«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Γενική Επιστράτευση και στις...ΗΠΑ;

Σχόλιο Διόδοτου: Γι αυτό θα καταλήξουν σε πυρηνικά και θα γίνουν ερημότοποι παντού στον κόσμο, όπως λένε και οι γέροντες. Γιατί ΗΠΑ, Γερμανία, Πολωνία κ.ά. θα πάρουν.. τ' @Rχίdια της νεολαίας όταν θελήσουν να την επιστρατεύσουν! Ας πρόσεχαν.. Απ' την μια την έκαναν τρυφηλή και γκέι, κι απ' την άλλη θέλουν να την επιστρατεύσουν..; Πού νομίζουν ότι ζούνε οι μακάκες οι 70χρονοι ξεκούτηδες πολιτικοί κ γερουσιαστές των ΗΠΑ, σε ταινία "εποχής" του Χόλιγουντ;

                                 Περισσότερα ΕΔΩ
 

10 σχόλια:

  1. Ακόμη χειρότερα, νομίζουν ότι κατέχουν το μαγικό ραβδί, που μ' ένα χτύπημα κάνει τους ανθρώπους γκαίουλες, καί μ' ένα ακόμη τους επαναφέρει.

    Να δείς τί έκπληξη θα δοκιμάσουν οι ΝΑΤΟϊκοί, που (εδώ καί δεκαετίες) μας θεωρούν δεδομένους πιστούς στρατιώτες της Δύσης... όταν θα μας (ξανα)ζητήσουν να πάμε να σκοτωθούμε γιά χάρη τους! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ θα πάριν τ' αρχίδια'μ'ς σ' λέω..! 🤣

      Διαγραφή
    2. Εν μερη συμφωνω πλην ομως μην ξεχναμε ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ μοναδες με ΛΟΑΤ στον ουκρανικο στρατο. Το αυτο θα πασαρουν και στους ανα τη Δυση ΛΟΑΤ: Θα δειχνουν τη ρωσσια ως καταπιεστη των "δικαιωματων" τους και οποιος τσιμπησει. Εδω φτασαμε στο σημειο νεοναζι-αντιφα-πατριωτες-απολιτικ χουλιγκανια-αντιφρονουντες-μισθοφοροι-τακτικος στρατος και απο τις 2 πλευρες να πολεμουν απο κοινου.

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. @ΛΟΚΙ:

      Αν θέλεις να αποδεκατίσεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ μια διμοιρία Κ.Ι.Λ.Ο.Τ.Α.+ (συγνώμη είμαι δυσλεκτικός 🤣) το σχέδιο είναι το εξής:

      Ακροβολίζονται οι snipers μας και οι περισσότερο προικισμένοι τσιτσιδώνονται και αρχίζουν να επιδεικνύουν τα προσόντα τους. Ξέρετε, αεροπλανάκι την μαλαπέρδα κλπ. Τα ΚΙΛΟΤΑ+ αποπροσανατολίζονται και οι snipers έχουν εύκολους ξελιγωμένους στόχους.

      Και μη γυρίσει και πει κανείς ότι τα ΚΙΛΟΤΑ+ μπορούν να σημαδέψουν αν έχουν απέναντι τους ρωμαλέο στρατό. Σκεφτείτε να είμαστε στην πρώτη γραμμή και να σκάσει μια παρέλαση με ξώβυζες τσιαρλίντερ. Άκλαφτοι θα πάμε...

      Σοβαρά τώρα. Χαλαρώστε. Αυτοί δεν είναι ικανοί αντίπαλοι.

      Διαγραφή
  2. Αν δεν ήταν τόσο τραγικά επικίνδυνα τα πράγματα, θα ξετυλιγόταν μπροστά στα μάτια μας η απόλυτη κωμωδία όλων των εποχών. Η ηλιθιότητά τους είναι ασύλληπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. USA ARMY XA XA XA XA XA

    https://yandex.com/images/search?from=tabbar&text=Transgender%20USA%20army%20personel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΡΑΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ

    https://yandex.com/images/search?from=tabbar&text=rUSSIAN%20SPETNAZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν τάξει! Μια χαρά θα πάει κι αυτό... Να δω επέλαση της ζαρτιέρας με ψηλοτάκουνο και μούσι, και τι στον κόσμο... 😝🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι πολύ σκεπτικός για την ύπαρξη πυρηνικών όπλων μετά την ανάγνωση του παρακάτω άρθρου: The Myth Of Thermonuclear War, Atomic Bombs, Nuclear Radiation, Radioactive Fallout, & WW3
    https://revivetruth.com/science-fallacy/the-myth-of-thermonuclear-war-atomic-bombs-nuclear-radiation-radioactive-fallout-ww3/
    Αν μπορείς, μετάφρασε το Κώστα για να πουν τις απόψεις τους οι Διοδοταίοι.
    ΥΠΕΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο αγαπητέ Υπερίων,
      έριξα μια ματιά, φαίνεται καταπληκτικό. Είναι όμως μεγάλο. Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για να αναρτηθεί, αλλά ενημερώνω πως από το Σάββατο και για 8 ημέρες το μπλογκ θα κάνει μία στάση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

      Διαγραφή