«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ «ASSEMBLY OF MACEDONIANS»

 (Το ανωτέρω μνημείο έχει στηθεί από το 2020 ακριβώς στο σημείο όπου οι αστυνομικές δυνάμεις, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018,   με εξαιρετικά βίαιο τρόπο, εμπόδισαν Έλληνες πολίτες να φθάσουν στο χωριό Ψαράδες Πρεσπών και να ακυρώσουν την υπογραφή της λεγόμενης «Συμφωνίας των Πρεσπών»).

Τετάρτη 19  Ιουνίου 2024

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 συμμετείχαμε στην εκδήλωση μνήμης στο μνημείο που έχει στηθεί  στο Πισοδέρι Φλώρινας, για να θυμίζει την αντίσταση των Ελλήνων κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών». 


Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 προετοιμάσαμε  συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ωδείο Αθηνών, όπου τα ιδρύματα Α. Τσίπρα και Ζ. Ζάεφ  διοργάνωσαν διεθνές συνέδριο για να υπερασπιστούν την ανιστόρητη και επιζήμια   «Συμφωνία των Πρεσπών» και να βραβεύσουν τον Μ. Νίμιτς, που στις διαπραγματεύσεις πάντα στήριξε τους Σκοπιανούς, με καλεσμένους   εκπροσώπους  του ενδοτισμού και της ξενοκρατίας στην Ελλάδα. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που έχει μετατραπεί στην μεγαλύτερη υποστηρίκτρια της «Συμφωνίας των Πρεσπών», τρομοκρατημένη από την συνεχώς αυξανόμενη δυσαρέσκεια των Ελλήνων κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών», απαγόρευσε την τελευταία στιγμή την συγκέντρωση.  Μετά από διαβουλεύσεις, ώρες πριν την εκδήλωση, έδωσε άδεια συγκέντρωσης στο ηλιοκαμένο πλακόστρωτο μπροστά από την Βουλή όπου και τελικά την πραγματοποιήσαμε παρά την εμφανή προσπάθεια υπονόμευσή της.

Η απαγόρευση της συγκέντρωσης και ο αποκλεισμός, για δύο ημέρες, όλης της περιοχής του συνεδρίου Τσίπρα –Ζάεφ, αποδεικνύει ότι διοργανωτές και κυβέρνηση Μητσοτάκη γνωρίζουν ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» είναι εις βάρος της Ελλάδος και προσπαθούν με «φασιστική» νοοτροπία να εμποδίσουν οποιαδήποτε εκδήλωση εναντίον της.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

Ο  Πρόεδρος

Κοσμίδης Γεώργιος

 

 

professors-phds.com 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 


2 σχόλια:

  1. Εμετρηθησαν, εζυγισθησαν και εβρεθησαν ελλειπεις. Αποψη μου παντα...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς έτσι φαίνεται. Αλλά τί να σού κάνουν κι αυτοί όταν το προδοτικό πολιτικό σύστημα της χώρας, στην μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, με τους 1.200.000 Έλληνες.. τούς έκανε (των διοργανωτών Παμμακεδονικών Ενώσεων) πουστιά την τελευταία στιγμή..
      Κι ενώ όλοι νομίζαμε ότι κεντρικός ομιλητής θα ήταν ο Σπανουδάκης.. βλέπουμε τον Μίκη στο βάθρο, και από τα μεγάφωνα να ακούγεται το "σώπα όπου νά 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες".
      Χέσε μέσα φίλε..

      Διαγραφή