«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κάλεσε να παραπέμψει την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για συνέργεια σε εγκλήματα πολέμου


Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο  κάλεσε να παραπέμψει την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για συνέργεια σε εγκλήματα πολέμου! | Dr. Alfred de Zayas

 

από την παρουσίαση του βίντεο:

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο έλαβε μια νομική ανακοίνωση, που εκδόθηκε από μια ΜΚΟ με έδρα τη Γενεύη με συμβουλευτικό καθεστώς στα Ηνωμένα Έθνη, η οποία κατηγορεί την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και αρκετούς άλλους αξιωματούχους της ΕΕ για συνέργεια στη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

 

Διαβάστε το δελτίο Τύπου εδώ.

Διαβάστε τη νομική ανακοίνωση εδώ.

 

Μιλάω με έναν από τους κορυφαίους διεθνείς δικηγόρους που εμπλέκονται στη σύνταξη της ανακοίνωσης σχετικά με το περιεχόμενο των κατηγοριών, τα νομικά επιχειρήματα και τις πιθανότητες επιτυχίας.

 

Συμπέρασμα: ενώ μια μεμονωμένη επικοινωνία μπορεί να μην είναι αρκετή για να πείσει το ΔΠΔ να ξεκινήσει διαδικασίες, έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο και περισσότερες επικοινωνίες από την κοινωνία των πολιτών προς το ΔΠΔ για να διερευνήσουν τη φύση της συνενοχής των δυτικών ηγετών προς τα διάφορα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη μπορεί να είναι ακόμη μια νέα οδός για να τερματιστεί η ατιμωρησία αυτών των ηγετών στην υποστήριξή τους στα πιο φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 

Σε όλους τους διεθνείς δικηγόρους και τους δικηγόρους ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκεί έξω: παρακαλώ μελετήστε την παραπάνω επικοινωνία και σκεφτείτε να υποβάλετε τη δική σας επικοινωνία στο ΔΠΔ εάν είστε σε θέση να το κάνετε με θεσμική υποστήριξη πίσω σας. Η πίεση από την κοινωνία των πολιτών μέσω του διεθνούς νομικού συστήματος (ακόμη και ενός ελαττωματικού) είναι ένας καλός τρόπος για να αυξηθεί η θερμότητα στους πολεμοκάπηλους και τους μανιακούς σε αυτές τις ελίτ.

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

7 σχόλια:

  1. ΣΧΟΛΙΟ;;;;

    ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....
    Και όλα....
    ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας, δέγκσέρω τί λέτε 'σείς αλλά 'γώ τή γουστάρω πολιύ τήν Ούρσουλα... ακόμα καί τ'όνομά της....άάάχχχ...
    Τώρα δέ που είδα κι αφτό
    https://www.youtube.com/watch?v=1Cs5xeJk28c
    ΤΉΜΠΑΝΤΡΈΒΟΜΑΙ ΚΑΊ ΑΜΈΣΩς ΤΉΜΠΆΩ ΚΑΊ ΤΑΞΊΔΙ ΤΟΎ ΜΈΛΙΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προικοθήρα...!

      ΜΝΚ

      Διαγραφή
    2. Καλέ δέν είμαι προικοθηρευτήρ ...
      αισθηματτήρ είμαι κι έχω Σοβαρόν Σκοπόν.. .. νά τήν αποκαταστήσω.
      Νά, μά τήν Παραλία, τ'ορκίζομαι.
      Τήν Αλήθεια λέω, (ότι θά τήν πάρω γιά τό Audi ήταν απλά ένα απερίσκεπτον αστειάκι).

      Διαγραφή
  3. https://www.oparlapipas.gr/2024/06/mme_13.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή