«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Λάμπρο είσαι λεβεντιά!

12 σχόλια:

  1. Κωνσταντίνε, τά θερμά μου συγχαρητήρια!
    Επαναποδεικνύεις τήν Πνευματικήν σου Διαύγεια, τήν Καθαρότηταν ττής Κριτικής σου Ικανότητος καί τήν Οξυδέρκειαν, ώς πρός τήν Αντιληπτικήν σου Ικανότητα.

    GILLÉTTE σέ λέω (κι άν θές, μέ τετραπλή λεπίδα ΚΑΊ ευκίνητη κεφαλή)

    Ίσα βάρκα - ίσα πανιά.
    Σ'χώρνα με γιά τό παίνεμα, δέν τό συνηθίζω, όμως τό εννοώ καί μέσα μου, διαισθάνομαι πως "φοράμε" σχεδόν τά ίδια "γυαλιά".. ότι καί νά λέμε πάντως, τό νά "μήντρώς πρόλογο", θέλει πρωτ'απ'όλα καλή Καρδιά, Μακροθυμία, Πραότητα και πάνω απ'όλα, θέλει ΜΠΡΟΎΝΤΖΙΝ'ΑΡΧΊΔΙΑ ..
    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
    ..Γι'αφτό λέγαν'οί παλιοί μας, τότε που δέν έιχαν'εξαλειφθεί ακόμη τά Άγραφα άρθρα τών Αρχαίων Αγράφων Νόμων καί μεγαλώνοντας τά Ελληνόπουλα μάθαιναν κάποια Σοφά πράγματα που, ωριμάζοντας τά κουβαλούσαν μέσα των, ΤΆ ΖΟΎΣΑΝ καί τά μετέδιδαν όπου υπήρχε η Καλή Προαίρεσις ... :

    ΑΠ'ΌΣΑ (κακόβουλα) ΒΛΈΠΕΙς ΤΆ ΜΙΣΆ (ΝΆ ΠΙΣΤΕΎΕΙς) ΚΙ ΑΠ'ΌΣ'ΑΚΟΎΣ ΚΑ-ΝΈ-ΝΑ !

    Νατσιός για τις παρελάσεις αίσχους - βίντεο από το 2013.
    https://www.youtube.com/watch?v=SqLfyGoEo7I

    Τί καρκίνωμα ρέ σύ, ό Φθόνος καί η Ζήλια, γιά τήν Ψυχή τού Ανθρώπου (ιδίως για εμάς, τούς ψάχνοντες καί ψαγμένους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες φίλε μου Γκλίτσμαν και έβαλες τον σύνδεσμο για ολόκληρη την ομιλία. Το 2013 την είχα ακούσει ολόκληρη. Κάθε άρθρο και κινητοποίηση του Νατσιού παρακολουθώ από το 2010. Η ετικέτα μας έχει ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ!
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82%20%CE%9D%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8C%CF%82

      Διαγραφή
    2. Πολλοί, που τόν γνωρίζαμε από τίς παλιές του εκπομπές στό tv4e κι ακόμη περισσότεροι, μέ τούς οποίους γνωρίζονταν προσωπικά, τού "στέλναμε" τήν απέραντη αγάπη μας, τήν εκτίμησι καί τήν ευγνωμοσύνη γιά τήν Φιλοπατρία του καί κάποιοι τόν παρότρυναν από τότε να κάνει κάποια πολιτικήν κίνησι, συγκεκριμένα θυμάμαι τό 2016 συζητιόταν αρκετά αυτή η πιθανότης.
      Όμως, έτσι όπως ήρθανε τά πράγματα, πολύ καλώς έπραξε κι επέδειξε τέτοια γαϊδουρινήν υπομονή κι εμφανίστηκε τώρα στό βρωμερό τερραίν τής κομματοκρατίας.

      Κωνσταντίνοε, Έχει Τόν Χριστόν καί Τά Πάτρια ό Δάσκαλος μέσα του κι αφτό, όποιος έχει μάτια κι αφτιά τό βλέπει καί τ'ακούει καθαρά.. ..
      Οί υπόλοιποι τόν βρίζουν ξερνώντας μίσος... (καί βάλε).. τέτοια σατανίλα όμως μέ τό παλούκι παρά πόδα κι ακόμη πιό σατανιασμένη επιμονή σέ αφτήν, μ'έκανε καί διεπίστωσα πως μόνο μέ brimstone, fire, death inna sodom and gomorrah, ίσως ξεπλυθεί..

      Διαγραφή
    3. Το θέμα αυτό, ενός απλού και μόνον "δασκαλάκου" (και να είσαι σίγουρος πως γουστάρει κι ο ίδιος να τον αποκαλούν έτσι προς ώρας) είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγάλο φίλε Γκλίτσμαν. Και οι δικοί μας αλλά και οι αντίπαλοι ανθέλληνες τού προσάπτουν εν πρώτοις ότι δεν έχει πολιτικό λόγο για να σταθεί μέσα στη βουλή, και δεν φτάνουν (ή είναι λάθος) τα λογίδρια περί προγόνων και Χριστού κλπ. Δεν θα διαφωνήσω πολύ με αυτό, αλλά έλα όμως που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, και μάλιστα μέσα του τον καθοδηγεί να κινείται έτσι "περίεργα" όπως λένε μερικοί, δηλ. με μαξιλαράκια γάτας χωρίς να ανοίγει νύχι. Δεν είναι ύποπτο αυτό όμως, ούτε διαπλοκή κρύβει ή ότι η Νίκη είναι δεκα-Νίκι της ΝΔ, "παίζει βρώμικο παιγνίδι ο δασκαλάκος" κλπ.. Πού είναι λοιπόν..; Ας μάς φέρουν εδώ μπροστά όλες τις αποδείξεις περί χρηματοδοτήσεως του κόμματος από "Ρέστηδες" ή δεν ξέρω τί άλλο ύποπτο τού προσάπτουν.
      Το κόμμα αυτό φίλε Γκλίτσμαν χρηματοδοτείται από χριστοφόρους παράγοντες και ορίζοντες, και όχι από σκοτεινά συρτάρια. Εντός Ελλάδος ανθρώπους, αλλά κυρίως πιστεύω εκτός Ελλάδος Έλληνες, όπως οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου (ηπα, αυστραλίας, ευρωπης, ν.αφρικης, αργεντινης, ρωσίας). [τώρα από το "πιστεύω" έως το "ξέρω" υπάρχει κάποια απόσταση την οποία επίτρεψέ μου να μην την γράψω].
      Με εν Χριστώ σοφία λοιπόν κινείται πολιτικά το κόμμα αυτό. Δεν είναι ύποπτο το περπάτημα της γάτας στα μαξιλαράκια της. Δεν υπάρχουν συμμαχίες. Τίποτα δεν ψηφίζεται επί της αρχής. Το νικηφόρο όνομα θα κυβερνήσει κι όλας! Κι ίσως, όταν έρθει αυτή η στιγμή, πρόεδρος να έχει διοριστεί ένα νεότερο πρόσωπο πιο συμβατό με αυτά που έχει συνηθίσει το μάτι και το αυτί. Αλλά πάντα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Κι είχε το ευρωψηφοδέλτιο κάτι τέτοια παλικάρια και νέες φίλε μου Γκλίτσμαν.. ΜΠΌΛΙΚΑ! Ήταν το πιο σοβαρό ψηφοδέλτιο αυτών των εκλογών! Σοβαρά άτομα και υπερ-ειδικά στους τομείς τους!
      Φυτώριο επίσης τέτοιων προσωπικοτήτων είναι και η Ενωμένη Ρωμιοσύνη. Το μεγαλύτερο και πιο ευλογημένο ελληνορθόδοξο σωματείο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Πρωτοστατεί σε κάθε πανελλαδική κινητοποίηση και κάποια μέρα η δικτύωσή του θα βοηθήσει πολλούς Έλληνες να σταθούν στα πόδια τους όταν θα έρθουν τα πολύ δύσκολα -δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ αυτές οι μέρες. Θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο που κανένας Έλληνας δεν τον φαντάζεται αυτή τη στιγμή.

      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    4. Συνέχεια...

      Ένα άλλο που παρατήρησα, γι αυτό και πέφτουν τόσο εύκολα στην παγίδα των συκοφαντιών οι εν Χριστώ πατριώτες, είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί δικοί μας που δεν συμπαθούν τον Νατσιό, γιατί δεν τούς αρέσει καθόλου η φάτσα του και το λέγειν του το οποίο τούς παραπέμπει σε αυταρχικούς σαδιστο-δασκάλους της δικτατορίας. Δεν είναι έτσι φυσικά, και καλό θά 'ναι να αποβάλλουν αυτήν την προκατειλημμένη εντύπωση. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή την έκθεση Ηρώων της Επαναστάσεως, την εν Χριστώ ρομφαία και το λοιπό παπαδιαμαντικό ύφος. Γιατί κατά βάθος με τυλίγει με μια φιλόπατρη ζεστασιά του παρελθόντος. Σαν παιδί του δημοτικού, και μέσα στο σχολείο και μέσα στην οικογένειά μου, τα πολύ φτωχά για εμάς χρόνια της επταετίας, είχαν πάντως μια πρωτοφανή αξιοπρέπεια και συγκίνηση από την Ιστορία μας, η οποία άρχισε να εξαλείφεται αμέσως μετά την πτώση του "τυραννικού" καθεστώτος. Ο πατέρας μου δεν ήταν χουντικός, καραμανλικός ήταν. και εγώ η τελευταία φορά που ψήφισα για πρωθυπουργό ήταν το 2009 τον Κωστάκη τον Καραμανλή.

      Συγνώμη για την λογοδιάρροια, θα το κλείσω το θέμα.
      Ο "δασκαλάκος" είναι τίμιο άτομο και προχωράει ψηλαφιστά, γιατί ξέρει ότι σε κάθε του βήμα ακολουθούν στις σκιές θηρία, και μέσα και έξω από τη βουλή (π.χ. μπατριωταράδες youtubers-oνόματα ας μην πούμε). Στην πραγματικότητα είναι το κόμμα που εχθρεύονται όλοι και καραδοκούν να το χτυπήσουν (όπως γινόταν με τον Χριστό). Ο μητσοτακισμός που κυβερνάει αυτή τη στιγμή τη χώρα τού επιφυλάσσει κασιδιαρική αντιμετώπιση αν παρεκκλίνει, και οι υπόλοιποι ανθέλληνες ξέρουν κατά βάθος ότι μέλλεται να κυβερνήσει (αν όχι όπως είναι τώρα, με μία πιο προσιτή μορφή στο εγγύς μέλλον -το οποίο είναι πολύ κοντά). ΕΙΠΑΜΕ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Κατά κάποιο τρόπο ίσως βλάπτω το κόμμα ακόμα και με αυτά τα λίγα που είπα. Αλλά θεωρώ πως η εν Χριστώ προστασία είναι ανυπέρβλητη, και υπάρχουν θεόθεν παρακαμπτήριοι οδοί να υπερνικηθεί κάθε εμπόδιο.

      Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο φίλε μου και εν Χριστώ αδελφέ Γκλίτσμαν!

      Διαγραφή
    5. ΥΓ.
      Όσα σού έγραψα φίλε Γκλίτσμαν, προδίδουν φυσικά και το τί ψήφισα στις ευρωεκλογές.
      Αλλά προ των εκλογών, δεν ήθελα επ'ουδενί να προσδώσω κομματική χροιά στο μπλογκ. Κινηθήκαμε ακομμάτιστα, όπως και έπρεπε.
      Αυτά που σού έγραψα, θα μπορούσαν επίσης να γίνουν ένα μικρό αρθράκι. Αλλά δεν θα ήταν του Διόδοτου· θα ήταν του Κ-Τ, και οι προσωπικές προτιμήσεις δεν έχουν θέση αυτή την στιγμή στο μπλογκ το οποίο δεν σταμάτησε στιγμή να πολεμιέται. Θα έδινε ακόμα περισσότερο πάτημα στο να έρχονται άλλοι τόσοι και να μάς σκυλοβρίζουν και να ειρωνεύονται· πραγματικός ψυχολογικός πόλεμος προς εμένα, για να τα παίξω. Αλλά δεν θα τούς γίνει η χάρη να τα παίξω, απλά γελάω, και 25 κατά μέσο όρο τρολλ διαγράφονται την ημέρα.

      Διαγραφή
  2. Νίκη χωρίς σανδάλια και φτερά,,,
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, έν Χριστώ Αδερφέ καί (επί τού παρόντος) τ'εμέτερε "ΑρχιΚαφενείαρχε" Κωνσταντίνε, ειλικρινά σέ ευγνωμονώ που μού'κανες τήν Μεγίστην -γιά τ'εμέτερον τό Μέτρον- Τιμή νά μου ανοίξεις τήν Πόρτα τού Μυαλού σου, γιαφτότό -πολύ επώδυνο γιά 'μένα- ζήτημα που προέκυψε μέ τόν Διδάσκαλο Νατσιό...
    Τό τί δηλητήριο, γλωσσοφαγιά, κατάκρισιν καί Μίσος εισέπραξα καί εισπράττω, ώς μή όφειλα, διαβάζοντας όλαφτάτά Σκιώδη, σκληρο-Παχύδερμα Υαινοειδή, που φρονούν πως καλώς πράττουν καί χέζουν ασυστόλως όλο τόγκόσμο γύρω τους καί κυρίως, χέζουν τή δική των φωλιά ...
    Απορώ ρέ φίλε, ΠΟΎ τό βρίσκουν, ΠΟΎ ρέ σύ καί ΠΏΣ μάθανε νά ΜΙΣΟΎΝ ΤΌΣΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙ ΟΜΟΕΘΝΕΊΣ ΤΩΝ, Μ'ΑΦΤΌΤΌ ΑΠΤΌΝ ΚΑΊ ΨΗΛΑΦΗΤΌΝ ΜΜΊΣΟς, ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΑ ΛΟΑΤΚΊΣΤΙΚΑ+++ .... ΤΈΤΟΙΟ ΜΊΣΟΣ ΞΕΡΝΆΝΕ ΜΌΝΟΝ ΤΑΤΑΛΜΟΥΔΌΣΚΥΛΑ ΚΑΊ ΤΆ ΥΒΡΙΔΙΚΆ ΚΟΜΜΟΥΝΙΖΜΈΝΑ ΔΊΠΟΔΑ.

    ...ΤΟΎς ΟΙΚΤΊΡΩ ΜΈ ΒΑΘΎ ΚΑΊ ΒΑΡΎ ΠΌΝΟΝ ΣΈΤΉΝ ΨΥΧΉ...

    ΆΝ ΘΈΛΕΙ Ό ΘΕΌΣ Αδερφέ, έχουμε νά πούμε πολλά, όμως "σέ λάϊβ μόουντ" -ασφαλώς- δίχως νά μεσολαβούν οί Σκιώδεις Υπάρξεις καί η Λεγεών τού Δια(βολο)δυκτίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης, νά σέ πώ ότι δέν είμαι μέλος κόμματος -ποτέ δέν υπήρξα, ενστικτωδώς (τήι Θεία Βουλήσει)- ανεξαρτήτως τού γεγονότος εάν συμφωνήσω ή/καί υποστηρίξω κάποιον... θεωρώ τά κόμματα πως είναι η κακοήθεια τής, σέ κωματώδη κατάστασιν κι ημιθανούς+++ Πατρίδος μου.

    Παλιοί μου συμμαθητές ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΤΉΝ ΥΠΑΡΞΊΝ ΤΩΝ ΣΤΌΝ ΑΡΧΑΙΟΝ & ΑΡΧΈΤΥΠΟΝ ΚΑΡΑΡΧΊΠΟΥΣΤΑ καί είναι πλέον ψηλά στήν Ιεραρχία, είτε στό ένα, είτε στό άλλο, είτε στο παρ'άλλο βρωμόκομμα.
    "Πετυχημένοι" τοπικοί παράγοντες, είτε υψηλόβαθμοι δ.υ. , είτε "επιχειρηματίες", που κονομάνε πουλώντας πράματα κι υπηρεσίες σετό δημοκρατικόν Κωλοχανιστάν.
    Υποψηφιότητες, κρατικά αξιώματα καί δέ συμμαζεύεται, όόλα μά όλα δημοκρατικά.
    Καί τά νησ'κά λιγούρια 'πό κάτω, τούς έχουν ώς πρότυπον.
    Τί ακούνε οί "ταξικοί αδερφοί" από εμένα τόν αποτυχημένον, τόν φτωχόν, ανόητον κι ασήμαντον;
    "Γαμώ τά κόμματά σας, γαμώ καϊ τίς π.α.ε. σας καί κάθε είδους παράταξη (στό περίπου)" ...

    IC XC NIKÁ ✝️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες και έθεσες το θέμα φίλε μου Γκλίτσμαν. Κι εγώ δεν είμαι εγγραμμένος πουθενά, απλά ψηφοφόρος είμαι. Έχω πολλά στο κεφάλι μου για να είχα κι αυτό. Δεν είναι και στη ιδιοσυγκρασία μου. Κι εντωμεταξύ το έχω δηλώσει πολλές φορές στο μπλογκ: ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ (ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-DEMOCRACY ΤΩΝ ΧΑΖΆΡΩΝ.. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΊΣΤΩΝ ή ΑΙΣΥΜΝΗΤΙΑΣ.

      Διαγραφή