλους...!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης και σε εσένα boy μου!!!
      Σπάσε τους αέρηδες με τη μοτοσυκλέτα σου!

      Διαγραφή
  4. ΒΡΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΑΡΟ ΠΡΩΚΤΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΙΤΧΑΟΥΖΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      "ΠΡΩΚΤΥΠΟΥΡΓΟΣ"
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ "ΛΟΥΓΚΡΑΝΙΑ"
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή